Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 4. fejezet

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 4. fejezet


 


4. fejezet, 1. rész


 


Eric az ágyán feküdt félálomban lebegve. Fiatal lánnyal való szeretkezés látomása tünedezett elő majd ismét el, végül teljesen eltűnt, ahogy felébredt. A hasán fekve találta magát, mindkét kezével az alsónadrágjában a kis kemény faszát szorongatta. Több másodpercig tartott, amíg az elmúlt éjjel történtek élénk eseményei világosak lettek a tudatában és mosolyogni kezdett magában, a kezeivel húzogatta a megmerevedett faszán a bőrt és így maszturbált.


Szemeit kinyitva látta a nővérét a szoba túlsó felében az ágyán feküdni, látszólag mély álomban. "Istenem, valóban megtettük azt a múlt éjjel, amire gondolok?" - ábrándozott a fiú magában - "Igen, azt hiszem megtettük..."


Nagyon be vagyok gerjedve. Úgy látom, hogy Ő még mindig alszik, talán tudnék...


A kezét kihúzva az alsónadrágjából oldalra fordult, óvatosan áthajolt az ágya szélén és lenyúlt egy nagy dobozért, ami kis sportkocsikkal volt tele. Senki sem tudta, hogy ez volt az a titkos hely, ahova a nagybátyja látogatásai alatt kapott képeket és magazinokat rejtette. Egy autókkal teli kisebb doboz feküdt az újságok tetején hatásosan eltakarva és elrejtve azokat az anyja és nővére elől.


A dobozt félig kihúzva az ágya alól levette a tetejét és az autókat félretolva kivett egy magazint a kupacból, majd elrendezve az autókat visszatolta az ágy alá a dobozt. Lopva újra a nővérére pillantott, hogy alszik-e még. Egyáltalán nem mozdult és a fiú biztos volt, hogy nem láthatja, mit csinál.


Eric a fal felé fordult, háttal a nővérének és kinyitotta a magazint. Egy új volt, amit Ted nagybácsi a napokban adott neki és ez volt a legjobb, amit a 13 éves fiú valaha látott.


A fiú lassan lapozott alaposan megvizsgálva minden egyes képet, a légzése felületes lett és felgyorsult. Bár a címek és feliratok németül voltak, a képek mindenki számára érthetőek és megítélhetőek voltak. Az egymás után következő képeken, amelyek néhánya színes, de a többsége fekete-fehér volt, vele hasonló korú fiatal lányok vettek részt mindenféle szex játékban. A partnereik hasonló korú fiúk voltak, de néhány képen felnőtt férfiakkal is szerepeltek. És volt néhány kép, amin fiatal lányok más fiatal lányokkal szexeltek.


A fiú a lapokat lassan forgatva nézegette a képeket, amelyeken a fiatal lányokat minden elképzelhető pozícióban dugták meg a fiatal fiúk és idősebb férfiak. Számos képsorozaton gyerekek csoportja volt látható, ahogy egymást kielégítik a létező összes formában. Ezt Erik különösen izgatónak találta, a fiú elábrándozott, hogy vajon milyen lehet egy csomó fiatal gimnazistával együtt szeretkezni és nézni egymást, ahogy dugnak. Volt néhány lány az iskolában, akiket nagyon szeretett volna megdugni.


Erik nagyon keménynek érezte a faszát, szinte fájt neki, ahogy beszorult az alsónadrágjába, kiszabadította onnét. A nyitott magazint a balkezében tartva lelökte a takaróját és a fenekét felemelve teljesen letolta az alsónadrágját. Azt az ágy végében hagyva a jobb kezével megragadta a kemény bársonyosan sima rúdját, és finoman szorongatni kezdte, lassan simogatta a most már szabad kis faszát.


Jó érzés volt, lassan tovább nézegette a szex magazint, elveszve a képek által létrehozott fantáziákban miközben az ujjai gyengéden siklottak végig a fasza bőrén.


- "Mi van ott, neked?"


A nővére hangjára szinte felugrott és gyorsan felrántotta a takarót a meztelen alsótestére és eldugta a disznó újságot. Ilyen még nem történt vele, az után, ami előző éjjel kettőjükkel történt nevetségesnek tűnt a fiúnak, hogy zavarban érzi magát, amiért a nővére meztelenül látja.


- "semmi..." - válaszolta a fiú, megfordult az ágyban, ijedten és bűntudatosan az ágy szélénél álló nővérére nézett.


Erik látta hogy a lány a szokásos éjszakai pólóját viseli pizsamaként, ami alig ér pár centivel tovább a fenekénél.


- "Mi van a kezedben?"


- "Ez... csak egy magazin... Ted bácsi adta nekem."


- "Disznó képek vannak benne?"


- "Igen..."


- "Hadd, lássam!"


Erik tudta hogy rajta kapták és kár tagadni mindent. Elfogadva a helyzetet a fiú odébb csúszott az ágyán és helyet készített Krisztinek, aki leült mellé az ágy szélére. Egy kissé szégyenkezve, amiért a nővére felfedezte a titkát a kisfiú kelletlenül kihúzta a csillogó magazint a takaró alól és odaadta a nővérének.


Kriszti az első oldaltól kezdve lassan végig lapozta és az izgatottság borzongása futott végig a testén, ahogy a mindenféle szexuális aktusban lévő tini gyerekek képeit nézegette. Különösen azok a képek tetszettek neki, ahol fiatal lányokat idősebb férfiak dugnak meg, ez emlékeztette őt Ted nagybácsira és arra, amit megtanított neki, és amit tett vele. A 15 éves lány kezdte érezni a meleg nedvességet növekedni a lábai között, ami aranyosan benedvesítette a punciját. Azt hallotta, hogy a fiúk szeretik nézegetni a disznó képeket, és ettől felizgulnak, de a lányokat a képek nézegetése nem izgatja fel. Ö ezt egyáltalán nem tartotta igaznak.


Egy pillanatra megállt és egy bizonyos képsorozatot kezdett el vizsgálni. Egy meztelen karcsú nagyon aranyos lány, Ázsiai vonásokkal, a vállán leomló hosszú fekete hajjal ült egy fotelban a lábait lágyan átrakva a nagy kitömött karfákon. A vékony sima combjai nagyon szélesen szét voltak tárva így Kriszti láthatta a teljesen szőrtelen kitárulkozó punci ajkait.


Hallotta, hogy néhány lány borotválja magát és így nincs szőr a punciján, de most látott először fényképen vele egykorú lányt borotvált szeméremajkakkal. A látványt nagyon erotikusnak és izgatónak találta, de még izgatóbb lett a látvány attól a másik nagyon fiatal szőke rövid hajú lánytól, aki a széttárt lábak előtt a padlón térdelve a nyelvét nyilvánvaló rajongással csúsztatta felfelé a szőrtelen résben.


Erről már hallott, de még sohasem tapasztalta vagy látta fényképen, bár megismerkedett az orális szex élvezetével egy felnőtt férfival és a múlt éjjel egy fiatal fiúval is. De Kriszti úgy érezte, más az, amikor egy lány izgatja a másik lányt.


Egy nyolc képből álló fekete-fehér képsorozat mutatta, ahogy a szőke lány szájjal és nyelvvel izgatja az Ázsiai lány punciját. A kis kezeit az Ázsiai lány combjainak belső felére helyezve az ujjaival széjjelhúzta a szőrtelen punci ajkait, a nyelve mélyen behatolt a rózsaszín nedves ajkak közé.


Az Ázsiai lány kerek arcán boldog mosoly volt és szétterpesztett lábai között lenézve figyelte a másik lány ténykedését. Kriszti tisztán látta, hogy nagyon élvezi a történteket, a 15 éves lány lélegzet visszafojtva bámulta a képeket és furcsa borzongás járta át a testét. Kriszti úgy érezte, hogy ő is nagyon élvezné más lányokkal az ilyen fajta gyakorlatokat.


A szexi tettek gondolata az élvezet áradását indította el a lány puncijában, összeszorította a combjait, amint a szexuális izgalom éles borzongása hullámzott fel lábai közül. Amikor előző este ágyba bújt nem vett fel bugyit, a nedvesség átitatta a puncija bolyhait és a combjai finom belsőjét nyirkossá és ragacsossá tette.


Tovább lapozta az oldalakat és további fiatal gyerekeket látott, akik orális szexet folytattak egymással. A lányok mohón szopták a fiúk faszát és a fiúk nyelvükkel izgatták a kislányok punciját. Végre felfedezte mit jelent a "69" amiről Ted nagybácsi is beszélt, két vele egyidős vagy talán még fiatalabb tinit látott egy nagy franciaágyon egy sorozat színes és fekete-fehér képen. A nyúlánk, szinte szikár fiatal lány kis mellekkel és pici mellbimbókkal térdelt a meztelen fiú felett, a faszát a kezeivel egyenesen felfelé tartva az ajkait szorosan a farok köré zárva szopta a fiú merev rúdját.


Egy közeli felvételen Kriszti jól látta, ahogy a fiú a karjaival átöleli a lány karcsú derekát, és a szinte szőrtelen puncit szorosan a szájához húzza. Kriszti még talált számos más képet is, ahol nagyon fiatal, az öccsével egyidős lányok "69"-eztek sokkal idősebb felnőtt férfiakkal egy széles szürke ágyon.


Krisztinek ez nagyon disznónak, nagyon szexinek és izgatónak tűnt és elképzelte magát, ahogy Ted bácsival ugyanígy szeretkezik. Elhatározta, hogy még aznap kipróbálja, ha lesz rá lehetősége.


Ahogy a nővére lapozgatta az újságot, Erik közelebb hajolt a nővéréhez, hogy ő is jobban láthassa a képeket. A szexképek azonnal hatni kezdtek a kisfiús faszára, a nővére lassan lapozta a magazint, és ahogy mindketten nézték, a fiú keze titokban a takaró alá csúszott és dörzsölni és húzogatni kezdte a merevedő faszát. A fiú már kezdte érezni, hogy megjelennek az izgalom első cseppjei a fasza végén, és ahogy az izgalma egyre fokozódott, a nagyujjával szétkente az átlátszó csillogó folyadékot az érzékeny makkján.


Kriszti észrevette a rejtett mozgást a takaró alatt.


- "Mi van most a kezedben?" - ugratta a fiút, tudván rá a választ.


- "Semmi..." - válaszolt a 13 éves fiú bizonytalanul, és ujjaival szorosan megragadta a kemény bársonyos kis faszát.


- "Semmi? Hah. Fogadok, hogy a faszodat fogod és kezdesz felizgulni a képek nézegetésétől." - válaszolta a lány széles mosollyal - "Fogadok, hogy próbálod magadnak ki is verni."


A lány nyílt bujasággal mosolygott. Hihetetlennek tűnt számára, hogy milyen nyílt szexuális szavak hagyják el az ajkát. De hát ez mókásnak tűnt.


- "Miért nem hagyod, hogy én tegyem, úgy, mint múlt éjjel?" - folytatta a lány.


Kriszti nem várta meg a választ. Oda tette a kezét, ahol a takaró alatt a mozgást látta és megragadta a felálló faszt az ujjaival.


A fiú elhúzta a kezét és hagyta, hogy a nővére ujjai kerüljenek a helyére. Érezte, ahogy a lány megragadja a nemi szervét a tenyerével és megszorítja a merevedését a vékony takarón keresztül. A fiú halkan felnyögött a csodálatos érzéstől.


- "Milyen szép kis fasz... olyan szép... és kemény! " - hallotta a nővére suttogását, ahogy lassan fel-le végig szaladt a keze a kiemelkedő halmon.


Hirtelen megragadta a takaró szélét és lerántotta a fiúról, teljesen feltárva a fiú nyurga szinte szőrtelen testét. Kriszti egy pillanatra megtorpant és gyönyörködve bámulta a kisöccse gyenge kis faszát, ahogy sápadtan és kissé lüktetve csillogóan hevert a fiú hasa alsó részén. A golyóit fedő, alig sarjadó selymes szőrzet sötétnek tűnt az ágyékához képest. A lány nagyon be volt gerjedve, a disznó újságot a földre ejtette és elfelejtette.


A fiatal lány a jobb kezére támaszkodva előre hajolt és az ujjával gyengéden cirógatni kezdte a fiú kis lüktető rúdjának oldalát. Az ujjai előre és hátracsúsztak, ahogy a tövétől a csúcsáig végig húzta a farok sima és meleg bőrén, a lány ujjaiban csodálatos érzéseket keltett. A lábai közé nyúlva a fiú golyóit az ujjai között görgette, ujjhegyeivel néha megsimogatva a combok belső felületét.


A szexuális ködön keresztül Erik hangosan felnyögött az erős élvezettől, amit a nővére a lába között okozott. Úgy érezte, zavarban kéne lennie, amiért az ágy szélén a meztelen teste mellet ülve a nővére lazán játszik a faszával, de nem érezte magát zavarban. Csak azt érezte, hogy hihetetlenül jó és nem akarta hogy vége legyen.


Kriszti szerette a fiúk faszát a kezében érezni és különösnek találta, hogy ez az öccsét teljesen felizgatja. De ő is begerjedt, a puncija forró és nedves volt és egy kis kényeztetésre vágyott.


A lány megfordult, a lábait felhúzta az ágyra, az oldalára fordult a fejével az öccse lábai felé. Az öccse faszát felfelé tartva felemelte a fejét és ajkait szorosan a kisfiú sápadt szexrúdja köré zárta, szinte a teljes hosszában elnyelte a forró nedves szája.


Erik felhorkant a kirobbanó élvezettől és ösztönösen megemelte a derekát a testén végig hullámzó óriási élvezet forrása felé. A feneke többször az ágyra csapódott, ahogy felfelé belelökte magát a lány szája és keze alkotta rugalmas szűk szorításába, mintha megdugná a lány arcát.


Kriszti élvezte, amit az öccsének tett, de többet akart. A szájával és a kezével továbbra is a fiú faszát tartva újra megfordult, térdeit felhúzta, a jobb térdét átlendítette a fiú mellkasán és szétvetett lábakkal ráült a fiú felsőtestére.


Eriket meglepte a mozdulat, de még jobban meglepte a nővére meztelen bugyi nélküli puncija centiméterekre az arcától. Ő is látta a képeket, ahol fiatal fiúk és lányok orálisan szeretkeznek egymással ebben a testhelyzetben. Sőt napok óta a képeket nézegetve arról ábrándozott, vajon milyen érzés lehet lánnyal tenni ezt. Most az ágyán fekve abban a helyzetben találta magát, hogy folytathatja a szexuális tanulását, és először megismerkedjen valami teljesen újjal.


 


4. fejezet, 2. rész


 


Kriszti nem hagyott időt az öccsének a gondolkodásra. Tudta mit akar. Tudta, hogy a lába között oly gyorsan növekvő forró, kéjes feszültséget fel kell oldania és tudta, hogyan akarja ezt megtenni. Egy kissé lejjebb engedve a derekát kicsúsztatta az öccse faszát a szájából és a szétterpesztett lábai között lenézett és leeresztette a punciját a kisöccse arcára.


Erik elég képet látott már az orális szexről és sok pornó könyvet olvasott, hogy nagyjából tudhassa, mit kell tennie, a nővére lenyomta a punci ajkait, neki a fiú szájának. Mielőtt a ruganyos nagyajkak a szájának nyomódtak volna, megérezte, ahogy a kis szőröcskék megcsiklandozzák a nyelvét.


A fiú a punci pézsma illatát izgatónak találta és próbaképp - első alkalommal - végig húzta a nyelve hegyét a lány szexi nyílásán. A pikáns íz nem volt rossz és a fiú egyre határozottabb mozdulatokkal nyalta egyre mélyebben a nővére punciját. Csak a nővére reakciójára nem volt felkészülve.


Kriszti különösen heves, csodálatos élvezet kirobbanását érezte a lábai között, amikor az öccse először kezdte nyalni a punciját. Az első puncijából induló rázkódásnál kitört belőle egy hangos nyögés, ahogy végig gördült az egész testén. Egy kicsit feljebb és lejjebb ülve visszanyomta a punciját a finom szájra, ami a puncijában olyan kellemes érzéseket keltett.


Egy pillanatra Erik azt érezte, hogy megfullad. A nővére nyögve felemelte a testét és nekinyomta a punciját a fiú arcának teljesen befedve a száját és az orrát. A fiú felemelte a kezét és megemelte a formás gömbölyded csupasz feneket, szorosan tartva a lányt miközben végignyalta a rését elejétől a végéig. A fiúnak hátra kellet szegnie egy kissé a fejét a levegő vétel miatt, de folyamatosan fenntartva a kapcsolatot a nővére szexi dombocskáival a nyelvét előre hátra siklatva a punci résében hatalmas izgalmat okozott a nővérének.


Tudta hogy a lánynak tetszik, amit tesz és persze neki is tetszett. Annak a gondolata, hogy valami nagyon szexis és tiltott dolgot tesz a nővérével mindent még izgatóbbá tett, még erősebben kezdett dolgozni, a nyelvét teljesen felnyomta a kis rózsaszín lyukacskába és körbe nyalta a sima belsejét.


- "Óh, bassza meg..." - hallotta a nővére hangját maga felett amint a fenekével a száján tekergődzött. A fiú meglepődött, mert még soha nem hallotta ezt a szót a lány szájából.


- "Istenem, ettől tényleg nagyon begerjedt." - gondolta a fiú.


Kriszti a mennyekben érezte magát. A dugás nagyszerű érzés volt, de ez is legalább annyira jó volt. A 15 éves begerjedt lány érezte, hogy a punciját elárasztja a nedvesség, ahogy az öccse nyalja a rését és harapdálja a puncija ajkait, szinte beleszédült a valódi, erős gerjedelembe. Most már tudta, hogy a lányok miért szeretik, ha a fiúk ezt teszik velük, és megértette miért szeretik tenni egymással is ezt. Rájött, hogy azok a lányok, akik egymással teszik ezt, nem feltétlenül leszbikusok. Ez csak egy másik módja volt annak, ahogy egymásnak örömet tudtak szerezni, különösen, ha nem volt fiú a közelben.


Az elméjében a borotvált puncijú ázsiai lánynak a pornó magazinban látott képe villant át, miközben az érzéki élvezet hullámai egymásután sepertek végig a testén. Magában mosolygott, mivel tudta, hogy a fotelben szétterpesztett lábakkal fekvő ázsiai lány arcának kéjekkel teli arckifejezése valószínűleg most az ő arcán is látszik.


Ellenállhatatlan kényszert érzett, hogy a kis fiúnak is gyönyört okozzon. Előre hajolt és az öccse édes kis faszát a szájába vette, az ajkaival egy szoros ruganyos gyűrűt formált, amikor kihúzta a szájából a sima csillogó szexi rudat. Fejével lassan fel és le bólintgatott, miközben a fiú faszát finoman, szinte teljesen ki és becsúsztatta a szájába. A kezével finoman játszott a fiú golyóival, görgette a pelyhes kis zacskót előre-hátra az ujjai között, ezzel izgatva és kényeztetve a fiút, ahogyan azt ő is tette a lánnyal.


Ted a nyitott függönyön keresztüláramló fényes napsütésre ébredt. Felkelt az ágyból és az ablakon kitekintve a parkolót nézte a lakóház hátsó udvarában. A karbantartó emberek a havat takarították az útról és a járdákról. Úgy tűnt a viharnak vége.


A férfi tudta, hogy a magas nyomású frontokat nagy havazások követik, mint ez is, ami után kitisztul az ég és ragyogó kékséggel szikrázik a hideg égbolt. A kocsik befagyott ablakai is mutatták a kinti alacsony hőmérsékletet.


A köntöst felvéve lesétált a nappalin keresztül a fürdőszobába és könnyített magán. Ahogy visszafelé a gyerekek hálószobája előtt elhaladt egy pillanatra megállt és a múlt éjszakára emlékezve azon töprengett, hogy a gyerekek szexuális életét hogyan fogják a történtek befolyásolni. Mosolyogva az unokahúgára gondolt és azon töprengett, vajon felkelt-e már?


A férfi a fülét az ajtóra tapasztva óvatosan hallgatózott. Először nem hallott semmit. Azután valami fájdalmas feljajdulást hallott, vagy mintha az élvezet nyögését követte volna valami mély sóhajtás. Töprengve, a férfi lassan és halkan elfordította az ajtó kilincsét és jó pár centire kinyitva belesett a szobába.


Bár a függönyök eltakarták az ablakokat, a fényes napsütés megvilágította a szobát. A kinyitott ajtón keresztül látszott az unokaöccse ágya a távolabbi falnál, amelyen egy szex jelenet játszódott. Ted látta amint az unokahúga a kis testvére meztelen teste felett térdel fejjel a fiú lába felé és annak fasza ki-be csúszik lassan a lány szájában. A lány pólója, ahogy a fiún hasalt teljesen feltolódott a karjáig, a térdeit szétterpesztve nyomta és dörzsölte a punciját a fiú arcához.


A világosságban a férfi tisztán látta, ahogy a fiú mohón nyalja az unokahúga punciját, a szájával teljesen bekapja a lány punciját, miközben a kezével a lány karcsú derekát szorítja. Látszott, hogy a fiúnak nagyon tetszett amit csinált, és a lányból kitörő nyögései a kéjnek - melyeket a szájában lévő farok meglehetősen tompított - is jelezték, hogy ő is mennyire élvezi az aktust.


Ted az ajtón keresztül boldogan nézte a két fiatalt, boldog volt hogy segített megismerni nekik az élvezet e természetes és csodálatos módját. Elképzelte 20 évvel ezelőtti önmagát saját húgával, ahogyan ők is felfedezték az élvezet nyújtásának számos módját.


A férfi arra gondolt, hogy dugott-e már a két fiatal és aggódott Kriszti miatt, hogy teherbe eshetett, ha már megtették a dolgot. Tudta, hogy ez a következő természetes lépés a szeretkezésben, és Eriknek elég nagy a potenciálja arra, hogy ezt meg is tegye. Az ajtót résnyire nyitva hagyva Ted halkan visszasietett a szobájába, kinyitotta a táskáját és megkereste azt a doboz gumióvszert, amit mindig magánál tartott az utazásai során. A szex partikon megjelenő lányok közül nem mindegyik szedett fogamzásgátló tablettát, főleg a fiatalabbak nem, és ilyenkor Ted megkérte a fiúkat, hogy használjanak gumit amikor megdugnak egy ilyen fiatal lányt.


Kivette az egyik fóliába csomagolt gumit és visszament a gyerekek szobájához. Kinyitva az ajtót a férfi némán bement a szobába, közelebb sétált és figyelte a két vonagló fiatalt az ágyon miközben hallotta a hatalmas orális szex cuppogó hangjait.


Egy perc is eltelt, amíg Kriszti észrevette az ágy mellett álló köntösben lévő férfit. Egy halk cuppanással az öccse fasza kicsusszant a szájából, amikor fejét felemelve a nagybátyjára mosolygott.


A férfi visszamosolygott rá.


- "Nos, felfedeztétek azt, amiről tegnap beszéltem, ugye?"


- "Aha... igen, ez jó. Miért nem tanítottad meg ezt nekem?"


- "Nem mutathatok meg neked mindent egy nap alatt, ugye?" - cukkolta a lányt a férfi.


- "Itt van ez, azt hiszem neked és az öcsédnek szüksége lesz erre." - és a férfi odaadta a fóliában lévő csomagot a lánynak.


Kriszti azonnal rájött, hogy mit adott neki a nagybátyja. A lány egy kis hamiskás mosollyal azonnal felbontotta a csomagot. Látszott rajta hogy tudja, mit kell tenni a gumival, mivel egyből ráhelyezte az öccse faszára a gumi gyűrűjét, amely ott feküdt előtte csillogóan és nedvesen a szájából rákerült nedvességtől.


Miután végig gördítette a testszínű gumit a 13 éves fiú faszán, Kriszti felkelt, felemelte a punciját Erik szájáról, megfordult és lába közé vette öccse fiús derekát.


Erik hallotta a nagybátyja és a nővére beszélgetését, de nem értett belőle semmit mivel a testvére fölötte térdelve a combjaival befogta a fülét, látni is csak a pihe szőrös puncit látta. Érezte a rugalmas gumit ami legördült a faszán és meglepődött amikor a nővére hirtelen felemelkedett és teljesen átfordult az illatos szexi nedveit a fiú száján és arcán hagyva.


A begerjedt tini lány felforrósodott a fasztól és nem vesztegette az időt. Az ágyon térdelve a fiú derekának két oldalán, a széttárt combjai között lenyúlva megragadta a fiú faszát, felfelé irányítva a nedves és forró puncijához igazította a végét majd hátra és lefelé mozogva beleült.


Kriszti érezte amint a kisfiú fasza benyomul a nagy ajkak közé és elkezd behatolni a szűk punci lyukába. A rudat keményen a helyén tartva beljebb engedte magába a fiút, előre hajolt és a könyökével a fiú két oldalán az ágyra dőlt. A testét lejjebb engedve a tini lány a puncijába szerencsésen belemélyítette a kisöccse gumival borított faszát.


Ted az ágy mellé állt egy kissé Kriszti mögé. A férfinak tökéletes rálátása volt a fiú kemény faszára amint az eltűnt az unokahúga rózsaszínű pinájában. Isteni látvány volt. Szinte ugyanannyira szerette nézni a fiatal gyerekek dugását, mint megdugni a fiatal lányokat. És egy testvérpár dugása különösen izgató volt, ráadásul akkor, amikor ezt először tették egymással.


Kriszti buján engedte le az ölét az öccse kis merev faszára, élvezettel mozgott előre és hátra a fiú rúdján, amely kitöltötte a punciját. "Annyira jóóó érzés..." - gondolta - más, mint a nagybátyjáé. Bár a kisöccse fasza nem volt olyan vastag és hosszú mint Tedé, mégis hihetetlenül kellemesnek érezte azt magában. Talán az első alkalommal kinyalt puncija tette őt ilyen begerjedtté.


A teljesen felizgult 15 éves lány egy közepes ritmust vett fel, a combjai felemelték, majd beleeresztették testét az édes aranyos farokba, amely újra és újra felhatolt a sikamlós szexi résébe. Ahogy a lány csupasz feneke a fiú combjainak csapódott, a pólója a derekára csúszott vissza és így a lány úgy nézett ki mintha részben lenne csak ruhátlan.


Ted szerint a ruházat szexi viselése egy fontos és erotikus része a jó szexnek és a bugyi nélküli tini unokahúgának a látványa, aki egy szál pólóban lovagolt fel-le a kisöccse faszán, a már merev faszát teljesen benedvesítette. A bársonyos köntös eleje kidudorodott a merev faszától és a férfi a kezével a köntös alá nyúlva megragadta a vastag lüktető faszát.


- "Istenem, annyira szexisen néz ki." - gondolta magában miközben lassan fel-le húzogatta a bőrt a merevedésének sima meleg felszínén. Mivel a köntös öve útban volt, Ted a bal kezével kioldotta az öv csomóját, amitől a hosszú nehéz köntös teljesen szétnyílt.


Krisztit teljesen lefoglalta az öccsével folytatott kéjes aktus. A testük minden egyes gyönyör-teli ütközésénél az élvezet egy újabb borzongása száguldott keresztül a testén.


A fiú faszának a töve tökéletes kapcsolatot hozott létre a megduzzadt csiklójával, és ahogy lesújtott a fenekével a fiú kemény kis faszára a szexuális orgazmus hihetetlenül nehéz melegsége már kezdett felépülni az ölében. Imádta a szexet, imádta a dugást, imádott mindenféle szexi dolgot tenni a férfiakkal... és a fiúkkal...


A lány észrevette a nagybátyját, amikor a férfi közelebb lépett hozzá a nyitott köntösben, amiből a vastag hímtagja kiágaskodott. Látta a férfi kezét amint lassan fel-le dolgozik a húsos rúdon.


- "Mmmm... csinálhatom én?" - kérdezte halk kislányos hangon.


A férfi közelebb lépett és a tini unokahúga kezét kinyújtva az ujjait a vastag rúd köré fonva megragadta azt. A 15 éves lány egy párszor fel-le pumpálta a sima bársonyos faszt, de úgy találta, hogy az ujjai nem csúsznak elég könnyedén.


Rájött, hogy mit kell tennie, hogy mit akar tenni és előre hajolt. Nem kellett nagyon előre hajolnia és már be is vette az édes kis szájába a férfi faszának formás végét.


Nem volt könnyű a lánynak a fiú faszán való dugás ritmusát betartani miközben szopta a férfi faszát, de nagyon próbálkozott mindkettővel. Ahogy a teste fel-le mozgott, a szex tempója nem változott és a férfi faszának a felső részét sikerült a szájában tartani. A lüktető tagot a szőrös tövénél megragadva próbálta a bal kezével megtartani miközben a combja és a feneke gyorsan és keményen csapódott Erik ölének, ahonnan a fiú fasza keményen meredt felfelé. A lány szája egyre inkább bevonta nyállal a férfi faszát, ahogy újra és újra szenvedélyesen  kapcsolódott vele.


A fiatal fiú becsukta a szemét, az elméjét betöltötte az élvezet ragyogásának köde. Teljesen mozdulatlanul feküdt, és hagyta, hogy a 15 éves nővére fel-le mozogjon a faszán, átadta neki a vezetést, hagyta, hogy ő szabja meg a dugásuk tempóját. Mindössze csak hanyatt akart feküdni és élvezni akarta azt a hihetetlen dolgot, ami először történt meg az életében. A maszturbálás mindig jó érzés volt, és amikor tegnap este Kriszti csinálta a szájával, nos, az is nagyszerű volt, de ez... ez hihetetlen volt.


Nem sokkal később a fiú érezte az ismerős izgalmat a golyóiban, ahogy az élvezet közeledett. A szemeit továbbra is csukva tartva az elméje lebegett, ellazult és hagyta, hogy a gyönyör hirtelen egy nagy élvezetté váljon amit az azonnali elernyedés követett miután a fasza végre kirobbant a nővére belsejében. Amikor megérezte a fiú a kéjt, felnyögött, megfeszítette a derekát és fellökte a derekát, neki a nővére ölének. A kezeivel felnyúlva megragadta a fiatal lányt a dereka körül, megállítva a felette való mozgásában, és szorosan lehúzva a kilövellő faszán tartotta a lányt.


Az élvezet hatalmas hullámai gördültek végig a fiú testén, mindegyik egy nyögést vagy egy sóhajtást kiszakítva a testéből. Faszának minden egyes kilövellésével a nővére szorosan feszülő puncijában egy újabb csodálatos érzés lökése robbant az agyában és a lány testét szorosan magához rántva tartotta. Még sohasem élvezett el ilyen erősen, és úgy tűnt örökké fog tartani.


Kriszti érezte magában az öccse pulzáló faszát, ugyan olyan volt, mint, amikor a nagybátyja élvezett el benne. Gyönyörűnek tűnt ez az érzés a szexuálisan begerjedt fiatal lánynak és örült, hogy ilyen örömöt tudott okozni a fiúnak. Majdnem elnevette magát a buta nyöszörgő hangoktól, amiket a fiú kiadott magából, miközben a heréit a gumiba ürítette a lány testében, de lehetetlen volt nevetni a nagybátyja finom lüktető faszától, amely kitöltötte a száját.


Ted addigra teljesen begerjedt a két gyerek dugásának látványától és Kriszti mohó szájától a faszán. Bár a lány szájtechnikája nem volt valami jó, érezte, hogy sürgősen le kell állítani őt. A férfi a tenyereit a lány arcához téve hátra húzta a derekát, kivéve a faszát a lány ajkainak szorításából.


- " Csússz hátrébb és állj négykézláb!"


Kriszti mohón teljesítette a nagybátyja kívánságát. Felült, érezte amint öccse összemenő fasza kicsúszik belőle, hátrálni kezdett a térdein az ágy széléig. Ted is az ágy végéhez ment, és a kezeit a lány derekára téve egészen az ágy széléig vezette a hátráló lányt, amíg már csak a lány térdei voltak az ágy szélén.


Erik a másik irányba ment, az ágy elejébe, ahol lehúzta a megtelt gumit a petyhüdt faszáról, letette a földre és az ágy fejtámlájának dőlt. A 13 éves fiú teljesen ellazultan és a meztelenségétől sem zavartatva figyelte, ahogy a nagybátyja a térdelő nővére mögé lép. A fiú ismerte ezt a pozíciót, az előző éjszaka látta őket így.


A férfi a lány lábai közé lépett, a kemény csillogó fasza mereven ágaskodott ki az öléből, kissé lüktetve a szívverése ütemére. A tini lány a sima csupasz hátsóját kissé megemelte, Ted pár pillanatig elgyönyörködött a látványban majd a faszát leszorítva a végét az unokahúga finom édes kis puncijának ajkai közé helyezte.


Kriszti felnyögött az élvezet kitörésétől, ami a combjai közül elindulva keresztül száguldott a testén, ahogy megérezte a nagybátyja faszát amint szétfeszíti a szeméremajkait és behatol a testébe. A fenekét mohón és keményen nekinyomta a befelé hatolásnak és érezte, ahogy a férfi vastag rúdja becsúszik teljesen, gyönyörűségesen fel a testébe.


Ted a fiatalt a derekánál megragadva hátulról bevágta a faszát a fiatal lányba. Nem volt idő a finomkodásra, a dugás ideje következett, a kemény dugásé. A férfit meglepte, hogy a 15 éves lány képes volt magába fogadni a fasza teljes hosszát, és érezte amint a golyói a lány nedves és duzzadt réséhez csapódnak minden egyes mély lökésnél, amely behatolt a kis punci legmélyére.


Kriszti lélegzetét kipréselte minden egyes alkalommal, amikor érezte a nagybátyja csodálatos faszának mély becsapódását a testébe. Istenem olyan jó érzés, olyan nagyon, még a tegnapinál is jobb. A kitöltöttség, a vastagság, a szex... az élvezet...


- "Oooohhhh..."


A tini lány orgazmusa hirtelen jött, hirtelen túlhevítve a lány testét és elméjét. Az erős élvezetes kéjérzés a semmiből tört rá, keresztül szakadt a testén és villámként robbant az agyába, amely meglepetéssel töltötte el a lányt. Szemeit összeszorítva feljajdult, amikor megérezte a hüvelyizmainak szorítását a hátulról még mindig oly csodálatosan öklöző kemény faszon. Az öccsével végrehajtott kora reggeli mohó dugás nagyon feltüzelte és most a nagybátyja hatalmas vastag fasza újra és újra belényomult, a töve az érzékeny csiklójának nyomódott ezzel juttatva el őt a hirtelen és erős orgazmushoz.


A férfi elmosolyodott ahogy meghallotta és megérezte az unokahúga orgazmusát, az övé is közeledett már. Az összes pozíció közül hátulról szerette legjobban a fiatal lányokat megdugni. A kemény és feszes kis fenekük látványa és érzése nagyszerű volt az öléhez közel és általában ettől hamar elélvezett. Ez a reggel sem volt kivétel, és nem sokkal a lányba történt behatolás után érezte az orgazmus felépülését a combjai között. A golyói kezdtek összehúzódni, ahogy felkészültek a kilövellésre. Lelassítva még négy hosszú és mély lökést végzett a lány élvezetesen szűk lyukába, amikor a golyói összerándultak és a forró spermát a lány puncijának mélyére lövellték.


Miközben belé lövellt, fogait összeszorítva és hörögve szorította az öléhez a 15 évesnek a sima gömbölyű fenekét. Erős kéjérzet töltötte el a testét és hangosan felnyögött a faszának minden egyes kéjes kilövellésekor. Istenem, szeretett fiatal tini lányokban elélvezni. Volt valami különlegesen szexi abban, amikor bele lövellte a gecit a friss és forró puncikba.


Kriszti a saját orgazmusának ködén keresztül is érezte a nagybátyja minden egyes kilövellését, amely pulzálva küldte az ondó hullámait a testébe. A fenekével visszakígyózott a férfi ölébe, mivel magában szerette volna érezni a férfi orgazmusát és a fasza vastagságát, ahogy kitölti őt a lábai között.


- "Mmmmm... Istenem, ez jó volt." - mondta végül a férfi, ahogy lassan hátralépett és a puhuló fasza kicsúszott a lány csillogó lyukából. "Hogy kezdtük a reggelt, hmm?, Istenem le kell zuhanyoznom. Azt hiszem mindannyiunknak szüksége lesz rá... viszlát"


Ted összekötötte a köntösét és a fürdőszoba felé indult. Csak egy kissé lepődött meg amikor az unokahúga egy perc múlva csatlakozott hozzá. Élvezettel szappanozták egymás testét miközben a forró víz rájuk spriccelt. A nagyszerű szex utóérzése nyugodttá és elégedetté tette őket.
Előző részek
Hozzászólások
sziszka83 ·
Jó történet kérlek folytasd.
porcusdomini ·
Már feltöltöttem az 5. és 6. fejezetet is, aktiválásra várnak.

Blergh ·
Jó-jó, csak kurva nagy kár, hogy plágium, külföldi szerző fordítása, és sehol nincs egy büdös szóval sem megemlítve.

http://www.asstr.org/files/Collections/Old_Joe's_Collection/Incest/Uncle%20Teaches%20His%20Niece%20-%20James%20Wellington.txt

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: