Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 6. fejezet

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 6. fejezet


6. fejezet, 1. rész


"Istenem, el sem hiszem, hogy néhány nap alatt ez mind megtörtént veled!" - mondta Carrie csodálattal a hangjában - "Úgy érted a legjobb barátnőm végre nem szűz többé?"


Kriszti és Carrie az ágyon feküdtek hasalva. Szombat délután volt és Carrie átjött meglátogatni a barátnőjét. Kriszti öccse Eric a barátaival elment a közeli bevásárlóközpontba szórakozni és Kriszti anyja bent dolgozott a kórházban.


Hat hét telt el a nagy hóvihar óta, amely teljesen megváltoztatta Kriszti szemléletmódját az életről és a szexről. Két hete ült le vele és az öccsével az anyjuk, hogy komolyan beszéljen velük a szexről, főleg a családon belüli szexről. Az anyja nagyon nyitott volt az öccséhez fűződő kapcsolathoz és áldását adta a saját gyermekei között lévő szexuális kapcsolatra. De kihangsúlyozta azt a tényt, hogy a legtöbb ember nem értené meg azt amit egymás közt tesznek, és sok problémát okozna a családjuknak, ha erről nem megfelelő emberek tudomást szereznének.


Miután Kriszti és Eric titoktartást fogadtak, Becky a fia és lánya közötti kapcsolat gyakorlatiasabb részleteire tért ki. Azt javasolta Krisztinek, hogy menjen el vele a kórházba, ahol fogamzásgátló tablettát írnak fel neki, de addig is tartsanak mindig kéznél gumióvszert Eric részére.


Most először tudott Kriszti leülni a barátnőjével Carrievel, hogy megbeszélje a vele történteket. Carrie minden apró részletet hallani akart és Kriszti boldogan engedelmeskedve mesélt neki, a történet hatására borzongás futott végig Carrie szexuálisan felizgult testén. Kriszti csak a nagybátyja és az anyja meglesett szeretkezéséről nem beszélt, és arról hogy mit csinált (és csinál) az öccsével. Nem hitte, hogy Carrie megértené a dolgokat. Még a kivágott bugyiját is megmutatta a barátnőjének, amit a nagybátyja vásárolt neki. Carrienek azonnal megtetszett és azt mondta, hogy lemegy és vesz magának egy párat.


Carrie egy nagyon karcsú, vonzó 16 éves lány volt. Kemény formás teste volt, kifejlett kissé hegyes melle, kerek tömör feneke és hosszú vastag világosbarna haja ami a háta közepéig ért. Az arcán nem voltak szeplők és a rózsaszín arca és a kis orra kislányos külsőt adott neki.


Úgy mint Kriszti Ő is másodikos volt a főiskolán. De Krisztivel ellentétben mindig az előtérben volt, tagja volt annak a "Népszerű" társaságnak akik minden buliban benne voltak. Bár Kriszti nem volt tagja a társaságnak mégis szoros barátság fűzte Carrie-hez már az általános iskola óta. Először a többi lány Carrie-ről azt gondolta, hogy ellenszenves és távolságtartó, de Kriszti látta, hogy ez csak egy ijedt bizonytalan lány reakciója és később megkedvelte őt. Bár most külön társaságba járnak mégis közeli és megértő barátnői egymásnak, olyanok, akik elmondják egymásnak a titkaikat. "Nos, végül is megtörtént az első szeretkezésed. Hmm..." - mondta Carrie őszinte kis grimasszal az arcán. "Istenem, bizony sokáig tartott neked. Már kezdtem csodálkozni rajtad. A fenébe is, a legtöbb lány közülünk már évek óta ezt teszi. Úgy értem nem a szex az, amiről az iskolában a lányoknak kell tanulni.


Most, hogy Kriszti felfedezte a szex csodálatos világát, több volt annál a kis tudatlan lánynál, aki csodálattal hallgatta a többiek tapasztalatait, ő is beszélni akart róla. Sőt, izgatónak találta a beszélgetést a szexuális dolgokról, és ahogy a kéjes hevület növekedett a lába között a pinája is benedvesedett tőle. Ez volt az az érzés, amit annyira szeretett. "Mikor csináltad először... érted, a szexet?" - kérdezte egy pillanat múlva Carrie-t.


A lány felnevetett. "Ok, itt a valódi vallomások ideje. Elmondtad mi történt veled, és én is mesélek magamról. Biztosan hallani akarod? "Kriszti elmosolyodott, mohón hallgatni akarta a szexi történetet. "Igen, minden részletét és ne hagyj ki belőle semmit." Mondta a barátnőjének.


"Nos... jó. Ugye emlékszel a bátyámra, Tom-ra? Nem tudom hogy találkoztatok-e valaha, de volt neki egy Chad nevű barátja az iskolában. Mindketten már elvégezték az általános iskolát, amikor mi nyolcadikosok voltunk és a középiskola focicsapatában játszottak.


"Chad volt az a nagyon jóképű srác, aki után mi lányok mind olvadoztunk. Istenem, azt hiszem ő volt a legjobb fiú, akit valaha láttam. Volt neki egy barátnője, de már ő is középiskolás volt. Tudod olyan beképzelt önelégült típus. Tom többször is elhívta hozzánk bulizni őket de engem sohasem hívtak meg mert csak "általános iskolás" voltam. Tom mindig rám ripakodott, hogy menjek ki, ha meglátott a barátja körül."


"Volt egy este amikor Tom és Chad bulizni készült. Anya és apa üzleti úton voltak és így csak mi voltunk a lakásban. Nos akkor mondtam, hogy én is velük akarok tartani. Tom nemet mondott de Chad azt mondta, jó rendben és rábeszélte erre Tomot is. Azt hiszem Chad kedvelt, a tekintetéből kiolvastam amikor rám nézett a látogatásai során. Tudod úgy nézett, mint azok a fiúk akiket érdekelsz.


"Néhány óra múlva a hangulat kezdett feloldódni, és a legtöbb srác egy lánnyal félre vonult, tudod, azért a dologért. A bátyám elment egy lánnyal akit a bulin ismert meg, tudod egy olyan kis elsős kurvával és magamra hagyott Chad-del. Chad barátnőjének valami más dolga volt és nem tudott eljönni a bulira, és azt hiszem eléggé letört volt, ahogy nézte a többi fiút meg lányt ahogy együtt csinálják és ő meg nem. Gyorsan eluntam én is magamat és Chad is el akart menni a buliról, de amikor látta, hogy Tom milyen elfoglalt azzal a lánnyal engem kért meg, hogy menjek el vele."


"Istenem, jobban nem is tervezhettem volna meg. Hazafelé autóztunk és dumáltunk minden féléről. Közelebb húzódtam hozzá ahogy hazaértünk. Leállította a motort és egy darabig a rádiót hallgattuk némán. Tudtam hogy mit akarok vele tenni és ő is tudta ezt. Végül éreztem, hogy közelebb húzódik és az ülésem háttámlájára tette a kezét. Amikor elkezdett felém mozdulni és lejjebb hajolt, a kezemmel megragadtam az arcát és csókolózni kezdtünk."


Carrie kuncogott.


"Azt hiszem egy kissé meglepődött, amikor a nyelvemet a szájába dugtam. Talán azt hitte, hogy az általános iskolás lányok nem tudják, hogyan kell jól csókolózni. Istenem, biztosan rájött akkor, hogy mekkorát tévedett."


"Miután csókolóztunk egy ideig, egy kissé felbátorodott és a kezét a mellemre tette és ott tartotta. Azt hiszem azt akarta látni, hogy mit fogok tenni. Nem voltam még túl nagy, de a mellbimbóim már akkor is nagyon érzékenyek voltak, igazán jól esett ahogy markolászta a cicijeimet. Már hatodik osztály óta sok fiúnak megengedtem hogy megfogdossák a dudáimat, úgyhogy nem volt egy nagy dolog számomra. De úgy éreztem Chad olyan volt, mint aki most akarja először megmutatni valakinek, hogy is vannak ezek a dolgok. Tudod milyenek a fiúk?  Azt hiszik, a lányok nem akarják a szexet, vagy nem tudnak semmit róla, főleg az általános iskolás lányok nem.


"Azt hiszem, ahogy a nyelvemmel a szájában köröztem, nagyon felizgattam őt, és amikor nem állítottam meg a kezét a melleimen, elkezdte kigombolni az ingemet. Ahogy mondtam, nem voltam túl nagy és így könnyen fel tudta tolni a melltartómat. Miután az ingemet teljesen szétnyitotta, elkezdett játszani a meztelen melleimmel. Istenem, olyan jó érzés volt és teljesen benedvesedtem, olyan nedves volt a bugyim mintha bepisiltem volna.


Carrie megállt és újra mosolygott, annak az éjszakának az emléke nagyon felhevítette a belsejét, sőt az egész lányt is felizgatta.


"Azt hiszem majdnem beszart, amikor az ölébe tettem a kezem és a nadrágon keresztül megfogtam a faszát"


"Nem ezt nem hiszem!"


"Pedig így volt, én is egy kis szórakozást akartam. Úgy értem nem úgy, hogy a fiúk ingerelnek, mert az már akkor nagyon is jó volt. De én szeretem érezni a fiúk faszát és eljuttatni őket a gyönyörig. Először egy pillanatra megdermedt, amikor megérezte a kezemet a faszán, de aztán igazán keményen kezdte dörzsölni a mellbimbóimat, miközben én a kezemmel az ölét simogattam. Istenem, nagyon jó volt."


"Nos ettől még izgatottabb és bátrabb lett, mivel elvette a kezét a melleimről, és lejjebb csúsztatva elkezdte simogatni a lábam közét. A lábaimat még egy kissé széjjelebb tártam, hogy jobban hozzáférhessen a puncimhoz. Istenem, szörnyen begerjedtem. A kezének simogatása olyan jó volt a lábaim között. Azon gondolkoztam, vajon érzi-e, hogy milyen nedves vagyok ott lenn.


"Ez volt minden, amit csináltatok?" Kérdezte Kriszti lélegzetvisszafojtva, a szexi történet őt is felizgatta. Érezte a különleges meleg érzést a lábai közt növekedni.


"Persze, hogy nem. Miután még egy darabig csókolóztunk és tudod, simogattuk egymást, teljesen felforrósodtam. Abbahagytam a csókolgatását, megszorítottam a faszát és egyszerűen megkérdeztem, hogy meg akar-e baszni."


"Jézusom, ezt kérdezted? Mit tett ő?"


"Nos, azt hiszem egy pillanatra megütközött. Azt hiszem neki én csak egy kis gyerek voltam, egy általános iskolás kislány, aki nem tud semmit. Nos ott ült a kezével a lábaim között és ezt kérdezte: "Úgy érted itt a kocsiban?"


Carrie bugyután utánozta a fiú mély hangját.


"Istenem, micsoda kérdés!" - mondtam - "Mi a baj, még sohasem basztál meg egy lányt kocsiban?" Egy kicsit dadogva mondta, hogy persze már csinált ilyet. Megkérdeztem tőle, hogy van-e nála valami a védekezéshez, mire ő igennel felelt. Ez lett volna nekem az első alkalom, de azért bolond nem voltam, nem akartam teherbe esni. Csak végre el akartam veszíteni a szüzességemet és azt akartam, hogy ez a srác vegye el.


"Miközben a farzsebéből elővette a pénztárcáját, hogy kivegyen egy gumit azokból, amikből mindig tartott magánál egy darabot, én kikapcsoltam az övét majd lehúztam a nadrágja zipzárját. Miután meglazítottam a nadrágja derekát elkezdtem lehúzni róla, s ő felemelte a fenekét, így könnyedén le tudtam teljesen venni róla. Azt hiszem még mindig nagyon meg volt rökönyödve attól, amit tettem vele, mert alig szólalt meg.


"Tudta, hogy még szűz voltál?" - kérdezte Kriszti.


"A fenét tudta és én sem akartam elmondani neki. Azt hiszem nagyon berezelt volna, ha megtudja, hogy egy 13 éves szűz lányt fog megbaszni, nem akartam ezzel elriasztani."


"Miután a nadrágját levettem, újra elkezdtem a faszát simogatni. Istenem, hatalmas nagy volt a farka. Abban a pillanatban egy kicsit megijedtem, féltem, hogy fájdalmat fog okozni nekem. Tudod, akkor már egy ideje játszottam fiúk faszával, de az elsős fiúk farka közel sem volt olyan nagy, mint ezé a végzős nagy fiúé. De akkorra már annyira begerjedtem, hogy ez már nem is érdekelt."


Kriszti rezzenéstelenül ült az ágyon, izgalom öntötte el, ahogy elképzelte magában a szörnyen izgató szexis jelenetet amely az autó első ülésén kezdett kialakulni. Eszébe jutott saját szexuális élménye a nagybátyjával a kocsi első ülésén. Arcát forróság öntötte el, kipirult, érezte, ahogy a légzése és a pulzusa felgyorsul miközben a barátnője tovább mesélte a történteket.


"Egy perc múlva elengedtem a faszát és így rá tudta húzni a gumit. Miközben ő ezt tette én levettem a nadrágomat és a bugyimat. Szinte teljesem meztelen lettem csak a teljesen kigombolt ingem volt rajtam és a hónom alá felgyűrt melltartóm, de nem érdekelt. A puncim annyira forró és nedves volt, hogy alig bírtam elviselni."


"Sok pornó filmet és újságot láttam és tudtam, hogy az első alkalommal a legjobb, ha én vagyok felül, tudod, így én tudom irányítani az eseményeket, ha esetleg fájna a behatolás. Úgyhogy a fiú fölé másztam és a dereka fölé emeltem a fenekem. A kezemmel lent megkerestem a faszát, megragadtam és felhúztam, hogy magamba vezethessem. Chad csak ott ült és hagyta, hogy mindent én csináljak. Azt hiszem még akkor sem hitte el, hogy egy elsős kislány a bugyiját letolva arra kérte, hogy bassza meg őt. Istenem, mekkora hülyeség, hogy ha a lányok akarnak valamit csinálni egy fiúval el kell magyarázniuk és meg kell várni amíg a fiúnak összegyűlik elegendő bátorsága."


"Mindegy, amikor éreztem, hogy a fasza kezd belém hatolni, egyszerűen ráültem, mintha egy székre ülnék. Csakhogy még egyetlen szék sem keltett olyan érzést. A fiú faszának az eleje könnyen kezdett belém hatolni, de aztán éreztem, hogy valamilyen akadályba ütközött. Valójában nem nagyon fájt, olyan volt mintha nem lett volna elég tág a hüvelyem. És istenem, Chad fasza nagyon is szét akart feszíteni engem."


"Ahogy mondtam, már hetedikes korom óta a fiúk számtalanszor feldugták belém az ujjukat, de ez a dolog sokkal nagyobb volt. Először egy kissé kényelmetlen volt, de ahogy egyre mélyebbre ültem belé egyre könnyebbé vált a behatolás és az érzés is egyre jobb lett."


Kriszti izgatottan mondta: "Tudom, mire gondolsz, mikor azt mondod hogy kényelmetlen volt meg hasonló. Ugyanezt éreztem mikor a nagybácsim először megbaszott. De aztán azonnal finom lett az érzés, amikor igazán elkezdett ki-be mozogni bennem, nem akartam, hogy abbahagyja."


Carrie egyetértően bólintott. Tudta, hogy a barátnője megérti őt.


"Amikor már majdnem teljesen bennem volt, elkezdtem fel és le mozogni, éreztem, ahogy a fasza kijjebb csúszik majd újra behatol a testembe. Istenem. Látnod kellett volna az arcát, a mennyekben járt, majd szétrobbant a kéjtől. Talán még sohasem volt előtte olyan fiatal lánnyal, akinek olyan szűk volt a puncija mint nekem. Amit biztosan tudtam, hogy nekem nagyon jó érzést okozott. Tudod, egy fiú ujja a puncidban jó, de ahhoz még csak nem is hasonlított. Istenem, baszni akartam, baszni, baszni... egész este.


"Egy perc múlva a kezeit felemelte és újra elkezdett játszani a csupasz melleimmel. A tenyerével izgatta a mellbimbóimat, ahogy én fel-le mozogtam fölötte. Szörnyen jó érzés volt. Mikor már egy ideje a kocsiban basztunk, kezdtem érezni hogy közeledek a csúcshoz, éppen kezdtem elélvezni, amikor Chad hangosan felnyögött, a karjaival átölelte a derekam és hirtelen magához rántott, majd erősen az öléhez szorított. Éreztem ahogy a farka lüktet bennem és rájöttem, hogy ő is eljutott a csúcsra. Előtte már sokszor juttattam el a fiúkat a csúcsra a kezemmel de akkor sikerült ezt először megtenni a puncimmal. Isteni jó érzés volt."


"Ezek után rendbe szedtük magunkat, felöltöztünk. Chad alig szólalt meg, nem tudom, talán zavarban volt vagy mi. Lehet, hogy bűntudatot érzett, amiért a barátnője mellett megdugott egy másik lányt, vagy mert rosszul esett neki hogy a legjobb barátjának a húgát megbaszta. Nem tudom. De mielőtt kiszálltam volna a kocsiból, fölé hajoltam, megcsókoltam és megmondtam neki milyen jól csinálta és hogy újra szeretnék vele dugni.


"Tehát elkezdtetek együtt járni?"


Carrie kinevette a barátnője hiányos tudását és tapasztalatát a középiskolások igazi világáról.


"Dehogy is. Azt hiszed, hogy egy nagy végzős gimnazista hagyná, hogy sétálni lássák egy kis nyolcadikos lánnyal? Tudod, neki volt egy népszerű, gyönyörű, szőke barátnője akit állandóan kefélt, ők egy híres páros voltak az iskolában. Nem, mi sohasem jártunk együtt."


Carrie egy pár másodpercre elhallgatott és hagyta, hogy az utolsó mondata ott lebegjen a levegőben.


Kriszti türelmetlenül várta barátnőjétől a történet végét. Tudta, hogy nincs vége és nézte, ahogy a mosoly szétterül a másik lány arcán.


"De". folytatta Carrie izgatottan - "hetente felhívott és titokban együtt voltunk. Még a bátyámnak sem mondtam el. A szüleimnek azt mondtam, hogy a könyvtárba megyek vagy valami hasonlót és Chad a kocsijával útközben felszedett. Egy félreeső helyre mentünk valahol a városon kívül és nagyszerűket szeretkeztünk. Az első néhány alkalom után, mikor már biztos voltam, hogy rendszeresen hívni fog elmentem a kórházba és felírattam fogamzásgátlót. Így nem kellett már semmiért aggódnom."


"Néha, mikor bébiszitterkedtem felhívtam és miután a gyerekeket ágyba dugtam, feljött és úgy szeretkeztünk. Egyszer majdnem rajtakaptak, amikor a szülők hamarabb jöttek haza és mi a nappali padlóján dugtunk. Chad a ruháit felkapva a hátsó ajtón kilógott én meg a saját ruháimmal a fürdőszobába rohantam, mintha éppen vécén lettem volna. Felöltöztem, és úgy jöttem ki, mintha misem történt volna."


Carrie egy kicsit nevetett.


"Sohasem jöttek rá, hogy mit csináltunk."


"Szeretted,... uhmumm...őt?"


"Dehogy is." Válaszolta Carrie rosszalló tekintettel. "Csak nagyszerű kefélések voltak, nem az a romantikus baromság. Csak egy jót akartam dugni azzal a jóképű nagy sráccal. A fenébe is, öt évvel idősebb volt nálam. Tudod, kedveltem, nagyon is - nem fekszem le olyannal aki nem tetszik - de tudtam: soha nem lettem volna teljesen az övé, főleg nem nyilvánosan."


"Az első néhány alkalom után, amikor elkezdtem lazább lenni és belejöttem, elkezdtem eljutni az orgazmusig. Akkor kedveltem meg a szexet. Megtanultam szájjal izgatni a faszt és így is eljuttatni a fiút a csúcsra. Egy pár alkalommal még a puncimat is izgatta a nyelvével. Nagyon finom volt, de csak ritkán csinálta és akkor is csak azért, mert részeg volt. Ugyanolyan jó volt, mint amikor tényleg dugtunk, csak másképpen élveztem el. Bárcsak találnék egy fiút, aki mindig azt csinálná nekem, állandóan."


"A szexre használt? Hát persze, és én is erre használtam őt. Közben más fiúkkal is jártam az alsósok közül, és miután elkezdtem szedni a fogamzásgátlót néhányuknak meg is engedtem, hogy megdugjanak. De Chad-del volt a legjobb."


6. fejezet, 2. rész


A két fiatal lány pár pillanatig némán a gondolataiba mélyedt. A lányok különösen a saját személyükben megtapasztalt orális szexre és a puncijuk kinyalásakor a lábuk között keletkező hihetetlen élvezetre gondoltak, és mindketten valami ismeretlen személyről fantáziáltak, aki rendszeresen kinyalná a puncijukat. Végül Kriszti előjött az öccse és ő közötte lévő kapcsolattal.


"Hadd mutassam meg, mit adott a nagybátyám a testvéremnek."


Kriszti lefordult az ágyról, átrugaszkodott a hálószoba másik végébe és a padlóra térdelt. Előhúzta az öccse ágya alól a fiú által ott rejtegetett pornó könyveket és magazinokat. Átkutatva a kupacot, kiválasztott néhány magazint és odavitte az ágyához. Az ágyra vetődve egyet odaadott a barátnőjének. Miközben Carrie lassan elkezdte lapozgatni, Kriszti a lány válla fölött nézegette a képeket.


"Istenem, már korábban is láttam ilyen disznó magazinokat, de ez nagyszerű." - jegyezte meg Carrie izgalomtól remegő hangon, miután átlapozta az elsőt. "Úgy néznek ki, mint a velünk egykorú többi gyerek, kivéve néhány srácot. A fenébe is ezek akár az apjuk is lehetnének a többieknek." Aztán elvigyorodott: "Talán azok is..."


Carrie megállt, nyitva tartva a magazint nem titkolt bujasággal egy 25 képből álló sorozatra bámult. Főleg fekete-fehér képekből állt a következő négy oldalon. A képek egy meztelen, megtermett, középkorú férfit mutattak, aki egy fehér lepedővel letakart kör alakú ágyon térdelt. A sötét színű kecskeszakálla, amit a szája körül őszes szőrszálak borítottak az egész nyakát befedte és a hatalmas testének világos, szinte fehér bőrét, sötét szőr borította. Egy láthatóan nagyon fiatal lány alacsony, törékeny, gyönyörű meztelen teste fölé hajolt a férfi. A lány egyenes középhosszú szőke haja rövid lófarokban volt összefogva. A lányok úgy vélték, a képen lévő fiatal lány nincs több tizenegy-tizenkét évesnél. Alig volt egyáltalán melle, csak nagyon kis hegyecskék emelkedtek fel kissé meredeken a törékeny mellkasáról és a finom kis apróságok, kemény kis mellbimbókban végződtek.


Az első hat kép különböző szögekből fotózva mutatta az ágyon hanyatt fekvő kislány puncijának rését amint a férfi nyelve beléhatol. A nagy szőrös karok a kislány vékony combjait átkarolták és szélesen szétfeszítve tartották, miközben a férfi nyelvének hegye az ajkakat feszítette szét. A lány a térdeit felhúzta egészen a mellkasához és a vékony szinte pipaszár lábait szélesen széttárta. A kis kezei az idős férfi kopaszodó fejét szilárdan a combjai között tartották, a lány a csupasz talpát a férfi meztelen hátán pihentette miközben az, az ágyon hason fekve látható mohósággal nyalta az ifjú lány pináját. A lány feje alatti kispárna felemelte a fejét, a szélesen széttárt lábai között nézett lefelé, figyelte, hogy mit csinál a férfi vele. A széles és őszinte mosoly miatt előbukkantak a fogszabályzó fémrészei a szájában, és bár csak fénykép volt előttük mégis felfedezték a lányok a képen látható kislány nyílt vágyát. Az egyik nagy féloldalas színes képen tisztán látszottak az idős férfi rövid vastag ujjai, amint a fiatal lány punci-ajkait széthúzzák és a férfi nyelvének hegye végig siklik a rés rózsaszín csillogó kis ajkai között. Halvány selymes szőke szőrpihék elszórtan fedték a fiatal lány finom kis punci ajkait, élesen elütve a férfi sötét őszes szakállától.


A következő két oldalon körülbelül tizenöt fekete-fehér és két színes kép volt, amelyen a nagy darab idősebb férfi baszta a kis szőke lányt, számos különböző pozícióban. Az első négy képen a férfi az ifjú lány fölé hajolt a kezeivel a lány vállai fölött az ágyra támaszkodott, a lány rövid törékeny lábai a férfi vastag szőrös karjai fölött voltak. Ez a pozitúra a lány derekát felemelte, a kis pináját a férfi ágyéka felé feszítette, és a fenekét nekiszorította a férfinak. Az első képen a férfi ágyéka a magasban volt és a sápadt karó szinte teljesen ki volt húzva a lány puncijából. A két iskolás lány látta, hogy éppen csak a hegye hatolt be az ifjú leány nyílásába, a két szinte szőrtelen ajkat szétfeszítve. A második képen a férfi teste alább ereszkedett és a fasza teljesen eltűnt a kis szőke lány pinájában.


Kriszti elcsodálkozott: hogy tud magába fogadni egy ilyen apró kislány egy láthatóan hatalmas, vastag hímtagot. A képek egyike egy felülről és elölről készített közeli felvétel volt a párról, amely a pár összekapcsolódott ágyékainak egy kis részletét mutatta, közöttük a férfi kövér szex rúdjával.


A kislány lapos hasa alatt egy kis háromszög-alakú területen szőke tincsek kezdtek felkúszni a lány szemérem dombján és a férfi sötét szőrzete erős kontrasztot mutatott a lány szőke, szinte fehér punci szőrének tincseivel.


Egy tucatnyi kép következett, amin számos pozíciót váltottak. Az első néhányon a lány volt a nagydarab háton fekvő férfin, lovagolt az öle fölött. A kamera a lány mögött volt, Kriszti és Carrie a lány szőke lófarokba fogott haját látták a vállai között, amint ráereszkedett a férfi farkára. A feneke két kerek formás része között csak a férfi rúdjának a töve és a nagy szőrös herék voltak láthatók. A rúd többi része feszítve töltötte ki a kislány kéjbarlangját, ahogyan teljesen ráereszkedett a vastag fényes rúdra.


Az egyik képen a lány a térdeire hajolva oldalra nézve a kamerába mosolygott. Nagy széles mosollyal a kezeit használva próbálta szélesre széttárni a puncija nyílását. Nagyszerű látvány volt, ahogy a férfi hosszú merev fasza keményen áll a széttárt lábú lány kis rózsaszín punci ajkai között. A két iskolás lány tisztán látta a fényes nyirkos nedvességet a férfi faszán, amely a kislányból éppen kicsúszott.


A következő képen ugyanaz a pozíció volt látható, csak itt a lány beleült a férfi rúdjába ezzel teljesen feltolva azt magába. Továbbra is a kamerába nézett mosolyogva és a punci-ajkait széttárva. Az élvezet természetes kéjes mosolya az arcán félreérthetetlen volt és mind Kriszti  mind Carrie titkolt irigységgel bámulták a szexi képeket.


A képek egy másik csoportján a kislány négykézláb állt és a férfi hátulról baszta őt. Nagy kezeivel tartotta a kis törékeny derekat, ami mögött térdelt. A sorozaton jól látszott, ahogy a férfi hatalmas szerszáma eltűnik majd újra megjelenik, miközben ki-be jár az ifjú lányban. Itt jól látszottak a lány kifejletlen kúpformájú mellei, ahogy lefele mutattak a mellkastól. Néhány képen látszott, ahogy a férfi hátulról baszta a lányt, annak keskeny dereka fölé hajolt és a vastag ujjait a két kis halom köré fonta. A halmocskákat tartó és markolászó ujjak között a lányok látták a mellbimbó apró alakját, ahogy kikandikál.


A következő oldalon lévő néhány kép valódi kéjes borzongással töltötte el Krisztit. Mióta az öccse pornógyűjteményét felfedezte ezt a példányt már számtalanszor átnézte, és minden alkalommal amikor ehhez a három képhez ért, a gerjedelem különösen nagy hulláma szakadt fel az öléből.


Az első kép a fiatal szőke lányt oldalról és kissé hátulról, hason fekve mutatta, amint a fejét oldalra fordítva az ágyon nyugtatja. A kerek sima fenekét egy kissé a levegőbe emelte, a széles mosolytól ismét kivillant a fogszabályzó fémkerete, ahogy a szemeivel a kamerába meredt. Az idősebb férfi fölötte térdelt az ágyon, a térdeit szélesen széttárva a törékeny keskeny derék két oldalán. A férfi kezei éppen a lány dereka felett szorosan a kislány dereka köré fonódtak. Kriszti látta amint a férfi szétterpesztett ágyéka nekifeszül a fiatal lány kissé felemelt fenekének, és látta, hogy mintha valami a férfi faszát lefelé húzná, ahogy eltűnik a lány kerek felemelt fenekének halmai között.


A következő kép a párról szemből készült és a férfi alsó testére fókuszált. Tisztán mutatta a férfi kéjrúdját, amint az nagyjából a feléig a kislány segglyukába behatol. A képen a férfi a kezeit a lány fenekének halmaira csúsztatta és a vastag nagyujjával a lány fenekének dombjait szétfeszítette.


A lány fenekének keskeny vágatában a lányok tisztán látták ahogy a vastag, fényes férfi szerv szétfeszítette a sötét nyílást. Carrie töprengve elcsodálkozott, hogy egy ilyen, láthatóan igen fiatal lány, hogyan tud a másik intim lyukába egy ekkora dorongot fájdalom nélkül magába fogadni. Az utolsó kép is nagyon hasonló volt, csak egy kissé hátrébbról készült és a férfi feje és arca is látszott a képen. A kopaszodó fejét hátravetve az arca a plafon felé nézett. A férfi szemei csukva voltak és a szájával olyan grimaszt formált mintha a hihetetlen élvezet annyira erős lenne, hogy az már fájdalmas. A lányok tudták, hogy a férfi éppen a csúcson van, és éppen akkor lövell a kis szőke lány feneke lyukába, miután jól fenékbe dugta.


Valahányszor Kriszti átnézte az öccse disznó magazin gyűjteményét, ez a példány mindig felizgatta, megbizsergette és benedvesítette a punciját.


Talán pont ezek a képek és az egyértelmű korkülönbség a nagyon fiatal szőke lány és az idősebb férfi között, okozták azt a különleges érzést, amelyek előhozták a nagyon élénk emlékeket a nagybátyja szexis ténykedéséről.


Ahogy a szemeit az utolsó képre meresztette, Kriszti érezte ahogy saját segglyuka összerándul, elképzelte milyen lehet amikor egy srác farka ott hátul belépumpál, és végül megtölti a belsejét a forró gecivel. Tudta, hogy van néhány lány a suliban aki szeret így dugni, sőt a szokásos szexnél is jobban kedveli, bár Krisztinek fogalma sem volt miért.


Általában amikor az újságokat nézegette, minden egyes képet sokáig és alaposan megnézett, közben a kezét a lábai közé csúsztatta és a nadrágon keresztül megragadta majd megszorította a lábaközét. A csiklója felett előre hátra mozgó ujjainak nyomása gyorsan felépítette azt a finoman forró nedves érzést, amitől a bugyija oly forró és nedves lett.


Sokszor ott volt a közelében a mindig kanos és tettre kész öccse, aki segített a lánynak megszabadulni a testében összegyűlt intenzív szexuális feszültségtől. Néha a lány egyszerűen kigombolta a nadrágját, letolta a zipzárt a farmerján, és hagyta hogy a saját ujjai tegyék meg a varázslatos munkát a csiklóján, amíg végül a teste felrobbant egy fantasztikus kielégülésben.


"A fenébe is ezek nagyszerűek..." - Szögezte le Carrie, amint befejezte az első kupac magazin átnézését, majd maga mellé tetette. - "A legjobb szexújság, amit valaha láttam! Honnan szedte ezeket a nagybátyád?"


"Nem tudom. Egy pár hete azt sem tudtam, hogy Eriknek adta."


A lányok a második magazint nézegették, azt amiben azok a képek is voltak, amin a borotvált puncijú ázsiai lány felkínálja a pináját egy másik kis fiatal szőke lánynak, hogy az kinyalja.


"Istenem, nagyon szexin néznek ki..." mormogta Carrie, amint a két iskolás lány kéjsóváran bámulta a képeket. A lélegzetük gyors és felületes lett, ahogy az izgalmi állapotuk egyre nőtt.


"Gondoltál valaha arra, hogy... tudod... egy másik lánnyal csinálni?" Kriszti kezdett egyre merészebb és nyíltabb lenni.


Carrie egy pillanatra elnémult és Kriszti a megmondhatója, valamin nagyon gondolkodott. Végül egy kissé komolyabb hangon megszólalt.


"Nos azt hiszem itt a vallomások ideje. Mivel te is elmesélted azokat a dolgokat, amiket a nagybátyáddal tettél, nos azt hiszem én is elárulhatom néhány titkomat."


Kriszti azonnal kapcsolt.


"Úgy érted, te...?" kérdezte, szinte félve a kérdéstől.


Carrie bólintott.


"A nyolcadik előtti nyáron, mielőtt megismerkedtünk, az őseim elküldtek egy nyári táborba négy hétre. Tudod, faházakban lakni, azokat a szaros táborozásos úszásokat meg kenuzásokat csinálni. A szobatársam Kaliforniából jött, Sara-nak hívták. Tizenhat éves volt és ez már a negyedik éve volt neki a táborban. Én eléggé be voltam gyulladva, mert nem voltam még olyan sokáig távol otthonról. Sara-val ketten osztoztunk az egyik szobán. A ház egyik végében egy nagy társalgó volt a másikban volt a zuhanyzó és a fürdőszoba. Ezeket egy folyosó kötötte össze, ahonnan nyílt a négy hálószoba. A szobákban nem volt más csak egy emeletes priccs, egy pár szék, egy asztal és egy hely, ahová a ruhákat tudtuk felakasztani."


"Ahogy mondtam, ez volt nekem az első alkalom, hogy távol voltam otthonról, így egy kissé ijesztő volt az egész. Sara gondoskodott rólam és megmutatta a környéket meg a dolgokat. Pár nap múlva az egész táborozás kezdett frankó lenni."


"Az egyik éjszaka, talán a második héten, nagy vihar volt, sok mennydörgéssel és villámlással. Egy villám a tábor melletti egyik fába csapott és hihetetlen nagyot szólt. A fölső ágyról majdnem leestem. Nagyon megijedtem."


"Sara meghallotta a sírásomat és felkelt, megnézni hogy jól vagyok-e. Azt mondta: másszak le az ő ágyába és minden rendben lesz. Úgyhogy lementem."


"Bebújtunk az ágyába, mellé feküdtem és összeölelkeztünk. Egy kicsit rajta feküdtem és a lába felnyomódott a... tudod... a lábaim közé."


"Egy percre rá megéreztem a kezét, ahogy a fenekemet simogatja, miközben én mellette feküdtem. Nagyon finom érzés volt, így még jobban hozzá bújtam. Csak egy pólót és egy bugyit viseltem, mint általában és a keze egyre csak a fenekemet simogatta előre és hátra."


"Nos, a vihar folytatódott és jó volt hozzá bújni. Azt hiszem tetszett neki az együttlétünk, mert éreztem, ahogy a keze a bugyim alá csúszik és a csupasz fenekemet simogatja. Tetszett az érzés amit okozott, valahogy kezdtem tőle begerjedni. Tudod a hetedikben sok fiúval jártam és kezdtem megismerni milyen érzés a csókolózás és a simogatás. Hagytam, hogy csókolózás közben a melleimet markolásszák, amitől nagyon begerjedtem és nedves lettem. Tavasszal volt egy fiúm, tudod, Steve, akit nagyon kedveltem, vele kezdtük el a kezeinket bedugni egymás bugyijába, meg hasonlók." - mosolyodott el Carrie - "Akkor jöttem rá milyen jó móka a fiúk faszával játszani és így kielégíteni őket. Istenem, látnod kellett volna, amikor először lövellt ki mindent magára."


"Mindegy, Sara keze a bugyim fenekében volt és a fenekemet simogatta. Éreztem a lábát a puncimnak nyomódva, finom volt, ahogy a lábának nyomtam."


"Nem tudom, hogy tudta-e Sara, hogy én akartam-e, de amikor nem szóltam semmit, felbátorodott. A keze kezdett egyre lejjebb és lejjebb csúszni, amíg az ujjaival el nem kezdte a puncimat simogatni."


Carrie egy pillanatra megállt, annak az estének az élménye még mindig élénken megvolt az elméjében. Aztán gyengéden felnevetett. A hangjában buja él volt.


"Azt hiszem meglepődött, amikor egy kissé felemeltem magam és a lábaimat széjjelebb tártam, mert az ujjai egy percre abbahagyták a mozgást a puncimban. De aztán rájött, hogy tetszik nekem amit csinál és nem fogok felkiáltani, sikoltozni vagy kiszaladni és mindenkinek elárulni őt, és így elkezdett igazából az ujjaival megdugni."


"Ahogy mondtam, Steve-nek megengedtem hogy azt csinálja, és nagyon is élveztem a dolgot. Érted, ez a következő legjobb dolog a baszás után, nem? Nos, ott feküdtem Sara mellett, az ujjai ki-be jártak a puncimban, isteni volt. A lábam közét a combjához dörzsöltem, és hangok kezdhettek feltörni belőlem, mert szólt, hogy maradjak csendben, még valaki meghall minket."


"Egy pár perc múltán a testem kezdett felforrósodni, kezdtem nagyon begerjedni, és amikor a kezét kihúzva a bugyimból lelökött magáról, nagyon pocsékul éreztem magam. Úgy értem, akartam hogy tovább folytassa és izgasson tovább. De ő még nagyobb kéjt okozott nekem."


Carrie az utolsó mondatot hagyta a levegőben lógni és figyelte a barátnője tekintetét, amint az kezdte felfogni mi történt akkor.


"Úgy érted, te... meg ő...?" Kérdezte Kriszti, elcsodálkozva, az aktus nevét ki nem mondva.


"Igen, azt csinálta. Sara a szoba padlójára térdelt, a kezét a pólóm alá csúsztatva teljesen lehúzta rólam a bugyimat. És ott volt egy tizenhárom éves lány, akiről egy tizenhat éves lány húzta le a bugyiját. De a fenébe is, annyira felizgatott már, hogy szinte kívántam őt. Hallottam, hogy sok lány csinálta ezt egymással és mindkettőjüknek jó volt. Tudtam, hogy nem vagyok egyáltalán leszbikus, túlságosan is szerettem a fiúkat. De készen álltam arra, hogy bármit kipróbáljak a szexben."


"Tehát, lehúzta a bugyimat, a sarkaimnál fogva hanyatt fordított, és így feküdtem a fejemet a falnak támasztva a lábaimat az ágy széléről lelógatva. Aztán a lábaimat felemelte és a vállaira tette, majd közelebb csúszott az ágy széléhez. Azon nyomban elkezdett a nyelvével fel-le nyalogatni a puncimon. Pornófilmeken már láttam, ahogy a fiúk nyalják a lányokat és néha azt is, ahogy két lány teszi ezt egymással, de ez volt az első alkalom, hogy velem is megtörtént ilyesmi."


"Milyen érzés volt?" - Kérdezte Kriszti kíváncsian és a barátnője élénk szex leírásától nagyon izgatottan.


"Istenem, olyan jó volt...azonnal annyira felizgatott, hogy nem akartam volna őt soha többé leállítani. Még az ujjait is elkezdte használni, tudod azokkal dugott, miközben a száját is használta. Valóban tudta hogy mit csinál, mert szinte azonnal eljuttatott a csúcsra és élveztem."


Carrie a barátnőjére tekintett és elmosolyodott.


"Tudod mi történt ezután? Én is megtettem neki."


"Nem, ez nem lehet igaz!"


"Dehogynem, és jó kis játék volt. Miután elélveztem, Sara felkelt és a hálóinge alatt lehúzta a bugyiját. Mondta, hogy most én következek a nyalással, és én nagyon is készen álltam, hogy kielégítsem őt. Helyet cseréltünk, ő ült az ágy szélére és én térdeltem a padlóra."


"Azonnal elkezdtem nyalni őt, nagyon is jó kis játék volt egy másik lányt így izgatni, és engem is felforrósított a dolog. Folyamatosan mondta, hogy mit csináljak, meg hogy hogyan csináljam de néha nehéz volt megérteni mit mond mert közben megállás nélkül nyöszörgött.


"Azt hiszem sikerült eljuttatni a csúcsra, mert egy pár perc múlva halkan felsikoltott és utána eltolt magától."


"Ettől kezdve kezdtem igazán élvezni a táborozást. Sara-val való szeretkezéseink nagyon különlegesek és kellemesek voltak nekem. Még egy vibrátora is volt, amivel egyszer, amikor korábban mentem vissza a szobánkba, rajtakaptam maszturbálás közben. Megmutatta, hogyan kell használni és ezzel vettem el a szüzességem. Nem olyan volt, mint amikor egy fiú dug meg első alkalommal, de majdnem olyan finom volt.


Carrie hangja elhalkult és a két iskolás lány némán saját gondolataiba révülve ült egymás mellett az ágyon. Carrie kényeztető szeretettel és egy kissé felizgulva gondolt azokra a dolgokra amiket Sara-val tettek az elmúlt nyáron a hetedik és nyolcadik osztály között, miközben Kriszti arról ábrándozott, hogy milyen lenne az amikor egy másik lánnyal csinálna ilyen dolgokat.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: