Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nem mindennapi vigasz.

Csörög a telefon. A szám nem volt ismerős, de kíváncsiságból felvettem.
- Igen, tessék!
- Szia! Hogy vagy? - nem ismertem meg a férfihangot.
- Jól, de kivel beszélek?
- Attila vagyok! – azonnal beugrott, és kicsit el is szégyelltem magam amiért nem ismertem rá a hangjára – Na már meg se ismered a hangom!? Szépen vagyunk.. – hangjában megjátszott volt a neheztelés. Sokkal jobb barátok vagyunk annál, semhogy ilyenen megsértődnénk.
- Bocsi édes, nincs bent a számod a telefonomban. Mizu veled?

Hosszabb beszélgetést folytattunk, amiből megtudtam, hogy a külön költözött a barátnőjétől, és most egy bérelt pecóban lakik. A hír teljesen fejbevágott, mert 5. éve voltak már együtt, és most született meg a kislányuk. Megkérdezte, mikor megyek le hozzá. Éreztem a hangján, hogy valóban jólesne neki ha lemennék, és beszélgethetnénk egy nagyot. Nagyon régóta nem találkoztunk, és a mi barátságunk 13 évre nyúlik vissza. A 13 év alatt, ha neki volt szüksége rám, én hallgattam meg őt, ha én voltam a mélyponton, akkor ő sietett a segítségemre. Megbeszéltük, hogy másnap délután találkozunk.

Attila volt az első férfi az életemben. 16 éves voltam, ő 24, és csitri fejemmel istenítettem, holott nem egy kimondottan jóképű fickó, de karaktere, intelligenciája, életigenlése, és modora azonnal levette az embert a lábáról. Idővel én elköltöztem, és személyes találkozóink száma is megcsappant, de a barátságunk megmaradt, és mivel mind a ketten elég bővérűek vagyunk, hallgatólagos megállapodást kötöttünk, hogyha épp nincs egyikőnknek sem kapcsolata, akkor egymást tesszük boldoggá… A másnappal kapcsolatban tudtam nagyon jól, hogy megint az ágyban fogunk landolni.

Reggel kipattantam az ágyból, kicsit tettem, vettem, majd bevágódtam a fürdőkádba, olvasgattam, élveztem a melegvizet. Majd alaposan megborotválkoztam, kiegyengettem a vékony szőrcsíkot a puncimon. Hajamat egyszerű copfba kötöttem, melltartóra felvettem a legkényelmesebb moher pulcsimat, egy kényelmes farmert, csizmát, parfümöt, enyhe halvány sminket, és robogtam a vasútra. Az utolsó pillanatban estem fel a vonatra. Még le se ültem, már indultunk is. Útközben háromszor csörgött a telefonom, Attila hívott, hogy hol vagyok, minden rendben van- e? Megígértettem vele, hogy kijön elém az állomásra. Másfél óra múlva végre beért a vonatom, leszálltam, ott várt munkásruhában, arcán mentegetőző vigyorral.

- Szia kicsilány – viharosan megöleltük egymást, és egymás szavába vágva kezdtünk el beszélni, de láttam az arcán, hogy megviselt, és fáradt. – Bocsáss meg, hogy munkásban vagyok, de most tettem le a melót.
- Ugyanmár. Láttalak már ennél topisabban is, hidd el hogy nem ijedtem meg. Mi a terv? Menjünk haza hozzád, vagy mi legyen?
- Megyünk haza, egy kollégám mindjárt jön is értünk kocsival, addig szívjunk el egy cigit. – álltunk az állomás előtt, mint egy komikus pár, és csinosan, szőkén, illatosan, ő meg kantáros munkás overallban, nagykabátban, és sapkával a fején. Amíg a cigit szívtuk, gyorsan nagyvonalakban elmesélte kidobattatása történetét, és megkért, hogy ne faggassam, majd ő mesél. Ismertem annyira, hogy tudjam mikor kell beszélni hagyni, és ez most egy ilyen pillanat volt. Közben megjött a barátja, hazavitt minket, megbeszélték, hogy reggel mikor jön érte, elköszöntek, és mi felmentünk a bérleménybe.

Kicsi, de tiszta, tipikusan agglegény lakásba léptem. Levettem a kabátomat, bementem a konyhába, leültem, és mikor megláttam sapka nélkül, vonyító röhögés lett rajtam úrrá. Mindig csak egészen rövid, 1- 2 milliméteres hajjal láttam, és most félhosszú volt a haja, de nem ez volt a komikus rajta, hanem hogy a fejbőre tele van forgókkal, és sehogy sem állt a haja. Megbeszéltük, hogy megnyírom. Gyorsan levetkőzött alsónadrágra, elővette a hajnyírót, én elkezdtem nyírni. Annyira összeszokottak voltunk, és olyan meghitt volt az egész pillanat, hogy egyáltalán nem éreztem helytelennek hogy itt ül előttem egy szál naciban. Megelőzvén, hogy a pulcsim telemenjen a hajával azt is levettem, és melltartóban jártam körül, míg nyírtam. Incselkedve finoman beleharapott a hasamba, két tenyerébe fogta a fenekemet, kicsit megmarkolta, és megsimogatta.

- Tetszik, hogy fogytál, de nekem jobban tetszettél, míg igazi szép nagy feneked volt – Attila mindig is bolondult a telt, húsos nőkért, és talán ezért maradtam meg neki, örök „szerelmének”. Igaz az utóbbi fél évben fogytam 15 kilót, de még mindig volt mit markolni rajtam.
- De valld be, hogy most nem cserélnél le senkire!? – megengedhetjük magunknak a nyílt, és egyenes beszédet, ennyi év barátsággal a hátunk mögött.
- Hát persze hogy nem. De most gyorsan elmegyek fürödni, különben itt teperlek le a konyha asztalon – Láttam a boxeren keresztül is izgalmát, és nem akartunk semmit elkapkodni, így hagytam hadd tisztálkodjon meg végre, hogy megölelhessem jóízűen. – Ahogy elmentem a fürdő előtt a szobába, láttam meg, hogy bizony a farkánál sincs nyírva. Kinyitottam az amúgy csak résnyire nyitva hagyott ajtót, nekitámaszkodtam az ajtófélfának, és némán néztem. Megállt, és kérdőn nézett rám.
- Mi a baj?
- Hol rejtegeted a sövénynyírót? Vagy a bozótvágó kést?
- Miért? Mi a szándékod?
- Hát, ha jól sejtem, akkor ugyanaz, mint neked, de azt a dzsumbujt ott, nem vagyok hajlandó a szám közelébe engedni. – ekkor vette észre hogy mi a bánatom. – Hát igen! Olyan régen nem voltam már nővel, hogy eszembe sem jutott lenyírni.

Beléptem a fürdőbe, kézenfogtam, kihúztam vissza a konyhába, leültem egy székre, és elkezdtem akkurátusan nyírni a fanszőrzetét. Mikor a herékhez értem, akkor elkezdett szűkölni, hogy ott majd ő a zuhany alatt leborotválja. Azért a lényeget megengedte hogy levágjam, utána ugrott hátra fél métert, derékszögben meghajolt, megköszönte, és elrobogott zuhanyozni. Én bementem a szobába, bekapcsoltam a dvd- t, a tv- t, betettem egy dc- t, amit hoztam magammal, finom spirituális, és ősi indián zenékkel. Mind a ketten preferáltuk ezt a műfajt.
Kimentem vissza a konyhába, leültem az asztalhoz, addigra ő is elkészült a zuhanyzással, és melegítőben, pólóban, illatosan, csurira nyírt fejjel, széles mosollyal lépett elém.
- Tádáá!! Szép vagyok?
- Nagyon szép! A hajad a legszebb! Muti milyen munkát végeztél? – letolta a melegítőjét, és megcsodáltam teljesen csupaszra nyírt farkát, heréit, és egyre nagyobb kedvem támadt hozzá. De egyenlőre csak egy puszit nyomtam a zuhanyzástól még mindig meleg péniszre.

Visszahúzta a nadrágját, lehuppant az ölembe lovagló ülésben, és megcsókolt. Hát igen! Szóval csókolózni azt mindig is tudott, be kell hogy valljam. Kezei közé fogta az arcomat, ajkaival csak simogatta az ajkaimat, majd a nyelvével körberajzolta a számat, és csak utána nyílott el a szája, és engedte meg, hogy nyelveink összeérjenek. Nem merültünk nagyon bele, mert tudtuk, hogy hamarosan jönni fognak közös barátaink is. Leült egy székre mellém, az ölébe tettem a lábaimat, és elszívtunk egy cigit, Halkan beszélgettünk közben mindenféléről, többek közt arról hogy miért is lakik most külön. Láttam rajta, hogy könnyebbül meg a lelke, hogy kibeszélheti magából, és a végén már egész könnyen, majdnem cinikus hangnemben beszélt a lány családjáról. Hirtelen elhallgatott, rámnézett, és azt mondta: - Teljesen jól vagyok! Te kellettél nekem. Pont te, aki meghallgat, nem ítél el, és minden hibámmal, illetve azok ellenére is szeret, és megbízik bennem. Köszönöm hogy eljöttél, és köszönöm hogy meghallgattál. Nagyon sokat jelent nekem hogy itt vagy most velem!

- De hát ez természetes! – Teljesen magától értetődően kezdtünk a múltról beszélgetni, előkerültek a régi sztorik, és ahogy elmélyültünk a témában, úgy kuncogtunk egyre többet, míg a végére, már egész nagyokat nevettünk. Nem tudom mennyi idő telhetett el, mikor meghallottuk a lépcsőházban a többieket, és a hangokból ítélve egész kis kompánia volt várható. Csengettek, és a meglepetést fokozandó, én mentem ajtót nyitni. Az elöl álló srác Tyutyu becenevű, láttamra köpni - nyelni nem tudott vagy 3 másodpercig, de utána megörült nekem, átölelt, lenyomott két puszit, és belépett mellettem a lakásba, 4 fiú jött, mindegyikkel ugyanezt játszottuk el.

Mivel régen mi egy összeszokott kis csapat voltunk, nem jelentett akadályt, hogy egyedüli lány vagyok köztünk, és mivel én Attilához tartoztam, mint olyan tabu voltam, de cinkos kis utalások azért nem maradhattak el. Balázsnak külön örültem, mivel ő volt a legtöbbet velünk együtt, velem, és Attilával. Beszélgettünk, nagyokat nevetgéltünk, a telefonokat nézegettük, kivel mi történt, merre járt, milyen képek, videók, zenék vannak benne. Szóval hangulatosan telt el a 2 óra. Idővel a vendégek elpárologtak haza. Mi bementünk a szobába, zenét hallgattunk, és vicces videókat néztünk, jót nevettünk, nevettünkben elterültünk a földön, csak úgy rusztikusan keresztbe- kasul.

Nevetésünk multával közelebb bújtunk egymáshoz, és elkezdtünk komolyabban csókolózni. Rámfeküdt, és örömmel töltött el, hogy magamon érzem egy férfi súlyát. Finoman csókolóztunk, a fülemet csókolgatta, és a fülem mögötti bőrt, majd a nyakamat. Én közben ahol hozzáértem, a vállát, a bicepszét,és a mellét harapdáltam, és nyaltam. Benyúlt a pulóverem alá, és a hasamat simogatta az ujjhegyeivel, a melltartóm vonalánál simogatott, de nem ért a mellemhez. Felültetett, áthúzta a fejemen a pulóvert, kikapcsolta a melltartómat, levette a farmeromat, majd tenyerét a hátamra téve, másik kezén támaszkodva, finoman fektetett vissza, közben már a számat falta. Éreztem rajta leplezetlen izgalmát, és élveztem hogy ekkora hatalmam van a teste felett.

Emlékeztem még rá, hogy mennyire szereti elhúzni az előjátékot, és szaggatottan szeretkezik, amit nagyon szerettem mindig is. Sokáig csókolgatta a bőrömet a hasamon, az oldalamon végigfuttatta a nyelvét, és finoman belém mélyesztette a fogait. Tenyerébe fogta a melleimet, megcsodálta őket, és először az egyik mellbimbómat vette a szájába, csak finoman szopogatta, majd utána erősebben megszorította, hüvelyk, és mutató ujjai között morzsolgatta azt, közben a másik mellemet is a tenyerébe fogta, és azt is szopogatta. Majd összenyomta a két mellemet, és egyszerre vette be a szájába a két bimbót. Utána elengedte őket, és a mellem alatt nyalogatott, nagy, mohó mozdulatokkal nyalta a melleimet az aljuktól a bimbóig. Engem már ívbe feszített a vágy, és a kielégületlenség. Visszatért a számhoz, és csókolt tovább. Én markoltam a húsát, és haraptam a száját, benyúltam a pólója alá, simogattam a hátát, és körömheggyel az oldalát. Kezeim nyomán hadirendbe álltak a szőrszálak a testén, és a libabőr eluralkodott rajta. Áthúztam a fején a pólóját, és levetettem vele a nadrágját is, hogy végre mindenhol hozzáférhessek.

Ekkor mellémfeküdt az oldalára, egyik kezem a hóna alatt maradt, azzal a hátát simogattam, a másik kezemmel a fejét, és az arcát simogattam csók közben. Egyik karja a fejem alatt volt, a másikat a hasamon siklatta le, a combomig, amire én automatikusan széttártam a lábaimat, és vártam az érintését. De ő csak a combomat, a szeméremdombomat, és a nagyajkaimat simogatta kívülről. Türelmetlenségemben próbáltam erősebben rányomni a kezét éhes puncimra, hogy végre érintsen meg, és engedjen felrobbanni. De ő nem így gondolta.
- Add ide a kezedet!

Transzban követtem az utasítását, nem is gondoltam rá, mi lehet a szándéka. Azzal a karjával, ami a fejem alatt volt, megfogta a csuklómat, és nem tudtam semmit csinálni, csak kiszolgáltatva feküdni a karjaiban, kifeszítve a vágytól, és a türelmetlenségtől. Ő láthatóan élvezte szenvedésemet. Továbbra sem érintette meg kisajkaimat, sem a csiklómat, csak a csupaszra borotvált nagyajkaimon siklatta a tenyerét. Ekkor erőteljesen rászóltam – Most már elégíts ki, mert felrobbanok! – válaszként csak halk csitító hangot adott, és kajánul rám mosolygott, majd szétlökte a lábaimat, az egyik térdemre rátette a saját lábát, így látványosan uralkodó helyzetet vett fel, amit én nem is bántam, mert a kikötözés mindig a kedvenceim közé tartozott, imádtam, ha egy hozzáértő partner játszik a testemen.

És ő az volt! Középső ujjával simogatta a vágatot a két nagyajkam között, míg annyira be nem nedvesedtem, hogy az ujja akadálytalanul hatolhatott be közéjük. Ekkor hüvelyk, és középső ujjával szétfeszítette a nagyajkaimat, és mutatóujjával simogatni kezdte a csiklómat. Ezzel megőrjített, mert a csikló néha annyira érzékeny, hogy semmiféle erős ingert nem tudok rajta elviselni, de ő profi módon pont eltalálta hogy nyúlhat hozzám, anélkül hogy kellemetlen lenne, sőt épp kellemes érzést nyújtson. Nagyon lassan körözött rajta, majd hirtelen belémnyúlt, amire én nagyra nyitottam a szemeimet, ívbefeszültem, és artikulálatlan hörgést hallattam. Ő az arcomat nézte, és láttam, hogy nagyon tetszik neki a reakcióm. – Még! Kérlek, abba ne hagyd, ez nagyon jó! – ismét lepisszegett, és ettől a falra tudtam volna mászni – Majd azt én tudom, hogy mikor lesz igazán jó! Még el se kezdtük! – szavaira megborzongtam, mert tudtam, hogy komolyan is gondolja.

Újra a csikómon kezdett körözni a mutatóujjával, majd ismét belém nyúlt. Ezt a játékot folytatta, míg ki nem elégültem. Orgazmusomat megelőző pillanatokban teljesen csendben voltam, mert így jobban tudtam koncentrálni, és ebből ő is tudta, hogy hol tartok, és hogy nem szabad abbahagyni. Élveztem nagy sóhajjal tört ki belőlem. Hogy össze tudjam szorítani a lábaimat, az oldalamra kellett fordulnom, mert az egyik térdemet még mindig szorosan lefogta a lábával. Mikor elcsendesedett az érzés, még mindig reszkettem, ekkor kihúzta kezét lábaim satujából, simogatta a hátamat, átölelt, és csitító szavakat mormolt a fülembe.

Eltartott egy ideig, míg teljesen megnyugodtam. Ekkor lassan kihúztam a lábamat a lába alól, és hirtelen fölé kerültem. Terpeszben fölé térdeltem, elkezdtem harapdálni a nyakát, nyalni a fülét, egészen belemélyesztve a nyelvemet, amiről tudtam, hogy azonnal megvadul. De most rajtam volt a vágyfokozás sora, a feje fölött lefogtam a csuklóit, és nem engedtem a szorításból, közben izgattam megállás nélkül, csiklómat hozzáérintve a makkjához, és simogattam vele magamat. Örömmel töltöttek el vágyának hangjai, és a látvány, hogy fennakadnak a szemgolyói a leplezetlen vágytól.

Lassan elengedtem a csuklóit, körmeimet csak alig érintőlegesen végighúztam a karjain, le az oldalán, egészen a csípőjéig, ott megtámaszkodtam, betérdeltem a lábai közé, a sarkamra ereszkedtem, kibontottam hátközépig érő hajamat, hagytam, hogy sátorként boruljon fölénk, és megcsodáltam péniszét. Nem hatalmas, nem is kicsi, inkább közepes, formás, és itt meredezik előttem. Beleszagoltam ágyékéba, ami a vágy észveszejtő pézsmaillatát árasztotta magából. Megnyaltam a heréit, amire kissé megremegett, és a farka végén megjelent az első jutalomcsepp. Újra megnyaltam, majd az egyik heréjét a számba véve finoman megszívtam azt, és a nyelvemmel köröztem rajta. Ugyanezt az üdvözlést megadtam a másik heréjének is. Majd azokat finoman felhúzva rátettem a nyelvem a gátjára, és elkezdtem nyalni, a herezacskóján át, végig a pénisz csodálatos izmos testét.

Mikor felértem a makkhoz, nem vettem azonnal a számba, hanem a perem alatti kis nyerget kezdtem el nyalni, mindeközben a kezeimet nem vettem el a csípőjéről, és a farkát a kezemmel még nem érintettem meg, csak a nyelvemmel. A makk fején lévő kis nyílásba dugtam a nyelvemet, amire hangos nyögés volt a válasz. Lassan benedvesítettem a makkot, és becsúsztattam a számba. Finoman elkezdtem szívni, és nyalogatni. Bő nyállal kényeztettem, és hagytam hogy az, az ajkaim mellett lefollyon, így előkészítve a terepet a számnak, amibe egyre több került a péniszből. Fejem egyre nagyobb utat járt be, közben éreztem, hogy valamit matat. Folytatva a szopást felnéztem, és láttam hogy két párnát gyúrt a feje alá, hogy lássa amit csinálok. Elégedetten morogtam, és le se vetem róla többet a szememet, helyette behasaltam a lábai közé, elmartam egyet a szana- széjjel heverő párnákból, és a mellem alá gyömöszöltem, a kezeimet összefontam a hasán, egymásba kapcsoltuk a tekintetünket, és így tettem tovább a dolgomat.

Mikor már kicsit elfáradt a szám, akkor feljebb tornáztam magam, vettem egy nagy levegőt, és mélytorokkal jutalmaztam előbbi ténykedését. Ez azért volt jó, mert őt földöntúli gyönyörben részesíthettem, az én számnak meg maradt idő a pihenésre. Mikor elfogyott a levegőm, akkor lassan kiengedtem a számból, kicsit nyalogattam a makkját, majd újra mély levegőt vettem, és megismételtem az előbbi mutatványt. Élveztem, ahogy vergődik alattam, és reakcióiból tudtam, hogy nem sok kell neki, és hamarosan ő is meglátja a mindenhatót. Mivel már nem tudtam hova fokozni a tempót, és megfogtam kézzel, rámarkoltam, elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, és szoptam közben a makkját, szuggesztíven néztem bele a szemébe, és a tekintetemmel kértem, hogy ne hunyja be a szemét. Kis idő múlva éreztem, hogy megfeszül a combja, megáll a keze, ami eddig a hajamat simogatta, nem vesz levegőt, és elkezd remegni.

Ekkor elvettem róla a kezemet, gyorsan és erősen folytattam a szopást, közben mélyen néztem bele a szemébe, szinte könyörögve, hogy élvezzen el.
Ekkor egyet rándult a farka, és ő artikulálatlan hangon felnyüszített, és elkezdte pumpálni a számba a spermáját, végig a szemembe nézve. Hatalmasra nyitotta a szemeit, pupillája teljesen összeszűkült, és ahogy ürültek a heréi, úgy nyerte vissza normális méretét. Óriási élmény volt mind a kettőnk számára. Miután már semmi nem jött belőle, lazítottam a szopáson, és csak nyalogattam, amíg össze nem ment. Akkor finoman kiengedtem a számból, melléhasaltam, hogy a fejünk egyvonalban legyen, és most én öleltem át őt, és suttogtam a nyugtató szavakat a fülébe. Ő csak ölelt, mintha az élete függne ettől az öleléstől, zihálva vette a levegőt, és szorított magához. Lassan csillapodott le, de nem engedett el. Mikor végre normálisan tudott lélegezni, akkor nézett rám hálatelt szemekkel, és lassan megint megcsókoltuk egymást. Lassan erőt gyűjtöttünk, és kimentünk a konyhába, rágyújtani. Nem beszélgettünk, csak simogattuk egymást, és csendben szívtuk a cigit.

- Nem kéne egy cigit tekerni? – kérdezte ő megtörve a csendet
- Miért ne!? – válaszoltam – de ki tekeri meg? Mivel mind a ketten eléggé strapásan nézünk ki, és eléggé remeg a kezünk is.
Ekkor lassan felállt, és remegő lábakkal elvonult a konyhaszekrényhez, kivett egy csomag dohányt, egy sodrót, és a füves zacsit.
- Megoldjuk – rám kacsintott, és gyakorlott mozdulatokkal tekert egy cigit. Az ölébe ültem vele szemben, a kezéből szívtam a cigit, simogattam a haját, és néha lusta csókot váltottunk. Miután elszívtuk, egyszerre álltunk fel, és kézen fogva elindultunk a háló felé. Hanyattfeküdtünk az ágyon egymás mellett, hallgattuk a zenét, és élveztük a fű kellemesen zsibbasztó hatását. Mind a ketten egy új, más világban jártunk, ahova a zene repített minket.

Nem tudom mennyi idő telhetett így el, míg valamikor elkezdtük finoman simogatni egymást, és puha csókokat váltottunk. A kezünk szinte magától kezdett sétálni a másik testén, kivárva az időt, amikor a vágy már erősebb, mint a szárnyalás. Puhán kezdtünk csókolózni, közben simogattuk egymás hátát, haját, mellét, fenekét, az egész testét, amit csak elértünk, anélkül hogy ki kellett volna szállnunk ebből a csodálatos helyzetből. Valamikor ő feltámaszkodott a fél könyökére, és a tenyerével elkezdte simogatni a puncimat, majd megismételte az előbbi játékot a felváltott ingerléssel a csiklómon, és a hüvelyemben. De nem várta meg hogy kielégüljek, hanem behasalt a két lábam közé, a vállaira tette a combjaimat, és elkezdett alaposan kinyalni. Először csak finoman, épphogy érintve a csiklómat, majd egyre erőteljesebb nyelvcsapásokkal. Majd technikát váltva szívni kezdte a csiklómat, nyalogatta a kis gyöngyöt benne, és két ujjával ujjazott közben. Na ettől majdnem kiugortam a bőrömből, és nagyon hamar ki is elégültem, dobálva a csípőmet. Amíg élveztem, addig csak a hasamat puszilgatta, viszont az ujját nem húzta ki belőlem.

- Tetszik, ahogy élvezel! Kis bestia! – vágytól izzó szemekkel nézett rám – érzem a hüvelyfaladon ahogy élvezed.
- Nekem is nagyon tetszik, ahogy kielégülsz! De mikor teszel végre a magadévá?
- Csak nem vagy türelmetlen? – szája szélén pajzán félmosoly bujkált – Olyan hamar nem végzünk egymással. Ahogy lecsendesedtem, kezdte a játékot előröl, és ezt addig folytatta, míg nem könyörögtem érte, hogy hagyja abba. Akkor feltérdeltetett az ágy szélére zárt lábakkal, mögém állt, és lassan belém csúsztatta merev péniszét. Amikor az egész bennem volt, egy percre megállt, éreztem, hogy eléri a méhszájamat, és ebből tudtam, hogy nagyon fogom élvezni. Lassan kihúzta majdnem az egészet, még a makk karimáját is.

Ellazítottam a hasfalamat, tudtam, hogy így a makkjával levegőt tud pumpálni belém, és emlékeztem rá, hogy megőrül azért a hangért, ahogy a levegő kiáramlik a hüvelyemből minden lökésnél. Párat lökött lassan ezzel a technikával, lassan ki, lassan be, majd mikor biztos lehetett benne, hogy elérte a célját, akkor megmarkolta a csípőmet, és erőteljesen kezdett mozogni bennem, és minden lökésnél, ahogy a levegő szusszant belőlem, finoman morrant egyet, és a megelégedés hangjai engem is örömmel töltöttek el. Nekem semmi más dolgom nem volt, mint kényelmesen elhelyezkedni, letenni a fejem a párnára, és élvezni amit ad. Vagy húsz percig ebben a helyzetben keféltünk, és ez idő alatt két orgazmussal ajándékozott meg.

Éreztem hogy leverte a víz, és elfáradt, ezért hagyta abba. Elterült mellettem, és kapkodta a levegőt. Megvártam hogy kipihenje magát, és újra levegőhöz jusson, hagytam neki időt, hogy felszáradjon a bőréről a verejtékfilm, addig simogattam, becézgettem, és elmondtam neki, hogy mennyire élvezem minden érintését. Mikor újra tudott levegőt venni, akkor finoman kényeztettem, elkezdtem szopni, és az élet lassan visszatért hímtagjába, akkor meglovagoltam a saját, kényelmes, finom, hintázó ritmusában, közben simogatta a melleimet, becézett, mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok, és mennyire sejtelmes így, hogy az íróasztalon álló kislámpa fénye glóriát fon vadul szálldosó hajam köré. Én szavainak hatására nőiességem teljes tudatában mozogtam tovább, és hajszoltam mindkettőnket a gyönyör paripáján, ami engedelmesen vágtázott velünk a cél felé. És akkor szembesülnöm kellett régi problémámmal. Ebben a helyzetben egy ideig minden szépen alakult, ám a cél előtt megtorpantam, és nem bírtam áttépni a célszalagot. Észrevette hogy energikusságom kissé alábbhagyott, és kérdőn nézett rám:
- Mi a baj? Nem jó? Elfáradtál? – és már kezdett felemelkedni, hogy átvegye az irányító szerepét.
- De jó! Nagyon jó! De felül nem tudok elélvezni. Nagyon élvezem, de a cél előtt megtorpan az érzés, és nem megy tovább. Bármeddig ellovagolok rajtad, de végig ott fogok toporogni az orgazmus kapujában. –míg gyóntam, hüvelyizmaimmal hullámzó mozgással masszíroztam a farkát, ami nem engedte hogy az elernyedjen. Ekkor lassan átfordult, úgy hogy farka végig bennem maradt, felvettük a hagyományos misszionárius pózt, és sarkamat a fenekéhez nyomva sürgettem őt.

Kis idő múlva finomítottunk a dolgon, feltérdelt, bokáimat a vállára tettem, átölelte a combjaimat, és így szeretkeztünk tovább. Minden mozdulatunkat a bőrünk csattanása kísérte. Hamarosan rám feküdt, így a vádlim került a nyakába, ebben a pózban a lehető legmélyebbre tudott hatolni belém, minden lökésnél „megszúrta” a méhszájamat, amit nagyon értékeltem. Csupán az volt a gond, hogy ebben a helyzetben begörcsölt, így visszatértünk a mindkettőnk számára ideális, és a végtelenségig folytatható pozícióhoz. Megint odatérdeltem az ágy szélére, ő mögém állt, belenyalt tocsogósra izgatott puncimba, majd egyik csuklója köré csavarta a hajamat, a másikkal hüvelybemenetemhez illesztette a farka hegyét, az irányzék belövése után ráfogott a csípőmre, majd állat módjára belémhatolt.

Felkészültem az éjszaka legvadabb kefélésére, és remegtem érte, hogy ne csalódjak. Egyszerre húzott magára a hajamnál, és a csípőmnél fogva, én markoltam a párnát, majd mikor az elérhetetlen távolságba került, akkor a takarót ragadtam meg, és próbáltam széttépni. Szinte extázisban mozogtunk egyszerre minden finomság, és óvatosság nélkül. Csattogott a bőre a fenekemen, és nagyon messziről hallottam a hangját, de nem értettem. Megpróbáltam odafigyelni, és akkor értettem meg mit beszél:

- Kurva jó veled kefélni! Olyan istenien szűk és nedves vagy, hogy azt el se hiszem. A legszívesebben soha se venném ki belőled. Napokig tudnálak kefélni! Isteni vagy! Finom! – és mint egy mantrát, vagy imát úgy ismételgette ezeket a tőmondatokat, közben eszeveszett vadul kefélt. A hangja a megszokottnál egy oktávval mélyebb, és rekedtes volt. Aztán egyszerre csak megállt. Nem akartam elhinni, hogy most hagyja abba.
- Mit csinálsz? Ne hagyd abba! Annyira jó vagy! Kérlek folytasd! – szinte könyörgőre fogtam, tudtam ez is a játék része.
- Azt akarom, hogy mond ki! Beszélj úgy, ahogy én! Hallani akarom a trágár szavakat a szádból! – közben lassan megmozdult – így is nagyon jó, de a te édes hangodon, a te gyönyörű szádból akarom hallani! Kérj meg, hogy keféljelek tovább!

Először nem tudtam mit is akar pontosan hallani, mennyire legyek közönséges, majd úgy döntöttem, nem fogok ezen agyalni, tök felesleges, lesz ami lesz alapon kimondtam az első dolgot ami eszembe jutott:
- Kefélj meg! – ahogy kimondtam, éreztem bennem, hogy megrándul a farka – kefélj erősen! Ne hagyd abba! Isteni farkad van! Csodálatosan kitöltesz. Érzed, hogy eléred a legvégét?
- Igen érzem! Ugye milyen finom? Minket egymásnak teremtettek! Nem akarom hogy elélvezzek! Reggelig kefélni akarom a csodálatos pinádat! – hazudnék, ha azt mondanám, hogy engem nem izgattak még jobban fel a szavai. Sőt! Magamtól rákontráztam.
- És én reggelig érezni akarom magamban a fantasztikus farkadat! Ezaz! Kefélj erősebben! Hadd csattogjon! Úristen de jó veled! – és miközben verbálisan is dobtunk pár lapáttal a tűzre, izomból kefélt engem. Szakadt rólunk a víz, csúszott a keze a csípőmön.

Ekkor a vállamba markolt, úgy húzott magára, de a hajamat nem engedte el. Rámhajolt, végignyalta a gerincemet, kicsit erősebben megharapdálta az oldalamat, és folytatta a mozgást, anélkül hogy egy pillanatra is megállt volna. Mikor a keze, már a vállamról is lecsúszott az izzadtságtól, akkor felkapott egy párnát, azzal megtörölte a csípőmet, és ismét ott kapaszkodott belém. Nem tudom honnan vette ez energiát, de még tudott gyorsítani. Ekkor újabb, nem tudom hányadik, fergeteges orgazmusom rázta meg a testemet, de őt ezt nem igazán érdekelte, vagy legalábbis nem lassított, hanem ugyanabban a tempóban folytatta tovább, meg sem várva míg lecseng az érzés, ezzel újabb, és újabb élvezethez jutatott.

Számolatlan csúcspontot éltem át ezen az éjszakán, de számomra legfontosabb még hátra volt, és ezt felejthetetlenné akartam tenni a számára. Éreztem, hogy megremeg a teste, szinte kicsíp egy darabot a csípőmből, ekkor kirántottam magam a kezei közül, gyorsan megfordultam, és eszeveszett erővel és tempóval szopni kezdtem. Láttam rajta, hogy meglepődött, de örül a váratlan fordulatnak. Beletúrt a hajamba, megmarkolta, tartotta szorosan, és úgy baszta a számat, mintha a puncim lenne, majd hosszú, lassan hangosodó kiáltással hátravetette a fejét, térdével megtámaszkodva az ágy szélén összeesés ellen, elnyújtott mozdulatokkal élvezett bele a számba. Én nyeltem, próbáltam levegőhöz jutni, de ugyanakkor elegendő helyet hagyni a farkának, és ezzel a legcsodálatosabb orgazmusának, amit valaha velem élt át! Nem volt egyszerű feladat, de megoldottam.

Miután kielégült úgy zuhant az ágyra, mintha abban a pillanatban hagyta volna el minden ereje. Hason feküdt, és csak rángatózott, zihált, és azt ismételgette, hogy ez mennyire fantasztikus volt. Terpeszben a háta fölé térdeltem, hasam, és melleim a bőréhez értek, és simogattam a haját, az oldalát, próbáltam csitítgatni, megnyugtatni, de nem akart abbamaradni a rángatózása. Vagy 5 perc telt el, mire teljesen megnyugodott. Ekkor mellégördültem, és csak néztük egymást, kicsit elemelkedett az ágytól, rám mosolygott, és így szólt:
- Ekkorát még soha életemben nem élveztem, pedig 38 éves vagyok, és nem tegnap vesztettem el a szüzességemet. Mit tettél, teszel velem? Olyan volt, mintha egy gyorsvonat száguldott volna végig a gerincemen, és a farkamon keresztül hagyta volna el a testemet. Képes leszek én még valaha innen felkelni? Szerintem minden izmom átalakult kocsonyává. Annyi erőm sincs, hogy rágyújtsak, pedig minden vágyam egy tüdőnyi nikotin. – ezt mind egy szuszra mondta el, végig a szemeimet fürkészve, hitetlenkedő arckifejezéssel. – segítesz kimenni a konyhába?
- Mert nekem maradt erőm úgy gondolod? – örömmel töltött el, hogy így készre bírtam vágni ezt a meglett férfiembert. – Úgy remegnek a lábaim, hogy alig bírom felhúzva tartani őket!
- Akkor majd én kimegyek cigiért, és hamuzóért, és most fittyethányva a magam alkotta szabályokra, az ágyban fogunk cigarettázni – lassan feltápászkodott az ágyból, elbotorkált az ajtófélfáig, ott megtámaszkodott, és még egyszer végigmért – ki vagy te?, és mit csináltál az én ártatlan barátnőmmel? Ő sose csinált volna ilyen dolgokat!
- Csak tanultam egyet s mást szívem. Örülök hogy tetszett velem! – nyújtózkodtam nagyot, mint egy macska, és kicsit még kellettem magam neki, bár tudtam, hogy anélkül is éppen eléggé tetszem neki, és a mai estéből kihoztunk mindent, amit csak lehetett. – na menj, és hozd azt a cigit!

Még mindig az ajtófélfának dőlve állt, és hitetlenkedve bámult, megcsóválta a fejét, rám mosolygott, és derekát dörzsölgetve kitámolygott a konyhába, behozta a ciginket, lerogyott az ágy szélére, rágyújtottunk, szó nélkül elszívtuk a cigit, az utolsó pár slukkot már félig alva szívtuk el, elnyomtuk, beállítottuk a telefonokat ébresztőre, a hamust belökte az ágy alá, hanyattfeküdt, én ráborultam a mellére, lustán simogattuk egymást, és elaludtunk, édes álmokba merültünk, élvezve a másik testmelegét.
Hozzászólások
További hozzászólások »
rebyc ·
Nagyon jó kis sztory... bejött!

Andreas69 ·
Nagyon tetszett! Nekem is kellene egy ilyen barátnő...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: