Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Negyvenkét perc

Kiültem az erkélyre. Gondoltam, nagyobb baj már úgysem lehet. Keresztbe tett lábbal terpeszkedtem, felvéve a tökéletesre csiszolt ’nekem teljesen mindegy’ pózt és a hozzá társuló ’csinálj, amit akarsz’ arckifejezést. Slukkoltam egyet az előbb még előttem heverő olcsó cigarettából, és bámultam felfelé a csillagokra. Magamban megmosolyogtam a jelenetet. Impresszionista, az kéne még! Kész őrület. Most komolyan, szerinted engem érdekel? Engem? Ugyan már. Hiszen felnőttek vagyunk. Legalábbis úgy teszünk, még ha néha-napján meg is bicsaklunk. Mégis csak emberből vagyunk, vagy mi. De azért időnként jó lenne újra gondtalannak és bájosnak lenni.
Nem. Te, barátocskám, nekem ne mondd, hogy nyögve bújnál a fiúcska bőrébe, aki a macskakövön lélekszakadva rohan haza a testvéréhez, hogy megmutassa, hány üveggolyót nyert az előbbi sorsdöntő percekben! Vagy, tegyük fel, a loknijaival ádáz csatát vívó kislány helyébe, aki ’csakazértis’ masnikba gyömöszöli a haját! Igazam volt. Mindig igazam van.

Rejtett jelentések, és persze legyél kihívó, de visszafogottan. Kell ez nekünk? Persze, hogy kell, különben nem juthatunk el sehová. Mégis, mit gondolsz, te most miért ülsz itt? Felkeltettem az érdeklődésed. Na de hogyan… bonyolult… bonyolult ez, drága lelkem. Téged mégis érdekel. A kíváncsiság, természetesen mindig tovább hajtja az embert. De nem kaphat meg mindent azonnal. Vagyis, rosszul fogalmazok. Igenis megkaphat. De hogyan, ez a kérdés. Mindig a hogyanja érdekli az embert. A trükk is addig ejt ámulatba, amíg fel nem tárják az apró részleteket, amik elkerülik a figyelmünket. Mások segítségével rögtön rájövünk a titok nyitjára, hisz mi csak arra koncentrálunk, ami éppen zajlik előttünk… Trükk. Hát pont ezért hívják annak. Te mégis bedőltél. No de megint elkanyarodtam.

Tehát. Törekvés nélkül üres a siker. Jó persze. Ne higgy nekem. Hiszen te még a müzlidet is aranykanállal etted a Ritzben. Ugyan már, ne nevettess, tudom, hogy így volt. Most aztán húzod a szád, ugye? Megmondtam. Én előre megmondtam. Mert én mindent megmondok… Azt is, hogy most 3:20 perc van. Itt. Nálad mennyi az idő? Istenem, mennyi kérdés…
Lehetetlen kielégíteni a tudásszomjat. Ihatsz akármennyit, de mindig kell több. Mindig új italokat fedezel fel. Felhajtod, boldog vagy. Meddig? Mégis, áruld már el nekem, meddig? Igen, igen, ez erősen függ az ital mibenlététől, alkoholszázalékától ízétől szagától színétől állagától mennyiségétől állapotától korától… azt hiszem, felsoroltam az összeset. Vagyis, majdnem. És most persze büszke vagy, hogy rájöttél, ez egy metafora. Aztán most felháborodsz, ez magától értetődő, hogy rájössz, nem kell rá büszkének lenned, csak kirázod a kisujjadból, így. Jaj, ne legyél már ilyen gyámoltalan, demonstráció nélkül is megértik, mi az, hogy kirázni a kisujjból. Jó, hisztizz. Én csak azt nem értem, hogy mi ez a felfordulás itt körülöttem.
Nemtörődömség, haggyálmár. Igen, pont én, aki allergiás a helyesírási hibákra… változik a világ.
És ettől a sok pontpontponttól frászt kapok.
Külső szemlélőként elég zavaros lehet a dolog. De hát én csak az érzéseimet írom le, nekem aztán édes mindegy, hogy megfelel-e így, vagy sem. Na, jó. Tulajdonképpen nagyon nem mindegy. Azért írtam ezt le, hogy valaki majd elolvassa. Egyszer. Talán…
Láttad ezt? Egy denevér cikázott át előttünk az előbb, milyen kecsesen röppen egyik ponttól a másikig… Persze, hogy nem. Te soha semmit nem figyelsz meg. Tán negatívnak minősülök? Kérlek. Te is tudod, hogy ez nem így van. Semmi rafinéria, csak az szvít szimpliszi. Mert ahhoz nem kell a nemzetközi kapcsolatokra menni, hogy megfejj egy tehenet. Ezt így írják? Még sosem írtam le alanyi ragozásban, felszólító módban azt, hogy fejni. Nem, nem vagyok semmilyen illegális szer behatása alatt, egyszerűen csak nem tudok aludni.
Mégis mi bánt? Hát elárulom neked. Elsősorban az, hogy háttal nem kezdünk mondatot.
Hasonló történetek
22483
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Szivacs ·
Miért ne kezdhetnénk “háttal” egy mondatot?
Akár seggel is. Tessék: Seggel a Hold felé pontpontpont
:)

Ward Angelus ·
A stílus jó, csak kusza, persze nagyon gyors pörög és mégis logikus marad a maga logikátlan módján. A végére a humor is jó volt, az elejéről az még picit hiányzott.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: