Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybátyámmal az autóban

Sziasztok! Viktor vagyok 17 éves....Amit el szeretnék mesélni nektek, nemrég történt.(A helyesírási hibákért előre is elnézést kérek) Szóval eljött a karácsony, és mint mindig, ebben az évben is összejött a család. Ilyenkor mamáéknál gyűlünk össze, és ez abból áll, hogy eszünk-iszunk beszélgetünk és amikor a felnőttek már elérik a kellő alkohol szintet, annyit röhögünk hogy majd meghalunk. Itthon szépen elkészültünk, anya összepakolta a kaját, apa pedig a piát. Mikor már mindenki elkészült, elindultunk. Mire odaértünk, már ott volt mindenki. Az asztal nagyon szépen meg volt terítve, és mindenki szépen fel volt öltözve. Ott volt nagybátyám is Attila, a feleségével és az unokatesómmal. Velük szinte csak ilyenkor találkozunk, mert Budapesten laknak...ami nincs közel! Nagybátyám nagyon jó fej, mindig megtud mindenkit nevettetni. Sportos,és eléggé szőrös teste van....nagyon tetszik! Nagyon férfiasan viselkedett mindig, és azt gondoltam csak a nőkre bukik...szóval az a talpig FÉRFI! Tehát mindenki nagyon jól érezte magát, nagybátyám nem sokat ivott, de jó kedve volt. Kiment az udvarra cigizni, én pedig utána mentem... leültünk, és elkezdtünk beszélgetni: autókról telefonokról....meg végül is ami szóba került. Pont karácsonyra kaptam egy új telefont, megmutattam neki, mert mondta hogy ő is ilyet akar venni. Elkezdte nézegetni és rányomott a videókra. Ekkor ugrott be, hogy elfelejtettem letörölni azt a meleg pornó videót amire aznap kivertem. Rányomott, és nem tudtam kikapni a kezéből.....elkezdte nézni és egy kis idő múlva megszólalt:
- Te buzi vagy???
Nem tudtam hová bújjak szégyenemben!
- Neeeem...csak.....
- Nem kell megmagyarázni...mondta határozott hangon. Végül is semmi bajom a melegekkel!-mondta és megfogta a combom. Nem is tudtam mit gondoljak, aztán egy mozdulattal megcsókolt. Azt hittem a mennyországban járok!! Közben nadrágon keresztül megmarkoltam a farkát....Eszünkbe jutott, hogy itt mégsem csinálhatjuk ezt, hisz bármelyik pillanatban kijöhet valaki, ezért kimentünk a kocsijához. Ott aztán egymásnak estünk....hevesen csókolóztunk, és taperoltuk egymást. Közben felkapcsolta bent a lámpát, hogy jól lássuk egymást. Aztán levettük a felsőnket. Elém tárult gyönyörű sportos, szőrös teste. Nagyon beindultam rá, és elkezdtem nyaldosni majd szopni-szívni a mellbimbóit! Isteni volt, és a halk szuszogásból kiderült, hogy ő is élvezte. Kértem hogy vegye ki a farkát, mert le akarom szopni! Erre lassan elővette az akkor már teljesen merev faszát. Teljesen pucér volt és az arcomba nyomta méretes falloszát majd a hátsó ülésre feküdt. Nem haboztam, elkezdtem szopni. Az íze isteni volt....
-Igen, szopjál te kis buzi!! -mondta. Erre még jobban, még gyorsabban, és egyre mélyebben szoptam a szőrös faszát!
Vedd le a ruháidat! -hangzott a parancs, és én mint egy kiskutya engedelmeskedtem. Megfogta a seggem, és elkezdte paskolni....majd kicsit később éreztem hogy az ujja a lyukamnál matat, majd egy határozott mozdulattal belém nyomta az ujját...és egyre gyorsabban ujjazott! Nem fájt, inkább jó érzés volt.
-Most megfoglak baszni!-súgta a fülembe.
Én csak annyit tudtam kinyögni, hogy: -Ne kímélj!
Ekkor hanyatt fektetett széthúzta a lábam és éreztem, hogy a makkja már a lyukamnál van. Ezután lassan elkezdte benyomni....halkan felszisszentem, és folytatta. Félig lehetett bennem, amikor egy hangosat nyögtem.
-Mindjárt jobb lesz! -mondta. És egy mozdulattal teljesen belém nyomta a farkát! Felordítottam, és lassan elkezdte ki-be húzgálni a farkát. Nagyon fájt, de élveztem, ahogy az a szőrös test hozzám simul! Elkezdett tempósan baszni, és ő is óriásikat nyögött. Aztán hasra fektetett, és úgy kezdett el baszni.
-Ohhh igenn...dugd szét a seggemet!!!! -mondtam
És olyan gyorsan dugott, hogy ordítottunk mindketten. Majd éreztem, hogy megremeg a farka, és elönti a seggem a forró geci. Kicsit még pihentem a mellkasán, majd felöltöztünk, és bementünk, mintha mi sem történt volna. Másnap, mielőtt mentek haza, még beugrottak hozzánk köszönni. Amíg a többiek kimentek cigizni mi addig gyorsan bementünk a mosdóba és leszoptam, majd a számba verte a gecijét. Később elköszöntek, majd hazamentek...mondanom sem kell már alig várom, hogy újra találkozhassak vele!
Hozzászólások
CRonaldo ·
Mit adnék, ha velem történt volna mindez!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: