Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

... na és akkor mi van?

Furcsa dolog a félhomály. Bizonyos dolgokat elrejt, észrevétlenné fakít, másokat kiemel. Végigtekintve magamon egymástól független, sivár, göndör-fekete prémmel borított testrész-szigeteket látok a huzat hatására aprókat mozduló reluxa által rám festett, sötéten hullámzó árnyékóceánból kirajzolódni. Eseménytelen, lapos fertályai ezek fizikai valómnak, melyeket szürke csönd ölel körbe.
Persze pár perce még más volt a helyzet.

Akkor az ágyrugók ütemes nyikorgása kísérte nyögéseink, és lihegésünk kánonja töltötte meg a szobát és méretes husáng, vagy oszlop, de mégis inkább torony alakjában meredt előre szervem, amely kímélet és irgalom nélkül, bársonyos ívek és finom hajlatok közt durván hasított utat magának kedvesem forrón rángó mélységeibe, hogy ott aztán lávafolyamként törjön elő belőle kielégülésem nedve.
Most szinte nem is látható. Aszott, apró, szánalomra méltó, kukac. Elveszik az árnyak játékában, s talán észre sem venném, ha a ráncos-gyűrött végéből szivárgó patak szőreimmel szabdalt, kanyargós ragacsfelszínén meg nem csillanna az utcai lámpák beteg-sárgásan vibráló fénye.

Szám a közelmúlt emlékei okán szívemet elöntő büszkeség hatására önelégült mosolyra húzódik. Korábbi mozdulataink képe talán valaha már látott, de lehet csupán csak elképzelt pornójelenetekkel keveredve, kavarog fejemben, s noha mi külsőre nem vagyunk olyanok, mint az abban szereplő tökéletesre tenyésztett-faragott hímek és nőstények, de teljesítményünk a megelégedettség érzésével tölt el. A mellettem szunnyadóra nézek.
Tekintetem végigfut a gerinc által a bőrre rajzolt halvány bukkanók sorozatán, át a farkcsont völgyén egészen a finom pulzálással lassan záródó, de magából még minden egyes mozdulattal fényes csatak-ösvényen tovatűnő opálos félcseppek formájában olajjal keveredett gecit pumpáló végbélrózsáig. Az ösvény a fenék félgömbjei között tűnik tova, s noha nem látom, de elképzelem, amint a cseppek fennakadva, egyesülve várják be egymást a húsos ajkak bársonyos bőréből fekete drótszálerdőként meredező szőrökön, majd kellő méretűre hízva folytatják útjukat társaik és a korábbi élvezések váladékai által tapasztott kaotikus ösvényen. Eljátszok a gondolattal, ez egy véget nem érő, csak a fantáziámban létező utazás, holott tudom, lassan, apránként nő az a ragacsos tócsa a lepedőn, amely rejtve szivárog át az anyagon, bele a matracba, hogy aztán ott nappal a párnák, éjjel a frissen mosott kelme által rejtve, de mégis kipucolhatatlan undorfoltként megragadva örök mementója legyen a közelmúlt történéseinek.

Az orrom megtölti tulajdon izzadságom és az ő verejtéke, az olaj édeskés aromája és egy megfoghatatlan, de jól ismert szagfoszlány, mely a behatolást követően tátongva maradt hasadékból szabadult elő, miközben érzem azt a bőrömbe ivódó, lemoshatatlan és fojtogató filmrétegét magamon és ezer helyen tépik bőröm a legkisebb mozdulatomra is mozdulni akaró, de nedveink által egymáshoz tapasztott szőrszálaim.
Halk kattanást, majd mélyhangú halk, de egyre hangosabbá és magasabbá váló surrogást hallok. A távirányító után kapok és elindítom a lejátszást. Pár pillanattal ezelőtti kielégült valómmal nézek szembe. Figyelem magam, ahogy a világra és magamra nézek, látom, amint visszagondolok a korábbaikra, látom érdeklődő nézésem mellyel tulajdon farkam bámulom, látom az elkalandozó gondolatokat, a szánalmas vigyort és a mellettem fekvőt kutató pillantásokat. Látom megtörni a pillanatot.
Önnön szemembe meredek és villódzni látom a feliratot...
Dugtam egy nagyot! ...na és akkor mi van?
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Húúú ...
Most megvizsgálom az érzéseimet brrr., tehát sikerült átadnod azt, amit, vagyis a fogalmazás azzal egyenes arányban jó...és nagy deee, de azt meg úgyis tudod. (remélem)
nagydee ·
persze, hogy tudom.

kb. azt a hatást érthettem el vele, amit szándékoztam.

Igazat megvalva azért arra számítottam, hogy több emberből veri ki a biztosítékot. Egy gyalázkodó hizzászólás igen gyatra eredmény... :smile:

Titina ·
Szó mi szó, te tényleg megdöbbented az embert.
Talán az a baj, hogy a szép dolgok átélése ellenére szembesítesz mindenkit a rút valósággal.
Mindezek mellett gratula, mert ennél hitelesebben nem lehetne megfogalmazni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: