Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 5. fejezet

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 5. fejezet


 


5. fejezet


 


Ted még aznap reggel elutazott az üzleti területének egy másik városába. Nem sokkal azután Kriszti anyja is hazaérkezett a kórházból, jól kifáradva a napokig tartó hosszú éjszakázásoktól. Szerencsére hétvége volt és így mind a gyerekek, mind az anyjuk ki tudták magukat pihenni a fizikai megterhelés és a kevés alvás fáradalmaiból, bár ez a fáradság a fiatalok esetében nem ugyanabból a forrásból származott.


A két tini gyerek hallgatott az előző napi tevékenységükről. Kriszti ismerte az anyja titkát, de nem érezte úgy hogy ez lenne a megfelelő alkalom a megbeszélésére, vagy hogy elmondja azt, amit az öccsével és a nagybátyjával az elmúlt néhány napban csináltak.


Hétfővel újabb iskolai hét kezdődött és visszatért a napi otthoni rend is bár ez már nem olyan volt, mint régen. Kriszti és az öccse felfedezték az új játékot, a kéjt és a szex élvezetének valódi módját, nem volt semmi ami megállíthatta volna őket, miután megtapasztalták a testükben az intenzív élvezetet. A két tini sok időt szakított egymás kielégítésére és a doboznyi gumi nem sokáig tartott, amit Ted adott nekik.


Néhány héttel később, egy nap a gyerekek anyja Becky a szokásosnál hamarabb jött haza a munkából. Általában csak vacsoraidőben szokott hazaérkezni, de aznap nem volt sok beteg a kórházban és így a főnöke elengedte. A TV hangosan szólt a nappaliban, amikor a bezárt ajtót kinyitotta. A kabátját a konyhaasztal melletti székre letéve észrevette Kriszti szanaszét heverő könyveit az asztalon. Úgy tűnt mintha a házi feladata megoldásának kellős közepén valami hirtelen megzavarta volna. A nappaliba benézve az asszony a TV-ben valamilyen délutáni rajzfilmet látott, de nem nézte a filmet senki. Átsétálva a nappalin azon töprengett, hogy vajon hol lehetnek a gyerekek.


A nappali végében a gyerekek hálószobájának ajtaja kb. 15 centire nyitva volt. Furcsa zajokat hallott a szobából, ezért egy pillanatra megállt, mielőtt az ajtót kitárva belépett volna a szobába. Örült hogy így történt. A keskeny nyíláson keresztül tisztán látta a fia ágyát a távolabbi falnál és hallotta az ágyrugók ritmikus nyikorgását. A fiatal fiú deréktól lefelé meztelen volt, a nadrágja és az alsónadrágja a földön hevert szanaszét, feszes kis fenekét gyorsan és hevesen pumpálta fel-le így baszva a nővérét.


Krisztin sem volt alsónemű és a részben meztelen lány a lábait a kisöccse cingár dereka köré fonta, míg a karjaival a nyakát ölelte át. Szorosan ölelte magához a fiút miközben ő ritmusosan nyomta a faszát a lányba. A lány feje lassan mozgott jobbra-balra miközben a kéj nyögései hagyták el félig nyitott száját és Becky tisztán hallotta egy fasznak a nedves cuppogó hangját, ahogy ki-be jár egy felázott sikamlós pinában, egy kéjes szex hangjait.


A nő dermedten állt és nézte az érzéki látványt, ami megrázta őt. Fogalma sem volt róla, hogy a két fiatal mióta teszi ezt, és hogy mennyire rajongva késztetik magukat a szexre. Még mindig hihetetlennek találta - Becky szerint a lánya nem volt szexuálisan aktív, legalábbis így gondolta. A lány alig ment el randevúzni fiúkkal. De ez...


Ahogy az ajtót szélesre akarta tárni és mérgesen rá akart támadni a gyerekekre, belé nyilallt a gondolat, hogy ő maga is valami ilyet tett és a mai napig is ezt teszi.


Becky megtorpant aztán lassan visszalépett az ajtótól, az ágy ritmikus nyikorgása egyre halkult, ahogy lefelé haladt a lépcsőn a nappaliba. A kabátját a konyhában megragadva némán elhagyta a lakást. Gondolkodnia kellett...


A nő egy festői helyre hajtott, egy kis piknikező területre, le a fagyos jéggel fedett folyóhoz. A motort járva hagyta és így melegen tartotta a kocsi belsejét, a gyönyörű tájat kezdte el csodálni.


Rájött, hogy nem kell csodálkozni a két gyerek szexuális aktivitásának felfedezésén. Amennyire csak vissza tud emlékezni, ő is szexuális viszonyt folytatott a saját testvérével az együtt töltött idő legnagyobb részében ami teljesen normális gyerekkornak tűnt. A szüleiknek volt egy saját üzemeltetésű vegyesboltjuk, és minden szombaton apu és anyu már korán lementek a boltba ott töltve az egész forgalmas napot. Először a gyerekek is lent voltak, de ahogy nagyobbak lettek, Becky 6 és Ted 9 éves, ez már gondot jelentett, így a gyerekek fent maradtak a lakásban.


A szüleik szigorú nevelési elvei nagyon leszűkítették a gyerekkori játszótársaik körét, a szomszédok gyerekei túl durvák és közönségesek voltak ahhoz hogy a játszótársaik lehessenek. A két gyerek úgy találta, hogy az egyetlen "elfogadható" játszótárs a másik testvér és így kezdődött minden.


Mindig együtt lévén a két gyerek nagyon összemelegedett. A papás-mamás játék doktoros játékká alakult, mivel - mint minden gyerek - a testük különbözősége egyre jobban kezdte érdekelni őket. A bátyja 3 évvel idősebb volt nála és 10 éves korában észrevette, hogy a kis fasza hirtelen megnő és megkeményedik és nagyon kellemes érzéseket kelt, valahányszor a kis húga környékén tartózkodik. És észrevette, hogy ez még fokozódik amikor a lány bizonyos helyeken megérinti, mint például a lába között.


Becky hagyta a fiúnak, hogy megérintse őt, mert oly forrónak, kellemesnek és jónak érezte a kislány és ez volt az ő titkos elfoglaltságuk. Ted lefektette és "megvizsgálta" a lányt, ujjai oda-vissza szaladtak a lány lába között és a tenyere rásimult a lány csupasz szemérem dombjára. El szerette volna mondani a fiúnak, hogy ez még jobban esik neki és ettől teljesen forró lesz és izgatott.


Mivel a kis húga nem mondott semmit, nem tiltakozott, nem próbálta megállítani a fiút, a fiú egyre bátrabb lett és a következő néhány évben a kölcsönös szexuális simogatások mindennaposakká váltak, valahányszor együtt játszottak és a szüleik nem voltak a közelben.


Ahogy a lány 10 éves lett és a fiú 13, a szexuális játékaik sokkal elmélyültebbek lettek. Szombat reggelente, amint a szüleik lementek a boltba, rutinszerűen átmásztak egymás ágyába majd kezükkel és ujjaikkal mohón simogatták és izgatták egymást. Becky általában pizsamaként csak egy pólót és egy bugyit viselt, és a bugyija gyorsan lekerült, ahogy a fiú bemászott hozzá az ágyba.


Ted szeretett laza sportnadrágban aludni és mivel alatta nem viselt semmit a kemény és begerjedt fasza mindig kidudorodott a nadrágból amint reggelenként átsétált a lány szobájába. A nagy laza kivágás a nadrágon könnyen hozzáférhetővé tette a fiú faszát a lány számára.


Először egymás felé fordulva feküdtek az oldalukon, kezük és ujjuk egymás privát erogén területét simogatta. Becky élvezettel húzogatta fel-le az ujjait végig a bátyja faszának sima meleg felületén, miután kihúzta a merev kis faszt a fiú nadrágjának széles kivágásából. Különös szeretettel húzta végig a fasz végének pereménél az ujjhegyeit majd a végén lévő selymes bőr alól kibuggyanó nedvességet szétkente ujjaival.


Néha Becky lejjebbre is merészkedett a fiú alsójában és az ujjaival óvatosan simogatta a fiú faszának tövét majd a szinte csupasz combok között görgetni kezdte a heréket a fiú zacskójában. Ez általában a tökéletes kéj nyögéseit váltotta ki a fiúból és a nyögések hangjai az élvezet mosolyát varázsolták a lány arcára.


Már a szexuális kapcsolatuk elején Ted megtanulta becsúsztatni az ujját a kis húga pinájának csupasz ajkai közé, és ott befelé fordítani a lány lyukába. Bár csak 10 éves volt, de a begerjedt lány gyorsan benedvesedett és a fiú középső ujjának ki-be mozgása a puncijában gyönyörrel töltötte el. Ahogy egyre inkább kezdte megszokni hogy van valami fent a puncijában, a bátyja egyre többször dugta fel egymáshoz szorított két ujját. Imádta azt, amikor a fiú markába fogta a combjai közt lévő szőrtelen szemérem dombját, az ujjait előre-hátra mozgatva simogatta a pináját és a középsőujja ki-be csusszant a testébe, ilyenkor vágyakozva széttárta a lábait ezáltal a testvére könnyedén tudta végezni ezeket a tiltott és izgalmas dolgokat vele.


Az egyik végzetes szombaton történt, hogy az éppen csak 11 éves bugyi nélküli fiatal lány combja között a szexuális hév elviselhetetlenül felforrósodott és megkönnyebbülést követelt. Ösztönösen, szinte gondolkodás nélkül ráfordult a 14 éves bátyjára, aki meglepődve a pozitúra hirtelen váltásán a hátára fordult. A lábait szélesen széttárva a testét hátralökte és megérezte, ahogy a bátyja faszának a vége szétfeszíti a még mindig csupasz kis puncijának ajkait. A rése különösen nedves és síkos volt azon a reggelen, és a bátyja farkának a hegye könnyedén hatolt be félig a testébe.


A fiatal lány mozdulatai teljesen meglepték az idősebb fiút, de a testén keresztül cikázó erős kéjre élvezetes nyögésekkel reagált, amint az első alkalommal behatolt a kishúga nedvességtől csillogó szexi lyukába. Mindkét fiatal tisztában volt a szex-el és azzal, hogy mit kell tenni, de ez volt az első alkalom, hogy megtapasztalták az igazi baszást.


Mivel élvezettel töltötte el Becky-t az amit érzett, a fenekét körbe mozgatta, és nagy erővel lökte le magát vissza a tini fiú faszára. Bár Ted az elmúlt évek során rengeteg alkalommal dugta meg őt az ujjával, ennek ellenére érezte, ahogy a fiú rúdja feszíti és tágítja a hüvelyét, miközben ő azon fáradozott, hogy minél többet magába juttasson.


Végül minden fájdalom és kellemetlenség nélkül magába fogadta a fiút. Percekig csak feküdt a fiún a karcsú csupasz combjaival terpeszben lovagolva a fiú ölén fejével a fiú mellkasán. Érezte amint a mellbimbóinak kemény hegyei a bátyja mellkasának nyomódnak a póló vékony gyapjú anyagán keresztül. A fiú fasza az alsónadrágjának sliccén keresztül állt ki és a lány érezte a durva gyapjú anyagát a szétfeszített combjai között. Szintén érezte a gyönyörű kéjt, amelyet a fiú fasza okozott a puncijában, és tudta, hogy ezt akarja majd újra és újra érezni.


Ted a kishúga ránehézkedő súlya alatt mozdulatlanul feküdt az ágyon, mereven a lány hirtelen akciójának a meglepetésétől. Bár már 4-5 éve szexuális kapcsolatban voltak, ez a végső vérfertőző tett tiltott lépésnek tűnt a számára. Kissé meglepte az a hirtelen szemtelensége az odaadó mohóságnak, ahogy a lány belevetette magát a titkos és nagyon érzéki aktusba. De mindketten felismerték, hogy átlépték a végső határvonalat és most már valóban a legteljesebb lehetséges módon élvezhetik egymást.


Lassan, próbaképpen a fiatal szőke 11 éves lány felült egy kissé és elkezdett fel-le mozogni a bátyja felett. Élénken érezte a fiú faszának mozgását a résében, amikor a lábaival felemelte a testét és a fiú rúdja részben kicsúszott belőle. Azon kívül érezte a szexuális nedvesség óriási áramlását, amely szinte kilövellt a réséből, bevonva a bátyja dorongját és így a mozgás meleg, nedves és könnyűvé lett. Isteni jó érzés volt.


"Vigyáznunk kell!" - mondta halkan nyögve a lány alatt fekvő fiú a húgának, aki lassan lovagolt a kőkemény dorongján.


Tudta, hogy a bátyja mire gondol. Mindketten intelligens gyerekek voltak és egyikük sem akarta, hogy Becky teherbe essen. Ha gyakrabban fogják csinálni, gondoskodniuk kell a védekezésről.


"Istenem... olyan jó... olyan jó..." mormolta a fiatal lány halkan a fiú felett, a meztelen karcsú dereka lassan emelkedett és süllyedt, ahogy a sikamlós, forró és szőrtelen punciját újra és újra ráhúzta a fiú merev rúdjára.


Hallotta mit mondott a bátyja és tudta, hogy nem engedheti őt, hogy belé élvezzen. De érezni akarta azokat a finom érzéseket addig, amíg lehetett és megpróbálta megvárni a lehetséges legutolsó pillanatot, mielőtt kihúzta volna a fiú faszát magából.


Fel-le mozgott a fiatal lány, a bátyja fasza mélyen beléhatolt, majd szinte majdnem kicsúszott a begerjedt lány kis pinájából. Érezte amint Ted kezei simogatják a csupasz derekát majd átkarolják őt és finoman cirógatják a bőrét a feneke kerek halmain. Egy pillanat múlva a fiú ujjai elkezdtek fel-le mozogni a feneke résében szétkenve a jellegzetes illatú csillogó erotikus nedvességet a keskeny völgyben.


A lány fel-le mozgása felgyorsult a fiú felett, akinek fasza nagyon kéjesen hatolt ki és be a lány pinájába, és soha nem érzett gyönyörű szexuális kéj épült fel a lába között. Elvesztve az önuralmát maga felett, Becky kemény ütésekkel nyomta rá az ölét a bátyja kemény, megduzzadt farkára. Azt akarta, hogy az érzés menjen tovább és tovább, de ez nem történt meg. Az elméjét összezavaró forró és erotikus ködön keresztül, meghallotta bátyja sóhajtásait és nyögéseit és gyorsan felkelt, ezáltal a fiú fasza kicsúszott belőle, pont akkor amikor a bátyja ondójának első hulláma kilövellt a végéből, hosszú fehér nyálkás nyomot hagyva a hasán.


A fiatal lány azonnal lenyúlt a széttárt lábai között és megragadta a bátyja sikamlós rúdját, lágyan a kilövellő fasz köré fonta az ujjait ezzel is tovább fokozva a fiú orgazmusát. Fülig ért a szája a mosolygó lánynak, amikor a 14 éves fiú nagy lökésekkel nyomta a fenekét a lüktető és kilövellő farkán körbezáródó ujjainak, s azokat a mókás nyüszítő hangokat hallatta amelyeket mindig a különösen élvezetes orgazmusoknál szokott. Gyakorlatból tudta, hogy mekkora erősségű nyomást alkalmazzon, és milyen gyorsan mozgassa az ujjait fel-le a rúdon. Ugyanis 9 éves kora óta hetente jó párszor verte ki kézzel a bátyja faszát, amelynek minden pillanatát élvezte.


Becky szerette kielégíteni a bátyját, valóban élvezte hogy örömet okozhat neki, amitől mindig forró és különös érzések keletkeztek benne. Nagyon imádta a bátyját és akarta ezeket a bensőséges dolgokat gyakorolni vele, azért hogy neki jó legyen. Természetesen a fiú is gyönyörűséges dolgokat tett vele. A két fiatal nem érzett szégyent vagy bűntudatot az első baszásuk után, csak vágyat arra, hogy újra és újra megtegyék amint lehetséges, bár Becky és Ted is aggódva várták hogy meglássák, nem lett-e Becky terhes. Amikor meggyőződött róla hogy nem terhes, a 11 éves lány azonnal elment a klinikára, ahol nem kérdeztek semmit és felírtak neki fogamzásgátlót. Ted a legtöbb receptet az újságkihordásból szerzett pénzéből fizette ki. A fiú úgy érezte helyesen cselekszik, és ezután a szombat reggelek sokkal érdekesebbé váltak.


A vasárnapok szintén, amikor Becky anyja egész napra egy fodros vasárnapi ruhába öltöztette őt, ezzel nagyszerű lehetőséget teremtve a két fiatal titkos játékainak, különösen a reggeli és esti templomi misék ideje alatt. Miután a felnőttek a vasárnapi ebédet befejezve az asztal körül beszélgettek, a két begerjedt fiatal felsietett Becky szobájába, úgymond, "játszani". Mielőtt elkezdték a titkos játékukat mindig felállítottak egy sakktáblát vagy egy másik társas játékot a szoba padlóján.


Ahogy az ajtó becsukódott, Becky bugyija lekerült és eltüntette az ágy alatt. Ted kinyitotta a vasárnapi nadrágja sliccét és a nyíláson keresztül előhúzta a merevedő csupasz faszát. Hagyta, hogy a rózsaszín rudacska kikandikáljon a nyitott résen és kezdődhetett a kölcsönös simogatás és izgatás.


Amikor a közösüléshez értek, Becky ruhástól négykézlábra ereszkedett a padlón. Csillogó fekete cipőt viselt melynek csak egy szíja volt a bokája körül és ez fogta körül a fehér bokazokniját. Az egyetlen hiányzó ruhadarabja a bugyija volt, a bátyja a padlóra térdelt a széttárt lábai közé és hátulról a kishúga nedvességtől csillogó pinájába nyomta a faszát.


A két kisgyerek halkan és gyorsan baszott, mint két kis begerjedt állat, a duzzadó fiatalos szerelmi hevük kielégülésre vágyott mely a gyors és erőteljes orgazmusban érte el célját.


Becky csupasz feneke addig csapódott halkan a bátyja nadrágjának elejéhez, - amelyből a sliccénél kiálló fasz ritmusosan bökdöste a lány édes kis punciját - , amíg mindketten ki nem elégültek.


Néha Ted a hálószoba padlójára ülve az ágy oldalának dőlt és hagyta, hogy a begerjedt lány fölé guggoljon. A lány az egyik kezével a szoknyája elejét tartotta felemelve, míg a másikkal a fiú faszát felfelé irányítva beleereszkedett a fiú vékony húsos rúdjába. A lány amint lassan belesüppedt a fiú faszába érezte minden egyes finom centijét a merev fasznak amely a pinája ajkai közé hatolt.


Amint a lány a fiú ölébe ereszkedett leengedte a szoknyáját és elkezdődött a kéjes fel-le mozgása, a 11 éves lány örömtelien húzta a nyughatatlan kéjsóvár pináját karóba a bátyja gyönyörű farkán. Bizonyos okoknál fogva az, hogy a legszebb vasárnapi ruhájába öltözve titokban basztak, miközben a szüleik mindössze egy szinttel lejjebb voltak, sokkal izgatóbbá tette az aktust, és így a legnagyobb orgazmusaik általában vasárnap délutánonként voltak.


Miközben Becky az autóban ülve visszaemlékezett a Teddel történtekre, maga elé képzelte az érzéki jeleneteket, és ez nagyon felizgatta az idősödő nőt. Látta magát fiatalon a bátyjával a vasárnapi ruhájukban, amint élvezik a fiatal és ártatlan szex kéjeinek titkait, és amint bugyi nélkül lovagol a bátyja nadrágjának sliccéből kiálló rúdján.


Kis idő múlva Becky fogott egy-két törlőkendőt, amivel letörölte a combjai közül kiszivárgó meleg folyadékot, amely minden szeretkezés után állandóan lecsepegni látszott.


Sohasem kapták rajta őket a szüleik, az öreg nyikorgó falépcső amely a második emeletre vezetett mindig időben figyelmeztette őket, ha valaki közeledett és így mindig rendbe tudták szedni a ruhájukat és valami ártatlan játékba kezdhettek mielőtt valaki beléphetett a szobába. Egyszer mégis majdnem megtörtént. Ted éppen hátulról baszta őt amikor meghallották a szokásos nyikorgást a lépcső felől. Éppen előtte rántotta a csupasz fenekét a fiú az öléhez és kezdte meg a kilövelléseket beléje. A fiúnak ki kellet rántani magát belőle mielőtt véget ért volna a kilövellések sorozata. Az ondó cseppjei a szőnyegre szálltak, miközben próbálta a még mindig lüktető faszát a nadrágjába gyömöszölni. Beckynek csak meg kellett fordulnia, lehúzni a ruháját, és úgy viselkedni mintha minden teljesen rendben lenne.


Voltak idők amikor Becky már 12 éves volt és a két gyerek elkezdett rendszeresen baszni, ilyenkor a lány nem viselt semmilyen alsóneműt a vasárnapi ruhája alatt.


A múlt emlékei és gondolatai elárasztották Becky elméjét, és az emlékképek az illatok és a fiatal szex ami annyira új és élvezetes volt a fiataloknak összerándították és benedvesítették a pináját. Szinte észre sem vette amint a keze betévedt a combjai közé és nekinyomódott a nedves ajkainak, amint simogatni kezdte magát.


Ő és a bátyja aktív és egészséges szexuális életet éltek fiatal koruk óta, miért ne tegyék ezt a saját gyerekei? Egy hirtelen gondolat hasított belé: Vajon mit használ Kriszti fogamzásgátlásra? A baszás rendben volna, de védekezés nélkül szeretkezni tiszta bolondság. Nos itt az ideje, hogy elbeszélgessek vele, mint anya a lányával és elmenjünk a klinikára.


Becky elhalasztotta a beszélgetést a gyerekekkel másnapra.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: