Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ne hagyd abba!

- Ne… kérlek, hagyd abba…
- Tudom, hogy szereted. Máskülönben nem ragaszkodnál annyira hozzám.
Gyűlölte, hogy igaza van és hogy ilyen nyersen fejezi ki magát. Bárhogy is próbálkozott a lány csöndben maradni, képtelen volt rá, mikor úgy érintette…
- Ne fogd vissza magad – suttogta a férfi a füleibe. – Legalább két szoba választ el a többiektől.
Mikor a lány megérezte a férfi ujjait a mellbimbóján, már hangosan felnyögött. A falhoz szorította és a hátának préselődve simogatta a testét, ami minden egyes alkalommal megőrjítette a lányt.
- Akkor sem csinálhatjuk itt… - vékonyodott el a hangja, mint mindig, mikor a férfi felizgatta őt. – Kérlek… hagyj…
- Ezt mondod, de nem akarod igazán.
A férfi ujjai bekúsztak a térdig érő szoknya alá, majd a reszkető combok közé és finoman oldalra húzta a lány bugyiját, aztán végigsimított a nedves kis résen. A férfi szája mosolyra húzódott.
- Látod, a puncid helyetted is megmondja nekem az igazat.
- Ne beszélj így! – sikkantott fel a lány, ahogy a férfi mutatóujja becsusszant kis résébe, egyenest a duzzadt csiklóra, amin lassan körözni kezdett.
- Akkor mit szeretnél, hogy beszéljek?
A lány remegve a falnak döntötte homlokát, és ökölbe szorította kezét, úgy próbált ellenállni a késztetésnek, hogy csípőjével ringatózni kezdjen a férfi ujjának ingerlésére. Pontosan tudta, hogy mennyire felizgatja, gondolta a lány, és rettenetesen kegyetlen, hogy kihasználja gyengeségét.
Sosem rejtette véka alá, hogy milyen fontos számára a szex. A lány emlékezett rá, mikor legelőször találkoztak és ő még teljesen tapasztalatlan volt, a férfi már akkor is úgy viselkedett vele, olyan zavarba ejtően… akkor megfogadta, hogy soha többet nem akarja látni a férfit. Ő egy kedves, udvarias társra vágyott, nem egy ilyen „perverz kefegépre”, ahogy a barátnői jellemezték a férfit.
Csakhogy valahogy megszerezte a telefonszámát és addig hívogatta, amíg bele nem ment egy újabb találkába. Mikor a férfi érte jött akkor este, azt hitte, csak elviszi egy kocsmába inni, aztán meg megpróbálja lefektetni – ehelyett színházba vitte. Mint kiderült, megérdeklődte a lány barátnőitől, mik a kedvtelései, és így esett erre a választása. A darab előtt és a szünetben a férfi volt a világ legudvariasabb, legkedvesebb embere, aki ráadásul még értett is a művészethez: elmagyarázta a lánynak, amit ő esetleg félreértett a történetben.
De mikor hazavitte őt, a kollégium előtt megállva, a kocsiban búcsúzkodva ismét előbújt belőle a régi énje. Kezét a lány combjára csúsztatta, és úgy csókolta meg, ahogyan a lányt még életében nem csókolta más. El akart húzódni tőle, de közben olyan izgatóan simogatta és a nyelve olyan forrón cirógatta az ő nyelvét…
Mikor a férfi elhúzódott, nevetett és így szólt:
- Mikor először mondták, nem akartam elhinni, de most már én is biztos vagyok benne. Te tényleg szűz vagy!
A lány csak tátott szájjal bámult fel a szemüveg mögötti sötét szemekbe. Egyrészt bizseregni kezdett mélyebb helyeken, másrészt felháborította ez a hirtelen nyers beszéd.
- Ezt meg ki mondta neked? – kapcsolta ki reszkető kezekkel a biztonsági övet.
- Az összes barátnőd, akitől megkérdeztem. Mondom, a francba is, huszonegy éves és pokolian izgató nő, hogy lehetne már szűz?! Erre most…
- A csókomból jöttél rá? – gyűltek könnyek a lány szemeibe.
- Még életemben nem csókolt vissza ilyen bénán egy lány.
A lány érezte, hogy elmúlik a bizsergés, helyébe pedig mardosó keserűség lép. Egy szó nélkül kiszállt a kocsiból és rohanni kezdett a kollégium bejáratához, csakhogy a férfi utána sietett és nevetve elkapta a karját.
- Hagyj békén! – kiáltotta a lány könnyektől rekedt hangon, majd próbálta kitépni magát a férfi szorításából, de az erősebb lévén magához rántotta a reszkető testet és szorosan magához ölelte. – Mi a fenét csinálsz?
- Életemben nem csókoltam még ilyen aranyos lányt.
A lány meghökkent és érezte, hogy fülig elpirult.
- De az előbb azt mondtad…
- Hogy béna vagy. Ez igaz. És mit árul el a bénaságod? Hogy egy csepp tapasztalatod sincs.
- És ez…
- Tündéri – vigyorgott le a lányra a férfi, majd újra lehajolt, hogy megcsókolhassa.
A lány egy pillanatig azon gondolkodott, megüsse-e a férfit emiatt a kegyetlen tréfa miatt, de aztán csak a nyakába csimpaszkodott és ő is szorosan megölelte.
- Mit szólnál hozzá – vált el a férfi rekedtesen a lánytól -, ha feljönnél a lakásomra. Hm? Csak egy saroknyira van…
- Micsoda? – húzódott el a lány is. – Nem! Még csak egyszer randevúztunk, és te azt hiszed…
- Nyugi – nevetett a férfi. – Gondoltam, hogy ezt mondod. De egy próbát megért.
A lány lesütötte tekintetét, de azért elmosolyodott, majd hagyta, hogy a férfi a kollégium bejáratáig kísérje őt.
Attól kezdve többször is találkoztak, de ennek már több mint egy éve. A lány emlékezett rá, mikor ment fel először a lakására; akkor a férfi az ölébe ültette, csókolóztak és addig simogatta a melleit, amíg a lány át nem áztatta a bugyiját. A következő alkalommal már maga alá fektette, belenyúlt a bugyijába és a lába között simogatta, miközben a mellbimbóit kényeztette szájával.
Mindig olyan nyers volt, olyan követelőző, de mégis... mégis, lassan haladt vele. A lány csak most jött rá igazán: akkoriban nem tűnt fel neki, csak hogy az érintésére képtelen ellenállni, és a férfi minden egyes alkalommal rámozdul, ha felmegy vele a lakására. De igenis lassan haladt vele, lépésről lépésre, és a lány így mindent tudott élvezni, nem ijedt meg, nem félemlítették meg; kínos volt sokszor, ahogy a férfi nézi őt lámpafénynél, vagy ahogy beszél hozzá, de akkor is…
Emlékezett rá, milyen óvatosan csúsztatta be legelőször az ujját. A lány szörnyen szűkös volt és még egy ujj is nagyon feszítette, úgy érezte, kinyomják belőle a szuszt. De a férfi párnákat rakott alá, és addig becézgette, addig ügyeskedett, mígnem már élvezte és nem fájt neki. Hetek múlva már két ujjal kényeztette, aztán még pár hét múlva már egy harmadik is befért, ha eléggé be volt indulva a lány.
Minden egyes ujj újabb lépés volt a lánynak. És a férfinek átkozottul magára kellett parancsolnia, hogy megtartsa ezt a lassú iramot. De a lány testének megismerése mellett a lányt is megtanította rá, hogy okozhat élvezetet neki.
Mikor először húzta le a sliccét és húzta férfiasságához a lány kezét, az elég bizonytalan volt. De hamar megtetszett neki a dolog. Simogatta, ingerelte, markolászta, mígnem pár nappal később már azon kapta magát, hogy az ajkait nyalogatja, és az jár a fejében, vajon milyen íze lehet?
A férfi nem nyomta le a fejét, ahogy azt a barátnőitől hallotta. Nem siettette, hagyta, had ismerkedjen a helyzettel. Ízlett neki, és már nem félt. Örömet okozott a férfinek, ez pedig boldoggá tette. Mikor a férfi legelőször elélvezett így, ő pedig félig a szájában tartotta, félig kieresztette, nem nevette ki, nem volt rá ideges, mert nem tudta eldönteni, mit is akar. Ehelyett megcsókolta, majd finoman letörölte a lány arcát a pólójával.
Csakhogy amióta rendszeresen együtt vannak… a férfire a legváratlanabb helyeken tör rá a vágy, hogy még több dologra megtanítsa a lányt. Most például az egyik egyetemi labor melletti pihenőszobában, ahol professzorként gyakran a férfi maga is aludt már jó pár órát. Ha őszinte akart lenni magához, éppen itt álmodta meg pár órával ezelőtt, hogy mit akar művelni a lánnyal.
- Elképesztő, mennyire rosszul játszod magad – nevetett a férfi. – Nem tudod elhitetni velem, hogy nem akarod!
- De nem itt! – nézett hátra a lány, mire észrevette, hogy a férfi leveszi szemüvegét és a mellettük álló asztalra teszi le. – Menjünk haza, és majd…
- Nem, nem, ezzel a merevedéssel nem megyek haza – hajolt rá ismét a lányra a férfi, hogy mélyen beleszippanthasson illatos hajába, majd a nyakára tapassza ajkait. – Nyomd ki szépen a popsidat felém, hogy tehessem a dolgom.
A férfi egyik ujja becsusszant a lány szűkös hüvelyébe, mire az akaratlanul is engedelmeskedett neki, és a csípőjét mozgatva kinyomta a popsiját. Ettől pedig fel kellett nyögnie, ugyanis egyenest nekinyomult a férfi kemény erekciójának, a nadrágján keresztül.
- Ne csináld ezt! – könyörgött vékony hangon a lány.
- Hát jó.
Micsoda? A lány döbbenten érezte, ahogy az ujj kicsusszan belőle, majd a férfi ellép mögüle. Talán most végre nem fogja kínos helyzetbe hozni egy ilyen helyen?
Ugyan, dehogy – csak letérdelt a háta mögé, és lehúzta a bugyiját.
- Ne! Mit csinálsz? – nézett hátra a férfi térdelő alakjára, aki két tenyerébe fogta a lány popsiját.
- Ha nem akarod, hogy megujjazzalak, akkor kinyalom azt a finom kis puncidat.
A lány felsikkantott, ahogy a szoknyát hátára hajtva megérezte a férfi nyelvét csupasz résén. Kezeivel reszketve támaszkodott a falnak, lábaival pedig még szélesebb terpeszbe állt, képtelen volt megállni. A férfi két kezével felnyúlt, pólója alatt megsimogatta a hasát, majd feltolta a melltartót mellein és két tenyerébe zárta őket.
- Te… - nyöszörgött a lány. – Te tényleg… így akarod?
- Ó, még szép – mormogta a férfi. - El sem hinnéd, milyen gyönyörű innen a kilátás.
- Neee…
A lány önkénytelenül a férfi arcának nyomult puncijával, olyan hatalmas gyönyörhullám söpört végig testén, mikor a férfi mellbimbóit kezdte két-két ujja közt dörzsölgetni, nyelvével pedig csiklóját csavarta körbe.
- Ott ne! – sikoltotta a lány. – Kérlek, túl érzékeny!
A férfi egyre hevesebben falta, a lány pedig nyögdécselt és olykor felsikkantott, képtelen volt megállni, nagyon-nagyon jó volt.
Már csak egy hajszál választotta el az élvezéstől, minden egyes porcikája reszketett, mikor a férfi hirtelen elhúzódott tőle. Majdnem összerogyott a fal mentén, annyira nem volt felkészülve erre, de a férfi még idejében elkapta és maga felé fordítva mosolyogva megcsókolta őt.
- Még kicsit késleltetjük, mit szólsz? – suttogta a lány ajkaitól pár milliméterre. – Talán te is gondoskodhatnál kicsit rólam.
A lány elpirult, majd reszketve követte a férfit, aki az asztalnak támaszkodott, eltolva másik végébe a szemüvegét.
- Nem fognak ránk nyitni? – kérdezte lesütött szemekkel.
- Ha igen, elküldöm őket a pokolba.
A lány alsóajkába harapott, majd felpipiskedve egy puszit lehelt a férfi ajkaira, aztán pedig lassan letérdelt elé. A teste még mindig remegett a gyönyörtől, a gyomra alatt görcsbe rándult, a puncija pedig akár a tenger, már a combjai belső részén is érezte saját nedvességét.
Megalázónak érezte, hogy a férfi mindig olyan nyersen beszél vele, de tudta jól, hogy igazából törődik vele. Mindig finoman érintette meg, sosem durvult be, tudta, mi esik jól a lánynak. Talán azt hiszi, hogy a nyers szavak még jobban felizgatják, még ha közben finoman is simogatja őt.
És ez még megalázóbb, de talán jól hiszi…
A lány reszketve kioldotta a férfi övét, majd lehúzta a sliccét, és a nadrág az alsónadrággal a földre hullott. A férfi kilépett belőlük és elrúgta őket.
A lány megnyalta ajkait, majd kézbe vette az arca előtt lüktető férfiasságot, mire a férfi megszólalt:
- Látni akarom a melleidet.
A lány felnézett a férfire, majd pirulva bólintott és lehúzta a pólóját, rögtön utána pedig a melltartó is a földre került. A férfi ajkai mosolyra húzódtak – Gyönyörű…
A lány markába vette a férfiasságot, majd másik kezének egyik ujjával az előbukkanó makkot kezdte simogatni. Ujját hamar nyelvére cserélte, a férfi pedig sípolva szívta a levegőt a látványtól és az érzéstől, ahogy a lány szívta, szopogatta farkának végét. Egyik kezével megsimogatta a lány haját, majd tenyerébe vette arcát, miközben a lány lehunyt szemekkel tovább dolgozott rajta.
Sosem vette be tövig. Illetve egyszer, de attól öklendezni kezdett és a férfinek többet ért az, hogy beindulva lássa őt szopogatni a férfiasságát, minthogy a rosszullétbe kergesse vele.
A lány pirosan csillogó kis nyelvét végighúzta a férfiasságon, fél kezével a golyókat masszírozta finoman, a másikkal pedig saját mellbimbójához nyúlt. Belül feszítette saját szemérme, de ahogy a puncija és egész teste bizsergett mindentől, ami kettejük közt történik a férfivel… nos, az felülkerekedett mindenen.
- Ennyi elég lesz – emelte fel a lányt a földről a férfi felkarjain megragadva. – Inkább a puncidba élveznék, ha nem gond.
- Ne beszélj már így – préselte magát szorosan a férfihez, hogy az ne láthassa kipirult arcán, mennyire kínosak is neki ezek a szavak.
- Jaj, bocsánat – emelte fel és ültette az asztalra a férfi a lányt, egészen a legszélére. – De kihozod belőlem. Imádok a puncidba élvezni.
- Ne…
A férfi mosolyogva figyelte a lány piruló arcát, miközben farkát lassan puncija bejáratához vitte, és egy ideig a csiklóját simogatta egy ujjával. Lassan elkezdett behatolni, mire a lány homorított hátával a feszítő gyönyörtől.
A szűkös hüvely idővel végre egészen befogadta a férfiasságot, aminek lüktetését a lány egész testében érezte. Belemarkolt a férfi pólójába és hozzá bújva nyögdécselt, ahogy az lassan ki-be mozgott járatában. A férfi nyakához dörgölőzött és ajkait hangos, vékony nyögdécselések hagyták el, amik mindennél jobban beindították a férfit.
Hirtelen kinyílt mögöttük az ajtó és egy másik professzor döbbent arca meredt rájuk.
- Mi a…
- Takarodj! – kiáltott hátra intve a férfi, még mielőtt a lány elsikolthatta volna magát ijedtében. A benyitó professzor fülig vörösödve csapta be maga mögött az ajtót.
- Én mondtam! – nézett fel a férfire kétségbeesetten a lány. – Mondtam, hogy meg fognak látni!
- Te csak nyugodj meg – a férfi a lány két oldalán az asztalnak támaszkodott kezeivel, egész teste megfeszült.
- Mondtam, hogy hagyd abba! – gyűltek könnyek a szemébe. – Most megy és mindenkinek elmondja, amit látott, és az összes professzor egy kis szajhának néz majd, akit bárhol bármire rá lehet venni!
De még mielőtt a lány vészesen elsírhatta volna magát, a férfi két tenyere közé vette az arcát és mélyen a szemeibe nézett.
- Már mindenki tudja, hogy a barátnőm vagy. Nem mernék megtenni.
- Tudják? – nyíltak tágra a lány szemei. – De hisz akkor ki fognak rúgni!
- Ugyan már, szerinted ők nem kavartak még diáklányokkal? Elhallgatjuk a kalandjainkat az igazgatóság elől. Csakhogy ez most más – nyomott egy lágy puszit a lány vállára. – Komolyan gondollak.
A lány ismét a férfi pólójába markolt, de még mindig nem nyugodott meg egészen.
- Annyira komolyan, hogy a kollégák tudják jól, ha bármivel is próbálkoznának nálad, jól bemosnék nekik egyet-kettőt.
A lány elmosolyodott, de még mindig feszült volt az előbbi ijedtség miatt; hüvelye olyan szorosan rátapadt a férfire, hogy annak már fájt a nyomás. Ha eléggé felizgult és ellazult, a lány mindig kellemesen szűk, ruganyos volt, de most meg sem bírt moccanni a férfi.
- Ellazulnál végre? Mindjárt felrobbanok.
- Ó…
A lány reszketve lenyúlt a csiklójához, simogatta egy kicsit, a férfi pedig ráhajolt mellbimbójára. Ahogy a nyögdécselés újrakezdődött, a lány puncija sem szorította már olyan rettenetesen a férfit, aki erre elmosolyodott és óvatosan ledöntötte a lányt, hogy háttal az asztalra feküdjön.
- Most hagyjuk abba, jó? – kérlelte kipirultan, szaporán emelkedő mellekkel. – Menjük haza és folytassuk ott.
- Már mondtam, szépségem. Ilyen merevedéssel nem megyek sehova.
Azzal a férfi újra mozogni kezdett a nedves punciban, mire a lány felsikkantott, de rögtön be is fogta saját száját, nehogy újra bejöjjön valaki.
- A francba is, már tudják, hogy ez tiltott zóna – támaszkodott meg a férfi az asztalon. – Nyögj, ahogy csak jól esik!
- Ne…
De a lány képtelen volt elhallgatni, miközben a férfi felette magasodott és egyre csak lökött, lökött… le sem tudta venni róla a szemét. Annyira férfias volt, ahogy mozgott felette, és szeméből sütött a vágy, miközben le-föl ugráló melleit figyelte.
Mikor lehajolt és ajkai közé vette egyik mellbimbóját, a lány felsikkantott, lábaival körbefonta a férfi csípőjét, de vágya ellenére kiszaladt a száján:
- Hagyd abba… hagyd…
- Mi lenne – fejezte be a lökéseket hirtelen a férfi, mire a lány türelmetlenül felnyögött -, ha egyszer az életben azt kérnéd tőlem szeretkezés közben, amire igazán vágysz?
A lány pihegve a férfi sötét szemeibe nézett, aki felvont szemöldökkel bámult vissza rá. Nem kezdte újra a mozgást, csak állt felette, mélyen benne pedig lüktetett a férfiassága. A lány már nagyon közel járt, próbálta mozgatni a csípőjét, de a kemény asztalon fekve nehéz volt, ráadásul a férfi is lefogta őt.
- Csak kérned kell – suttogta a férfi.
A lány lehunyta a szemeit.
- Ne hagyd abba!
Abban a pillanatban a férfi elmosolyodott és birtoklásba vette a lány száját nyelvével; nőiességét pedig férfiasságával, éppen úgy, ahogy a lány vágyott rá. Ahogy mindkettejük vágyott rá.
Hozzászólások
Pusheen ·
Jó történet jól megírva, tetsziket adtam. Viszont nagyon a szóismétlés (a lány, a férfi...)
lilywhite12 ·
Igen, nem szeretek nevet adni a szereplőimnek, ezért is ez a baki =/

Marokfegyver ·
"A lány testének megismerése mellett a lányt is megtanította..." Feltűntek az ilyen mondatok, s akkor még nem is olvastam a kommentet, hogy Pusheen is megjegyezte. Megoldás lehet - ahogy írod - a név is, de azt sem kell feleslegesen használni, amikor egyértelmű, kiről van szó, s két szereplő között nehéz eltévedni: ha az egyik cselekedetét írod, akkor a következő mondatban automatikusan ugyanarra a karakterre gondolunk (mondaton belül meg főleg!), s egészen addig, amíg a másikról nem kezdesz mesélni. Más lehetőség - a sokból - amikor a történet elején egyértelműsíted, hogy főleg melyik szereplő szemszögéből tálalod a sztorit, s ezzel megkíméled magad egy csomó azonosítástól...
Egyébként tetszett.
lilywhite12 ·
Á, értem, átolvasva tényleg zavaró a sok-sok szóismétlés... legközelebb próbálok erre odafigyelni. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: