Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nicole Kidman megrekedt karrierre III

3 rész

Péntek éjszaka II

Nicole Kidman lelki szemei előtt végig pörögnek az utóbbi napok eseményei. Lassan tíz éve házas már és néhány nappal ez elöltig teljesen hűséges volt a férjéhez, még csak a fejében sem fordult meg, hogy megcsalja. Viszont néhány napja kétségbeesésében elment Harry Millerhez, akinek gyakorlatilag felajánlotta magát, ha segít neki az álmai szerepét megkapni. A férfi kapva kapott az alkalmon és már rögtön ott az irodában ki is használta a lehetőséget, miután közölte, hogy csak akkor segít neki, ha négy héten át heti egy éjszakát vele tölt. Bele egyezett és ma az első éjszaka már a Limuzinjában le kellett szopnia, de ez ahhoz képest, hogy utána egy szex partira kellet elkísérnie, ahol kilenc társával akarja szex bábunak használni igazán semmiség volt.
Most itt áll egy ágy mellett, ami körül tíz férfi csak arra vár, hogy kibújjon a ruháiból.
Bizonyára az elfogyasztott alkohol is közrejátszik, hogy Nicole ébredő vágyainak engedve nem sokat teketóriázik és az egyik karjával a ruhája oldalán lévő cipzárjához nyúlva azt óvatosan, lassan húzni kezdi lefelé.
Az izgalom hullámai teljesen betöltik a szobát,
Nicole felnézve látja, hogy az ott ülő férfiak közül többen megsimogatják a nadrágjukon át a péniszüket, miközben a szemük a ruhája alól kitűnő sápadt combjaira szegeződik. Mikor a cipzárt lehúzza, lassan körbe fordul a tengelye körül miközben a nyakában lévő pánthoz emeli a karjait és lassan, nagyon lassan kioldja azt. A keblei már csaknem kiesnek a ruhából, de megfogja, és ismét körbe fordul. Hallja, ahogy a férfiak hogyan kapkodják izgatottságukban a levegőt. Érzi, a puncija egyre jobban nedvesedik, ahogy ott áll a tekintetek kereszttüzében. A következő pillanatban ruhája alól engedi előbukkanni az egyik, majd a másik mellbimbóját is, majd egyik karjával gyorsan eltakarja őket, miközben másik kezével leveti magáról a ruháját. Óvatosan előre hajol, mikor a ruha a lábain lecsúszva a padlóra esik.
A színésznő mögött ülő férfiak hangosan felsóhajtanak.
- Te jó ég, micsoda segg! mondja, egyikük mikor meglátja Nicole csodálatos hófehér, kerek seggét, ahogy kitolja azt, feléje, ahogy lehajol.

Nicole egyik karjával a melleit, a másikkal pedig az ölét takarja el, miközben felegyenesedik, majd végül körbe fordul, hogy minden férfi jó alaposan szemügyre vehesse, miközben a testét játékosan a karjaival takarja. Persze ez alól kivétel a feneke, amit nem is akar elfedni a közönsége, elöl, sőt még kicsit ki is tolja, hogy mindenki jól szemügyre vehesse a maga pucér valóságában. Először, csupán egy röpke pillanatra fedi fel az ölét és a kebleit, majd lassan, játékosan a férfiak számára őrjítően hosszúnak tűnő idő után engedi csak, hogy a minden férfi megcsodálhassa a hófehér testének legintimebb porcikáit is.
Szobát betöltik a hangosan zihálások, sóhajok, majd végül néhány megjegyzés.
- Hé, emberek! Láttatok már ilyen szép pináját? mondja valamelyikük, de hogy ki mondja azt Nicole csak a hangok irányából tudja megsaccolni, mert a szájak mozgását nem látja az állarcok miatt.
- Nem semmi, de hiányzik belőle a farkam. feleli egy másik, majd a saját szavain jót nevet.
Néhányan tesznek még pár megjegyzést, de a többség a testét dicséri, hogy mennyire szép. Viszont közülük azért páran csak úgy mellékesen megjegyzik, hogy már alig várják, hogy mélyebben is megismerhessék.
Nicole nem veszi, rossznéven, sőt inkább élvezi, és még inkább felizgatják a férfiak szavai. Kihívóan csípőre tett kézzel körbe sétál előttük büszkén megmutatva testének minden porcikáját. Sőt akkor is csak egy pillanat erejéig sem jön zavarba, amikor egyikük a kezét a combjai közé csúsztatja és megsimogatja a duzzadó szeméremajkait.

Nicole magának is szégyelli bevallani, de kezdi a történtek minden egyes pillanatát, élvezni. Soha nem gondolta volna, hogy ennyi férfi osztatlan figyelmét fel tudja kelteni csupán azzal, hogy ledobja előttük a ruháit, mert mindig is úgy vélte, hogy a teste túl fiús főképpen a kicsi mellei miatt. Na és most erre tessék, itt ezek a férfiak bizonyítják ennek a szöges ellenkezőjét. Persze tudja, hogy az elfogyasztott ital is segít ezen érzések felgerjesztésében, de ez nem lehet arra magyarázat, hogy a combjai között egyre nagyobb nedvességet és forróságot érez. Ezzel a nedvességgel és forrósággal egyenes arányban veszti el a maradék önkontrolját is.
Fellép egyik lábával az ágyra, majd megdörzsöli két ujjával párszor a gyöngyöző szeméremajkait, majd bekapja a csillogó ujjait és leszopja róluk a nedveit, végül azt mondja.
- Nos, uraim azt hiszem, én készen állok.
Ezeket a szavakat hallva a szobában hangos kurjantások és nevetések hangzanak fel, amit Harry szavai törnek meg.
- Rajta uraim mutassuk meg a kicsikének, hogy miket is tartogatunk a számára.
Ezen szavakat követően elkezdenek mindannyian kibújni a ruhájukból. Van, aki teljesen levetkőzik, de olyan is akad, aki csak a nadrágját veszi le.

Alig telik bele egy perc, amikor olyan látvány tárul Nicole szeme elé, amit soha nem fog elfelejteni. A szobába lévő minden férfi férfiassága a maga valójában tárul fel előtte az erekció különböző szakaszaiban. A sorakozó hímveszők között van kisebb és nagyobb is, vastagabb és vékonyabb is, fekete, fehér és egy-egy sárga és kreol, de egy dologban mind megegyezik a másikkal, mégpedig, hogy mindegyik egyedül csak őt akarja.
- Molly mi volna, ha először bemutatnád a francia tudásodat mondja Harry, ahogy ő is a hímveszőjét simogatja, ahogy a többi társa, miközben a színésznő végtelen testét figyelik.
- Ó, igen! Gyere bébi, kezd velem mondja izgatottan egy átlagos pénisz méretű fehér férfi.
Nicole megharapja a szája szélét, miközben a férfi hímvesszőjére tekint, majd oda lép hozzá és a széke előtt letérdelve megmarkolja az ágaskodó tagját. A péniszét simogatva felnéz a férfi az állarca mögött rejtőző szemébe, majd egy kaján mosollyal az arcán odahajol a lüktető rúdhoz. Néhány lágy csókot lehel a kalapjára, majd nyelvével lágyan megsimogatja, mielőtt beengedi csúszni az ajkai közé. Igyekszik teljesen bekapni, miközben a nyelvével gyengéden simogatja az ajkai között lévő hímveszőt.
A férfi nagyon fel lehet izgulva, mert alig kezdett szopni, máris érzi, ahogy egyre erősödik a pénisze lüktetése. Sőt a férfi megfogja a fejének a két oldalát, majd néhány alkalommal keményen lenyomja a tarkóját.

A hímvessző szerencsére nem túl hosszú, így nagyobb gond nélkül be tudja kapni neki tövig, bár az arcát érő szeméremszőrzet kicsit furcsa.
- Oh, te szent ég! Igen, ez az! Szopd a farkam, bébi! Ez fantasztikus! kiált fel a férfi.
- Valóban nagyon jól szopik. mondja helyeselendő Harry, ahogy figyeli a színésznőt, ahogy az ismeretlen férfi széke előtt térdelve szopja annak péniszét.
Nicole ajkai közé mélyen becsúszik a férfi pénisze, amikor mindenfajta figyelmeztetés nélkül megremeg, ahogy pumpálni kezdi a spermát.

Ahogy az első hullám elárasztja a száját a pillanat tört részére egész testében megmerevedik, de utána már mohon lenyeli a férfi krémes ajándékát, majd a végén még kifeji belőle az utolsó cseppeket is, az ajkai közé. Mikor ezzel végez, felnéz a kimerült férfira, majd az arcán egy elégedett mosoly kíséretében szó nélkül a mellette ülő székéhez mászik, és mindenfajta utasítás, vagy kérés nélkül szopni kezdi annak a hímveszőjét.
Ennek a fehér bőrű férfinak is nagyjából átlagos a pénisze, bár kicsit görbébb, mint az előző, de ez a színésznőt egyáltalán nem zavarja, ahogy mohón kényezteti az ajkaival.

A férfi örömében nyögdécsel és a székében szinte elfekszik, fejét pedig hátra dönti, ahogy élvezi a hímveszőjén a meleg puha ajkak táncát.
- Igen... oh, igen bébi, ....ez az szopjad... hallja Nicole, a férfi nyöszörgését, ahogy egyre gyorsabban bólogat fel és le miközben a hímvesszőt szorosan körbeöleli az ajkaival.
Ezt a mennyei kínt a férfi képtelen sokáig elviselni, így csakhamar Nicole forró ajkai közé lövi a spermáját.
A színésznő ezt az édes adagot is mohón lenyeli, majd miután tisztára szopogatja a péniszt, egy kicsit pihegve az erőfeszítéstől a következő széken ülő férfilábai közé huppan.

Ez az a fekete hegyomlás szerű, izmos férfi, aki kimagaslik a társaságból. Viszont nem csak a testének, hanem a péniszének a mérete is egészen szemre bámulatos. Olyan vastag és hosszú, amilyet Nicole még nem is látott, így amikor megpillantja, kicsit elcsodálkozik rajta, majd mintha csak egy kisgyerek volna izgatottan megfogja, megtapintja, hogy valóban igazi-e. Azonnal érzi, hogy ez bizony nagyon is valódi, ekkor pajkosan egy kis nyálat csorgat a hatalmas makra, majd felnéz és próbál a férfi állarca mögött ülő szemeibe nézni miközben kéjesen tisztára nyalogatja, miközben kezeivel izgatja heréit, végül nagyra tátja a száját és próbálja bekapni amennyire csak tudja. De a pénisz olyan nagy, hogy csak éppen hogy a makkja fér be az ajkai közé.
- Ez az, bébi kapd be a tábornokot. sziszegi a fekete óriás, majd egyik kezével finoman Nicole fejére teszi, és simogatni kezdi a haját, miközben egyre mélyebbeket sóhajtozik.
Nicole nagy oda adással szopja és simogatja a hatalmas hímveszőt, egészen addig, amíg valami mozgásra nem lesz figyelmes körülötte. Ekkor oldalra kipillantva látja a többi férfit, ahogy páran állnak és beszélgetnek, viszont nem hallja, hogy miről, de valójában nem is érdekli. Csak a pillanatnak akar élni, és ennél egy ekkora hímvessző van az ajkai között, most jobbat nem is tud elképzelni.
Viszont hamarosan a fekete óriás megszólal.
- Vigyáz mindjárt, jövök bébi!

Nicole ekkor abba hagyja a szopást, majd kiereszti a szájából majdnem az egész makkot, éppen csak a vizelő nyílását öleli körbe az ajkaival, miközben két kezével tovább simogatja. Néhány pillanattal később a fekete pénisz megrándul, majd a forró ondó sugaraival elárasztja a száját. Mikor a lüktetés alábbhagy Nicole ajkai között már majdnem egy egész kortynyi sperma összegyűlt, amit mindenféle ceremónia nélkül egyszerűen lenyel.
- Nagyon jól szopsz bébi dicséri a fekete óriássóhajtozások közepette.
- Feküdj az ágyra Molly. ismeri fel Harry Miller szavait, akit a háta mögé pillantva a többi férfival együtt az ágy körül lát meg.
- Máris, csak egy pillanat. feleli Nicole majd visszafordulva a fekete óriáshoz és bekapja ismét a péniszének a hegyét, majd néhány fejő mozdulattal az utolsó sperma cseppeket is a szájába feji, mielőtt engedelmesen feláll, és Harry Miller kívánságának megfelelően az ágyhoz lépdel. Az ágyra szó nélkül hanyatt lefekszik, majd minden féle szégyenérzet nélkül széttárva a combjait, hogy a férfiak alaposan szemügyre vehessék a lucskos punci ajkait. Az arca jobb és a bal oldalán rögtön megjelenik egy-egy meredező hímvesző, amik a forró ajkai közé kívánkoznak. A péniszeket rögvest megmarkolja, majd a férfiak nagy örömére egyiket mohon szopni kezdi, amíg a másikat a kezével izgatja. Kisvártatva cserél és most a másik hímveszőt fogadja be az ajkai közé.

Harry az ágy mellett állva, megbabonázva figyeli, ahogy az önkontrollját teljesen elveszített Nicole Kidman hanyatt fekve az ágyon szélesre tárja a combjait, feltárva a puncija nedvektől csillogó húsos ajkait az egész csapat férfi előtt, miközben egyszerre kettő hímvesszővel játszik. Harry az álmaiban sem gondolta volna, hogy a szende, és kissé hűvös kinézetű nő ennyire el tudja veszteni minden gátlását és szemmel láthatólag csak a pillanatnak él.
Egy nyurga testű fekete férfi guggol a színésznő combjai közé, majd odahajol a gondosan megnyírt, vörös fanszőrrel borított puncijához.
Nicole boldogságtól és a vágytól nyögdécsel, ahogy a férfi megcsókolja a belső combjait a puncija mindegyik oldalán, majd azután, ahogy a nyelve csúcsával finoman megérinti a hívogatóan duzzadó, piros punci ajkait.
- Bébi, nagyon jó az íze. mondja eltompuló hangon, ahogy a finom és lágy érintést követően vadul szinte állatiasan, hosszan és mélyen belenyal mélyen a szeméremajkai közé.
Nicole a szopást is abbahagyja, ahogy hirtelen megérzi a fekete férfi nyelvét benyomulni a puncijába, majd mélyet sóhajtva, lehunyva a szemét élvezi a kényeztetést, és szinte akaratlanul még jobban széttárja a combjait.
- Rajta bébi, szopjál, ne hagyd abba nyögi a színésznőnek az a férfi, akinek a péniszét az éppen az ajkai között tartja.
Nicole szófogadóan tovább szopja, illetve veri a szája elé tolt hímveszőket, aminek hatására nem marad el, mert az ajkai között lévő pénisz hamarosan megremeg és az ajkai közé pumpálja a nedűjét. Ezt az adag ondót is odaadóan lenyeli, majd a szája széléről is lenyalogatja mielőtt az újabb a másikat váltó kreol bőrű férfi péniszével kezdene játszadozni. A kreol bőrű férfi farkát átlagos nagyságúnak találja, de valahogy jobb az íze, mint az eddigieké, legalább is ez a színésznő benyomása, ahogy az ajkai közé csúszik, majd cumizni kezdi.

Ekkor érzi, ahogy a hüvelyajkai közé lassan egy új, hatol be óvatosan, amitől ismét nagyokat sóhaj, miközben a fejét kicsit megemelve a combjai között ügyködő férfira pillant.
- Ó, ember micsoda punci. mondja felsóhajtva Nicole puncijánál ügyködő férfi, miközben felemeli a tekintetét a mennyezetre, ahogy az ujja tövig siklik a forró és nedves ajkak között. Istenem mennyire fogom élvezni, megdugni ezt a pinát!
Az ajkai között lévő hímvesző, ekkor ismét megrázkódik, és lüktetve elárasztja a sperma első sugara torkát. A második hullám, már a nyelvét, borítja be.
- Ahhh... nyeld le... bébi! nyögi a férfi, miközben spermájának harmadik hulláma is elárasztja a színésznő száját.
Nicole Kidman igyekezik a szájába összegyűjteni az ondót, majd amikor már nem csorog belőle nagyra tátva a száját megmutatja azt a körülötte állóknak, majd egyszerre lenyeli, és ismét megmutatja az immár üres száját.
Férfiak ezt látva hangos üdvrivalgásban törnek ki, néhányan megjegyzéseket is tesznek.
- Ízlik a kicsikének. mondja egyikük, mire egy másik rávágja.
- No, ha ízlik neki, akkor, hát kap még!
Nicole nem figyel ezekre a szavakra, mert időközben a combjai között egyre nagyobb űrt érez a percek előre haladtával, és egyre nagyobb szükségét érzi, hogy egy kemény pénisz kitöltse ezt a lyukat. Viszont a puncijába még egyetlen pénisz sem hatolt belé, csak a combjai között térdepelő férfi újai siklanak ki és be, amitől a vágy még inkább feltámad benne.

Harry Miller hímveszője már magától a látványtól és annak a tudatától, hogy ez a férfiakat kiszolgáló nőstény démon nem más, mint a pár éve Golden Globe - díjjal jutalmazott Nicole Kidman, Tom Cruise kis hamvas bőrű felsége. Már nincsen szemernyi lelkiismeret furdalása, hogy kiszolgálta e férfiak kényére-kedvére ezt a csodálatos nőt. Csak a vágyat érzi, hogy a pénisze bele merüljön ebbe a csodálatos rózsaszínű punciba.
A színésznő mezítelen, vágytól égő testét minden férfi, aki csak odafér, igyekezik megérinteni, megsimogatni. Az csaknem mindegy számukra, hogy az éppen melyik testrészét érik el. Az egyik férfi például a magas sarkú cipőjét leveszi róla, majd a meredező péniszét a lábfejével simogatja.
- Engedj, oda, enyém az elsőség! mondja a színésznő csupasz combjai között lévő férfinak egyik társa.
A két férfi helyet cserél, amit Nicole lelkesen vesz észre, mert bár a másik férfi punciját nyelvével ügyesen kényezte, de nem adta meg neki azt, amire oly nagyon vágyott. Most ettől a férfitól várta, hogy a kemény péniszét tolja be a combjai között forró barlangjába.
Ez a férfi, egy kicsit testes, de nem kövér, inkább csak erős, akinek a pénisze az átlagosnál talán rövidebb, de annyival vastagabb is. Először csak három ujját tolja be finoman a duzzadt szeméremajkak közé.
Nicole felnyög, ahogy megérzi az ujjakat elmerülni a hüvely ajkai közé.
- A kicsike már elég tág mondja izgatotan a férfi, miközben erősen megmarkolja a csípőjét, maga felé, húzza, majd a hímvesszőjét a hüvely ajkai közé irányítja, de nem tolja, be csak a nagyajkai közé engedi, de visszahúzza, majd ismét oda tolja és kihúzza.
A férfi e játékát érezve Nicole kétségbe esetten megpróbálja magát lejjebb tolni az ágyon, hogy a nagy és kemény hímveszőre vágyakozó punciját kielégítse, és gyakorlatilag ráhúzza magát rá.
Viszont a férfi résen van és csak a makkját engedte becsúszni, aztán kivonta magát belőle.
Nicole a vágytól űzve kétségbe esetten próbálna könyörögni a kegyetlen kínzójának, hogy végre hatoljon belé és töltse ki a combjai között lévő tátongó űrt a vastag péniszével, de erre képtelen, mert a szája tele van egy másik taggal. Sőt a fejénél álló férfi a fejét is megfogja hátulról és lassan óvatosan gyakorlatilag éppen szájba bassza.
A színésznő puncijába a férfi végre elkezdi lassan egyre beljebb tolni, majd minden fajta figyelmeztetés nélkül hirtelen tövig betolja.
A gyors behatolástól a színésznőnek, még a lélegzete is elakad egy röpke pillanatra, de aztán már csak elégedetten, sóhajtozik, minden egyes lökés alkalmával.
A férfi először lassan, nagyon lassan elkezd benne mozogni, majd egyre intenzívebben és keményebben.
Nicole érzi, hogy a férfi mozdulatai rutinosak és a kimértségük ellenére megtalálja a legérzékenyebb pontjait, amitől minden egyes lökés alkalmával vágytól fuldokolva kénytelen felsóhajtani.
Harry Miller Nicole széttárt combjai mellett állva látja, ahogy a pénisz centiről-centire minden egyes lökés alkalmával hogyan hatol belé, miközben kezek erdeje simogatja a védtelen meztelen testét.
A kreol bőrű férfi egyre nagyobbakat sóhajtozik, ahogy a színésznő ajkai kényeztetik, majd hirtelen kirántja a péniszét és pár alkalommal a bőrt le s felhúzza rajta, majd okádni kezdi a spermát a tátott szájba, de ennek egy része célt tévesztve a szája szélét és az állát találja el.
- Ó, a francba ember! Most, nézd meg, mit csináltál! mondja a férfinak az egyik társa felháborodottan és az ondótól csillogó színésznő ajkaira mutat.
- Ó, igen és így, még szebben néz ki, mint eddig. válaszol a kreol bőrű, majd, mint aki jól végezte a dolgát félre áll utat engedve egy másik társának.
Nicole ezt az adagot is készségesen lenyeli, majd a másik az ujjaival bekotorja az álláról a maradékot is az ajkai közé, végül azt is a többi után küldi. Ekkor felpillantva látja meg, hogy a következő férfi, aki az ajkához tolja a hímveszőjét az-az ázsiai férfi, akinek szokatlanul hosszú, de ugyan akkor a többihez képest vékonyabb is a bájrúdja.
A pucniját ostromló férfi minden egyes lökése alkalmával tövig hatol a színésznőben, amitől az rövid időn belül egyre hangosabban lihegve és egyre görcsösebben ostromolja, miközben arra koncentrál, hogy minél tovább bírja elviselni ezt a mennyei kínt, amit ez a forró rés nyújt számára.
Nicole viszont egyáltalán nem akar várni. Nem akarja tovább késleltetni az orgazmust, ami csakhamar elementáris erővel önti el testét a lábujjaitól egészen a feje búbjáig.
Nicole elméje teljesen bele süllyed a rózsaszín ködbe miközben az egész teste vonaglik a finom görcsök hatására, illetve sikongat, nyög, hörög és zihál.
Az ajkainál álló férfi látva az intenzív orgazmusát megriad, hogy a végén még leharapja a hímveszőjét, így inkább hátrébb állva nézik végig, ahogy az ágyon kontrolálatlanul vonaglik és tekereg.
A hüvelyében lévő férfi először olyan mélyen tolja be a péniszét, amennyire csak tudja és élvezi a finom hüvelyrándulásokat. Mikor ezen vibrálás a pénisze körül lassan csillapodni kezd néhányszor finoman ki és belöki magát az önkívületi állapotban lévő színésznőbe, amitől a színésznő testén sok pici orgazmus futott át, végül a teste elernyed. A védtelen, erőtlen színésznőből a férfi lassan teljesen kivonja a hímveszőjét, amitől a punciján mini orgazmusok újabb sora szalad át. Bele telik jó néhány percbe, amíg a színésznő elméje kicsit kitisztul, és erőt gyűjt. Az ágyon teljesen elnyúlva fekszik. A lábait széttárva fedi fel a körülötte állók számára a csillogó punciját. Mikor magához tér felpillant az őt oly élvezettel figyelő férfiak csokrára, majd a combjai közé tolja egyik kezét és az egyik újával végigtörli a hüvelyajkait, végül a kezét a szájához emelve bekapja, azt tisztára nyalogatja. Ezzel végezve azt mondja vágytól fuldokló hangon.
- Ugye jól érzem, hogy még nem végeztél?
A férfi érti a célzást, mert azonnal visszaállva minden teketória nélkül ismét a tövig tolja a hímvesszőjét a színésznő a lucskos puncijába, miközben megmarkolja az egyik mellét és morzsolgatni kezdi a mellbimbóiját.
Nicole felnyög a gyönyörtől, ahogy a kemény farok egyetlen hirtelen mozdulattal ismét besiklik a puncijába. Úgy érzi, hogy menten ismét elélvez a gyönyörtől, ahogy a vastag pénisz elkezd benne lassan ütemesen mozogni.
A mennyekben érzi magát, ahogy a hímvesző ki-be csapódik a puncijába, miközben azt nyögdécseli.
- Oh, ez az bébi! Ne hagyd abba! Gyorsabban ...!
A férfi ezt hallva gyorsít a tempóján, miközben egyre mélyebbre és keményebben igyekszik lökni magát a puncijába.
- Rajta bébi szopj tovább. mondja ekkor egy másik férfi a színésznőnek, miközben az arca elé tolja a hímveszőjét.
Nicole Kidmannak nem kell még egyszer elmondani, rögtön kitátja az ajakit a pénisz előtt, ami így akadálytalanul siklik a szájába, majd lelkesen és mohón szopni kezd.
Nem sok idő telik bele, amikor érzi, ahogy a punciját ostromló férfi mozgása egyre görcsösebbé válik, és igyekezik minél mélyebbre tolni benne a hímveszőjét, miközben egyre nagyobbakat nyögdécsel. Tudja, hogy már nem sokáig bírja a férfi, amit felettébb sajnál, mert nagyon jól csinálja, de ugyanakkor izgatott is, mert tudja, a helyét hamarosan átveszi egy másik a combjai között.
- Argh! nyög fel a férfi, ahogy kitör a péniszéből a sperma minden egyes hulláma alkalmával.
Nicole érzi, ahogy a pénisz elkezd bene szinte pulzálni, majd a kiáradó sperma hullámai valósággal elárasztják a hüvelyét.
A férfit gyorsan felválja egy másik, akinek a farka szinte teljesen átlagos, viszont ami a technikáját illeti az minden csak éppen nem technika.
Nicole már, a férfi első mozdulatainál, mikor a pénisze becsúszik a hüvelyébe, érzi, hogy bizony egyértelműen bénább, mint az előző társa. Nagyon sután, és bénán mozog a puncijában.
Az ágyat körbe álló férfiak csokrából ekkor az egyikük szinte odaugrik Nicole mellé az ágyra, majd néhány sóhajtás kíséretében a meztelen hasára élvez.
- Mindjárt jövök! kiáltja a férfi, miközben még néhány alkalommal mélyen belöki tövig a hímveszőjét Nicole hüvelyébe, mielőtt elárasztaná azt a spermájával.
Nicole máris érzi, ahogy a punciját sután baszó férfi hirtelen megremeg, majd bele élvez a hüvelyébe, aminek nagyon meg őrül, mert így felváltja egy másik hímvesző, ami remélhetően jobban érti a dolgát. Most nem is kell csalódnia!
A férfi Nicole széttárt lábai közé lépve könnyedén belé hatol a nedveitől és a spermától csatakos hüvelyébe, majd újra és újra jó mélyen belédöfi a kőkemény péniszét. Néhány lökést követően a mozgása őrületesen gyors ritmust vesz fel.
A színésznő már az első lökések után érzi, hogy bizony nem kell sokat várnia a következő orgazmusig, mert az máris sebesen halad felé.
Közben az ajkai között lévő férfi kivonja a péniszét az ajkai közül, majd néhány maszturbáló mozdulatot tesz az arca előtt.
Nicole rögtön sejti, hogy a férfi az arcára akar élvezni, ezért próbál felkönyökölni, hogy ismét bekapja a duzzadó tagot, de elkésik.
A férfi nagy nyögéssel elélvez. Az első sugár a színésznő homlokára, állarcára és az arcának a jobb oldalára száll. A második az állarcára szája környékére és a szájába repül. Ekkor tudja bekapni a még mindig tüzelő péniszt, így a többi már az ajkai között landol. Miközben az ajkai között konyuló hímveszőből szopogatja, ki az utolsó csepp spermát az arcán végig folyik a bőséges, híg, meleg nedű.
A punciját dugó férfi bámulatos módon percekig képes tartani az eszeveszett tempóját, aminek hála Nicole testét ismét elborítja a kéj, de most még intenzívebben, mint az előbb. Teljesen elveszti a kapcsolatát a külvilággal, ahogy sikongatva, nyögdécselve élvez el. Viszont ezt a férfit, ez cseppet sem érdekli. Keményen megmarkolja a csípőjét, és néhány nagyobb és erősebb lökést követően a pénisze okádni nem kezdi a puncija mélyére a spermáját.
Nicole ebből nem érzékel, semmit csupán az tűnik fel neki, hogy mikor az orgazmus után magához tér az a férfi, aki imént még a punciját baszta a fejénél áll és a nedvektől, valamint a spermától csatakos hímveszőjét az ajkaihoz tolja, miközben azt mondja neki.
- Szopd tisztára bébi!
Nicole igaz még nem tért teljesen önmagához az iménti orgazmusa után, de ennek ellenére mindenféle finnyáskodás vagy álszenteskedés nélkül kitátva az ajkait befogadja a szájába a péniszt, amit csakhamar tisztára is szopik.
Ezzel végezve tűnik fel csak neki, hogy a combjai között senki sem serénykedik, csak figyelik őt, majd az egyik férfi azt mondja neki.
- Állj négykézláb a kanapén, és húzd szét a fenekedet!
Nicole bár már kezd fizikailag és lelkileg is kimerülni, de ennek ellenére csillogó szemekkel megfordul, majd fejét az ágyra támasztva rögtön bepucsít, majd két kézzel hátra nyúlva széthúzza a fenekét, feltárva a férfiak előtt a szép szűk védtelen ánuszát.
Az előbb szóló férfi rögtön mögé lép és megsimogatja a kerek seggét.
Harry Miller pénisze már olyan merev a látványtól, hogy már fáj, ahogy nézi a férfiak gyűrűjében meztelenül fetrengő Nicole Kidmant ahogy készségesen felajánlja a seggét nekik. Az álmában sem gondolta volna, hogy néhány pohár alkohol és a vágy a hűvös szépségből egy igazi szex démont csinál. Bár az igaz, hogy így sokkal jobban tetszik neki.
- Oh, bébi fantasztikus a segged! nyögi a férfi aki Nicole popsija mögött áll, miközben a kezében lévő tégelyből egy adag vazelint ken a védtelen segglyukhoz, majd lassan az egyik ujját is belé nyomja Bébi irigylem a pasidat, hogy ilyen szép segget dughat nap-nap után.
Nicole szerencsére imádja, ha a seggét dugják, bár ez nem volt mindig így, mert először azt gondolta, hogy gusztustalan, de ez a véleménye gyorsan megváltozott, amikor Tomot megismerte, akinek ez az egyik gyöngéje, így idővel ő is rákapott az anális gyönyörökre.
Miközben a színésznő sóhajtozva állja, ahogy a popsi lyukát tágítja az egyik férfi a társai egymás közötti beszélgetéséből csak keveset ért.
- Látjátok a seggét? Alig várom, hogy megbaszhassam! mondja az egyik.
- A kicsikét úgy szétbaszom, hogy soha nem fogja elfelejteni. feleli a másik.
- Az biztos, hogy holnap nem fogja tudni összezárni a lábait. mondja erre a harmadik.
Ezek és az ehhez hasonló mondatokat Nicole próbálja teljesen kirekeszteni az elméjéből, ami nem is olyan nehéz lévén éppen most érzi, hogy behatol a fenekébe a második ujja is a férfinak.
Harry Miller látva a színésznőt, ahogy a másik férfinak már a második ujja is bele merül és a nyögéseiből ítélve élvezi, a dolgot tudja, hogy bizony nem az első alkalommal fogják a seggét kemény pénisszel kitölteni.
Nem sok idő telik el, amikor a Nicole popsiját ujjazó férfi felegyenesedik, majd a péniszét alaposan bekeni vazelinnel.
Harry Miller a férfi mozdulatain látja, hogy nagyon koncentrál, ahogyan a színésznő segglyukához illeszti a duzzadt, és csillogó makkját, majd miután néhány kisebb körkörös mozdulatokat tesz, lassan kezd behatolni az ánuszába.
- Uhhhh! nyög fel hangosan Nicole, ahogy megérzi a férfi hímveszőjét behatolni a seggébe.
- Nagyon szűk. nyög fel a férfi, ahogy a péniszét nagyon lassan ki-be tolja Nicole seggébe, miközben a csípőjét keményen megmarkolja.
- Uh...uh...uh...uh... nyög fel Nicole a férfi minden egyes lökése alkalmával.
A férfi először csak szép lassan tolja be a hímveszőjét aprókat mozdulva, majd idővel egyre nagyobbakat lökve csaknem teljesen tövig belé hatol, annyira, hogy a végén már minden egyes lökése alkalmával a golyói a puncijához csapodnak.
Nicole a fenekében érezve a semmivel ősszenem téveszthető feszítő érzést hátra fordítva fejét rövid ideig figyeli a férfit, majd négykézlábra áll.
Ezt a pillantott várta Harry Miller, aki időközben a színésznő fejéhez áll és gyorsan letérdel elé, annyira közel, hogy a merev pénisze csak néhány centire imbolyog az arcától.
- Nyisd ki a szád bébi. biztatja Harry, miközben péniszének a hegyével a színésznő ajkait megérinti.
Nicole meglátva az arca előtt táncoló merev péniszt habozás nélkül kitátja a száját, így az akadály nélkül be tud csusszanni az ajkai közé, majd hevesen cumizni kezdi.
Bár a színésznő számára merőben új felállás, hogy kettő férfi bassza egyszerre seggét és a száját, ennek ellenére nagyon izgatónak találja. Soha nem gondolta, valaha is ki fogja próbálni milyen több férfival, egyszerre szeretkezni, de most, hogy ez mégis megtörténik kissé furcsának, de ugyanakkor fantasztikusnak találja. Hihetetlen, eddig soha ilyen intenzitással nem tapasztalt érzések támadnak fel benne, ahogy érzi a hímveszőket ki-be siklani a seggébe és az ajkai közé.
Nicole igyekezik minél mélyebben benyelni a péniszt, és közben minél erősen megszívni. Közben viszont a popsiját baszó férfi mozdulatai egyre rövidülnek, miközben szinte brutális erővel löki belé a tagját. Egyértelmű, hogy a férfi már nem bírja, sokáig hamarosan elélvez. Csakugyan néhány lökés után a teste megfeszül, miközben mélyen, nagyon mélyen bedöfi a hímveszőjét a színésznő seggébe.
Nicole a következő pillanatban megérzi a seggébe megremegni a péniszt, majd azt, ahogy lüktetni kezd, miközben bele pumpálja a spermájának az utolsó magját is.
A férfi szemmel láthatólag kisé erőtlenül, de megkönnyebbülve, felsóhajtva húzza ki a csillogó péniszét a színésznő remegő segglyukából, majd remegő hangon azt kérdezi.
- Ki a következő?
Következő férfi a társát felváltva Nicole háta mögé állva a péniszét a szűk kis spermás segglyukához illeszti, majd lassan betolja. Ez a pénisz vastagabb, mint az első, de nem annyira, hogy az kellemetlen volna, sőt valójában szinte tökéletesen illik bele. Ez a férfi is először kicsit óvatosabban mozog, de nem kell sok idő számára, hogy nagyobb tempóra álljon át, miközben a görcsösen a seggét markolássza.
Harry Miller, ahogy szopatja a színésznőt belemarkolt a selymesen ragyogó, hajába, majd a tarkóját megfogva elkezdi szó szerint szájba baszni. A szőrös nyáltól csillogó golyói hangosan csapódnak a Nicole arcához, ahogy ki-becsúszik az ajkai között. Harry már küzd, hogy ne élvezzen ilyen gyorsan ismét az édes kis ajkai közé, de ezt nem sokáig tudja késleltetni.
Hamarosan nagy nyögések és sóhajtozások közepette a hímveszője hevesen lüktetni kezd és az este folyamán már másodszor elélvez Nicole Kidman forró puha ajkai közé.
Nicole csaknem önkívületi állapotba van már, ahogy lenyeli Harry Miller spermájának egy részét. A többi kicsorog az ajkai közül és végig folyik, az állán mielőtt az ágyra hullik.
Ezzel szinte egy időben a színésznő seggében dolgozó férfi erősen megmarkolja a csípőjét, majd néhány nagyobb lökést követően hangos nyögések kíséretében amilyen mélyre csak tud behatol, végül bele ereszti az ondójának az utolsó írmagját is.
Ekkor az egyik férfi fennhangon azt mondja a többinek.
- Ki akarja a punciját megdugni, amíg én a seggét baszom?
Erre a kérdésre a férfiak felhördülnek, némelyikük felkurjant, miközben az egyik fekete férfi előlépve szó nélkül lefekszik a színésznő mellé az ágyra, majd azt mondja.
- Gyerünk bébi, ideje lovacskázni.
Nicole a méretes fekete farkat látva nem habozik, egy pillanatig sem. Feláll az ágyon, majd a férfit egyik lábával átlépve a csípője felett leguggol. A merev hímveszőt háta mögött megsimogatva odairányítja a tátongó hüvelyéhez, amiből a sperma kifolyva végig csorog a belső combján és a férfi péniszén, mikor óvatosan ráereszkedve tövig beleül. Néhány alkalommal fel-le csúszik rajta, amikor a hanyatt fekvő férfi széthúzza a farpofáit, így feltárva társa előtt a célt, a rózsaszínű segglyukat.

Ez a férfi egy pillanatot sem habozik. Egyenesen odalép közvetlenül Nicole mögé, majd kicsit előbbre dönti a testét, hogy a seggébe könnyebben behatolhasson.
Érezi, ahogy a pénisz néhány alkalommal, megérinti a segglyukát, majd lassan, finom fájdalom mellett, bedöfi, a fejét végül egyre mélyebben befurakodik a farpofái közé, annak ellenére, hogy ez a hímvesző kicsit vastagabb, mint az előzőek. Mikor Nicole kezdené, megszokni a fenekébe hatoló pénisz nagyságát a férfi váratlanul durván előre nyomja a csípőjét, így csaknem tövig belé hatol.
Nicole megérezve a seggébe hasító fájdalmat hangosan feljajdul, de néhány lökést követően ez a fájdalom elszáll, és felváltja a kéj és a szenvedély. Eddig még soha nem dugták egyszerre a seggét és a pináját, ezért ez először meglehetősen furcsa érzés, de messze sem kellemetlen. Hangosan zilálva, lehunyt szemmel élvezni ezt a mocskos, de mégis annyira izgató eddig soha sem tapasztalt kéjt, ahogy két pénisz egyszerre kényezteti. Ekkor körbepillantva, látva az ott álldogáló férfiak csoportját eszébe jut egy ötlet.
- Jöjjön,.... valaki.... beakarom kapni.... nyögi a színésznő az ágy mellet álldogáló férfiaknak.
Egyikük azonnal kapcsol, hogy a színésznő mit szeretne és már ugrik is az ágyra, majd közvetlenül a szája elé tolja a meredező péniszét, amit az mohon bekapva szopni kezd.
Harry Miller alig tud hinni a szemének, ahogy elragadtatva figyeli ezeket a jeleneteket, ahogy három férfi egyidejűleg a száját, seggét és a punciját megbassza a hűvös visszafogott stílusáról is ismert Nicole Kidmant, aki most szinte könyörög egy másik hímveszőért. Bár az igaz, hogy a többi férfinak a szobában fogalma sincsen, hogy valójában, ki is lehet, de ez számára nem is fontos, lényeg, az, hogy ő tudja, ki ő. A többiek számára pedig, úgy tűnik nem is az fontos, hogy mi a neve annak a nőnek, aki éppen most vonaglik három társuk között, csak egy dolog számit nekik, hogy mikor kerülnek ők ismét sorra.

Nicole alatt fekvő férfi megmarkolja a melleit és finoman gyúrni és markolászni kezdi, miközben hamar felvesz egy tempót a társaival együtt, ami által elérik, hogy minden pillanatban mélyre merüljön egy pénisz Nicole-ban. Amikor a puncijából a férfi kivonja, akkor hatol be a seggébe a másik, mikor pedig e két hímvesző félúton van, akkor löki be magát a harmadik az ajkai közé.
Ilyen szenvedélyes, nyers, kéjt a színésznő még soha nem érzett és nem is sejtette, hogy létezik, pedig soha nem tartotta, magát prűdnek ezen éjszaka előtt sem, de ez az új szexuális élmény annyira fergeteges és intenzív, ami a vágyait annyira feltámasztja, mint még eddig soha semmi. Teste a saját és a férfiak izzadságától nedves, miközben a puncijából a nedvei lecsepegnek a lábai között, az ott fekvő férfira. A seggét baszó társa hangos nyögéseivel és sóhajtozásaival jelzi, bizony még elég szűk a péniszének, de már ez sem igazán számít, számára csak az a fontos, hogy a következő orgazmusa sebes lovakon vágtatva közeledik.

Egyszer csak az ajkai között lévő férfi kivonja péniszét, majd a ziháló szája előtt a nyálas rúdját verni kezdi.
Néhány mozdulatot követően máris egy nagy adag spermát lő a színésznő álarcára és arcára. A meleg sperma végig folyik a levegő után kapkodó arcán, majd mielőtt lecsöpögne, az egyik markát odatéve próbálja, összegyűjtene eme nedűt, amit aztán mohon lenyal onnan. Eközben ahogyan keményen basszák a punciját és a seggét hangosan sikongat és könyörög, hogy még jobban, még mélyebben basszák meg úgy, mint még soha senki. Ezen szavait egy újabb a szájánál megjelenő pénisz szakítja félbe, ahogy belé csúszik.

Beszélgetés folyik körülötte, de nem hallja már, hogy mit mondanak körülötte, mert már a feje lüktet, az ajkai fájnak a segge és a puncija pedig szinte égett. Valahol legbelül egy kis része képtelen elhinni, hogy mit csinál, de a domináns része, amely felett az alkohol a kétségbeesés az elszántság, na és persze a határtalan eddig nem érzett hatalmas kéj uralkodik, képtelen betelni az eddigiekkel és még többet akar. Ha valamelyik lyukában éppen nem mozog, pénisz rögtön a hiányát érzi, majd megkönnyebbül, amikor ismét kitölti a helyét egy újabb egy következő.
Rettentő szánakozást érez az olyan nők iránt, akik még soha nem voltak egyszerre egy csapat kiéhezett férfival, így nem is részesülhettek még ilyen mennyei gyönyörben.
A külvilág kezd megszűnni teljesen számára. Már kezdi elfelejteni a hasogató fejét, az állkacsát, ami a sok szopástól már bizony sajog. De már az sem számit, ahogy egyik másik férfi keményen markolja a seggét, ahogy péniszét tövig löki benne. Most már képtelen másra összpontosítani, mint a rátörő extázisra, amit elérve hangosan felsikolt, majd lehanyatlik az alatta fekvő férfira, ahogy vonaglik, sóhajtozik, nyögdécsel. Már cseppet sem számit számára, hogy az a férfi, akinek a péniszét eddig szopta az nagy élvezettel spriccel a hátára, majd a gecijének az utolsó cseppjeit a csapzott hajába csepegteti. De még egyszer utoljára kissé felocsúdva ráeszmél, hogy a seggét dugó férfi éppen azokban a pillanatokban vonja ki magát belőle, miután belé pumpálta nedűjét. Viszont ekkor is csak annyit tud kinyögni.
- A következőt!
Ezt követően viszont, hamarosan ismét elhomályosul a tudata, ahogy ismét elönti az újabb és újabb orgazmusok édes hullámai.
Ezertől a pillanatoktól kezdve, tisztán semmire sem emlékezik, csak a testek kavalkádja kosza képe villan be az emlékezetébe, de azok is csupán foltokba. Jóformán semmire nem emlékszik, abból, hogy utána mi történt. Egyedül a csak az orgazmusai érzései maradnak meg, amik gyors egymásutánba követik egymást.
Ellenben Harry Miller, aki meredt szemekkel és nem különben meredező pénisszel figyeli, ahogy az önkívületi állapotban lévő színésznőt, úgy használják a férfi társai, ahogyan csak a kényük-kedvük diktálja.

Hárman például úgy dugják meg a seggét, hogy az ágy szélére fektetik, úgy hogy a combjai lelógnak róla, majd a lábait kisé szétnyitva teszik a magukévá. Ketten meg például hasra fordítva dugják meg a punciját, de a végén nem belé élveznek inkább a hasára és a melleire. Harry ekkor a színésznő görcsökben vonagló, izzadságtól és spermától fénylő testét bámulva oda áll.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
AELM. ·
Az előző két rész fertelmes volt.Ez viszont ahhoz képest nagyon jó sikerült, csak így tovább! :heart_eyes:
Andreas6 ·
Az első mondatoddal egyetértek. Szerintem ez a rész még fertelmesebb. Ráadásul hemzsegnek benne a nyelvtani hibák is.

A_puska ·
:angry: :angry: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: