Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nászut első napjai

Mikor kb. hat hónap múlva elvettem feleségül elindultunk egy két hetes nászútra, meg se várva,hogy a násznép feloszoljon. Ezt már csak azért is akartam,mert rájöttem,hogy az pár órás feleségem egy régebbi szeretőjével eltűnt az egyik szobába és megkeféltette magát.

Felszálltunk a vonatra amelyik eléggé tömött volt és egy olyan kupéban találtunk két helyet ahol már ült egy hölgy és három kiskatona. Letettük a csomagokat,majd a srácok segítettek feltenni a tartóra és leültünk egymás mellé. A feleségem miniszoknyát viselt ,felül egy áttetsző melltartót és egy dzsörzé blúzt aminek a felső két gombja ki volt gombolva. A szoknya alatt egy teljesen átlátszó bugyogót. A lábán egy magassarkú topánkát. Elkezdtünk beszélgetni, mire a hölgy aki az egyik kiskatona anyja volt szintén magassarkú cipőt hordott és egy olyan szoknyát ami a térdéig ért felül egy V kivágású pulcsit. A pulcsin keresztül megállapítottam,nem visel melltartót és a mellei eléggé feszesek voltak,mert a bimbói kitüremlettek. Kb. 100 nagyságú mellei lehettek. Mielőtt elindult volna a vonat a feleségem odament az ablakhoz és kiszólt egy ismerősnek aki kivitt bennünket az állomásra és kihajolva átvett egy csomagot. Ahogy így kihajolt a szoknyája felcsúszott és kilátszott a segge partja és ezzel megmutatta rézben magát.

Már kezdtem sejteni mire megy ki ez,mert láttam rajta,hogy tetszenek neki a srácok és a csaj is. Pár perc múlva a csaj is kinézett oda állt a feleségem mellé és a seggére tette rá egyik kezét és teljesen felhúzta a szoknyáját és ezzel elkezdődött egy erotikus és szexes vonatozás. Mikor visszaültek a feleségem szoknyája majdnem teljesen felcsúszott és látni lehetett az enyhén szőrös punciját és a szeméremdombját. Alig indult el a vonat jött a kalauz és kérte a jegyeket. Persze meglátta,hogy a nejem szoknyája fel van húzva és belátni,a bugyijába ráadásul a mellette ülő két srác a kezüket a csajom két combját simogatta. mikor elfogadta a jegyet és kifordult a csaj utána ment, mint később megtudtam szólt a kalauznak és elintézte, hogy csak Pesten mielőtt megáll a vonat akkor nyissa ki az ajtót,hogy senki ne zavarjon minket. Gondoltam a fiatal kalauz is szívesen besegített volna ebbe a szituációba. Az ajtón és a kis ablakokon lehúzták a függönyt és elkezdtem simogatni a feleségem bugyiján keresztül a punciját, mi az egyik srác levette a blúzát a másik a melltartóját és az egyik kiskatona kihámozta a ruhájából a másik csajt is.

Lassan mindenki meztelen volt és a feleségem az egyik srác faszát szopta,míg a másik bányászta a punciját a harmadik a seggét nyalta én meg az asszonykát ültettem a farkamra és elkezdtem kefélni. Mire vége lett az útnak mindenki kefélt mindenkivel és az asszony a saját fiát is leszopta,nem csinált senki az egészből ügyet. én reggel még nem gondoltam,hogy ilyen utazás lesz ebből,de nagyon tetszett ahogy kefélték a feleségemet a srácok és az asszony hogyan nyalta ki a gecit a pinájából.

Mindenki vigyázott arra, hogy a ruhák tisztán maradjanak. Fantasztikusnak tartottam,hogy ilyen feleségre tettem szert, mert tényleg kivetkőzött szinte magából és egyáltalán nem zavarta, ha az állomásokon bámulták az ablakon keresztül. Mikor felöltöztünk, mert már jött a kalauz a feleségem közölte nem találja a bugyiját, de az asszony se az övét, Erre mindketten csupasz seggel szálltak le a vonatról és ahogy leszálltak látni lehetett a seggüket is. Elköszöntünk egymástól és címeket és nevet,telefonszámot cseréltünk egy esetleges későbbi találkozásra ami végül is sikerült pár évvel később, de az már egy másik történet.

Beültünk egy taxiba a hátsó ülésre megmondtuk a taxisnak, hogy hová vigyen és elkezdtem smárrolni az asszonyomat közben kivettem a melleit és felhúztam a szoknyáját. Nagyon élveztük mind a ketten, hogy a taxis vagy kétszer majdnem neki ment két autónak annyira bámulta a tükörből az asszonyomat és közben játszott a kis farkával,melyet kivett a nadrágjából. Megkérdezte ugyan nem lehetne beszállni abba a játékba amit mi csinálunk, de a feleségem közölte vele hogy otthonról idáig négyen kefélték három órán keresztül és még sok minden vár rá,hiszen ez az éjszaka lesz a nászéjszakája.

Mikor kiszálltunk a szálló előtt a férfi aki kisegítette a feleségemet nagyon bámulta a csupasz pináját kiszállás közben. Mikor kitöltöttük a nyomtatványokat és visszamentünk a pulthoz szólt az egyik kisinas, hogy a feleségem szoknyája felgyűrődött és kilátszik a csupasz segge, mire nagy feltűnést keltettünk. Mikor felmentünk a liftben a kisinas mereven bámulta a csajom melleit, mert nem volt rajta melltartó és minden indulásnál és megállásnál nagyot mozdultak.

Fent a szobába rögtön levetkőztünk meztelenre és megengedtük a vizet a kádba, de amikor behajolt az asszonyom hátulról belenyomtam a seggébe a farkam. Ekkor még kicsit szaros volt a vége, de ez nem zavart. Mikor végzett én is lemosdottam egy másik tiszta vízben közben az asszonyom közölte elfogyott a pezsgő és nem tud behozni nekem mondtam neki szóljon le a portára hozasson még egyet. Megkérdezte vegyen e fel valamit,vagy így fogadja a pincért. Mondtam neki felőlem  fogadhatja így is. Persze,hogy így fogadta, mire a pincér gyerek meghágta és úgy hozta be a feleségem a pohár pezsgőt, hogy közben a pincér hátulról dugta.

Mikor kiszálltam a kádból Ő még egyszer lemosta az alsó felét és felvett egy dzsörzé ruhát amit nagyon szerettem,mert ha felcsúszott ott is marad,mert könnyen tapadó volt,ezáltal mindig lehetett az asszonyomból látni valamit. Elmentünk kajálni, majd felmentünk a bárba egy kis táncra.

Persze tömve volt a bár, de azért kaptunk helyet az egyik asztalnál, ahol egy másik fiatal pár ült és látszott rajtuk hogy nekik is ez a nászéjszakájuk. Tánc közben észrevettem,hogy a nejem lenyúlt a másik férfi nadrágjához és simogatta a farkát, mert a másik pár férfi tagja is felkérte táncolni. Mikor a másik asszony észrevette, hogy azok  csókolóznak megkérdezte éjszakára lehetne e párt cserélni. Mondtam semmi akadálya.

Persze ezekbe a Pesti bárokba sokszor ha több levetkőztetni és kisorsolni. A nejem bele ment az én felháborodásom ellenére és lassan a színpadra vitték és elkezdett vetkőzni. Mikor már nem volt semmi rajta az a srác aki a legtöbbet ajánlott érte elkezdte kefélni. Másnap délelőtt tudtam meg,hogy összesen tizennyolc férfi kefélte meg egymás után és közte volt egy arab meg két néger is akiknek akkora farkuk volt, hogy a feleségem mondta azt hitte kettéreped. Persze szép summát is kapott sőt egy ajánlatot is, hogy maradjon Pesten az egyik komától és legyen belőle országos kúrva.

Mikor a feleségem elment a színpadra bemutatót tartani mi a másik asszonnyal lementünk a szobájukba és elkezdtük a nászéjszakát. A feleségem is nagyvérű forró asszony, de semmi sem volt ahhoz képest ami ez a csaj volt. Reggelre úgy kikészített, hogy alig volt annyi erőm,hogy lemenjek a szobámba. Viszont megbeszéltem vele, hogy a nászutunkat a továbbiakban közösen folytassuk négyesbe és felváltva szeretkezzünk a férjekkel ás asszonyaival, meg esetleg még más férfiakkal is.

Ez így is történt-e ez már a következő történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Első kérdés: Rögtön az első mondatban, mi az, hogy "szexuális beállítású"? Én maximum szexuális orientációra tudok gondolni, de az meg teljesen idegen a szövegkörnyezettől. Arra akartál utalni, hogy szereti a szexet? De abban meg mi a különleges? Megsúgok egy titkot, az emberek 99%-a szereti a szexet, maximum nem kürtöli világgá és nem fekszik le fűvel-fával öt perc ismeretség után. Vagy te ezzel az utóbbi kategóriára akartál utalni? De akkor meg minek kellett "átnevelni"? Innen már hova kell?
És az ilyen értelmetlen, zavaros, értelemzavaró módon eltúlzottan tömör mondatoktól hemzseg a történetnek az a kevéske bevezető része is, amit egyáltalán képes voltam elolvasni.
Amellett pedig csatlakozom Andreashoz. Én se vagyok egy nyelvtanzseni és sokszor vétek alapvető nyelvtani hibákat, ezt elismerem. Ha valakinek fontos a nyelvhelyesség, annak már ez is zavaró lehet. Az viszont már egy egész másik kategória, amikor az ember gyakorlatilag nem használ központozást, amikor meg mégis, akkor is teljes esetlegességgel. Te az utóbbi kategóriába tartozol, ami miatt a mondataid legalább fele ilyen formában értelmetlen és követhetetlen.
Ehhez pedig még társul az az egyébként teljesen szubjektív véleményem, hogy az egész történet, az első bekezdésekből is jó eséllyel kikövetkeztethetően, az irrealitást mesterfokon halmozó pornó és a valószerűtlenség legmagasabb fokáig emelkedő képzelgés. Elismerem, van, akinek ez jön be, de nekem nagyon nem és ezen az oldalon is nagyon unom már.
"Egy" szóval: nem tetszett.

Pavlov ·
Szörnyű.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: