Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

n Epilog Masc

Nagyon széplány volt. Igen, ezt a férfiak és a nők egyöntetű véleménye alapján állíthatjuk. Pont megfelelt a kor szépségideáljának. Hosszú, hátközépig érő természetes, vörös haja volt, ehhez egy élénk fehér bőr párosult. A vörös és fehér e tökéletes kombinációja szinte démoni külsőt kölcsönzött neki, de csak a maga kacér formájában. Ez az enyhe rosszalkodni vágyás, ami sütött belőle tette még vonzóbbá, mint amilyen volt.
Az arca egyszerűen tökéletes. Két szeme volt, és ezek a megszokott helyeken, szinte teljesen szimmetrikusan helyezkedtek el. Két szemei közt és alatt egy gyönyörű, kicsit hegyes orr csücsült, és méltóságot kölcsönzött a lány tekintetének, amit a gyönyörű, hosszú szempillák tettek tökéletessé. Szája akár két bimbózó tulipán. Szép, nem túlzottan telt, de formás ajkak, tették érzékivé, amit csak fokozott a féloldalas mosoly, ami most is az arcán volt.

Kicsit lejjebb haladva egy gyönyörű fehér nyakat találunk. Ilyen tökéletes ívet ember nem is alkothat csak a természet, ráadásul ez a tökéletes ívű nyak egy tökéletes vállban folytatódik, és egy pár tökélete kart ígér nekünk. Ez igaz is. Gyönyörű, puha kezek, amiket arra teremtettek, hogy simogassanak velük, nehogy dolgozzak. A kényeztetés kezei voltak ezek.
Kezei közt a mellkasán a világ két legszebb melle feküdt. Nagynak mondhatók, de nem túlzottan, csak a maguk arányos mivoltában, de tökéletesek voltak. Feszesek és tartásuk volt. Olyan, amit ha meglát egy férfi, azonnal csak csókolni akarná.
A mellek alatt egy szép, sima, feszes hasat talál az olvasó, ami kemény, de markolható is, egy szerető férfi játékos módján.

És a lábak, és a szép formás fenék? Ezt sajnos nem látjuk, hisz eltakarja egy doboz teteje. Nem is doboz, inkább egy faláda teteje, amelynek két ajtaja, csak a felsőtestet engedi látni, és az arcot, amit a vörös haja keretez.
Ez a láda, benne A Tökéletes Nővel, az emberi gyarlóság, és primitív lét áldozatának a tökéletes példája.
Nagyon szép lány volt, amíg élt.
Hasonló történetek
10158
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4398
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

kukulkán ·
Jó a sztori és fogalmazás is .A széplány ,az első mondatban jelzős szerkezet és a jelzőt külön írjuk: szép lány volt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: