Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munkásszállón Karácsonykor

Ágival a munkásszállón ismerkedtünk meg. Szőke haj, nagy ciccikkel, magas, hajadon, mint én. Én 24 vagyok, Ági harmickettő. Karácsony volt, és alig maradtak a szállón, mi egymást ajándékoztuk meg, de nem akármivel, egy kis vodka után ölelgetni kezdtük egymást.
- Úgy hiányzik a családom - mondta Ági.
-  Hát nekem is.
- Igyunk - emelte fel a poharát Ági.
- Isten-Isten - koccintottunk. A hó nem esett, fekete karácsonyunk volt.Az ötfős szobában ketten laktunk, Marcsi a harmadik lány hazautazott a szüleihez.
Gyertya mellett megettük a vacsorát, közben beszélgettünk a szexről, fiúkról. Ujjaink néha egymáshoz értek. Néha Ági, mintegy véletlenn a lábával megsimogatta az enyémet az asztal alatt, nem  is tudtam örüljek-e neki vagy ne.
A szöszim lába a vacsora végén a lábam közé simult, megfordult az étel a számba, alig bírtam lenyelni.

Felálltunk és Ági közelebb jött, azt mondta, nagyon vonzó nő vagyok. -Te is szép csaj vagy-nyögtem ki nagy nehezen. Valahogy csókolózni kezdtünk, eléggé szédültem tőle, furcsán éreztem magamat egy kicsit.  Ági melleire tettem a kezeim, a kemény cicik nem fértek a markomba, éreztem a pulóveren keresztül, megkeményedtek a mellbimbójai.
A lány kapott az alkalmon.
Felhúzta a ruháját.
- Nyalogasd, szívogasd egy kicsit. -Kéjesen elkezdett nyöszörögni, míg én nyalogattam, meg csókolgattam. Ő addig a hátsómat fogdosta, a lábam közé is nyúlt, nedvesedtem tőle rendesen.
Nemsokára elkezdte kigombolni az ingem, miközben csókolóztunk, illetve simogatta a már szabaddá vált bőrfelületeket, mert közben elkezdte a nadrágomat is letolni. Az ingem a földre esett, a csipkés melltartóm is. Kirázott a hideg, libabőrös lettem. Elkezdte a mellemet szívni, én meg simogattam közbe, és közbe az ágyhoz értünk valahogy, nem is vettem észre.

Elkeztük egymást ott teljesen meztelenre vetkőztetni, hangosan szuszogtunk. Csókolózás és egymás simogatása mellet meztelenek lettünk, az ágyra dőltünk, két jó test egymáson. Elkezdtük egymást végül ujjazni, egy, kettő majd három ujjal. Egymás mellé ültünk, a falnak támaszkodva, csókolóztunk, simogattuk egymást.

Ági az első élvezésem után a lábam közé feküdt, nevetve felnézett, kezeit a combom alá tolta, és elkezdett a nyelve hegyével simogatni.A nyelvcsapásai célzottak voltak, mindenhol éreztem, nemsokára másodszor is eléveztem.
Józsi a portás feljött éjjel, mindketten meglovagoltuk a húsos falloszát.
Nagyon jó Karácsonyt varázsoltunk magunknak.
Hozzászólások
fannyka ·
Összecsapott. Rettenetesen összecsapott. Ez az írás akár érdekes is lehetett volna lényegesen hosszabb bevezetéssel, és érzékibb szexjelenettel. Így nagyon gépies az egész, semmi hatást nem képes kiváltani az emberből.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: