Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Néhány pillanat

Feküdtünk egymás mellett, szorosan összesimulva. Háttal voltam neki, egyik kezén volt fejem, másik kezével átkarolt. Szeretem az érintését, a bőre simaságát, az illatát, a szuszogása hallatát. Jó volt csak feküdni a karjaiban és érezni, hogy biztonságban vagyok. Már fél álomban voltam, amikor éreztem gyengéd kezét, ami lassan, óvatosan besiklik a pólóm alá és végig simítja az oldalamat és a hasamat. Lassan, gyengéden, nagyon jól esőn. Szerintem még libabőrös is lettem. Egy érintésével képes felizgatni. De ez nem egy érintés volt, sok érintés, folyamatos érintés.

Az oldalamnál kezdte, onnan haladt a hasam felé. Vissza az oldalamra, a csípőmön át a combom felé, amíg a keze elért. Ott megállt egy pillanatra, határozottan megszorított, de véletlen sem úgy, hogy fájjon, majd visszaindult. Ugyanúgy lassan, finoman, centiről centire haladva a combomtól, a csípőmön át az oldalam, majd a hasam következett, de most nem állt meg. Tolta feljebb kezét a nyakam irányába. Azt hittem végig simítja melleimet, de nem. Egy úját végig húzta két mellem között, majd a mellkasomon és végül nyakamat fogta meg teljes kezével. Határozott, de óvatos mozdulattal félre fordította fejemet és egy apró csókot adott tarkómra. Ekkor már fenekemnél éreztem, hogy Őt is felizgatta az én kényeztetésem.

A csók után elengedte nyakam, elkezdte húzni tenyerét lefelé. Először mellkasomat érintette, majd, amit már annyira kívántam, mellemet markolta. Sorban, egymás után mind kettőt. Éreztem, hogy elönt a forróság, bugyim nedves lesz. Masszírozta melleimet, és a nyakamat csókolgatta. Csípőjével a lehető legszorosabban hozzám simult. Éreztetni akarta, mennyire kíván. Nem kevésbé, mint én őt. Az forgott a fejemben, hogy legszívesebben, azonnal levetkőztetném, a hátára fektetném és ráülnék merev férfiasságára. De nem! Le kellett állítanom magam. Nem akartam elkapkodni, ki akartam élvezni, minden egyes pillanatát kényeztetésének.

Felé fordultam én is elkezdtem őt simogatni. A hátát, az oldalát, a fenekét, a combját, a csípőjét, a hasát. Ő ezt viszonozta. Közben csókolgattuk, cirógattuk egymást. Úgy döntöttem, ráhagyom a kezdeményezést, mindent csak azután teszek, miután ő megtette. Bár nem volt könnyű, de megvártam azt is, hogy először ő érintsen meg puncimnál. Már nagyon vártam ezt a pillanatot, kívántam az érintését. Egész tenyerét rám helyezte és egy pillanatig nem mozdult. Puszta tapintása is annyira izgatott már, hogy éreztem, ahogy lüktetek. Ekkor szenvedélyesen megcsókoltam, hogy így is tudtára adjam, mennyire kívánom, mennyire izgat érintése. Lassan combjára tettem kezem, és lassan húztam felfelé, mivel így már saját szabályom szerint én is megérinthettem. Mikor két lába közé ért kezem, lassan, de igyekeztem minél határozottabban egész tenyeremet ráhelyezni úgy, hogy golyóit és merevségét is megmarkoljam. Éreztem, ahogy megfeszül. Halkan felnyögött, ezekből a jelekből jól tudtam, ugyanannyira várt érintésemre, mint én az övére.
Eddig volt erőm türtőztetni magam. Tudtam, hogy ő ezt még sokáig folytatná, de én nem akartam tovább várni, magamban akartam érezni.

Egy mozdulattal a hátára fektettem és ráültem. Elkezdtem vetkőztetni: először a felsőjét, majd a nadrágját és végül a bokszer alsóját. Ezt ő sem hagyta annyiban, ahogy én megszabadítottam ruháitól, úgy ő is engem az enyémektől. Nagyon izgatott meztelen testének érintése és combjaim között merev férfiassága. Egy pillanatra megpróbálta visszavenni az irányítást úgy, hogy felült, de nem hagytam. Visszalöktem az ágyra megcsókoltam és közben kemény péniszét puncim bejáratához vezettem. Ekkor mindkét kezével megfogta csípőmet, hogy `sürgesse`, amit addigra mindennél jobban vártunk. Engedte `sürgetésének` és lassan, de folyamatosan magamba engedtem. Hihetetlen izgató volt érezni, hogy mennyire kemény és vastag, teljesen kitölt. Pár másodpercig nem mozdultam. Tudtam, hogy ez rá is ugyanúgy hat, mint rám. Még jobban felizgatja. A várt hatás nem maradt el: éreztem, ahogy még jobban megduzzad és feszíti puncimat.

Lassan felemelkedtem, hogy éppen csak makkja legyen bennem, majd visszaereszkedtem rá. Halk sóhajok és nyögések jelezték, hogy mennyire élvezi. Ezután amennyire csak tudtam hozzá simultam, hogy teljesen magamban érezzem és csak apró mozdulatokat tettem előre és hátra úgy, hogy közben csiklóm hozzá dörzsölődjön, ami tovább fokozza mindkettőnk gyönyörét. Ezúton úgy adta tudtomra tetszését, hogy kezeivel megragadta csípőmet és mozgásomat gyorsabb tempóra bíztatta. Csak néhány pillanat telt el, amikor kérte, álljak meg, mert nem akar megelőzni, szeretne velem együtt elélvezni. Valójában még be sem fejezte a mondatát, szerintem már akkor tudta, hogy eszem ágában sincs megállni, megyek vele.

Ezután már csak egyre tudtam figyelni: próbáltam minél lassabban mozogni, hogy a lehető leghosszabbra húzhassam mindkettőnk orgazmusát.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Timpanon ·
Úgy... Elnézést.

triklovic ·
Nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: