Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munkatárssal

Semmi több. Nem voltak elvárásaim, csak boldogabbá szerettem volna tenni néhány férfit azzal, hogy könnyít rajtuk.

Igen, az után az eset után, nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy én mindössze arra vagyok jó, hogy egy hímnemű kiélje a saját szexuális vágyait a testemen. Mint egy rongy, amit a sarokba dobsz, mert annyira büdös és koszos. Amit csak akkor veszel elő, ha valamilyen gusztustalan dolgot kell feltörölni. Ha kész vagy vele, mehet vissza a sarokba. Csak egy célt szolgál, másra nem kell.

Azt az esetet elfelejteni talán soha sem fogom. Nem is arról volt szó, hogy nem érdemeltem volna meg, hiszen beismertem, hibáztam. Nem lett volna szabad engedem annak a fiúnak. De akkor sem úgy tekintem a szexre, hogy az egy olyan dologra, amit öröké csak egy emberrel végezhetek. A szex, csak egy tevékenység amit, ha jól csinálnak, földöntúli gyönyörben lesz részünk. Meg szerettem volna osztani a többiekkel, de ha bárkinek is őszintén nyilatkoztam erről, azonnal lekurváztak.

Ez a fickó, viszont felülmúlta minden elképzelésem. Nehezen vettem rá magam, hogy igent mondjak.  Megdicsérte, milyen jól néz ki és a saját munkája mellett, még nekem is segített. El is csavarta a fejem, de rendesen. Pontosan tudta, hogy engedni fogok neki, hiszen tízből kilencet megdönt. Én viszont a barátnőimnek mindent bevallottam és hitegettem őket  azzal, hogy nemet mondok neki. Ők készséggel támogattak, hogy legyek erős és ne menjek bele, hiszen ő… más.

Igazuk volt, ezt tagadni nem lehetett, a fiú – dehogy fiú, inkább férfi – más etnikai csoportból származott. Viszont amikor kettesben maradtunk, megkérdezte tőlem, hány éves is pontosan, persze nem rosszból. Őszintén válaszoltam, mire a hapsi csak vigyorogva bólogatott, hogy az egy nagyon jó korosztály. Még fiatalok, de már van néhány érett év a hátuk mögött, ismerik a dörgést.

Később örömmel mutatta meg azt is, hogy ő konkrétan milyen előjátékot szokott használni. Az ujjával hosszában végigsimította a nyakam és én teljesen bele borzongtam. Ekkor már tudtam, hogy muszáj elmennem azzal a fiúval is, sőt ha emiatt ribanccá válok, ám legyen. Nem akartam az életem egy olyan férfi mellett leélni, aki a munkája miatt felém sem néz. Mert az akkori pasim ilyen volt.

Én pedig már több mint fél éve elkezdtem másfelé kacsingatni. Ha tényleg szerettem volna, nem tettem volna semmi olyat, de akkor megtörtént. Az a másik, már az első pillanatban megtetszett. Kidolgozott teste, kemény feneke, őrjítő mosolya, de leginkább az, ahogy a testvére kisbabáját a kezében tartotta és gügyögött neki. Eszembe is jutott, hogy erre a látványra minden nő nedvesedne, mint ahogy én is.

Persze őszintén elmondtam a pasimnak, hogy a barátnőm a picivel és a bátyjával lakik egy lakásban. A pasim viszont figyelmeztetett, hogy vigyázzak, nemhogy majd este véletlenül a báty ágyába fekszem. Ismerte a férfiakat, ő is az, tudja, milyen kitalált szöveget vesznek elő, csak azért, hogy megdughassák a lányokat. Engem pedig kissé gyerekesnek gondolt, annak ellenére, hogy kettőnk közül én voltam az idősebb. Telefonbeszélgetésekkel ellenőrizgetett 400 km távolságról. Úgy gondolta, amíg vele beszélek, bajom nem lehet. Arra viszont nem gondolt, hogy ez az egész kontrollmániája, csak olaj a tűzre.

Nem gondoltam, eszembe se jutott, hogy lehetséges, sőt még annak is örültem, hogy egy helységben lehetek a fiúval. Jól elbeszélgettünk a jövendőbeli könyvemről, ahol írás közben egy kicsit elengedtem magam és igen, a 18-as karika ott volt. Ennek jelenlétét a pikáns szöveg is alátámasztotta. A báty mondhatni zavarban volt, minden alkalommal, sőt kissé meg volt ijedve, hogy ilyen rámenős voltam, de tetszett neki, hogy olyan nyíltan tudok beszélni a szeretkezésről. Meghívott a halloween-i bulira, ahová el is mentem... de ez egy másik sztori. Inkább menjünk időrendben visszafelé.

Szóval az a más etnikai csoportba tartozó fiú elég erősen udvarolt nekem, és a melleimet kézrátétellel le is ellenőrizte, hogy vajon valódiak-e. Ekkor kellett volna elcsattannia a pofonnak, de valahogy csak röpke gondolat maradt és nem valósult meg. Ledöbbentem a tisztességes reakcióm hiányán, és azt vettem észre, hogy jól esett. A pasim nem szokott ilyeneket csinálni, sőt nekem kell kikényszeríteni az együttlétüket és már belefáradtam. Ez a férfi pontosan tudja, mitől nedvesednek a nők. Tapasztalata van bőven, hiszen már 14 éves korától csinálja, és nem tagadta, elég sok lányon, nőn, asszonyon végigment.

Ez az információ egyáltalán nem zavart, sőt inkább felnéztem rá és kíváncsivá tett. Persze ott volt annak is a lehetősége, hogy egyszerűen nagyzol, szépít, hazudik, ahogy az összes tenné egy menet kedvéért. Viszont én már elég régen voltam együtt a barátommal és szeretem a szexet. Mi rossz van abban, ha valaki más kisegíti a pasim abban, hogy engem boldogabbá tegyen? Beleegyeztem. A helyszín a legbiztosabb helyen lett volna, ahol senki sem jár: a mező. Az időpont: másnap délután 3 óra. A fickó még hozzátette, ha tudok, akkor hozzak pokrócot, úgy kényelmesebb lesz.

Eljött a másnap. Hamarabb le szerettem volna tudni, hiszen a kultúrházban teljesen egyedül dolgozotam, miért ne látogathatna meg egy kóbor együttlét erejéig? A fickó reagált az sms-emre, amit kapott és meg is jelent. Viszont csak egy cigit szívtunk el, hiszen neki kint kell lennie az emberekkel. Maradt a 3 óra.

Eléggé ideges voltam. Éhes is, de egy falat sem ment le a torkomon. Szinte remegtem. Mi lesz, ha meglát valaki? Mit mondok, ha megkérdik hová megyek? Milyen pokrócot vigyek? Tényleg ezt akarom? Ő mégiscsak más! – kattogott az agyam egyfolytában. Fél három után, viszont a fickó felhívott. Néhány másodpercig csak bámultam a csörgő mobilt és az futott át az agyamon, hogy most fogja lemondani az egészet. Változás volt, az tény. Ne a mezőre menjek, hanem a házába, egyedül van és még lesz is. Induljak azonnal.

Néhány röpke perc múlva, még utoljára szétnéztem az utcán és gyorsan beszaladtam a házába. Ő éppen a fotelban bagózott és felcsillant a szeme, ahogy meglátott. Megkínált engem is, így már ketten szívtunk. Cigarettát. A fickó egy idő után letérdelt elém és elkezdett simogatni, miközben azt próbáltuk megbeszélni, hogy is lesz az egész. Figyelmeztettem, beszéltem a barátommal és elmondtam neki mindent, erre a fickó egy pillanatra ledöbbent, de annál nagyobb vigyor ült ki az arcára.

Nem ijedt meg, hiszen tudja, mennyi konkurense van. És az évek alatt azt vette észre, hogy a nők valamilyen okból kifolyólag mindig őt válasszák. Elég gyorsan sikerült kibővítenie háremét. A pasim tényleg felhívott telefonon, ahogy azt megjósoltam. Hosszasan győzködtem, fáradt vagyok és éppen lefeküdni készülök. Azt hazudtam otthon vagyok, a szobámban, sőt megesküdtem arra, hogy a mezőre biztos nem megyek ki. A barátomat csak olyan tizenöt perces beszélgetés után sikerült meggyőznöm, miközben a másik már megszabadított a nadrágomtól és a bugyim alatt matatott. Nedves puncimat nyelvével kóstolgatta, amíg fejbe nem kólintott az orgazmus.

Ebben az örömteli mámorban, teljesen kábultan új helyen folytattuk pásztoróránkat. Hiszen én is látni szerettem volna a férfi felszerelését, ezért elkezdtem vetkőztetni. Ahogy az alsóját lehúztam, felbukkant a buja, göndör, fekete szőrzete, amely közt ott ágaskodott az a bizonyos bájdorong. Ekkor a férfi vigyorogva egy kérdést tett fel: Meg szeretnéd kóstolni? Egy röpke pillanatra a szemébe néztem és azon nyomban rácuppantam. Addig nyaltam faltam, amíg az kőkemény nem lett, és ezzel a tevékenységével csak mély sóhajokat hallatott.

Egy idő után leállított és a világ legtermészetesebb pózában erőteljesen belém hatolt. Nem tartott csupán egy percig, hiszen a férfi tarsolyában volt még egy ettől sokkal kielégítőbb testhelyzet. Hátulról vett kezelésbe úgy, hogy felsőtestemmel az ágyon fekve az ég felé emeltem fenekem. Ez a testtartás még jobbnak bizonyult, hiszen így már mindkét testnyílásom kezelésbe vehette. És meg is tette, hiszen elmondása szerint, ő jobban szereti a másikba. De hiába tiltakoztam, hiszen beterített csókjaival, érintéseivel, így csak még inkább fokozta kéjem. Kissé fájt, de észre sem vettem, mert ismét eljutottam a gyönyörök birodalmába. A férfi pedig csak mosolyogva nézte, ahogy végigvonaglik rajtam az élvezet.

A hatalmas kielégülés után a sírás fojtogatott, hiszen ez a reakció normális volt nálam. Ölelve köszöntem meg a férfinak, majd megkértem, a mellemre fejezze be. Ebben persze besegítettem neki és addig kényeztettem, amíg az ő teste is megfeszült és eleget tett kérésemnek.

Mindketten lihegve és izzadtan gyorsan felöltöztünk, elpakoltunk magunk után és ledőltünk a fotelba, hogy elszívjunk még egy cigit.

- Milyen volt? – kérdezte, hiszen látta rajtam, hogy alig hiszem el, mit tettünk nemrég.

- Eléggé megleptél – válaszoltam. – Eddig még nem dugtak seggbe...

- Az csak az ujjam volt... – mosolygott rajtam kéjesen, majd tekert még két cigit.

- Oh... – döbbentem le. Ha az csak az ujja volt, mennyire fog fájni az, ha az egész farkát belém nyomja? Inkább nem kérek belőle – jutott akkor az eszembe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
NancyCallahan ·
Vesszőhibák; mi sem természetesebb...
De az, hogy "arra a látványra minden nő nedvesedne", hogy egy kisbabát a kezében tart és gügyög neki?! Hát ne haragudj.. ez tényleg nagyon kedves dolog, de én nőként erre nem nedvesedni szoktam!!!
"Ismerte a férfiakat, ő is az"- na nem mondod... -.-
"A 18-as karika ott volt. Ennek jelenlétét a pikáns szöveg is alátámasztotta"--ez mégis mi?
"Mi rossz van abban, ha valaki más kisegíti a pasimat abban, hogy engem boldogabbá tegyen?"- eddig bírtam. Világunk megérett a pusztulásra.

Pavlov ·
Túl sok az elírás, olvashatatlan.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: