Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Naplóm 6. rész

Naplóm 6. rész

Eredeti író: Elke Metzger

24. Újból Párizs

Vivienne-éktől elbúcsúztam, mert tovább kellett utazniuk, Hanst viszont rögtön felkerestem, hisz oly rég láttam már a kedves öregembert. Mikor megérkeztem az elegáns otthonába, azon nyomban
még az előszobában levettem magamról minden ruhát és teljesen
meztelenül jártam-keltem a hatalmas lakásban. Hans így szólt:
- Papucsot azért húzzál fel, nehogy fölfázz.
Rövid vacsora után leültünk egymás mellé a kanapéra és részletesen elmondtam neki a kalandjaimat, hogy hallja miről maradt le. Mesélés közben rendesen felizgultam és élvezettel játszadoztam a széttárt puncimmal. Hans nagy érdeklődéssel hallgatta a történetet Aliról és a kedves családról és a csöpögő pinámról Djidjelliben, a vasúti kalandomat a srácokkal, a szállodait Joséval Tunisban, líbiai kalandomat Marckal, amikor egész nap meztelenül voltam, a határőrös és a fodrászos bulit, az őrületes előadást Carloval, amikor szemléltető tárgy voltam és persze a geci partit a japánokkal a piramis tövében. Sokat segített a mesélésben a naplóm, melyet majd minden nap vezettem. Táskámból elővettem a kamerát, amit a japánoktól kaptam cserébe a show-ért, és végignéztük a filmet, amiket Charles vett fel az eseményről. Nagyon izgató volt végignézni a geci fürdőt egy kívülálló szemével. Hans, miközben a filmet néztem egyik kezével a golyóstollát dugdosta a lucskos puncimba, ami így édesen cuppogott. Az élménybeszámoló után elmentem letusolni, majd befeküdtem Hans mellé és megnéztünk egy pornófilmet.

Másnap végig Hansnál voltam, segítettem neki takarítani, rendet rakni és sokat beszélgettünk is. Persze most is meztelen voltam. Harmadnap megnéztünk 5 lakást, amit kinézett már számomra. A harmadik tetszett a legjobban: Párizs belvárosában egy hatalmas, nagy lakás csodás kilátással. Hans gyorsan ki is fizette, nehogy más vegye meg. Egy hét alatt el is intézett minden jogi ügyet, beköltözni azonban csak két hét múlva tudtam. Ez idő alatt semmi nem történt szexuális téren, magam is meglepődve emlékszem vissza erre, csupán egyszer voltam Hansnál, mert megkért, hogy maszturbáljak előtte.
Akkor egyik nap reggelén, immár saját párizsi lakásom konyhájában üldögélve olvasgatom az apróhirdetéseket a nappaliban és lám: egy ügyvéd titkárnőt keres azonnali belépéssel és magas fizetéssel. Bár a pénzre nem voltam rászorulva, hiszen Hans kitartott, a téma valamiért megfogott.

25. A párizsi ügyvéd

Felkerestem az ügyvédet. Egy csinos szőke nő nyitott ajtót és bevezetett a múlt századi klasszikus bútorokkal berendezett irodába. Az ügyvéd öreg volt már, 60 feletti, mint kiderült teljesen vak és kissé nagyothalló, a szőke hölgy pedig a titkárnője, akit le kellett váltanom. A nő részletesen elmagyarázta mit kell tennem: egyszerű titkárnői feladatok voltak. Elmondta, hogy volt ma már egy jelentkező, egy középkorú hölgy, aki nem nyerte meg tetszésüket. A teendők viszonylag egyszerűek voltak: számítógépet kezelni, legyezni, amit az ügyvéd úr mond, a nyilvántartást vezetni, levelezni, telefonálni, a vendégeket kiszolgálni, és persze mindenek felett kedvesnek lenni. Hosszú beszélgetés következett hármunk között. Az öreg ügyvédnek tetszett a hangom és beszédstílusom, megnyerő modorom. Megkaptam az állást, mely határozatlan időre szólt. Elsőszámú feladatom az volt, hogy minél több gazdag embert nyerjek meg ügyfélnek.
Az első pár napban nagyon el voltam foglalva, próbáltam betanulni a titkárnői teendőkbe. Pierre-rel - az öreggel - számtalan próbaügyet csináltunk, hogy mikor élesben megy, ne okozzon gondot. Bár kint az utcán már a tél közeledett, az irodában rendesen ment a fűtés, mert Pierre nagyon fázós volt, így olyan 25 fok körüli volt az állandó hőmérséklet. Ez persze nekem meleg volt, ezért mindig lengén öltöztem. Ezen a napon egy fehér top és egy fehér miniszoknya volt rajtam. A miniszoknyát hamar levettem önkéntelenül is, mert melegnek bizonyult. Belefeledkeztem a munkába, olyannyira, hogy mikor csengettek, eszembe se jutott és egy szál topban nyitottam ajtót. Egy markáns úriember állt ott, nagykabátban és sálban, s meghökkenve nézett le a pinámra, melyet rövid barna szőrszálak fedtek be, mert már vagy egy hete nem borotváltam le. Ekkor jutott el az agyamig miért bámul. Kezeimmel gyorsan eltakartam a lábam közét, elvörösödtem és idétlen mosollyal közöltem:
- Ó, elnézést uram! Fáradjon be!
A férfi mosolygott és belépett az irodába. Bevezettem Pierre-hez, hellyel kínáltam és öntöttem neki egy ásványvizet, közben a bal kezemmel gondosan eltakartam a puncimat. A vendég élvezte a show-t, főleg mikor megfordultam és feszes, meztelen fenekemet fordítottam feléje. Elosontam, felhúztam a miniszoknyámat és visszaültem közéjük. A férfi fülébe súgtam:
- Bocsánat még egyszer.
- Semmi gond, hölgyem. - felelte mosolyogva.
Az ügyet hamar lezavartuk, engem pedig hirtelen elárasztott az oly régóta nélkülözött kéj. Úrrá lett rajtam a felgyülemlett libidó. Miután kuncsaft távozott, felhajtottam a miniszoknyámat, leültem Pierre-rel szembe egy fotelba és azon nyomban nekiláttam a pinámnak. Nagyon izgató volt, hogy miközben Pierre-rel megvitatjuk az iménti ügyet, én vele szemben, fél méterrel tőle ujjazom a puncimat hevesen. Egyik kezemmel felnyúltam, másikkal a csiklómat dörzsölgettem. Pár perc elteltével, nagyon halkan, szinte szótlanul elélveztem, nehogy Pierre meghallja.

Másnap már tudatosan húztam fel a kedvenc átlátszó, ujjatlan, fehér blúzomat és hozzá egy elegáns miniszoknyát. Aznap két idősebb férfi jött, akik kirúgták a régi ügyvédjüket és új, megbízhatót kerestek a helyére. Melleim körvonalai és bimbóim gyönyörűen átlátszottak a blúzon keresztül, és az urak le sem vették róluk a szemüket.
A csinos, átlátszós blúzos finom hölgy után váltottam és következő nap vagány tini lányként fogadtam az érkezőket. Tetszettek ezek a szerepjátékok. Miniszoknya - természetesen bugyi nélkül -, rövid, sűrű mintás blúz mélyen kigombolva, hogy hol egyik, hol másik mellem bukkanjon ki, persze teljesen véletlenül, s úgy, hogy észre sem veszem. A vendégeknek harapnivalót és innivalót szolgáltam fel, mélyen behajolva, elölről melleimet, hátulról meg a szőrösödő pinámat mutogatva. Az üzlet fellendült.

Egyik alkalommal, mikor négy üzletember jött hozzánk a vitás dolgaikat ecsetelve, csendesen üldögéltem közöttük, és bájosan mosolyogva reszelgettem a körmeimet. Kicsit unalmasnak tűnt az egész, a ruhám sem volt igazán kihívó, így támadt egy ötletem. Mivel Pierre nem tudta őket meggyőzni, felálltam, bementem a fürdőbe, felkaptam a borotválkozó készletemet, majd kissé távolabb tőlük, leültem a kanapéra, majd - mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, olyasmi, mint a körömreszelés - széttártam a combjaimat és alaposan bekentem borotvahabbal a szőrös puncimat. Minden szem felém fordult és kíváncsian várták a folytatást. Felkeltek és leültek körém a kanapéra és elém a földre. A beszélgetés szakadatlanul folyt tovább, mintha misem történne. Miközben Pierre a szükséges jogi lépéseket mondta nekik, ők kéjelegve figyelték, ahogy óvatosan, unottan és nagyon lassan borotválom a pinámat. Újra bekentem. Bár már elsőre tökéletes volt, a kedvükért háromszor borotváltam le. Nagyon izgató volt, ahogy csorgó nyállal és tágra nyílt szemekkel figyelték, amit csinálok. Mikor a harmadik is megvolt, a velem szemben a földön térdelő férfi fülébe súgtam:
- Borotválja meg a popsi lyukamat, mert azt nem érem el, hogy ott is selymes legyek.
Nagy örömmel fogadta a felkérést. Mikor elkészült, az egyik mellettem ülő férfi ingét kigomboltam, lehúztam róla és szárazra töröltem a puncimat és a fenekemet. Újból éreztem, ahogy a levegő szabadon simogatja a borotvált és nagyon érzékeny lábam közét. Mmmmm. Megint szabadnak éreztem magamat. Felkeltem, odaléptem a számítógéphez, megírtam, amit kellett, az úriemberek aláírták és nagyokat kacsintgatva távoztak. Sikerült őket meggyőznöm, hogy ezt az irodát válasszák jogi ügyeik intézésére.
Másnap már nem foglalkoztam semmivel, teljesen meztelenül fogadtam az ügyfeleket, széttárt, lucskos pinával ültem velük szemben a karosszékben vagy a kanapén és érdeklődve nézegettem, vizsgálgattam szeméremajkaimat, csiklómat, forró lyukamat, miközben Pierre kioktatta őket jogi ügyekben. Itt már hosszú nyalásokban is részesültem. Mialatt az egyik ügyfél tárgyalt Pierre-rel, addig én a soron következővel kellemesen kitöltöttem a várakozási időt: a karosszékben hátradőlve nyalattam a puncimat. Örömmel vettem tudomásul, hogy a legtöbb férfi szeret nyalni, bár kevesen csinálják jól. Aznap hatan nyaltak ki. Újból nőnek éreztem magamat.
Bár a nyalás mindig nagyon jól esik, de már hiányzott a geci. Következő héten egy óriási lehetőség kínálkozott. Egy brókercsoport vezetői keresték fel az irodánkat. Amennyiben sikerül a pénzüket visszaszerezni peres úton, nagy összegű jutalékot kapunk a befektetőktől. Pierre lelkemre kötötte:
- Legyél nagyon kedves.
- Mindig az vagyok.
- Mert ha más ügyvédi irodához fordulnak, az nekünk nagy kiesést jelentene. Siker esetén 40%-ot felajánlok neked.

Felfogtam mi a tét.
Nyolc férfi érkezett, 23 és 51 éve közötti, jóképű, sármos, sportos, pocakos, kopasz, kövér, egyszóval vegyes társaság. Rajtam egyik kedvenc nyári blúzom volt, melynek gombjait mélyen kigomboltam persze. A titkárnő szerepének ellátása közben mélyen behajoltam nekik, ilyenkor tökéletes rálátást biztosítva fedetlen melleimre. Éreztem forró tekintetüket kőkemény mellbimbóimon. Ők is észrevették, hogy felizgultam, és zavartan mosolyogtak rám. Leültem közéjük. Míg ők hevesen tárgyaltak Pierre-rel, úgy helyezkedtem, hogy jobb mellem teljesen kibukkant a ruhámból, amit a jobb oldalamon ülő sármos fiatalember kitörő örömmel fogadott. Halkan a fülembe súgta:
- Nagyon szép melleid vannak.
Megnyaltam a számat és visszasúgtam:
- Nem akarja megkóstolni, uram?
Kacsintottam egyet, ő pedig rábukott a mellemre és élvezettel nyalta-szopta. Csak páran vették ezt észre a társaságból, annyira lekötötték őket a pénzügyek. Miután már eleget izgatta a mellemet, lehúztam a sliccét, elővettem a keményen álló, hosszú faszát és kéjesen végig nyaldostam hosszában, mielőtt tövig ledugtam a torkomon. Nagyon ízletes, mandulaízű farka volt, eres és lüktető, vörösen izzó makkal és nagyon szőrös herezacskóval. Ütemesen szoptam a srácot és ez már felkeltette a többiek érdeklődését is. Kisvártatva egy másik faszt is a szám elé tettek. Felváltva szoptam hol az egyik, hol a másik keményen álló faszt.

Nagyon felizgultam és éreztem, pinám teljesen lucskos. Felhajtottam a miniszoknyámat, majd a két srácot a farkuknál fogva kivezettem a konyhába. Hamarosan a többiek követtek minket, egy idősebb férfi bent maradt Pierre-rel beszélgetni. A konyhába értve hanyatt feküdtem az asztalon, bekaptam az egyik faszt, a másik pedig a lucskos puncimba hatolt. A többiek is elővették a farkukat, s én szép sorjában leszoptam őket. Néha két faszt nyaltam egyszerre, miközben valaki kúrt. A popsimat is megkefélték, a szendvicspózt is kipróbáltuk. Minden srác megbaszott, kérésemre a gecijüket az arcomra spriccelték. Őrületes gang-bang parti volt, őrjöngtem a gyönyörtől. A hét férfi közül hárman kétszer kúrtak meg, így összesen tízszer, jómagam is sok orgazmuson átestem. Testem minden egyes részét állandóan fogdosta vagy nyaldosta valaki. Egyszerre hét férfi kényeztetett. Miután kiadták utolsó cseppjeiket is az arcomra, tágra nyitottam a pinámat és a legfiatalabb srác, az a sármos, meg is értette a jelzést, azonnal nyalni kezdte a csiklómat. Megint elélveztem. Aztán a pocakos nyalt ki, majd még ketten.
Lassan ideje volt visszamenni a tárgyalóba.
- Hol voltatok? - kérdezte Pierre.
- Megkínáltam az urakat egy kávéval. - feleltem.
Ők mosolyogtak.
- Finom volt a kávé, köszönjük szépen. - mondta a sármos.

Ahogy ott álltam közöttük meztelenül, arcomról lassan csordogált a sűrű geci a melleimre. Élvezettel figyelték a vendégek. Aztán jött a papírmunka. Csodás érzés volt geciben úszó arccal megírni a szerződéseket és a felekkel egyenként aláíratni mosolygó arccal, miközben saját testnedve folyt le a többiekével keveredve a drága perzsaszőnyegre. Páran még egyszer utoljára megfogdosták a kemény melleimet és a pocakos még pár percig simogatta nagy- és kisajkaimat, ahogy felette álltam terpeszben.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

szigorúan bizalmacska ·
Csodás érzés volt geciben úszó arccal megírni a szerződéseket....
és mosolyogva közölni a szerződő felekkel, hogy most járt körbe egy kiadós kis tripper.
Köszönjük, hogy ismét a mi cégünket választották!


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: