Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Naplóm

Naplóm 1. rész

Eredeti író: Elke Metzger

Előszó

Egy ausztriai kisvárosban láttam meg a napvilágot 1962 őszén. Abban az évben, amikor Marilyn Monroe-t holtan találják kábítószer-túladagolás következtében, a Rolling Stones megalakul, s ekkor születik Tom Cruise és Demi Moore is. Családunk az átlagnál szerényebb körülmények közt élt, de nem nyomorogtunk. Apám francia, a háború alatt ismerkedett meg édesanyámmal. Vallásosak voltak, s engem is próbáltak úgy nevelni, de azok az idők nem voltak megfelelők, s a hitben engem leginkább a szolidaritás, a szegények megsegítése, az őszinteség fogott meg, s persze biztosította kislányként a nyugalmas, félelem nélküli éjszakákat. Szüleim nagyon sokat dolgoztak, s nyughatatlanságukat én is örököltem.
Ausztriában az élet nem volt könnyű a háború után, bár mire én megszülettem, már jobb idők jártak. Az általános és a középiskolában jó tanuló voltam, tanáraim kedveltek és osztálytársaimmal is jól kijöttem. Első - nem önkezű - szexuális élményeim is itt szereztem, mint oly sokan rajtam kívül. Akkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, habár persze jól esett. Azt hittem ez olyan, mint ünnepnapokon a torta. Sosem láttam vagy hallottam baszni a szüleimet, de még csak csókolózni vagy ölelkezni sem. A szex abszolút tabu téma volt nálunk, s mindenre magamnak kellett rájönnöm.

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Hogy miért kezdtem el, fogalmam sincs. Barátnőimtől hallottam milyen jópofa dolog. Aztán amikor kamaszodtam, jólesett visszaolvasni egy-két élményemet. Felizgatott. Benedvesedtem és kielégítettem magam. Izgalmi állapotban nagyon nedves leszek mind a mai napig - egy nőgyógyász barátom szerint valószínűleg a Bartholin-mirigyek fokozott termelékenysége miatt -, s szeretem nézni levemtől csillogó ajkaimat, s szeretem nézni, ahogy mások, nézik. Ez még jobban felizgat, s már csak hajszál választ el az orgazmustól. De a kielégítést most már másra hagyom. Így még jobb.
Ja, hogy miért is írom mindezt le? Hát megvannak a naplóim, amik persze egyebeket is tartalmaznak. Erotikus tartalma a bejegyzések kb. 20%-ának van. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg - s ez nem túlzás - tapasztalatot szerezetem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. Megint mások - pl. a kurvák többsége - megcsömörlik tőle, igazán élvezni egy idő után nem képes, számára "munkává" válik.

Én mind a mai napig nagyon élvezem, s úgy tervezem, még 60-70 évesen is aktív szexuális életet fogok folytatni, ha megérem azt a kort. Hogy ez lehetetlen? Ugyan, dehogy! A szex nagyon fontos az embernek. Energiákat szabadít fel, életerőt ad, boldoggá tesz, egyszóval: egészséges. Nekem mindig voltak 60-70 éves partnereim, bár itt a "partner" szó legtöbbször nem jelent többet egyszeri alkalomnál. "Karitatív szex"-nek hívom ezt, mivel különös késztetést, sőt felelősséget érzek azért, hogy a magam módján az elesett, szegény vagy idős embereken segítsek. Van, akinél egy mell megvillantása vagy a pina széttárása elegendő, van, akinél ez rendes aktust jelent, s megint másoknál rendszeres kúrást. Még mielőtt azt hinnék, álszent vagyok: nem csupán az illető személy megsegítéséért teszem, jómagam is élveztem, sőt nagyon is élveztem. Gyönyörű férfiakkal és nőkkel ismerkedtem meg az évek során, de leginkább továbbra is a karitatív szexet élvezem. Egy pszichológus barátom szerint a gyerekkori szegénység, a félvallásos neveltetés és fejlett segítőkészségem mind közrejátszottak abban, hogy felerősödik a libidóm, szexuális éhségem. És szeretek adni, és jólesik - szexuálisan is -, ha látom, boldoggá tettem egy rászorultat. S persze nem csak az idősek iránt érzek így, hanem pl. a hajléktalanok is megérintenek. Ilyenkor azonban mindig elfog a félelem a fertőzések miatt. A higiénia számomra rendkívül fontos. Sőt létfontosságú. Hajléktalanok esetén ezért általában a mutogatás marad: egy-egy mellnek vagy borotvált puncinak nagyon tudnak örülni, néha - ha a higiénia engedi - gumival dugunk, mondjuk egy lépcsőházban vagy parkban. Az is megtörtént egyszer, hogy férjemmel ott, Párizsban hazafelé sétálva találkoztunk két koldussal. Tél volt, nagyon hideg, késő este és szakadt az eső. Adtam nekik egy kis aprópénzt - mindig adok -, s felhívtam őket lakásunkra melegedni. Elküldtem őket zuhanyozni, majd vacsorát kaptak. Már menni készültek, mikor férjem, Luc megkínálta a két koldust jófajta pezsgővel. Luc tudta mit akarok, s köszönésképp rámosolyogtam, s közöltem:
- Én is lezuhanyozom.
Teljesen meztelenül jöttem ki a fürdőszobából, s bementem utánuk a nappaliba. Leültem a kanapéra a két hajléktalan közé és lelocsoltam magam pezsgővel.
- Nos, ki nyalja le? - kérdeztem.

Egy perc elteltével már ujjaztak, majd egy hosszú, egész éjszakás hármas kefélés következett. Férjem egy ideig nézte a műsort, aztán elment aludni. Jól megbasztak minden lyukamban, és sorban értek az orgazmusok. Mint mindig, ebben az esetben sem éreztem vonzalmat a személyek iránt, szexuális vágyamat a segítőkészség és szolidaritás gerjesztette. Reggel búcsúztunk el. Később még kétszer összefutottam egyikükkel a belvárosban és egy közeli lépcsőházba vonulva kurtunk. Aztán nyomuk veszett. Talán a külvárosba kerültek.
Volt még egy 70 éves, nagydarab, ősz hajú néger koldus, akit rendszeresen szoptam gumival. Olyan 25-30 alkalommal szoptam le parkban, aluljáróban, buszon, kapualjban egy félév alatt. Hatalmas fekete farka volt és imádtam hosszasan szopni. Nem ötperces szopások voltak, ahogy a kurvák csinálják, hanem minimum félórásak, pusztán az élvezetért és jótékonyságért, teljesen ingyen, és általában két elélvezésig, gumicserével. Pár alkalommal kockáztattam, és a gumit csak a kispriccelés előtti pillanatokban húztam fel. A fasz íze és illata nekem sokat jelent, ezért csak rendkívüli esetekben használok gumit szopáshoz. Nem csalódtam, kimondottan finom volt. Mindig nagyot élvezett. Sose dugtunk, nem akart. Aztán hirtelen meghalt, elvitte egy influenza.

Azonban senki ne gondolja az írások alapján, hogy ennyi az életem. Pár rövidebb-hosszabb időszaktól eltekintve keményen dolgoztam, főleg miután saját vállalkozásaim lettek. Az üzleti élet kemény és rengeteg energiát felemészt. Sikerült azonban jelentős vagyont kitermelnem, s ebben fontos szerepet játszottak az itt következő történetek, amik tanulságként szolgálhatnak minden nőnek. Elsősorban tehát nőknek szólnak. Nem biztos, hogy követendők, de a tanulságok segíthetnek az eligazodásban életük során. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben. Sok van még belőlük, amik egyelőre naplóimban maradnak különböző okok miatt. Egyik ok, hogy sok hasonló történet van. Volt egy időszak, kb. egy hónap, amikor minden este egy közeli parkolóban leszoptam egy találomra kiválasztott férfit. Nos, ez 30 történet lenne, de 30 egyforma. Az általam szervezett szex partik megint csak nagyon hasonló történetek; a nagyszámú swinger klubos esték szintúgy, hiszen mindig ugyanaz történik: buli, tánc, majd szétrakom a lábam és sorban 10-en, 20-an megkefélnek. Ezért próbáltam jócskán különböző történeteket összeválogatni, s főleg azokat, amik jövőm és karrierem szempontjából fontos állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének nagyon szegényes a fantáziája és szexuális élete unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki. Így mindannyian élvezhetjük az ötletekkel teli, izgalmas, fantáziadús szexet még 70 éves korunkban is! Tegyünk érte!

(…)

Ahogy ezeket írom, én már teszek is érte. Most épp kaliforniai nyaralónk teraszán ülök, ölemben a papír, és felhajtott miniszoknyám alól boldogan kandikálnak ki nedves, duzzadt szeméremajkaim. Velem szemben üldögél egy ötvenes házaspár, akik felizgulva nézik a pinámat, immár vagy fél órája. Luc engedte be őket. Egy közös ismerősünk révén találkoztunk tegnap a városban, s ő megemlítette, hogy szexuálterapeutaként is dolgoztam. Jelenleg elsősorban külkereskedelemmel foglalkozom. Épp a fantáziahiány okozza szexuális életük ellaposodását, ebben kértek segítséget. Meghívtak minket egy teniszpartira, de Luc marad, csak én megyek. Van egy szexi sportos fehér blúzom, azt fogom felvenni mélyen kigombolva, hogy néha kibukkanjanak a melleim, a miniszoknya marad, persze továbbra is bugyi nélkül. Én nagyon fogom élvezni, de úgy látom ők is. És a kimerítő testmozgás után majd jön egy másfajta, de épp annyira kimerítő testmozgás. Bár ki tudja, lehet, hogy most megelégszünk egy orális szexszel? Előbb-utóbb mindenképp beleülök a farkába. Na, jön Luc, én megyek zuhanyozni és átöltözni. Az olvasáshoz kellemes szórakozást kívánok, s remélem, feléleszti a vágyakat.

2002. november 11.

Oceanside, California
Hozzászólások
További hozzászólások »
Zoltán1977 ·
Elke német női név. A folytatást már beküldtem.
dstella ·
:smile:
Tudom, hogy az. Csak stílusában nekem inkább férfira hajaz.
Zoltán1977 ·
Szia dstella! Hidd el, vannak nők akik ugyan olyan trágárul beszélnek, minta a férfiak. :)
dstella ·
Szia!
Igazából nem a káromkodásra gondoltam...
:)

mindegy, hosszas lenne

Hétköznapi nő ·
Ízlések- és pofonok... Én képtelen voltam elolvasni. Már a karitatív szex fogalmánál ledobtam a láncot. Ezért természetesen nem is pontoztam.
csacsogó ·
A hajléktalanoknál nálam is rezgett a léc, de aztán csak elolvastam :). Sztem a karitatív szex inkább önbizalomhiányról szól. Kamaszkoromban én kifejezetten kedveltem a félénk, másoknál esélytelen srácokat, mert úúúúgy tudtak rajongani értem :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: