Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 3. fejezet

3. fejezet, 1. rész


 


Csak pár perce voltak a lakásban, amikor a telefon megszólalt. Kriszti mamája Becky volt. Azt mondta, hogy bent kell maradnia a kórházban, mert csak kevés nővér tudott bejutni. "Minden rendben lesz? Rendben lesz, ha Ted nagybácsi vigyáz rátok?"


Szemtelenül Tedre mosolyogva és remélve, hogy ez nem jut a vonal túlsó végére Kriszti biztosította az anyját, hogy nem lesz gond, és nem gond, hogy Ted bácsi fog rájuk vigyázni, minden rendben lesz, sőt nagyon is rendben. Igen, tudnak vacsorát készíteni, és nem kell aggódni, amíg másnap majd hazajön.


Miután a telefont visszarakta, Kriszti a fürdőszobába ment kimosni az újonnan kapott bugyiját. Nem akarta, hogy a parkolóban történt szexuális kaland megszáradó maradványai beszennyezzék.


A szoknyája alá nyúlva levette azt, kimosta és felakasztotta a szárítóra száradni. Emlékezetébe véste, hogy mielőtt a testvére késő délután hazaérkezik le kell vennie onnan.


Eriknek valahogy furcsának tűnt a lakás, amikor hazaérkezett. A testvére a konyhában sürgölődött és vacsorát készített Ted nagybácsi segítségével. Valamilyen elektromosságot érzett a levegőben, bár nem értette mit jelent, de felfigyelt a testvére és Ted nagybácsi közötti pillantásokra.


Valami nem stimmelt Kriszti öltözékével sem. A testvére a legrövidebb szoknyát viselte, amit addig lányokon látott. Olyan rövid volt, hogy a lány feneke mindig kilátszott valahányszor megmozdult, és ahogy meglebbent a szoknya, kivillant egy vörös színű bugyi körvonala. Nem hitte, hogy a testvére melltartót viselne, ugyanis ennyire tisztán akkor sem látta a lány mellbimbóit, amikor azon csak a melltartó volt.


A 13 éves fiú a konyhaasztalnál ülve figyelte a konyhában sürgölődő nővérét, a fasza kőkeménnyé merevedett és disznó gondolatok kavarogtak a fejében. Valahányszor Ted nagybácsi látogatóba jött az elmúlt években, a férfi mindig hozott a fiatal unokafivérének egy titkos ajándékot: meztelen fiatal lányok képeit tartalmazó magazinokat, olyanokat, akik egyidőseknek néztek ki a fiúval, és erotikus történeteket tartalmazó könyveket, amelyekben általában tinédzser korúak voltak a szereplők. A könyvekben gyakran voltak történetek fiú és lány testvérek vagy a család más tagjai közötti vérfertőzésről.


A fiatal fiú kedvenc jelenete a legutóbbi könyvben az volt, amikor egy eladósorban lévő lány a tini öccsével a folyosón térdelve meglesték, ahogy az anyjukat a szomszéd megdugja. Ahogy a két gyerek a szex jelenetet nézte a fivér benyúlt a nővére szoknyája alá és lehúzta a bugyiját. Aztán a fiú kigombolta és letolta a farmerját majd a faszát hátulról a lány szűk fenekének vágatába nyomta. A fiatal lánynak nagyon tetszett a dolog és a fivére a fenekét dugva nézte, ahogy a szomszéd az anyjukat szintén hátulról jól megdugja.


Amikor Erik a disznó könyveket olvasta és nézegette a szexi magazinokat általában maszturbált, és sok hatalmas orgazmusa volt. Ahogyan a történettől és a képektől egyre inkább begerjedt még a nadrágját is letolta az alsóval együtt. A deréktól lefelé ruhátlan fiú az ágy szélére helyezkedett és a lábait összeszorítva a kispárna szoros redői között ki-be nyomkodta a kis kemény faszát miközben a képeket nézve a lányokról fantáziált, és így végül eljuttatta magát a csúcsra. De később rájött, hogy hogyan tegyen egy papírzsebkendőt vagy egy darab WC-papírt a megfelelő helyre, amelybe beleélvezett és nem csinált akkora piszkot.


Mióta a nővérével egy szobában volt, nehéz volt a 13 éves fiúnak magányos perceket találni ahhoz hogy kiverje a faszát, de így is naponta legalább egyszer sikerült megtennie.


Az utóbbi néhány hónapban miközben a faszával a lábai között szorosan tartott kispárnát döfködte és a képzeletében az olvasmányaiban lévő fiatal lányokkal szeretkezett, a nővére lett végül az, akivel a szexet befejezte. A dugás szerelmes és piszkos gondolata töltötte ki a fiú fejét és ettől szinte állandóan merev volt a fasza.


Egy ideje sokkal közelebbről figyelte, amint a nővére a jelenlétében átöltözik a szobájukban, nézte a melleit, ahogy kitöltik a melltartót, és magában összehasonlította a nővére testét a magazinokban látott lányokéval. Különösen szerette figyelni a nővére lábai között lévő titkos helyet, amikor az a kedvenc vékony kis bugyijában sétált a szobában, ilyenkor titkon a szemei a lány bugyijának a lábak közötti kis részére tapadtak, miközben a fasza keményen lüktetett. Néha amikor az ágyban fekve figyelte nővére öltözködését a kezeit az alsója alá dugva markolászta a merevedő faszát. Ez különösen jól esett a fiúnak.


A fiatal fiú egyre merészebb is lett. Egyáltalán nem volt szégyenlős vagy zavart, amikor a nővére meglátta a fehér gyapjúalsójában kidudorodó merev faszát vagy az izgalmi állapota miatt keletkezett kis foltot. Sőt, titokban még tetszett is a fiúnak, hogy egy lány látja hogy mennyire kemény és begerjedt, még ha az a saját nővére is, és ettől a tudattól a fasza finoman összerándult. Később, valahányszor az anyjuk nem volt otthon és csak ketten voltak, a fiú mindössze az alsónadrágját viselve sétált a lakásban. Így tökéletesen láthatóvá téve elöl a 13 éves hosszú kemény fasza által képzett dudort a nővére számára.


Ezek a gondolatok sokasodtak a fiú fejében, miközben befejezték a vacsorát és Kriszti átsétált a konyha másik sarkába mosogatni. A lány formás derekának minden hirtelen mozdulatakor a szoknyája fel és oldalra lebbent. Erik látta hogy a 15 éves lány és Ted nagybácsi ravasz mosolyokat vált de még mindig nem teljesen értette az okát.


Vacsora után Ted javaslatára a nappaliba mentek megnézni egy filmet. A táskájáért menve Ted azt mondta, hogy ez egy különleges film, és azt hiszi hogy az unokahúgának és az unokaöccsének is valóban fog tetszeni. Kriszti lekapcsolta a villanyt és befüggönyözött, miközben a férfi betette a kazettát a videóba és bekapcsolta a TV-t. Mindannyian leültek a díványra, Ted az egyik, Erik a másik végére, míg Kriszti kettejük közé ült és az egyik lábát felhúzta maga alá. Miközben a lány leült a fiú mellé, Erik titokban leste a nővére lába közét, hátha elkap egy pillanatnyi látványt a felcsúszó szoknya szélei mentén. Bár alig, de a szoknya éppen hogy eltakarta a bugyi alsó részét.


Mindenféle bevezető képek és feliratok nélkül mindössze egy kis halk hang kíséretében a film elkezdődött. Egy nagy nappali totál képe látszott vagy egy tucat meztelen alakkal, akik vagy a fotelekben ültek, vagy a padlón feküdtek. Ahogy a kamera képe közelített és élesedett, világossá vált hogy a meztelen alakok mind tizenéves gyerekek, akik különböző szexuális aktusokban vesznek részt.


A kamera azonnal egy nagyon nyúlánk szőke hajú lányra közelített, akinek kis hegyes gyerekes mellei voltak és a padlón térdelve mohón egy fiatal fiú faszát szopta. Mindkét fiatal meztelen volt. A fiatal fiú egy nagy fotel szélén ült és a vékony csupasz lábait szélesen széttárta, miközben a lány közöttük térdelt, a fiú gyengéden simogatta a lány fejét és halk alig hallható szavakat mormogott hozzá.


A kamera ugráló mozgással oldalra ment és a lány arcának oldalára fókuszált. A lány mindkét kezével a fiú faszát szorítva felfelé irányozta, miközben a feje fel-le mozgott és a fiú rúdját majdnem teljesen beleengedte a szájába. Még a lány beesett arca is látszódott, ahogy szívta és szopta a kis sima rudat az összeszorított ajkaival. Aztán a kezét használva óvatosan fel-le húzogatta a fiú törékeny csúszós faszát. Egyikük sem látszott 13 vagy 14 évesnél idősebbnek, de a lány határozottan gyakorlottabbnak tűnt, és teljesen felszabadultan csinálta az aktust.


Egy pillanat múlva a kép szétnyílt, egy kissé elfordult, és egyből mellettük egy kissé pufók, csúnyácska lány, nagyon rövid göndör barna hajjal, négykézláb térdelt miközben egy nálánál sokkal alacsonyabb és kisebb fiú hátulról dugta elképzelhetetlen sebességgel. A lány nagy puha mellei a hosszú mellbimbókkal lefelé lógtak és minden alkalommal ide-oda hintáztak, amikor a fiú csupasz lágyéka nekicsapódott a lány széles fenekének.


Először a duci lányt a derekánál fogva tartotta a fiú és így dugta a fenekét a vékony faszával. Aztán várt egy pillanatot, rádőlt a lány hátára és megmarkolta a kezeivel a nagy melleket és az ujjaival megszorította azokat, miközben hirtelen újra a lányba hatolt.


A jelenet hamarosan jobban szétnyílt és a kamera lassan kezdett körbejárni a szobában felvéve még további szex aktusokat, melyben tini párok és három-négy fős csoportok vettek részt.


Az egyik lány egy kissé idősebbnek tűnt, mint a többi gyerek, lehetett úgy 16 vagy 17 éves. Hosszú, dús, sötétbarna haja és nagy, telt, hegyes mellei voltak hosszú kemény mellbimbókkal. A meztelen lány a padlón térdelt és egy hanyatt fekvő fiú ágyéka fölött lovagolt. Lassan mozgott a lány fel-le a fiú faszán, ami ki-be csúszott a lány hátsójában. Először a kamera lefelé fókuszált a lány fenekére és látható volt, ahogy a fiú fasza teljesen kijön, majd teljesen beléhatol. De hamarosan a kamera elindult felfelé a testén és az arcánál elfordulva látszott, hogy a fejét oldalra fordítja, a kezével egy másik mellette álló meztelen fiú faszát fogja teljesen a tövénél. A lány mohón szopta a hosszú, formás rudat a szájával, a nagy mellbimbói kemények voltak és hosszan meredeztek, ahogy a mellei hullámzottak és himbálództak a fel-le mozgástól a másik fiú faszán.


A lány fel-le szökellt a rúdon, ami egyenesen a puncijába vágódott, a mozgása felgyorsult és kapkodóvá vált. Aztán látszott, hogy az alsó fiú felett a lány mozgása megáll és egy nagy vigyorral kirántja a másik fiú faszát a szájából, fel-le rángatja a kezével a bőrt a fiú faszán, amelynek végéből fehér sperma sugarai lövelltek ki és csapódtak az arcára.


A kezében tartott farok kezdett elernyedni, ahogy a kilövellések csökkentek és végül teljesen megszűntek, a lány végül elengedte és a figyelme visszatért az alatta lévő fiúra. Előre hajolva a kezeit a fiú teste mellett letette a padlóra, a megfeszített karjaival a felső testét tartva újra kezdett fel-le szökellni a fiú ölében. Az összeütköző testük csapódó hangja gyengén hallatszott a felvételen, amint a két tini frenetikusan dugott.


Pár perc múlva a kamera újra elmozdult és megállt egy helyen, ahol a képet egy másik gyönyörű fiatal szőke lány arca és felsőteste töltötte ki. Nagyon a tizenéves éveinek az elején járónak tűnt, egy széken ült meztelenül, a kemény mellbimbói az alig kiemelkedő melldomborulatainak csúcsain lévő tízforintos nagyságú bimbóudvarokból álltak ki. Egy nagy mosolyt küldött a kamera felé és kilátszott a fogait fedő fogszabályzó.


Valami suttogás hallatszott a kamera mögül, valószínűleg a felvétel készítőjétől, és a fiatal lány hátradőlt a fotelben, felhúzta a térdeit és szélesen széttárta a formás lábait, merészen megmutatva a szinte teljesen szőrtelen kis punciját a kamera lencséje számára. Egy nagy kéjes mosollyal bedugta a középső ujját a szájába, ki-be mozgatva a nyelvével érzékien és izgatóan nyalogatta, mintha egy fiú fasza lenne az. Végül lenyúlt és mélyen becsúsztatta a keskeny, benedvesített ujjait a puncija rózsaszín ajkai közé.


Még mindig a kamerába vigyorogva, a lány elkezdett lassan maszturbálni, az ujja teljesen ki és behatolt a gyönyörű lány kis puncijába, és a kamera szorosan a fiatal lány csillogó szexi résére fókuszált. A középső ujja teljesen eltűnt a lányban azután kijjebb húzta és az ujjhegye körben végigszaladt a hasadékában majd újra vissza dugta és ezt ismételte számos alkalommal. Eriket teljesen lenyűgözte a lány szépsége és az önkielégítés valódi lezser érzékisége.


Nemsokára a lány ujjainak mozgása kezdett felgyorsulni miközben a fiatal lány egyre gyorsabban dugta ki-be azt az édes kis puncijába. Felváltva használta az ujját arra, hogy ujjal megdugja magát, majd az ujjhegyei gyors körkörös mozdulatokkal simogassák a duzzadt csiklóját. Úgy tűnt sikerült elérni a célját, mert egy perc múlva az egészséges mosoly a fiatal arcán átváltozott az élvezet oly intenzív grimaszává mintha az már a fájdalmat mutatná. A lélegzete sziszegése tisztán hallatszott a felvételen és az ujjai még gyorsabbak lettek, ahogy a kislány az orgazmusba hajtotta magát.


Az arcizmai megfeszültek, a szája és a szeme tágranyílt, ahogy két ujját a hüvelyébe nyomva tartotta és az élvezet a lábai közül elindulva felfelé végiglüktetett a testén.


A fiatal lány élvezetének és ujjai játékának figyelése után a kamera újra tovább lépett. Egy nagy, izmos, atléta termetű fiú térdelt a padlón és egy alacsony, törékeny lány lábait tartotta egyenesen fent a levegőben szétfeszítve. Nagy kezeinek ujjai a lány vékony sarkát szorítva feszítették szét a lábát és a fiú lassú ki-be lökésekkel nyomta be a hosszú, vastag faszának majdnem a felét a lányba.


A lány a fiú előtt feküdt és a kamera egy pillanatra a lány kerek szeplős arcára fókuszált. Ahogy Erik nézte, látta hogy a szemei csukva voltak és a feje lassan jobbra-balra mozgott. A lány száját halk nyögések hangjai hagyták el, ahogy az idősebb fiú lassan ki-be dugta a hosszú, kemény hímtagját a lány résébe.


Egy pillanat múlva a lány felett a kamera végigvonult, le a kis puha testén a szétfeszített combok közötti édes szexi réshez. Látszott hogy a lány nagyon fiatal, talán 11 vagy 12 éves, mivel még nem kezdett kifejlődni a melle, csak két kis sötétrózsaszín kör volt a mellkasán és alig kezdett el nőni a szőr a lábai között.


A kamera közelebb ment és a kislány ágyékára fókuszált, tisztán mutatva a fiú vastag meredező faszát, amely érzékien kapcsolta össze a két gyereket. Csak egy része, körülbelül a fele látszott ki a hosszú kemény rúdból, amely lassan és kéjesen mozgott ki-be a fiatal lány combjai között lévő alig pelyhedző résben. A kamera közelsége miatt jól látszott a tizenéves fiú faszának csillogó sötét feje, ahogy eltűnik a lány kis puncijának ajkai között és aztán az egész farok ismét előbukkan a lány szexuális izgalmának nedvességétől borítva.


Néha a lány szeme kinyílt és a felette tornyosuló fiúra mosolygott.


- "Mmmm... igen, nyomd belém..." - nyögte lágyan a fiatal lány. Nem volt ellenszenves a tini, buja gerjedelem a lány szemében.


A lány nagyon fiatal volt és látszott hogy nem tudja teljesen magába fogadni a fiú nagy faszát. De amit be tudott fogadni, azt látszott, hogy nagyon élvezte.


Egyszer, amikor a fiú egy kissé jobban kihúzódott, a nagy rúdja felcsapódott, ahogy a kislány szoros és csillogó puncijának szorításából kiszabadult. A kis meztelen lány gyorsan benyúlt a lábai közé és a fürge bal kezével megragadva a vastag rudat, lefelé irányította és becsúsztatta a fejét a nedves kis pinájába. Ekkor, ahogy a lányba hatolt, a fiú dereka gyorsabban és türelmetlenebbül mozgott, de még mindig csak a felét tudta a lányba ki-be nyomkodni.


- "Istenem... olyan jó érzés..." - nyögte a fiú halkan, amint a lány kis lábait széjjelfeszítve előre-hátra lendítette a testét.


- "Nekem is." - jött a lány távoli válasza.


A két fiatal folyamatosan nézte a forró tini videót. Mindketten érezték a növekvő izgalmi állapotot a két fiatal között és egy perc sem kellett, hogy a kis lány valami hasonlót mondjon: "Ne élvezz el bennem!", pont azelőtt, hogy a fiú egészen kirántotta a faszát, ami teljesen felcsapódott. Ekkor az ondó fehér sugarai lövelltek a levegőbe a fiú vöröslő faszának a végéből. A hosszú vastag fasz újra és újra kilövellt.


A fiatal lány gondolkodás nélkül, nagy gyakorlattal az ujjait a fiú lüktető fasza köré fonta. Gyorsan rángatni kezdte a fiú hosszú rúdján a kezét, az ujjai fel-le csusszantak a selymes felületen és még több ondó buggyant ki a végéből ráfolyva a lány kezére. A kamera szétnyíló képében látszott az élvezet mosolya a lány arcán, ahogy fel-le pumpálta a csuszamlós rudat teljes hosszában, ezzel még erőteljesebbé és csodálatosabbá téve a fiú orgazmusát.


A fiú miközben a derekát előre lökdöste, továbbra is széjjelfeszítve tartotta a lány lábait, aki kézzel verte ki neki. Nem látszott hogy a lányt zavarná, ahogy a sűrű fehér geci a lapos hasára lövell, vagy végig folyik az ujjai között. A jelenet szemlélőiben nem volt kétség, hogy fiatal kora ellenére ezt már a kislány korábban is csinálta, és Erik érezte a merevedő faszát megrándulni az alsónadrágjában, amikor arra gondolt, hogy a buzgó fiatal lány milyen mohón tudná az ő faszát is kifejni, amikor elélvez.


A felvételek nagyon erotikusak voltak. Tednek még számos ilyen felvétele volt, amelyeket a legutóbb vásárolt kamerájával készített. Az utóbbi időben néhány fiataloknak rendezett szexpartin szexi aktusokról készített felvételt és hagyta, hogy a srácok utólag visszanézzék magukat a felvételen. Minden fiatalnak nagy lökést adott az, hogy saját magukat látták felajzott állatként szeretkezni és általában ez még vadabb jelenetekhez vezetett. Ráadásul a férfinak maradt mindig valami kellemes dolog, amikor egyedül volt.


 


3. fejezet, 2. rész


 


Kriszti és Erik a képernyőre tapadt szemekkel figyelték, ahogy a saját korabeli társaik oly könnyedén és felszabadultan vettek részt ebben a nyílt és szabad szex játékban. Eközben Erik a szeme sarkából látta, hogy a nagybátyja keze lassan cirógatja a nővére belső combját egészen fent a szoknyája alatt. Nem hallotta, hogy a nővére mondott volna valamit is a nagybátyjának azért, hogy hagyja abba azt, amit tesz. Sőt, miközben megpróbálta leplezni, hogy figyeli őket, Ted bácsi keze teljesen eltűnt a nővére szoknyája alatt és ott is maradt. Úgy gondolta, hogy most már tényleg fog szólni valamit Kriszti, de ő e helyett egy kissé széjjelebb nyitotta a combját, becsukta a szemét és egy halkat sóhajtott.


Erik elég sok pornóregényt olvasott és magazint megnézett ahhoz, hogy tudja, a nagybátyja ujjai mit csinálnak a nővére szoknyája alatt, így nehezen tudta eldönteni, hogy a szexet nézze a TV-ben vagy a mellette zajló szexi eseményeket.


- "A testvérednek tetszik az, amit teszek vele." - hallotta végül Erik a nagybátyja mély hipnotikus hangját. - "Akarod látni, mit csinálok vele?"


A félig elhomályosított szobában Erik a fejét oldalra fordította és lenézett a nővére ölébe, ekkor Ted nagybácsi halkan utasította Krisztit, hogy emelje fel mindkét lábát és tegye a kanapé szélére, majd nyissa szét a térdeit. Kriszti engedelmesen széttárta a combjait és Erik megpillantotta a vörös kis bugyit, amint a lány rövid szoknyája felcsúszott a derekára.


- "Nézd, mit vettem a nővérednek ma! Nem nagyszerű? És van neki ez a nyílása itt alul, úgyhogy bármit megtehetsz a puncijával. Így ni!"


A TV képernyője eléggé megvilágította a szobát ahhoz, hogy a fiú lássa, amint a nagybácsi keze teljesen befedi a 15 éves lány combjai közötti területet. A halvány vibráló fényben csodálattal figyelte, ahogy a férfi középső ujja lassan fel-le mozogva újra és újra átdöfi a bugyi nyílását és mélyen belehatol a fiatal lány forró nedves punci lyukába. A fiatal fiú elbűvölten figyelte élete első valódi punciját, a merev kis fasza keményen lüktetett a farmerjában és a végéből nedvesség cseppjei bukkantak elő. A 13 éves fiú feje kéjes vágyban úszott. Teljesen elalélt és a szemei a hihetetlen látványra szegeződtek.


- "A nővéred szereti ha játszanak a puncijával, így van édesem?" – mondta a férfi bársonyos hangon, miközben az ujjaival dugta az egyre inkább begerjedt tini unokahúgát a bugyi alsó nyílásán át.


- "Miért nem próbálod ki?"


Néhány másodpercig tartott amíg rájött, hogy Ted nagybácsi hozzá beszél. A begerjedt 13 éves fiúnak majdnem túl jó volt, hogy igaz legyen, még akkor is ha az a saját nővére volt. Minden vele kapcsolatos álmodozása keresztül szaladt a fején, mikor látta, hogy Ted elveszi a kezét Kriszti szélesre tárt combjai közül. A férfi keze lassított filmként fogta meg unokaöccse kezét és helyezte rá a lány selymes anyaggal fedett szeméremtestére.


Lassan, szinte védekezően megkereste a fiú középső ujjának hegye a lány bugyijának beépített nyílását és életében először a fiatal fiú megérezte a meleg ragadós nedvességét egy lány puncilyukának.


- "Ez az!" - hallotta nagybátyja hangját - "Most csúsztasd be az ujjadat az aranyos kis punciba... igen, így... benyomhatod egészen! Jó érzés, ugye? Krisztinek is tetszik... Most lassan mozgasd ki-be a puncijában. Így, most te ujjazod a testvéredet. Fogadok, hogy mostantól gyakran fogjátok csinálni ezt."


Erik el sem hitte, hogy mi történik vele és milyen szörnyen izgató ez a dolog. Úgy érezte, hogy a nővére puncijának ajkai megragadják a ki-be mozgó ujját, már a nedvesség miatt a kis rúd könnyedén csúszott keresztül a nyíláson. Már régóta álmodozott arról hogy erotikus játékokat végez lányokkal miközben azokat a pornó magazinokat nézte vagy a pornó könyveket olvasva maszturbált. A szexhez leginkább hasonló dolog az volt, amikor a kispárnával a lába között elégítette ki magát. De ez tízszer jobb volt annál.


Kriszti becsukta a szemét és újra sóhajtozni kezdett. Kedvelte azt az érzést, ami a puncijából kiáramolva lüktető meleg hullámokban elöntötte az egész testét. A begerjedt lányt nem érdekelte, hogy valójában ki izgatja a forró punciját addig, amíg valaki ezt megtette. Persze nagyszerű volt, hogy volt a közelében egy srác, aki ezt mindig megtenné, még ha ez a saját kisöccse is.


Ted egy pár percre hátrébb ült és széles mosollyal figyelte a két fiatal gyereket. Valóban nagyon szeretett segíteni az ilyen fiataloknak először felfedezni a szex örömét, főleg ha testvérekről volt szó. Amióta csak emlékszik szexuális viszonya volt a saját húgával, és boldogan segített más gyerekeknek, hogy felfedezzék a testvérükkel való hasonló kapcsolat élményét.


Eriket annyira lekötötte az, amit éppen csinált, hogy észre sem vette amikor a nagybátyja előrehajolva nővére fülébe súgott valamit, amire Kriszti széles mosollyal válaszolt. De annyira nem volt elmélyülve, hogy észre ne vegye nővére kezét, amint a lábai belső felét simítva az ölébe csúszik. A fiú felnyögött az ölét elöntő élvezettől, amikor a lány megtalálta a faszának kemény halmát és az ujjaival dörzsölni és nyomkodni kezdte. A 13 éves fiú először érezte, ahogy egy lány a faszával játszik.


- "Mmmm..." - sóhajtotta a fiú, amikor a nővére a tenyerét rányomta a rúdjára, megmarkolta és megszorította. Ahogy az érzések elborították a fiút mindent elfelejtett és az ujja egy pillanatra megállt a lány puncijában való ki-be mozgásban.


Ted bácsi újra előrehajolt és megint valamit Kriszti fülébe súgott. A 15 éves lány az ajkait megnyalva oldalra fordult és az öccse farmerjának sliccét megragadva lehúzta a cipzárját. Lerángatta és letűrte a fiú derekáról farmerját és alsónadrágját, megpillantotta a fiú kis kemény lüktető faszát, amelynek vöröslő vége már csillogott a végéből kiszivárgott nedvességtől.


Kriszti a combjait hirtelen összeszorítva megragadta a testvére kezét, mielőtt az elhúzhatta volna. A lábait a padlóra letéve előre hajolt, a kisöccse faszát a kezében felfelé tartva a szájával beborította a kis formás rudat.


Mindez olyan gyorsan történt, hogy Erik csak akkor jött rá mi történik, amikor a nővére meleg nedves ajka a fasza végére csúszott és az élvezet első hullámát megérezte. A fiú felnyögött a lába között kirobbanó hihetetlen érzésektől, hátrahanyatlott a kanapén és figyelte amint a faszán a tini nővére lassan felfelé húzza a szorosra zárt ajkait és érezte a lány nyelvét amint nyalja és végig siklik az érzékeny makkján.


A fiú hihetetlennek találta a vele történteket, olyannak mintha valamelyik szexuális fantáziájában vagy kéjes álmában lenne.


A nagybátyjuk is nagyon izgatónak találta a helyzetet és részt akart venni az aktusban.


- "Térdelj fel a kanapéra, azt hiszem van ott elég hely!" mondta a férfi a tini lánynak, miközben segített neki feltérdelni. Kriszti gyorsan követte az utasítást, de az ajkai nem vesztették el a kapcsolatot a kisöccse édes kis faszával, egy pillanatra sem hagyták abba a szopó fel-le mozgásukat a fiú sima, meleg kéjrúdján. A lány lélegzete gyors volt, a felizgatott puncija finom melegsége elnehezítette a bizsergetően nedves ölét.


Ted a lány szétrakott lábai közé térdelt, amelyek túllógtak a kanapé széle fölött. Felemelte a szoknya szélét és a lány dereka köré fektette. A lány a fehér tenisz cipőjét viselte és még mindig teljesen fel volt öltözve, ezzel még izgatóbbá téve a piros bugyi látványát, amit viselt. A comboknál a bugyi magasan fel volt vágva, így csak egy kis háromszög fedte a lány formás kerek fenekét. Egy kis vörös gumis pánt ment csak a lába közé, amely így szinte kettéosztotta a formás kislányos hátsójának dombocskáit. A TV villódzó fényében a férfi látta a megduzzadt punci ajkakat, amelyek a bugyi alján lévő speciális résből kikandikáltak.


Ted féktelen bujasággal nézett le a 15 éves unokahúga kéjes fenekére és puncijára, amelyet bájosan borított a selymes göndör szőke szőr. Vágyakozva nyalta meg a szája szélét, amikor lehúzta a cipzárját és előhúzta a vastag lüktető faszát a sliccéből, markával néhány fel-le rántást végzett a rúdon, amely egyenesen és keményen állt ki az öléből. - "Istenem, jó kis csaj." - gondolta magában miközben elragadtatva nézte az izgató látványt és az ujjai lágyan  dörzsölték a fasza felületét. Teljesen olyan mint a húgom volt, amikor még kicsik voltunk: mindig dugni akart miután egyszer elkezdtük.


Miközben a balkezével tovább izgatta magát a jobbal előrenyúlt és a tenyerét a tini hívogató hátsójára helyezte. Az ujjaival érezte a bugyi csúszós anyagát, míg a középső ujját a bugyi kivágásán keresztül belenyomta a lány nedvesen csillogó puncijába. A ujjhegyét meghajlítva behatolt a lány lyukába, majd Ted a kezét fel-le mozgatva mélyen ki-be csúsztatta az ujját a tini lány forró puncijában.


Miközben a bal kezével lassan verte a faszát, a jobbal az unokahúgát ujjazta. Érezte amint a szexuális nedvesség kiáramlik a lány puncijából és befedi az ujjait, ahogy azok előre-hátra csúsznak a puha selymes punci-szőrzeten és a fasza még keményebbre növekedett.


Kriszti halkan nyögdécselt, a nagybátyja ujjai újra megtették a kívánt hatást, amint elkezdték izgatni a lányt. Nagyon akarta a férfit: akarta a faszát, akarta a vastag kemény gyönyörű faszt ki-be járni a testében, akarta, hogy a férfi megdugja és belé élvezzen.


A felizgatott 15 éves lány hátra lökte a fenekét neki a nagybácsi behatoló ujjának jelezvén, hogy még többet akar, miközben a szájával mohón tovább szívta és szopta az öccse kis szexi rúdját. "Olyan jó érzés, de mikor fog már végre megdugni?" - nyögte magában a lány miközben a kéj tüze kezdett egyre jobban fellángolni a lábai között.


Ted nem bírta tovább. A férfi büszke volt arra a képességére, hogy hasonló fiatal lányokat felizgatott és szexuálisan felingerelte őket. Mindig érezte, hogy ő irányítja az eseményeket, diktálja a tempót, minden mozdulatot és lépést. De amint az unokahúga gyönyörű kis puncijában ki-be mozgó ujját figyelte és érezte az ujján a lány punci-ajkainak melegen nedves szorítását, kezdte elveszíteni a fejét, nem tudott tovább várni, meg kellett dugnia a lányt.


Hátulról közelebb lépett hozzá, balkezével a faszát a szőkeséggel borított puncihoz vezette, a lány bugyijának nyílásába nyomva behatolt a fiatal lányba. Amikor a nagy dudorodó makk szorosan a helyére nyomult a férfi a derekát előre lökte és a begerjedt fasza egy része belesüllyedt a szerelmetes tini szűk nedves puncijába.


Nem nagyon kellett előre nyomni magát, amint az unokahúga megérezte az idősebb férfi faszának behatolását a forró kéjnyílásába, hátralendítette magát a férfi felé és a férfi fasza nagyjából félig becsúszott a lány finom kis puncijába.


Kriszti ajkainak mozgása egy pillanatra megállt a száját kitöltő kisöccse faszán, amikor megérezte azt a csodálatos érzést, amint a nagybátyja fasza hátulról beléhatol és kitölti az éhes punciját. Szerette a kitöltöttség érzését, annyira kielégítette a férfi vastag kéjrúdja mélyen a testében és alig tudta kivárni hogy amikor elélvez benne a férfi, annak forró nedve megtöltse a punciját. De az is tetszett a lánynak, ahogy a kisöccse szexi kis fasza kitölti a száját és a rászoruló ajka újra, szívja és szopja a fiatal fiú lüktető farkát még akkor is, amikor a nagybátyja elkezdte hátulról lassan ki-be döfködni a vastag rúdját a lányba.


Erik úgy érezte, lebeg. A fejét valahol máshol érezte, elválasztva a testétől és kezdte elveszíteni a valóságérzetét. A zavaros ködön keresztül a 13 éves fiú lenézett az ölébe és figyelte ahogy a nővére gyönyörű ajkai mohón fel-le mozognak a faszán, miközben azt a kezével szorosan fogja a tövénél. A meleg, szopó nedvesség majdnem túl jó volt ahhoz, hogy igaz legyen, és elkezdte érezni, ahogy a golyói összehúzódnak, tudta, hogy ez a kezdete a csodálatos megkönnyebbülésének, amikor a gecije kilövell a faszából. Az ágyéka remegett a kéj hihetetlen érzésétől, amit sokkal erőteljesebbnek érzett, mint azt amit saját magának okozott a maszturbálások során.


Felpillantva a TV-re látta, hogy a szexfilm még mindig megy. Erik egy olyan jelenetet kezdett nézni, ahol egy nagy ágyon két aranyos meztelen fiatal tini lány térdelt egy hanyatt fekvő nyurga meztelen fiatal srác két oldalán. A kis mellbimbóik keményen álltak ki az alig fejlett kis mellecskéiken, előre hajolva egymást váltva használták a szájukat a fiú faszán, pont úgy mint a nővére Erik farkán.


Mindhárom fiatal egyidős lehetett Erikkel, valószínűleg középiskolások voltak, és Erik látta amint a lányok egymásra mosolyogtak, miközben egymást váltva szopták le a fiú merev faszát. Egyik a másik után vette a szájába a fiú kicsi, de kemény faszát. Gyakran megálltak a végénél, hogy nyelveikkel körbe nyalják a sötétvörös makkot, majd visszacsúsztatták a rövid nyurga faszt a szájukba és a szorosan záródó ajkaikkal szopni kezdték.


Körülbelül egy perc múlva az egyik lány a markát használva addig rángatta fel-le a fiú faszának a bőrét, amíg hirtelen elkezdte sugárban kilövellni a fehér gecijét felfelé a levegőbe. A felvételen Erik hallotta a lányok élvezetes sikoltását, akik mohón juttatták el a fiatal fiút az orgazmusig.


Túl sok volt a fiú élvezését látni a felvételen és Erik érezte, amint a saját orgazmusa feltör mélyen a heréiből és kirobban a fasza végén.


Kriszti érezte, ahogy az öccse fasza elkezd lüktetni és gyorsan elrántotta a fejét, amikor a fiú fasza nagy erővel kilövellt, a fehér gecije felspriccelt és a hasára fröccsent. Ahogy a nagybátyja tanította, úgy használta a kezét a lány a kis sikamlós rúdon, bár a keze csupa ondó volt és összekent mindent, azért hogy az öccse élvezete még erőteljesebb legyen az ujjaival finoman morzsolgatta a golyóit. Ez volt az első alkalom, amikor egy fiút eljuttatott a csúcsra a kezével és a szájával, és a végeredményt nézve büszke élvezet töltötte el.


Erik úgy érezte, hogy literszámra lövellte ki az ondóját. Az élvezet gyönyörűséges görcseivel rándult meg a 13 éves fiú ágyéka és minden egyes rándulás egy újabb adag gecit küldött a levegőbe, az utolsó néhány a nővére kezére szállt miközben az tovább csúsztatgatta az ujjait fel és le a fiú lüktető, spriccelő rúdján. A fiúnak tetszett, ahogy a nővére az élvezés közben kiverte a faszát és látszott, hogy tudja, mit csinál.


Ted továbbra is tartotta a lassú lökő mozgását, hátulról ki és be dugattyúzta a faszát az unokahúga édes puncijába és figyelte a fiatal lányt ahogy a kisöccsét elélvezteti a kezével és a szájával. "Istenem!" - gondolta magában - "egy igazi kis szexi boszorka és valóban  fantasztikus kis puncija van."


Amikor az öccse fasza végre befejezte a kilövelléseket gyorsan összezsugorodott egy érdektelen kis lágy húsdarabbá és Kriszti a finom élvezetre kezdett koncentrálni amelyet a nagybátyja fasza okozott a lábai között. Elkezdte visszalökni a fenekét a férfi gyönyörteli behatolása felé és mindkettőjük mozgása felgyorsult és erőteljesebb lett, testük a szex őrült ritmusában csapódott egymásnak.


- "Istenem, olyan jó vagy..." - hallotta a férfi hangját a háta mögül, miközben a sikamlós dorongja egyre gyorsabban járt ki-be a lányban - "milyen nagyszerű fenék, milyen nagyszerű punci..."


A szavak megborzongatták a 15 éves lányt. Jó akart lenni, a legjobb szerető akart lenni, akit csak egy férfi kívánhat. Nagyon élvezte a dolgot, piszkosul jól érezte magát.


A lábai között a forróság gyorsan növekedett. Büszkeséggel töltötte el, hogy a nagybátyja a mai nap során már a sokadik alkalommal dugja meg őt, mivel azt már tudta, hogy egy férfinak időre van szüksége a napi többszöri közösülés után ahhoz hogy újra el tudjon élvezni.


Amint a feneke nekicsapódott a nagybátyja ölének érezte, ahogy az átható feszültség növekszik a testében. A férfi fasza mélyen a lányba hatolt, teljes hosszában mozgott ki és be. Érezte az orgazmus közeledtét és még jobban gyorsított a ritmuson, egyre gyorsabban lökött vissza a fenekével és szinte karóba húzta magát, ahogy a testét a férfi gyönyörű hosszú vastag faszára lökte.


- "Óh... Isteneeem... aaa" - jajdult fel hangosan, ahogy az orgazmus belevágott az agyába.


Ted hallotta a lány feltörő nyüszítését és látta amint a fejét hátraszegve a szemeit szorosan bezárja és a nyitott száján egy néma sikollyal elélvez, nagyon erősen. A lány orgazmusának látványa a férfi saját orgazmusát is megindította. Érezve a lábai közül felhömpölygő élvezet összehúzódásait a férfi egy végső lökéssel mélyen behatolt a lányba, az ágyéka nekicsapódott a lány bugyival borított hátsójának. A kezét a lány karcsú dereka köré fonva a fenekét szorosan magához húzta, a lüktető faszát mélyen Krisztibe erőltetve, a golyói - aznap már harmadszor - kipréselték az élvezet nedvét az éppen akkor élvező 15 éves unokahúga puncijába. A lány puncijának szorosan feszülő bemeneti nyílása erősen megragadta a férfi faszának a tövét és ez hihetetlenül jó érzéseket keltett a férfiban, ahogy az élvezet rándulásról rándulásra keresztül hullámzott a testén.


Egy pillanatra a két test szinte egybeforrottnak tűnt, egyikük sem mozdult, élvezték az intim kapcsolatot és a legutóbbi együtt megszerzett orgazmust. Lassan Ted érezte hogy a fasza lüktető összehúzódásai ritkulnak és a rúdja elkezd összezsugorodni, de a tini lány nedves puncijának redői még mindig szorosan benn tartották a férfit. A kéj végső sóhajtásával a férfi lassan hátrább lépett, a petyhüdt faszát kihúzva az unokahúgából. A fasza a nadrág sliccéből lógott ki és csillogott a lány ragacsos nedveitől.


- "Istenem, micsoda kosz van itt" - mondta a férfi egy kicsit nevetve. "Jobb, ha feltakarítunk." A fürdőszoba felé indult. Egy meleg és puha fürdőlepedővel megtisztította magát, mielőtt a nadrágjába visszatette volna a faszát. Épp kijött amikor Kriszti belépett, arcán egy meleg mosollyal és egy "épp most lett megdugva" kifejezéssel ment el a nagybátyja mellett. Kibújt a második bugyijából és úgy mint az előzőt kimosta és felakasztotta a törölköző tartóra száradni. A fürdőlepedővel ő is megtisztította magát, letörölte az öccse gecijét a kezéről és a karjáról és feltörölte a combja belső felén a lefelé szivárgó meleg nyálka vékony erét.


Ted, amikor visszatért a nappaliba kivette a különleges felvételt tartalmazó kazettáját a videóból. Eric valószínűleg már ágyba bújt. A férfi a lány köré fonta a karját és szorosan átölelte.


- "Későre jár és nehéz napod volt. Jobb, ha most ágyba bújsz és alszol egy jót." - mondta a férfi halkan.


A lány felpillantott és csintalanul mosolyogva a férfi szemébe nézett.


- "Az ágy jónak hangzik... akarsz jönni velem?"


A férfi lehajolt és megpuszilta a homlokát.


- "Istenem, egy szex-istennőt teremtettem." - mondta mosolyogva - "Szeretnék, de akkor semmit sem aludnánk. Olyan nagyszerű a tested és fantasztikus a puncid. Állandóan benned szeretnék lenni. Most menjünk lefeküdni."
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: