Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Múzeumok éjszakája 2.

Üdvözlök mindenkit, Anna vagyok. Ha valaki olvasta a történet első részét, tudja, hogy még nem volt vége a Múzeumok éjszakájának, és Regi még mindig itt feküdt az ágyon, és vártam a válaszát. „Egy közös zuhanyzás a folytatás előtt …?”

Rám mosolygott huncutul, majd felkönyökölt az ágyon.
- Benne vagyok…
Végigsimított a testemen, finoman, lassan, majd elidőzött a kézfejemnél. Éreztem, hogy várja, hogy menjünk a fürdőbe. Kézen fogtam, és kivezettem, miközben felmarkoltam a Martini- t meg a poharakat, hátha megszomjaznánk.

Megnyitottam a vizet, és elkezdtem a ruhát lefejteni róla. Ahogy omlott le Regiről a ruha, egyre jobban érezni lehetett a forrósodó leheletét, ahogy felizgul, mikor a ruha mozgása végigsimítja a bőrét. Besegítettem a kádba és végignéztem rajta. Mindig is élvezettel pillantottam végig a bőrén, olyan simogatnivaló látványt nyújtott, a munkahelyen, ruhában is, nemhogy így…

- Gyere Te is… - kérlelt.
- Persze, csak jó volt kicsit nézni Téged. – Láttam, hogy összezavartam.

Lassan vetkőztem előtte, közben egyre gyorsabb lett a pulzusom, valahogy féltem a nyílt meztelenségtől, de kívántam is nagyon, hogy lássam és ő is lásson. Töltöttem Martinit mindkettőnknek, közben éreztem, ahogy a pillantása süti a fenekemet. Odanyújtottam a poharat, egybekapcsolódott a szemünk és még miközben mohón ittunk, hogy lazítson el az alkohol, addig is elvesztünk egymás szemében.

Beléptem mellé a kádba, hirtelen libabőrös lettem a víztől. Nevetett, és lefröcskölt. A víz kellemesen meleg volt és mégis szinte fáztam, ahogy elborított a permet, és viszonoztam a játékot, míg szinte áramütésként ért hozzám a keze.

Elvesztettem a fejem, Egy gyors mozdulattal magamhoz húztam és rátapasztottam a szájára a számat. Szenvedélyesen csókolni akartam, hamar engedett, szétnyitotta az ajkait, éreztem a csókja ízét, a nyelve forróságát, és belefeledkeztünk a csókba.

Hosszú percekig élveztem ezt a mámort és tudtam, ő is. Közben elkezdtem lassan simogatni a karját, a hátát, majd ő is viszonozta a gyengédséget. Egyre jobban elborított a vágy, hogy megérintsem a meztelen mellét, de féltem, hogy mit szól, mit reagál. Lázasan simogattam tovább, hogy lazuljon el, egyre szenvedélyesebben simítottam a bőrét, egyre közelebb húztam a kezem a gyönyörű, hatalmas melleihez, míg egyszer csak lágyan áthúztam, szinte alig érintve felettük a kezeimet, amitől Regi megremegett, de láttam - éreztem, hogy lehunyt szemei mögött nincs tiltakozás. A kezeim most már csak a domborulatain időzött, ő meg átadva magát az érzésnek szinte csókolni is elfeledett, de nem bántam.

Ajkammal elvándoroltam az ő ajkairól lejjebb, egyre lejjebb, a nyakát csókoltam, a dekoltázsát, éreztem a bőre kellemes illatát, míg a nyelvem rátalált a mellbimbójára. Sóhaj szakadt ki Regiből, hosszan felnyögött és a csempét karmolászta a vágytól. Mindkét bimbó hegyesen várta, hogy sor kerüljön rá, és nem is kellett soká várnia.

Magához húzott, a melleim a hasához értek, az én mellbimbóim is tűhegyesek lettek egy pillanat alatt. Mikor megérezte, ő is kényeztetni akart engem, felhúzott magához és viszonozta, amit az előbb tőlem kapott. Beleborzongtam a nyelve körzésébe, a szívverésem egyre gyorsabb volt, a lélegzetem akadozott. Aztán a két mellem között végignyalta a hasam, a köldökömnél kört írt le, majd a combjaim felé vette az irányt. Szinte kiszaladt a vér a lábaimból, ahogy belegondoltam, mit akarhat tenni, de iszonyúan vágytam rá.

Talán bátortalan volt, vagy csak húzni akart, de csak a szeméremdombomtól messze járt az ajka, a combjaim csókolta, közben a fenekemet simogatta, mindkét kezével. Én a vállait cirógattam, majd gyengéden felemeltem magam mellé és újra forró csókban forrtunk össze.

Ekkor hirtelen eszembe jutott, hogy a víz folyik, és én nagyon szeretném látni a nedves testét, ahogy végigcsurog rajta a tiszta víz, így a tussal és a szemeimmel végigfürdettem Regit. Lesütött szemmel figyelt, éreztem, hogy nem akarja, hogy nézzem, csak az élvezeteknek akar hódolni, pedig már ezerszer mondtam neki, hogy nagyon szexi és érzéki nőnek tartom.

De nem akartam kizökkenteni, így inkább tusfürdővel síkossá tettem a bőrét, nagyon illet a cseresznye illat a hangulathoz, még vadabbá tette. Ő is bekent majd lemosdattuk egymást, belecsókolva egymás nyakába, mellébe, míg a víz csurgott rólunk.

- Gyere, menjünk be a szobába, takarózz a törülközőbe. – adtam oda egy fürdőlepedőt, és magamra is terítettem egyet, hogy azért az egész lakás ne ússzon utánunk, de a rendmániás gondolataimat hamar elhessegettem.
- Jó, bocs, hogy ilyen félszeg vagyok, csak azért… - elhallgatott.
- Semmi baj, ne hidd, hogy én nem aggódom, csak igyekszem palástolni, és persze nagyon szeretném ezt az éjszakát feledhetetlennek tudni, és ezért mindent megteszek. Már ha szeretnéd. De szólj, ha meggondoltad magad, nem kötelező semmi, csak hogy jó legyen mindkettőnknek.
- Persze…
- Na, ne csináld, nem akarom, hogy elmúljon ez a varázs! – unszoltam, magammal húztam a szobába és szintre erőszakkal ledöntöttem az ágyra.

Tudtam, ha most hagyom elkalandozni, talán sose lesz még egy ilyen alkalom, és talán örökre sajnálni fogjuk, ha elhalasztjuk. A teste fölé térdeltem, a combjaim közt volt Regi két combja, sütött belőlük a forróság. Lehámoztam a fürdőlepedőt róla, magamról viszont nem – hadd szokja, hogy nézem. Végigcirógattam újra meg újra a testét, én is csak az ágyékát hagytam ki. Ahogy felizgult ismét, megemelte a csípőjét, hátha így már hozzáérek, jelezte, hogy szeretné. Elmosolyodtam. Felnyomtam a fenekem, ettől a melleink összeértek, a szájunk találkozott, de csak ráleheltem a csókot, máris másztam lejjebb, hogy felpörgessem.

Azt a két hatalmas dombot, ami annyira tetszett, a hasát csókoltam, a combjait, aztán a forrón ráleheltem, anélkül, hogy hozzáérnék, a fazonra nyírt ágyékára. Nyögés volt a reakciója, és újra megemelte a csípőjét, de nem hagytam, hogy hozzáérjek, csak a belső combját simítottam, de ez már kevés volt:

- Kérlek, csináld még, akarom… - kérlelte.
- Örömmel… – és tovább hevítettem az amúgy is égően forró területet, majd nagyon finoman végigsimogattam a nyelvemmel. Leírhatatlan, ahogy erre felnyögött, és egyre csak kérte, hogy abba ne hagyjam. Tudtam, hogy nem is fogom. Most először értem nő ágyékához, mert bár voltam már lánnyal, de akkor eddig nem jutottunk el. Felizgatott, ahogy élvezte, amit csináltam, éreztem, ahogy nedvesedem odalent és én is vágytam ugyanerre, de élvezni akartam a kényeztetést, amit adhatok.

Nem tudtam, hogy milyen erősen nyomjam oda a nyelvem, de ösztönösen rátaláltam, a hangja egyre erősebb volt, szinte sikoltássá vált, mikor a szeméremajkai közé csúsztattam. Ismerkedtem az ízével, kellemes volt, és felcsigázott. Még, még, érezni akarom! Felpillantottam, láttam, ahogy a lepedőt markolja, és sóhajtozik, ettől a látványtól és a hangjától végigfolyt a nedvesség a lábamon, annyira belémvágott a vágy.

- Nehogy abba hagyd, el akarok élvezni, isteni! - követelte. Megszívtam válaszul a csiklóját, Regi ettől felsikkantott, de rögtön, zihálva elélvezett. Közben nyaltam a forró, duzzadt punciját és éreztem, hogy nekem sem kéne sok, újra kielégülnék, ha kényeztetne.
- … Óóóó… - percek múlva, miután csillapodott a remegése és a kéje, csak ennyit bírt mondani.
- Örülök, hogy így élvezted… Felizgatott, ahogy nyögtél. – válaszoltam neki. Bágyadtan elmosolyodott.
- Nem hittem, hogy egy nő ilyen orgazmushoz juttat egyszer.
- Egyszer…? – játszottam. – Ha akarod, nem ez lesz az egyetlen.
- Meglátjuk… De Te sem maradhatsz parlagon. – és felkönyökölt. Odahajolt és lenyalta az ajkaimról az ágyéka ízét, majd megcsókolt és rólam is lekerült a fürdőlepedő. Milyen más volt ez a csók, valami több volt benne, amit az elmúlt néhány perc oldott bele, ahogy átéltünk együtt egy ilyen mesés orgazmust.

Gyengéden a hátamra fordított és fölém került, és ő is csókokkal halmozta el a testem, közben az ujjaival játszott az ágyékomnál, amitől a vágyam ismét az egekbe szökött, erősebben vágytam az érintésére, mert kevés volt a cirógatás. A kezét mozgatva segítettem neki a ritmus megtalálásában, közben mélyen a szemébe néztem és kiszakadt belőlem a sóhaj. Elengedtem a kezét, már tudta, hogy mit akarok. Folyamatosan izgatott és a melleimet nyalogatta közben. Kezdtem elveszíteni az eszem, a köd elborított és csak élveztem, amit csinál, míg egyre jobban vágytam a kielégülésre.

- Istenien csinálod… - suttogtam.
- Élvezd csak – válaszolta és mosolygott, és megcsókolt. – Rám bízod magad?- kérdezte.
- Persze, tudod Te, mit szeretnék…

Benyálazta a másik kezén az ujjait és végighúzta a szeméremajkaim között. Éreztem a nedvességét, a melegét és azt is, hogy közelít a hüvelyemhez.

- Aaaa… Igen… - tört fel belőlem.

Lágyan belém nyomta egy, majd néhány húzogatás után két ujját. Nyögtem, sóhajtottam, a párnát szorítottam, és odalent az ujjait is, ő meg csak ujjazott, miközben a csiklóm is izgatta. Már csak szinte artikulátlan szótöredékek szóltak belőlem, a vérem rohant az ereimben, és a testem követelte az élvezetet….

Éreztem, hogy nem tudok parancsolni a vágynak, hogy kiélvezzem amit csinál, megfeszült a testem és hangosan nyögve elborított a kéj, végigáramlott az érzékeimben, szinte áramként vágott bennem és hosszasan kielégültem…

… Egymást simogatva pihentünk sokáig. És valahogy nem találtunk szavakat. A félelem nem nagyon múlt, de nem csinálnánk vissza, ez nagyon jó volt, de mi lesz, ha az irodában találkozunk?

Aztán Regi volt a bátrabb:

- Felnőttek vagyunk, tudunk viselkedni, és barátnők vagyunk – ha gondunk van, eddig is megbeszéltük. – mondta tiszta fejjel.
- Igazad van, kár görcsölni, hogy lesz- e folytatás vagy ismétlés, majd meghozza az idő és a lehetőség. – feleltem.
- Alakalom szüli…, ugye. – nevetett. Erre cinkosan rákacsintottam:
- Tudom, hogy még nem próbáltad a vibrátort, csak a dongodat, ami nem rezeg, legközelebb kényeztethetlek azzal is…

Erre Regi sokat sejtetően rám mosolygott.
Hozzászólások
További hozzászólások »
galagonya ·
Köszi!

És még függőben hagytam a végét, ugye... :wink:

Talán havasi gyopár folytatja, talán én... :innocent:

doorstop ·
Jó sorozat.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: