Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Napi 3, heti 30

Hétfő hajnal.
Mellettem alszik Niki. Kellemes és kedves lány, ráadásul veszettem csinos. Hallom, ahogy az új társaság csendesen beköltözik a villába és izgatottan, de megpróbálnak egy keveset aludni. Hiába, nekik ez „életük csúcsa”, ahogy szoktak fogalmazni... Bezzeg nekem! Szóval,  hogy a sztorit felelevenítsük: 9 évvel ezelőtt a Kraspielsky-vírus hirtelen mutálódott és a világ férfiainak 99,9999%-át megölte alig egy hét alatt. Páran megmaradtunk pasasok. Én például csak azért, mert egy tenger alatti adatkábelt fektettem le az óceán mélyén a kollégáimmal. Mire feljöttünk, minden pasas meghalt a felszínen. A vírus ránk már nem hatott! A Földön ilyen-olyan okból 11-en maradtunk. Hazánkban például én egyedül, az USA-ban hárman, Kínában öten, Franciaországban is egyetlen sorstársam maradt életben, meg egyetlen Ausztrál pasi.
Így mi 11-en kénytelen-kelletlen elkezdtük az emberiség „újragyártását”. Két-három év kellett, amíg végleg rádöbbentünk, hogy semmi mesterséges megtermékenyítés nem hat, csak a hagyományos „kefélés”. A szabályok lassan alakultak, de immáron hetedik éve „gyártok” gyerekeket.
Eleinte még jó volt, de mostanra inkább egyszerű véget nem érő munkának fogom fel: minimum napi 3-szor kell kefélnem, de a heti minimum 30! Minden főétkezéskor három új lány jön, akik közül én választhatok legalább egyet. Minden új turnus teljesen egészséges 20 lányból áll, akik egy hetet töltenek a „telepen”. Közülük egyet maraszthatok még egy hétig, na ez volt a kedves Niki! Hatalmasat keféltem vele, immár többedszer.

Hétfő reggel.
A reggeli tusolás után elmentem reggelizni. Az asztalnál hárman ültek: Jázmin – egy könyvelő, Lili – egy fehérnemű-modell és Sziszi – egy titkárnő.
Jázmin
Lili
Sziszi
Bár mindhárom jól nézett ki, de a humoráért én mégis Sziszit választottam. Egy kiadós szopást kértem tőle, majd azt, hogy lovagoljon rajtam. Mivel így még nem sikerült beleélveznem, ezért feltérdeltettem, és hátulról alaposan megdugtam. Most már sikerült... Maga a reggeli felejthető volt! Hiába van az egyik legjobb szakácsnőm a városban, a reggelije még mindig gyenge!
Ezután elmentem egyet gyúrni. Bár ez nem kellett mindenképpen, de azért jólesett. Éppen szünetet tartottam, amikor a két hoppon maradt lány bejött és megkörnyékeztek. Persze! Már megint csak az a rohadt kefélés! Azért kértem tőlük egy-egy sztriptízt! Ebben Lili igen profi volt, így egy kis kölcsönös simogatás után Lilit arra kértem, hogy feküdjön hanyatt. Jázmin a punciját nyalta, míg én szépen elkezdtem a száját dugni. Persze amint újra megmerevedtem, cseréltünk és immár a punciját dugtam. Sikerült is beleélveznem! A nyalakodástól menet közben eldurrant Jázmin azzal vigasztalta magát, hogy Lili alfeléből csöpögő spermát nyalogatta. Utána nyugodtan elmentem zuhanyozni!

Hétfő délben.
Az asztalnál várt a következő három lány:
Alexa
Klaudia
Zsanett
A szép mellméreteik miatt Alexa és Zsanett egyaránt esélyesek voltak. Mint kiderült, ők mindhárman egyetemisták voltak: Alexa orvostanhallgató volt, míg a többiek közgazdászok.
Ebéd után mindenkitől egy rövid sztriptízt kértem, valamint egy kis maszturbációt. Mivel még nem tudtam dönteni, ezért én is ledobtam gönceimet, majd azt kértem, hogy kötözzék be a szememet és mindhárman szopjanak egy kicsit. Ebben a középső versenyző volt a gyenge, így Alexa kiesett. Nem szaporítottam tovább a szót és egyszerűen hanyatt dobtam Zsanettet, majd alaposan meghajtottam. A beleélvezés után láttam csak, hogy a két vesztes is lefoglalta magát, mivel ők ketten menet közben alaposan kinyalták egymást úgy franciásan...
Hétfő délután lévén orvoshoz kellett mennem. Sokszor kérték, hogy a biztonságom érdekében ne menjek, de engem ez nagyon nem érdekelt. Régebben sokat utaztam. Most, hogy be voltam ide zárva, vágyakoztam kifelé. Maga a doktornő nagyon aranyos volt, de sajnos a maga 42 évével túlkorosnak számított. (Hozzám csak 17 és 34 közöttiek kerülhettek be.) Megállapította, hogy még mindig egészséges vagyok, csak az állandó spermatermeléstől kicsit túl vagyok hajtva, de ez még nem vészes! A doktornő lecserélte asszisztensét, aki egész csinos lett. Tetszett a lány, így adtam neki egy piros kártyát.
A kártyákról annyit, hogy a „nőtanáccsal” történt huzavona alapján három szín létezik: a piros, a kék és a zöld. Mindegyik névre szól... Heti 1-3 piros kártyát oszthattam ki. Ezzel azonnal bekerül valaki a „háremembe”, ha egészséges. Amikor termékeny időszaka van, akkor egyből be is jöhet a villába. Kék kártyával (heti 3-8) a százas keretbe kerül be automatikusan a hölgy. Innen válogatnak a közvetlenül bekerülők közé. A zöld kártyával (heti 8-20) pedig az előselejtezőbe kerül be valaki, ami egy elég bő, 500-as listát jelent. Innen válogatnak a 100-as keretbe. A kis asszisztens majdnem elájult a lehetőségtől. Most éppen „piros napjai” vannak, de a következő pár hónapban mindenképpen elém szeretne kerülni!
Orvos után megálltunk egy könyvesboltban is. Csendet és békét kerestem. Mind a mai napig imádok olvasni. Az ottani lányok szerencsére békén hagytak, így nyugodtan tudtam válogatni. Hazament egyből nekiestem a friss könyveknek, de várt a vacsora – meg az újabb három lány:
Paulina
Bea
Dia

Hétfő este.
Paulina és Dia szokványos szép lányok voltak, de Bea más tészta! Ő 4 évvel ezelőtt már járt itt és szült is egy gyönyörű kisfiút. Most szeretett volna egy kistestvért is. Az őrült férfihiány ellenére ez nem volt tilos... Bár a két másik lány iszonyúan féltékeny volt, de én mégis őt választottam. Nálunk is, otthon négyen voltunk testvérek – és nagyon jó volt. Szerettem volna ezt továbbadni Beának is. Szóval, némi franciázás után lehajolt és én hátulról megdugtam, de alaposan. Este a ma hoppon maradt lányokkal néztem egy filmet a házimoziban, majd Alexát választottam, hogy legyen velem az éjszaka. Isteni jól franciázott. Csaknem beleélveztem a szájába, de aztán végül hanyatt döntöttem és úgy eresztettem bele egy szép adagot. Ma sokat dolgoztam, így nyugodtan elaludtam.

Kedd reggel.
Jó időben ébredtem: nyolc előtt kicsivel. Bár volt privát zuhanyzóm, de inkább kimentem a közösbe. Ott éppen Niki zuhanyozott egyedül. Hát beálltam mellé és egy kiadós szappanozás után már keféltünk is egyet, úgy a zuhany alatt állva. Mint kiderült, ő aznap reggelre zuhanyozott, mivel bent volt a hármasban. De hát őt már korábban a magamévá tettem, így nagyon ragyogó szemekkel jött ki a víz alól.
Niki
Brigitta
Enikő
A másik két lány közül kellett választanom. Brigitta újságíró volt, míg Enikő még tanult. Mint kiderült, Enikő még abszolút szűz volt. A nőtanács igyekezett szüzeket becsempészni, akik még soha nem voltak férfival és átoperálttal sem. (Ez utóbbiból egyre több volt. A hozzám kerülő már nem szűz lányokat is, ha kérik, egy-egy átoperált tanítja ki a nemi életre...)
Szóval egyértelmű volt, hogy a még tapasztalatlan Enikőt választom – számomra rejtély volt, hogy volt képes kikerülni az egyre erősebb vibrátor-reklámok vonzását! A dögös bemutatkozó kép jót sejtetett – nem is csalódtam, mivel miután kiadósan kinyaltam, egy kis mellszex jött, ami némi szopással elegyedett. Aztán a hanyatt dőlt lányba óvatosan behatoltam. Némi fájdalom látszott az arcán, de szerintem sikerült elélveznie. Nekem mindenesetre alaposan. Pont végeztünk, amikor Niki ránk nyitott. Látva a teletömött puncit – meg az én fáradtságomat – bekéredzkedett a pihegő lány mellé, majd elkezdte simogatni. A simogatásból hamarosan csókolózás lett, majd szépen letérdelt a teletömött puncihoz és módszeresen elkezdte kinyalni. Ez a látvány engem is felizgatott és miután újra harckészültségre segítettem a farkamat, hátulról alaposan megdugtam a teljes erővel nyaló Nikit – immár ma másodszor! Alapos fűrészelés után Enikő sikítva élvezett el, majd hamarosan én is.
A maradék időmben interneten játszottam.

Kedd délben.
Fáradt voltam. Semmi kedvem nem volt a következő hármashoz, de ½ 2 körül jöttek:
Szandra
Rebeka
Beáta
A két szőke egyből feltűnő volt, bár Szandra mellei kicsit nagyra sikeredtek – úgy fél éve csináltatta meg őket. Amúgy közgazdaságtant tanult. Rebeka a kollégiumi szobatársa volt, ő gyógyszerészetet hallgatott, míg Beáta programozó volt. Pár perc után kiderült, hogy a két szőke nemcsak szobatárs volt, hanem együtt is éltek. Most szerettek volna gyereket. Beáta nagyon huncut és értelmes volt. A kellemes ebéd után a desszertnél kértem a szőkéket, hogy egymás melléről nyalják le a csokipudingot. Így kellemesen bemelegedtek – ezalatt Beáta kérte, hogy némi szopással felállíthassa a farkamat. Hát, csinos volt és huncut, de szopás terén még volt mit tanulnia!
A két szöszike kölcsönös puncinyalással élvezkedett, amikor megkértem őket, hogy egymás mellé térdeljenek le és ereszkedjenek négykézlábra. Én hátulról közelítettem Szandrához, és elkezdtem kefélni, míg Rebekát ujjaztam. Azt hittem, hogy ezzel meg is leszek, ám Beáta beújított, mivel felkötött egy műfarkat és szép komótosan dugta Rebekát. A dolog annyira tetszett, hogy hamarosan cseréltünk: én Rebekát dugtam, míg a műfarkas Beáta Szandrában volt benne tövig. Szerintem a szerelmesek ezt észre sem vették. Mindkettő azt hitte, hogy én dugom! Csaknem elélveztem, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve kihúztam Beátát Szandrából, lecsatoltam a pótvégtagot és simán hanyatt döntve alaposan megdugtam.
Pár pernyi szünet után pár kísérővel elmentem sétálni a városba több zöld kártyát is kiosztva...

Kedd este.
Kellemesen telt a délután. Végre járhattam emberek között is. Vacsorára várt a következő munkám:
Betty
Nelly
Vera
Mindhárom csinos volt, de amolyan tucatlány. Betty gyógyszerész, Nelly kozmetikus, míg Vera fodrász. A lányok aranyosak voltak, de semmi különös. Bettyt választottam és némi franciázás után hátulról megdugtam. Esti házimozit ezúttal a kis jacuzziba kértem. A telepen volt egy kisebb, 25 méteres medence, valamint egy kisebb, 6-8 személyes pezsgőfürdő. Persze mindenki meztelenül ült bele -  főleg a hoppon maradtak. A film ezúttal nem volt valami jó. A kellemes fürdőzés szexbe torkollott. Így sort kerítettem Brigitta melleinek körbenyalására, mialatt Nelly szépen körbenyalta Szandra szilikondudáit. Hogy a dolog ne legyen olyan egyszerű, arról Vera gondoskodott, aki először a kezeivel játszott a farkamon, majd elkezdte szopni – hol a víz felett, hol pedig alatta. Persze a farkam szép lassan megmerevedett, így a lányok ezt igyekeztek is kihasználni. Én egy kényelmes víz alatti párkányra ültem, majd Brigittát a farkamra húztam lovagolni. Vera nem sértődött meg, hanem leült velem szemben és elkezdett maszturbálni. A látvány annyira tetszett, hogy 1-2 percnyi lovagolás után kicseréltem a lányokat és Verát lovagoltattam egészen addig, amíg bele nem élveztem. Fáradt voltam, elmentem aludni – ezúttal egyedül. A lányok persze maradtak. Úgy ½ 1 körül kimentem, mivel hívott a természet, és meglepve láttam, hogy Brigitta és Nelly a kis medencében úsznak. Nem kellett több nekem sem és némi pancsolás után Brigittát behívtam az ágyamba és egyszerűen hanyatt döntve megkeféltem.

Szerda reggel.
Mivel hétfőn és kedden eleget dolgoztam, így a szokások szerint szerdán elmentem kirándulni három csajjal. Andrea modell volt, de szerencsétlenül nyafogott és természetjárási képessége szinte nem is volt. Csilla sorsolással került ide – ilyen is van! Amúgy közepes sikerű női regényeket ír. A humora kitűnő, míg a kedvessége egészen jó. Elmondta, hogy amikor látta hétfőn hajnalban, hogy milyen csajok közé került, biztosra vette, hogy még a közelembe sem kerül. Sam viszont már 30 éves múlt és most végre sokadik próbálkozásra sikerült bekerülnie.
Andrea
Csilla
Sam
Pár kilométer után Andreát egyszerűen otthagytuk! Ez a csaj szörnyű volt! De a másik kettő tökéletes társnak bizonyult. Jó órányi menet után egy csendes tisztáson leterítettünk egy plédet, majd ettünk. Csilla sajnos cukorbeteg volt, így ő csak óvatosan evett, de egyre felszabadultabban tudtunk hármasban beszélgetni. Hamarosan szexre terelődött a szó és a tettek mezeje jött el. A két csaj nem akart sztriptízt előadni, habár én szerettem volna. Amint elővettem Csilla bődületes méretű melleit, mindjárt felforrt a hangulat. Akkorák voltak, hogy nyalásukba Sam is besegített. Hamarosan szólt a mellkirálynő, hogyha nem hagyjuk a kettős nyalást abba, akkor ő el fog élvezni, és ezt még nem szeretné. Imádom ezt a nőt! Végre tudja, hogy mit akar, de azt is tudja, hogy mikor mit kell engedni! Pont ideális! Szóval, Csilla kérésére váltottunk, és most Sammel egymást vetkőztettük le – fokozódó csókrohamok között - teljesen meztelenre. Amint csupaszok maradtunk, hanyatt dőltem, majd Samet beleültettem az arcomba és alig érezhetően nyomtam arcát a farkam felé. Ő vette a szándékomat és elkezdtünk franciázni. Kis idő múlva éreztem a farkamon egy újabb szájat: Csilla is bekapcsolódott a nyalásba. Hamarosan váltani akartak a lányok: Csilla hanyatt feküdt, míg Sam lendületesen elkezdte izgatni a méretes puncit. Nekem Csilla felsőteste jutott. Több sem kellett és nekiálltam a mellét megdugni. A dolog annyira sikeres lett, hogy csaknem elélveztünk mindketten. Szerencsére még időben felpattantam és a lényeget a szétnyalt punciba lőttem... Pár percnyi szünet után Sam is követelte a „jussát”, így hát ő is megkapta, igaz, hogy neki már jóval kisebb adag jutott. A hancúr után egy órányit pihentünk, majd szépen visszaindultunk a bázisra.
Bár az ebédről jócskán késtünk, de már türelmetlenül vártak a déliek, akiket már láttam egy étkezésen. A sorsolásban az a lényeg, hogy először mind a 21 lány vendégeskedik 1-1 étkezésen, aztán keverve, de újra jönnek. Mindenki minimum kétszer kerül elém, de a választás szerencsére az enyém. 


Szerda délben.
Éhes voltam, így gyorsan ettem a reggeli lányokkal együtt. Szerencsétlen Andrea is visszaért, persze totál depressziósan! A többiek is ott voltak:
Jázmin
Klaudia
Dia
Bár mindig a három lányból illett választanom, de most leginkább az akaratos Csillát akartam újra, de ő ezt a közeledést elhárította, azon indokkal, hogy hadd jusson belőlem a többieknek is! Szóval ebéd után négyesben beültünk a jacuzziba – persze meztelenül. A lányok nem tétováztak: egyből a tettek mezejére léptek. Sorra buktak le a víz alá és egy-két nyalintásnyit szoptak. A második kör után kiültem a medence szélére, így már nem a víz alatt kellett nyalakodniuk. Amíg Jázmin szopott, addig Klaudia és Dia egymás punciját kényeztette hol kézzel, hol szájjal. Aztán csere: Klaudia jött a farkamra, míg Jázmin ment nyalakodni Diával. Az újabb cserénél már nem bírtam tovább és mielőtt Dia szájába élveztem volna, gyorsan farkamat bedugtam a puncijába, majd annak rendje-módja szerint bele is élveztem az utolsó cseppig. Dia el is ment a medencéből, hogy jobban kössön a spermafürdő, helyére Csilla kéredzkedett be. A két hoppon maradt lány lesajnálóan nézte Csilla nem éppen karcsú termetét, de ő humorával hamarosan feloldotta a fagyos hangulatot.
Amint éreztem magamban egy kis erőt, elkezdtem a farkammal játszani. Ezt látva Csilla leült elém és a magával hozott kis rúdvibrátorral elkezdte izgatni magát. A látványnak nem tudtam és nem is nagyon akartam ellenállni. Ezt látva Jázmin és Klaudia párosban szopták a farkamat, majd szépen felváltva bele is ültek. Bár mindkét lány megérdemelte volna, de most éppen Jázminba élveztem bele. Utána tényleg pihenni akartam – szerencsére hagytak!
Szerda este: A szakácsnő egészen jót főzött, így nyugodtan beszélgethettünk négyesben.
Lili
Paulina
Szandra
A vacsora után Szandra kezdeményezett azzal, hogy a lenge kis blúzán keresztül játszott a mellbimbóival, de nekem inkább Paulina jött be, aki kicsit szemérmesnek mutatta magát, ám az ágyban vadmacska volt. Szóval, kettejüket vittem ágyba és Paulinát hanyatt döntve szopattam magam, mialatt Szandra módszeresen kinyalta a punciját. Alaposan bemelegítettük a lányt, mert miután cseréltünk és és dugtam, alig pár lökés alatt el is élvezett, utána meg elég butuskán nyalta Szandra punciját. Azért én sem várattam magamra sokat, mivel hamarosan beleélveztem, majd hanyatt feküdtem kicsit pihenni. Erre a hoppon maradt Szandra vérszemet kapott és francia pózba kerülve újra kinyalta az immár teletömött puncit. A dolog annyira tetszett, hogy én is beszálltam és hátulról nyelvvel, majd ujjakkal megtámadtam Szandra fenekét.
Őszintén szólva alig tudtam fenékbe dugni valakit, mivel minél több nőt kellett teherbe ejtenem és az ugye seggen keresztül nem nagyon megy. Ezt látva Szandra váltott és engem hátamra döntve immáron mi ketten franciáztunk. A farkam némi szopás után engedelmeskedett csak, de azért felállt rendben. Immáron lovagolhatott a szilikonos csajszi, majd annak rendje és módja szerint bele is élveztem.

Az esti mozi egy elég jó kis akciófilm volt, amire kivételesen mindenki bejött. Bár ilyenkor a mai nap hoppon maradtak közül illett volna választanom, de én Csillát akartam újra. Ez be is teljesült...

Kivételes éjszaka volt, mivel az egész napi munka után éjféltájban felébredtem és persze felállt a munkaeszközöm. Gondoltam, kihasználom az alkalmat és nő után néztem. Zsanettka nem tudott elaludni, így még olvasott. Nem gondolkodtam sokat, hanem egyszerűen hátulról megdugtam. Jól esett mindkettőnknek, ráadásul így már el tudtunk aludni!

Csütörtök reggel.
Ma kicsit lazítani akartam, mivel a heti kötelező 30-as penzumból 20-at már teljesítettem. Azért itt üldögélt az újabb hármas:
Niki
Klaudia
Bea
Miután Nikivel már háromszor is voltam e héten, Beával pedig már egyszer, így Klaudiát választottam. Egy sima ébresztő szopás után négykézlábra állítottam, majd alaposan megkeféltem hátulról. Munka! Ez van... A maradék időben elmentem egyet gyúrni, hogy bírjam erővel!
10 óra lehetett, amikor Bea bekéretőzött. Olyan jól összemelegedtünk a beszélgetésben, hogy 11 magasságára megint felállt a farkam. Bea hanyatt dobta magát, én pedig alaposan megkeféltem

Csütörtök délben.
Hát, erőm alig maradt. A mai ebédet egy étteremben akartam elkölteni, mivel a szakácsnőmnek is kellett néha egy kis kimenő. Szóval, kicsit fáradtan felöltöztem és 12 körül elhajtottunk a lányokkal egy közeli csendes kis étterembe.
Sziszi
Alexa
Brigitta
Szimpatikus volt az étterem, főleg a kis pincér csaj: kapott egy kék kártyát, de a szomszéd asztalnál ebédelő 6 fős társaságnak is jutott 1-1 zöld.  Az ebéd maga egész jó hangulatú volt, ami jó. De így nem tudtam a csajok közül választani, ami rossz. Ráadásul mindhárom csajjal már voltam együtt. A villába visszaérve a csajok kő-papír-ollóval eldöntötték, hogy Brigi kiesik. Szerencsére nem kenődött el, hanem alaposan megkefélte magát egy természetes alakú műfarokkal a szemem előtt, mialatt mellettem Sziszi és Alexa némi franciázással bemelegített. Aztán egymás mellé térdeltek és követelték a farkamat. Ezúttal Sziszi kapta meg a betevőjét, de hogy Alexa se legyen bánatos, így Brigi őt a műfarokkal dugta meg. Hamarosan Sziszi elélvezett, én pedig elég önző módon kiszálltam belőle, és Alexába eresztettem bele a spermámat. Miért nem bírta ki?! Délután pihentem, illetve megnéztem kedvenc sportközvetítésemet.

Csütörtök este.
Este – szakácsnő híján – grillpartit rendeztünk. Hivatalosan volt ugyan három kinevezett lány, de gyakorlatilag mindenki ott volt.
Zsanett
Szandra
Vera
Az este egész jó hangulatban telt el. Jókat ettünk és nevettünk eleget. Menet közben Vera dugatta meg magát egy rapid menetben, mivel vele még nem voltam...
A szokásos esti filmnézés is elmaradt, mivel a sütögetés egész jó volt. Éjszakára két lányt vittem az ágyamba: Sziszit és Szandrát. A Vera-féla esti menettől persze nem álltam fel egykönnyen, de ezen Szandra alapos szopása segített. Amikor már elég kemény voltam, hanyatt dőlt és kérte, hogy kúrjam mellbe – ezt persze meg is tettem. Sziszi eddig alig csinált valamit: csak itt-ott simogatott. Most bezzeg aktivizálta magát, mivel felém nézve ráült Szandra szájára és szépen kinyalatta magát miközben velem egyre hevesebben csókolózott. A dolognak persze az lett a vége, hogy engem döntött hanyatt és a merev farkamba egyszerűen beleült. Pár rántás után bele is élveztem, amivel végtelen elégedett volt, hiszen őt éppen csütörtök este hagytam „szárazon”, mivel egy másik csajba élveztem bele. Bár most Szandra volt kicsit megszeppenve a hiába való szopása miatt, de Sziszi lefeküdt mellém és a lankadt farkamat elkezdte megdolgozni. No, azért Szandrát sem kellett félteni, mivel ezalatt a megdolgozott punciból szivárgó spermát nyalogatta. Alapos munka kellett a farkam felállításához, de valahogyan azért sikerült. Hátulról akartam felnyársalni Szandrát, így négykézlábra állítottam, majd azonnal belevágtam a farkamat. Már mozogtam benne, amikor golyóimon, illetve a prosztatámon megéreztem Sziszi kezét, aki „besegített” a dugásba, így még intenzívebb lett az élmény. A dupla késztetés után nem kellett sok idő: belelőttem a maradék adagot a térdelő Szandrába.

Péntek hajnal.
Nem aludtam valami jól, így reggel 6 után kimentem kicsit felfrissülni. Már az ajtóban álltam, amikor láttam, hogy az egyik lány zuhany alatt állva masszírozza magát. Nellyke, merthogy ő állt ott,  hamarosan már a punciját ujjazta, majd szabályosan maszturbált. No, ezt nem hagyhattam annyiban és a látvány hatására merevedő farokkal beálltam melléje és elkezdtem simogatni. Ő persze meglepődött, mivel azt hitte, hogy ilyen hajnalban teljesen egyedül lesz. Őt még nem sikerült megdugnom, ezért némi maszturbációval segített magán; de most tudtam neki segíteni, mivel a zuhany alatt állva belevágtam a farkam és kiadósan megkeféltem.

Péntek reggel.
Hamarosan jött a reggeli és én úgy éreztem, hogy cseppet sem áll fel a farkam, bár ott volt előttem három lány.
Enikő
Rebeka
Betty
Mindhárom kívánatos volt és szép, de most egyikhez sem volt kedvem. Enikőnek kedd reggel vettem el a szüzességét, míg Bettyvel kedd este voltam együtt. Bár már dugtam Rebekát is, de még nem élveztem bele. Hát, tetszik vagy nem, muszáj! A reggeli után megkértem Rebekát, hogy egy szopással alaposan állítsa fel a farkamat, majd utána hanyatt döntve egyszerűen megdugtam. Nem volt jó, de hát a muszáj az muszáj!
Mint minden pénteken, így most is, anyámnál töltöttem a napot. Szerencsére most még délben sem kellett dolgoznom, így a mai dugási minimumomat (napi 3!) este kellett teljesítenem.
5 óra tájékán búcsúztam és kicsit szomorúan autóztam hazafelé. Éppen a lámpánál álltam, amikor láttam, hogy a kocsim mellett álló lány pólóján a „Férfit akarok!” felirat van. Mivel csinos volt, így  kapott egy kék kártyát, míg 2 barátnője, akik csak irigyelték szerencséjét, egy-egy zöld kártyát kaptak.

Péntek este.
Persze már várt rám a három vacsorai lány...
Beáta
Nelly
Andrea
Beátával nagyon jó volt a kedd déli kefélés, Nellyt ma reggel kaptam el zuhanyozás közben, de Andreával még nem voltam. Az a csaj olyan unszimpatikus volt! Könnyű vacsora után (anyámnál mindig teleettem magamat) négyesben meztelenül beleültünk a jacuzziba. Annyit kértem, hogy egyszerre maszturbáljanak a csajok. Megvolt! Ráadásul a látvány is jó volt! De ettől még mindig nem kívántam meg Andreát. Beáta és Nelly a medence mellett kölcsönösen franciáztak, míg a medencében csak Andrea maradt, hogy szopogassa a farkamat. Még mindig nem akartam megdugni! Bezzeg a másik kettő (újra) kellett volna!
Andreának megmondtam, hogy nem akarom megdugni, hiába furulyázik olyan odaadóan. Ő azért erősködött, hogy mindegy hogyan és hol, de csak dugjam meg! Ha ennyire akarja, akkor legyen! A franciázókat szétszedtem, majd a hanyatt fekvő Beáta punciját elkezdtem nyalatni Andreával, mialatt én mégiscsak bedugtam a farkamat – Andrea fenekébe! Végül is: ő kérte, hogy valahogyan dugjam meg! Jó volt a szokatlanul szűk fenék, de azért beleélvezni nem akartam. Nelly besegített és ujjaival menet közben Andrea punciját kielégítette, így el tudott élvezni.
Amint elélvezett, kiszálltam belőle és a farkam alapos letisztítása és megmosása után a folyamatos nyalástól alig pihegő Beátát a medence szélén nyársaltam fel. Ahogy belegondoltam, Andreán kívül az összes lánnyal voltam már legalább egyszer.
Esti/éjszakai mozizáskor egy könnyű kis vígjátékot tettek be a lányok. Bár éjszakára aznap hoppon maradtak közül szoktam választani, de most nem így volt. Inkább visszatértem a kedves kis Csillához, aki annyira szimpatikus volt. Bár a mozi alatt Enikő akciózni akart, de én most nem akartam dolgozni, csak simán élvezni a filmet. A többiek láthatóan irigyelték Csillát, hogy őt megint akarom, ezúttal egész éjszakára. A mozi tetszett, utána gyorsan lezuhanyoztunk együtt. Ez persze egy kiadós szopáshoz vezetett, majd Csillát még a fürdőben az ölembe ültetve megdugtam. A törölközés után ágyba mentünk és ott teljesen kinyaltam az agyonélvezett punciját, majd némi segítséggel hátulról is nekimentem. Csak utána aludtunk el...

Szombat hajnal.
Merev farokkal ébredten. Óvatosan ébresztgettem Csillát, akit a kemény menetek alaposan kifárasztottak, de láthatólag benne volt a dologban, így most egy gyorsat keféltünk, aztán tovább aludtunk.

Szombat reggel.
A ma reggeli trió meglepetést okozott!
Csilla
Niki
Paulina
Csilla megint előttem volt – az előző éjszaka még mindkettőnkben benne volt. Niki, ugye, az előző héten is itt volt; Paulina pedig csak egyszer volt velem még szerda este. Különösebb kérés nélkül a reggeli után Niki az ölembe ült, majd kiadós csókolózás után elővette a farkamat és némi kézimunka után beleült a farkamba, majd kiadós lovagolás után szinte egyszerre élveztünk el...
Szombatonként megélénkült a forgalom a városban, én is szerettem kicsit járkálni. Pár lánnyal, elmentem sétálni, fagyizni, de főleg a városban flangálni. Kiosztottam pár kártyát is, de szerencsére az itteniek már úgy-ahogy megszokták, hogy néha egy férfi is ott sétál köztük. A telefonon üzletben volt egy igen csinos lány: neki adtam egyedül piros kártyát. Nagyon szerettem volna ott, az üzletben egyből nekimenni, de ezt kifejezetten tiltották a nőtanács szabályai, mert hátha összeszedek valami betegséget.

Szombat délben.
Ezúttal a városban ebédeltünk a három mostanra sorsolt lánnyal.
Sam
Jázmin
Dia
Ebéd után elmentünk egy csendes kis ligetbe, ahol Sam letérdelt egy bokor mögé, én meg egyszerűen hátulról megkeféltem. Utána négyesben elmentünk egy kosármeccsre.
Ezt a sportot azóta szerettem meg, hogy a férfiak szinte teljesen eltűntek. Így már egész jó volt! A kosaras lányok is egész csinosak voltak. A hazai csapat nekem tetsző tagjai már ilyen-olyan kártyákat, de a vendégeket csak most láttam először. Oda is adtam pár kék, illetve zöld kártyát. Szeretném, ha a következő generáció sportos lenne...

Szombat este.
Fiatalabb koromban ilyenkor mentem bulizni, hogy hajtsam a csajokat. Most meg túl sok is rendelkezésemre áll. A vacsoraasztalnál ők ültek:
Lili
Rebeka
Nelly
Vacsi után nem akartam sokat tökölni, így Rebekát kértem egy bevezető szopásra, mialatt Nellyt csókoltam és nyalogattam. Aztán hanyatt fekve Nelly ült be a farkamba, míg Rebeka a számra. Mocorgásuk gyanús volt, mert csak nem tudtak nyugodtan felettem smárolni; aztán egyszerre helyet cseréltek és így a csaknem kész farkamba Rebeka ült bele, akibe annak rendje és módja szerint bele is tüzeltem egy méretes adagot.
Mentem a szokásos filmvetítésre, ahol már vártak a ma hoppon maradt lányok. Jázmin rögtön az ölembe ült, de elhajtottam. Aztán amikor Nelly levetette a blúzát, annak már nem tudtam, de nem is akartam ellenállni. Őt ma este ki akartam elégíteni, de nem sikerült. Így a film után a másik négy lányt (Jázmin, Lili, Paulina és Dia) arra kértem, hogy szépen nyalogassák szépen Nellyt. Kezelésbe is vették, hol a punciját, hol a mellét, hol a száját. Ilyen intenzív kényeztetést persze nem bírt, többször is elélvezett. Közben hol itt, hol ott dugtam egy-egy puncit. Amikor éreztem, hogy jön a feltartóztathatatlan sperma, akkor gyorsan rámásztam Nellyre és a többiek irigykedése mellett alaposan megdugtam. Amikor végeztem a teletöltéssel, Lili kinyalta a puncit, míg Paulina szépen újra merevre tornázta a petyhüdt farkamat. Amikor újra harcra készen álltam, a két csaj négykézláb letérdelt és kérte, hogy felváltva dugjam őket, amit örömmel meg is tettem. Többszöri váltás után Paulinába sikerült beleeresztenem egy újabb adagot.
Jártányi erőm sem maradt, így egyből elaludtam.

Vasárnap hajnal.
Reggel öt felé ébredtem fel, perszer megint mereven. Két csaj is pihegett mellettem, én a bal oldalit választottam: Lilit. Hanyatt döntve sikerült meghágnom. Utána nyugodtan visszaaludtam.

Vasárnap reggel.
A szokásos reggeli fogadott, meg a három soros csaj:
Sziszi
Zsanett
Betty
Őszintén szólva semmi kedvem sem volt egyikükhöz sem. Ettől függetlenül a reggeli végén Zsanett elővette méretes melleit és Betty alaposan körbenyalta őket, mialatt Sziszi elém térdelt és merevre szopta a farkamat. Aztán Sziszi és Betty kinyalták egymás punciját, míg én az ölembe ülő Zsanettet vettem farokvégre. A pózt látva a lányok irigykedtek és mivel Sziszi amúgy is már eldurrant, ezért Betty négykézlábra ereszkedett előttem és megkért, hogy hátulról dugjam meg. Bele is sikerült eresztenem egy kiadós mennyiséget.

Az egész heti melótól fáradt voltam, így lustálkodni akartam egy kicsit. Zsanett maradt mellettem, míg a másik két csaj elment. Úgy fél 11 felé arra ébredeztem, hogy Zsanett simogat és mindenhol csókol. Nem hagytam annyiban a dolgot, mivel most hanyatt döntöttem és alaposan megdugtam.

Vasárnap délben.
A társulat lassacskán szedelőzködött. Ilyenkor azokat szokták elém ültetni, akikkel csak keveset voltam együtt. Így kialakult a mostani hármas:
Brigitta
Andrea
Klaudia
Bár mindenki Andreára tippelt, mivel vele egyszer sem voltam, de ezt a csajt egyszerűen nem kívántam meg. Ebéd után Brigittát hanyatt döntöttem és elkezdtem nyalni a punciját. Ezalatt Klaudia ráült a kinyalt csajszi arcára és alaposan elrendeztette magát. Egy gond volt csupán: nekem nem akaródzott felállni. A csajok pózt váltottak, így engem döntöttek hanyatt és ketten egyszerre szopták fel a farkamat, amelybe felváltva ültek bele. Nem kellett sok idő, egyszerűen elélveztem Brigittába.

Délután kicsit pihentem, illetve olvasgattam.
Este már ünnepi hangulat volt. Persze mindenki azt találgatta, hogy ki lesz közülük terhes. Címet cseréltek, meg minden egyéb. Én meg csak a vasárnap esti meccs-nézésre gondoltam, bár a foci nem volt az igazi jó csupa nővel, de semmi helyett megtette. Azért vacsorára megint elém ültek hárman, bár most én választottam:
Niki
Dia
Csilla
Egyértelművé tettem, hogy közülük lesz a jövő hétre marasztalt „továbbjutó”. Mivel Nikinek ez már a második hete volt, így ő nem maradhatott tovább. A meccs szünetében leült elém és méretesre szopta a farkamat, majd hanyatt döntött és beleült. Nem kellett sok idő, az alapos előkészítésnek hála hamarosan el is sültem.... A második félidő alatt felöltözött, majd a többiektől elköszönt és elment pakolni.
A meccs vége felé járt, amikor Enikő benyitott. Csak búcsúzni akart. Ugye, ő még szűzen jött ide és csak egyetlen egyszer voltam vele. Megsajnáltam. Megkértem Diát és Csillát, hogy „tüzeljék fel” Enikőt, amit a két lány szívesen meg is csinált. Gyors vetkőztetés után Dia a mellét kényeztette, míg  Csilla a punciját nyalta szét. De így a farkamat nem tudtam hová tenni, így azt gyorsan betettem Enikő szájába, hogy legalább ő is csináljon valamit. Hát, nem mondom, volt már sokkal jobb szopásban is részem, de ez a lány legalább akarta, amit csinált. Amint felállította a farkamat, egyszerűen megdugtam a punciját. Ezalatt Dia és Csilla remekül elszórakoztak, mivel egymást kényeztették egy vibrátorral.

Jött az éjszaka nekem meg választanom kellett a két lány közül. Csilla marha jópofa volt és élveztem a vele való együttlétet, míg Dia kedves volt és aranyos. Némi hezitálás után a lányokat is megkérdezve, Csilla mellett döntöttem, de az ő kérésére még egyszer alaposan megdugtam Diát.
Az esti melóban alaposan elfáradtam, így bár fél füllel hallottam, ahogy a lányok búcsúzkodnak, de azért csendben aludtam tovább Csillával az oldalamon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
KitKatVarázs ·
Nemtom, de szerintem pofás. Nagyon könnyed, naplószerű a stílus. egyetértek azzal is, hogy nincs benne az a nagy erotika és uncsi is kissé. De képzeljétek csak el, egy ilyen "munkakörben" ki mennyire unná a dolgot és mennyire izgatná. Ha az ember előtt örökösen ott a terített asztal, sosem éhezik meg igazán és akkor hiányzik az a bizonyos érzés, ami egy egész napos fizikai meló után eltölt, amikor éhesen hazaérsz és befalod a libatepertőt (vagy ki mit :-)) Maga a szex és egy vágyott személy utáni sóvárgás helyett a "lyukhadsereg" birtoklása hasonlóképpen megölné az erotikát - szeritnem.
Néhány férfiismerőst látva abban is biztos vagyok, hogy ez a felállás nem csak a szerző fejében fordult meg :-))
KitKatVarázs ·
Egyébként a tenyésznyulas viccen túl eszembe jutott egy másik is a történetről. A nőgyógyászról, aki egész álló nap melózik, vizsgál, ellenőriz. Majd este munka után fáradtam bemegy a közeli kocsmába, rendel egy sört, felhajtja, körülnéz és felsóhajt: "Arcok!"

Marokfegyver ·
Nem tudom, jó-e ha minden írásról valami másik írás jut az olvasó eszébe. Erről pl. O története... Annak az inverzeként tekinthető, meglehetősen öncélú, gépies szexábrázolás, csak az említett példához képest itt nem női főszereplővel akad (sok) dolgunk. Túlfűtött kamaszoknak érdekes olvasmány lehet, de talán számukra meg túl felszínes. Nekem túl sok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: