Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Naplemente

Már órák óta lent ült barátnőivel a tengerparton. Élvezte a napsütést, a tenger zaját, a lányok fecsegését. A fürdést általában kihagyta. Jobban szerette csak nézni a többieket. Aznap éppen egy számára kedves könyvet olvasgatott. Barátnői kártyáztak. Nem messze tőlük egy fiúcsapat ült. Gyakran emelte fel a tekintetét a könyvből és tévedt el a fiúk felé. Ők éppen egymást dobálták homokkal. Egyikük nem vett részt a játékban. Csak mosolyogva nézte társait. A lány teljesen belefeledkezett. Nézte izmos felsőtestét, barna bőrét. Világító kék szemeit, melyek állandóan mosolyogtak és melegséget árasztottak. Képzeletében rögtön előbújt az ördög, hogy mit tudnának egymással csinálni, ha kettesben maradnának. Ebbe a gondolatba nagyon belepirult, ezért gyorsan visszahajtotta a fejét. Éppen ezért nem vette észre, hogy közben a fiú húzta a legrövidebbet, ugyanis társai közös erővel jól megdobálták homokkal A fiú nem esett kétségbe, besétált a vízbe és lemosta magát, majd visszaült a törölközőjére. A lány ismét rápillantott. A lélegzete is elállt a látványtól. Aztán észrevette, hogy a fiú őt nézi. Ekkor megint elkapta a tekintetét.

Most azonban barátnői úgy döntöttek, megunták a kártyázást és fürödni indultak. Persze nélküle nem akartak menni, ezért együttes erővel beráncigálták. Nagy nehezen sikerült visszamenekülnie. Mikor kiért, hajából kicsavarta a vizet, ami végig csordult libabőrös testén. Sokat sejtető fehér bikinije rátapadt vékony testére. Leült, a könyökére támaszkodott és csukott szemmel élvezete, ahogy a Nap szárítja a bőrét. Egyszercsak árnyék takarta el előle a melengető sugarakat. Felpillantott és meglátta a fiút.
- Szia! - köszöntötte a fiú.
- Szia!
- Nem zavarlak?
A lány nemlegesen megrázta a fejét, de válaszolni már nem tudott, mert barátnői szaladtak ki a vízből és a labdát elkapva húzták röplabdázni. A lány bocsátnat kérően fordult hátra többször is.

Pár órával később ismét egyedül feküdt a parton. Most a fiúk is a vízben voltak. Mindannyian. Háta mögé pakolta a táskákat én neki dőlt a kupacnak. Szalmakalapját a fejére tette és süttette magát. Kis idővel később ismét eltakarták előle a Napot. Megint a fiú volt.
- Leülhetek?
A lány szó nélkül arrébb csúszott a törölközőjén. Nem mert a fiúra nézni, mert félt, hogy nagyon elpirulna. Ellenben ő szemérmetlenül gyönyörködött benne. Végül a lány mégis csak felnézett. Halványan el is mosolyodott. Lassan beszélgetésbe elegyedtek. Észre sem vették, mennyire röpül az idő. Közeledett a naplemente. És a barátaik is a parton. Szerettek volna még kettesben maradni. A fiú felállt és a kezét nyújtotta a lány felé. Ő elfogadta, majd kendőt kötött a derekára. Elsiettek onnan, hogy ne kelljen magyarázkodni. Még nem tudták, mit mondanának. Ahogy messzebb értek, lelassították lépteiket és visszatértek beszédtémájukhoz. A fiú közelebb lépett hozzá és ujjait összefűzte az övéivel. A lány úgy érezte magát, mint még soha. Legszívesebben elrepült volna a boldogságtól. Érezte a fiúból áradó melegséget. Tudta, megbízhat benne.

A Nap felét már eltakarta a horizont, mikor a fiú megállította őt és szembefordította magával. Nem mondott semmit. Szemei árulkodtak. Átkarolta a lány derekát és magához húzta. A lány kezeit a fiú mellkasára tette. Érezte, hogy annak szíve milyen hevesen ver. Felnézett rá és elmosolyodott. Ő lábujjhegyre állt, a fiú lehajolt hozzá. Ajkaik óvatosan összeértek. Gyengéd, de sokatmondó csókban forrtak össze. A Nap már rég eltűnt, mire elengedték egymást. A fiú gyengéden megsimogatta a lány arcát, majd csókot lehelt a szájára. Látván, hogy a lány összeborzong, kézenfogta és elindultak vissza a parton hagyott dolgaikhoz, remélve, hogy azok még megvannak. De nem siettek. Nem tudtak. Minden egyes percben megálltak. Kóstolgatták egymást. Szikrázott körülöttük a levegő. Ahogy visszaértek, látták, hogy cuccaik egy kupacban ott maradtak. Barátaik már rég felmentek. A lány magára terítette kendőjét. Elnyúltak egymás mellett a meleg homokon. Nem volt rajtuk kívül senki a strandon. A fiú a lány fölé hajolt. Gyönyörködött benne, közben arcát, karjait és hasát simogatta. A lány sóhajtozott a gyönyörtől. Karjait a fiú nyaka köré fonta és magához húzta őt. A fiúnak elég volt ennyi bíztatás. Ujjai eltévedtek a lány bikinijének kötőjéhez és kiengedték a masnit. Keze betévedt a meglazult bikini alá. A lány teste megfeszült, ahogy a fiú megcirógatta a mellbimbóit.

Átadták magukat az élvezetnek, kizárták a külvilágot. Olyan magasságokba jutottak együtt, amiről előtte még csak álmodni sem mertek.
Végül ruhátlanul, kéz a kézben besétáltak a tengerbe és leöblítették magukról a szerelem verítékét...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csanasz ·
Semmi rossz nem jut eszembe. Ez így jó ahogy van. Végre egy írás, ami ideillik! :heart_eyes:

Lilia88 ·
Egyékbént, mentségemre legyen szólva egy még 16 évesen írtam, azóta meg eltelt jó pár év, már jobban és széleskörűbben fogalmazok :yum: :hushed: :wink: :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: