Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

munkahelyi sztori

Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkeztem az óraátállításról…

Sajnos Mártikát nem tudom kikerülni, az ő irodáján keresztül lehet bejutni hozzám. Nem lenne vele baj, ha nem beszélne egyfolytában. Nem tudom, hogy csinálja de gyanakszom, hogy tud a fülén is levegőt venni.
Öt perc alatt sikerül is áthaladnom a 20nm2 irodáján.
Huu végre leülök, szusszanok néhányat, és már nyomom is a gépem power gombját.
Csukott szemmel bepötyögöm a kódot és nézem is a levelezést.
18 olvasatlan! Atya ég, na ehhez nincs kedvem ma, zárom és már nyitom is a mellesleget. Átböngészem az új csajokat, kicsit fantáziálgatok, majd elszánom magam, hogy elinduljak a büfébe, mert tudom, hogy kb. 5 perc és jön a takarítónő.
Hát igen ezt a találkozást is igyekszem általában elkerülni, de sajnos, muszáj néha maradnom, mert olykor rosszba dolgokat művel az asztalomon, mint a kereszthuzat.
Még ezen morfondírozok, már nyílik is az ajtó /nem-nem semmi kopogás/ és robban be rajta tele energiával Zsóka néni, de most látom, nincs nála a seprűje! Pedig meg voltam győződve róla, hogy anélkül egy lépést sem tesz. Tehát beviharzik, de jön utána valaki, még nem látom teljesen, mert kb. fele akkora, mint kedvenc takarítónőm.

Hűűűű barátom csak nézek, ki ez a kis tündér?
Na neee, ezt nem hiszem el, istenem hát vannak csodák!
Ő az új takarítócsaj!
Zsóka körbemutogat mindent, hogy hol a kuka meg ilyenek, mit kell, és mint nem szabad letörölni, „mert ha letörlöd a telefonját azt az úr nem nagyon szereti” jegyzi meg a boszorkány. Persze gondolom magamba, hogy állna görcsbe a kezed a büdös rongyoddal benne, de úgy, hogy kiműteni se lehessen belőle, na talán akkor megéreznéd milyen hányásszaga van...

Na de ezzel most nem is foglalkozom, nem mondok rá semmit, csak nézem az új jövevényt.
Alaposan szemügyre veszem, és megállapítom, hogy szinte tökéletes 20 év körüli nőszemély. Miközben járkálnak fel s alá legalább ötször, hatszor lopva rám néz és 1-2 másodpercig mindig egymáson felejtjük a tekintetünk.
Majd hírtelen eltűnnek de hallom Zsóka szavait, hogy gyere, megmutatom a többi helyet, aztán kezdhetsz is! Húú azanyját összegzem a történteket, nem is vagyok még olyan éhes, kihagyom ma reggel a büfét, csak az automatához szaladok le egy kávéért, és várom, hogy Judit visszatérjen. Egyenlőre ez az egyetlen dolog, amit tudok róla, a neve, de biztos voltam benne, hogy ez nem lesz így sokáig.

20 perc várakozás után, halk kopogás

- Tessék! - nyílik az ajtó, és Ő jön be rajta .
- Szia, jöhetek, nem zavarok nagyon ?
- Neeem, dehogy, gyere csak nyugodtan !
Látom rajta, hogy nagyon zavarba van, ez hihetetlenül aranyossá és vonzóvá teszi!
Elkezdem faggatni:
- Helyettesíted Zsókát még beállítják a pészmékerét?
- Mit? Mit állítanak be?
- Semmit, hagyjuk. Csak érdeklőttem, hogy most már mindig Te leszel vagy csak kivételes alkalom?
- Hát most én egy kicsit, még nem végzek a sulival addig bizti, aztán nem tom.
- Suli?? Milyen suliba jársz?
- Az érettségit csinálom estin, aztán a nővérem felvett addig ide magához.
- A nővéred?
- Igen, övé a takarítócég.
- Ahha.

Faggatom még egy kicsit általános dolgokról, sajnos igazi témát nem találtam vele. Szerintem egy kicsit butácska szegénykém, de nem ítélek elhamarkodottan.
Egy biztos hihetetlen milyen erotikus kisugárzása van! Az a fajta nő ha meglátod egyből a szex jut eszedbe, még akkor is amikor éppen a lábát áztatja és közben a sarkát reszelgeti. Alacsony lány, max 165 cm. Vékony alkat, szép kerek formás fenék, és normál cicik, az a se nem kicsi se nem nagy. Rövid fekete haj és gyönyörű zöld szemek! Ja igen lehet, hogy ez tette igazán szexivé olyan gyönyörű húsos vastag ajkai voltak, hogy akaratlanul is az jut az eszébe az embernek, hogy milyen finoman is csinálhatja velük…
És egy biztos én még nem találkoztam olyan nővel, akinek vastag szája volt és ne szerette, volna hosszú percekig kényeztetni férfiasságom.
Persze, hogy beindult a fantáziám…


Teltek múltak a napok, és egyre közvetlenebb lett, már-már zavarba ejtők voltak a félreérthetetlen megjegyzése. Odáig jutott a dolog, hogy tudtam, muszáj valami konkrét lépést tennem mert elterjeszti a cégnél, hogy impotens vagyok…
De nem így történ, nem én léptem. Ő volt az aki feldobta a magas labdát és le is csapta!!

A szitu a szokásos volt bejön söpröget, törölget, és közben dumálunk. Én szürcsölgetem a szokásos reggeli kávémat, és nézem a szex oldalakat a neten. Nem tudom aznap miért nem léptem ki csajnézegetésből, csak letettem kicsibe mikor olyan helyen állt, hogy rálátott a monitorra.
Duma-duma
Majd megkérdezi
- Tudod, hogy ablak van mögötted?
- Persze 5 éve ugyan ott van!
Nézek rá értetlenül, és ő csak mosolyog, nagyon huncutul mosolyog!
- És azt is tudtad, hogyha le van engedve mögötte a redőny, akkor olyan, mint egy tükör?
Atya ég most esik le! Ez mindent látott végig,

- Látom az orál a kedvenced! Én is nagyon szeretem! Csak nézni szereted, vagy csinálni is ?

Meg sem tudok szólalni, levegőt is nehezen veszek, csak nézek rá kitágult szemekkel, és közben nagyokat fujtatok.
De ő már tudja, mit akar, megkerüli az asztalt és odajön mellém, kiveszi a kezemből az egeret és rákattint a kisablakra. Persze egyből fölugrik egy kép egy hatalmas szerszámmal, amit éppen egy szőke nő szopogat.

Óó mondom ez totál bukta!
De nem reagálja le.
- Felizgat?
- persze ! – felelem.
- És milyen utána itt ülni, állva ?
Hát mondom elég vacak. Erre ő:
- Láttad már a pircinget a nyelvembe?
- Jaj neee! Nem mondod, hogy az is van?

Erre kidugja a nyelvét és megrezegteti és elkezdi felső ajkait nyalogatni vele, majd ráharap húsos alsó ajkára.
- Na, hogy tetszik?
De nem várja meg a választ, beletúr a hajamba majd odahajol a fülemhez és belesúgja:
- Megmutassam mit tudok vele…??

Csak bólintok, már szólni sem tudnék, mert érzéki szájával már csókol is. De csak finoman szívogatja ajkaim. Majd letérdel elém, én kifordulok a forgószékkel, az állítógombbal teljesen megemelem, hogy ne keljen akkorát hajolnia. Kezeivel már kőkemény farkam markolássza, sötétzöld szemeivel közben engem bámul és nézi reakcióim. Elkezdi kifűzni az övemet, és utána lassan kipattint minden egyes gombot.

Én megemelem a fenekem, hogy le tudja húzni a nadrágomat, már csak a hófehér alsógatyám van rajtam, azon keresztül puszilgatja. Megpróbálja bekapni és amennyire ezt nadrágon keresztül lehet meg is teszi. A nyálától és az elő váladéktól már teljesen átázod ez a ruhadarab rajtam, de nem akar még megszabadítani tőle. Kezeivel heréimet simogatja szájával folytatja a puszilgatást. Most megkérem, hogy csinálja rendesen, mert már megőrülök, hogy érezhessem forró ajkait.

Fogaival megharapja nadrágom gumis részét és elkezdi lehúzni rólam, de ez csak annyira sikerült neki, hogy farkamból kb. 5-6 centit szabadított ki a nadrág fogságából.
Kőkemény duzzadt makkomat kezdte el nyalogatni, és nyelvével simogatta a felszabadult részeimet, eljátszott így velem egy kicsit majd végre kezeivel elkezdte lehúzni rólam a fehérneműt.

Óóóó istenem ez észbontó már látványnak is, hát még az érzés hozzá!
Ott térdelt előttem és most már rendesen hozzálátott a dologhoz. Szemeit becsukta és látszott az arcán , hogy nagyon-nagyon élvezi, amit csinál. Lassú finom volt a mozgása, szerencsére kezeit csak arra használta, hogy kényelmesen szájába irányíthassa lüktető hímtagom, néha el-elkalandozott végignyalta farkam teljes hosszát, sőt továbbhaladt és heréimet is kényeztette egy kicsit, néhány nyelvcsapás erejéig még lejjebb is csúszott. Majd vissza a makkhoz, finoman szájába tartotta és még szívogatta, nyelvével ügyesen nyaldosta körbe- körbe. Fantasztikusan izgató volt, ahogy láttam rajta, hogy mennyire élvezi amit csinál, annyira felhúzta magát, hogy miközben szopott kéjesen nyögött és sóhajtozott. Néha kivette a szájából, és arcához, állához, ajkaihoz dörzsölte péniszem. Közben azt mormolta
„Gyönyörű farkad van! Gyere, kérlek, gyere! Élvezz a számba!”

Majd újra szopni kezdet és egy kicsit magasabb fokozatra kapcsolt, feje fel, s lejárt, kezével is besegített egy kicsit, közben egyre hangosabban nyögött. Egy kicsit meg is ijedtem, gondoltam most tuti be fog nyitni valaki, pedig nem akartam siettetni a dolgot, nem, nem akartam még elmenni, élvezni akartam ajkai forró szorítását még nagyon sokáig.

Egyre vadabbul csinálta, őrjítő volt már a tempó, ha ezt így folytatja tuti mindjárt végem. Ezért inkább odanyúltam eltoltam kezeit. Két kezemmel az arcát fogtam úgy, hogy ne ő mozgassa a fejét. Most én kezdtem el mozogni, dugtam a száját lassú finom mozdulatokkal, mondjuk nagyon nem is tudtam volna mozogni mert szinte tövig a szájába volt. Nyelni ebben a pózban nem igazán tudott, így forró nyála folyamatosan kibuggyant szájából, ahogy levegőt vett. Végigcsorgott farkamon, heréimen. Egyik kezével gondosan elkezdte szétkenni rajtam, és ahogy sikamlóssá vált a keze, ujjaival elkalandozott fenekem felé, finoman izgatta, simogatta. Majd újra átvette az irányítást és most kimondottan arra koncentrált, hogy a kis pircingjével játsszon egy kicsit, kidugta nyelvét, és kezével úgy irányította farkam, hogy szinte csak a kis fémdarabhoz ért hozzá. Finoman hozzáütögette a makkot, és közben rezegtette a nyelvét. Istenem ez egy sexőrölt nő! Hihetetlen, amit művel velem!

Most csak kezeivel dolgozik, húzogatja a bőrt fel s le, tekintete arcomat fürkészi, figyeli a reakcióimat. Gondolom, észrevette, hogy a robbanás előtti utolsó másodpercekben vagyok, mert hírtelen abbahagyta és az asztalon lévő, még gőzölgő kávém után nyúlt, kortyolt egy jó nagyot belőle átöblögette a száját, és pár másodpercig nem nyelte le. Nem tudtam mire vélni a dolgot! De sok időm szerencsére nem maradt a gondolkodásra, mert ahogy nyelt egyet egyből a szájába vette farkam, és újra szopni kezdet. Én meglepetésembe és a kéjtől, amit forró szája okozott nyögtem egy hatalmasat, és utána percekig nem kaptam levegőt! Hihetetlen milyen forró volt, megemelkedtem a székből, megfeszültek izmaim, és élvezni kezdtem, kezemmel fejét szorítottam és csak nyomtam-nyomtam farkam még mélyebbre. Tudta mit kell tenni, lassított, és miközben szívta és nyalta makkom kezével erőteljesen de lassan húzta a bőrt, egy kicsit mindig megállt kilövelléseknél, majd újra kezdte.

Hatalmasat élveztem, és annyi jött belőlem, mint talán még soha, nem is bírta lenyelni az összest, szája szegletéből kibuggyant néha egy kis ondó.
Izmaim elernyedtek, és nem igazán tudtam megszólalni, csak ültem, ő térdelt előttem én simogattam a haját és az arcát. Ő finoman még puszilgatta farkam, és a kifolyt ondócseppeket nyalogatta róla, közben kezeivel combomat és heréimet simogatta.

Ücsörögtem volna még így pár percet, ha nem rettegtem volna attól, hogy ránk nyit valaki, de sajnos ennek elég komoly esélye volt így gyorsan rendbe szedtem magam.
Megköszöntem neki ezt a fantasztikus élményt, és mondtam, hogy szívesen viszonoznám valahol egy nyugodt helyen.
Nem zárkózott el előle, de elkeserített, hogy az még egy kicsit odébb van, mert mostanában biztos nem tudja megoldani a délutáni kimaradásokat.

Gyorsan kiürítette még a szemetesemet, majd halkan odasúgta, hogy ha van egy kis időm, egy kicsit portalanítsak le, majd nyomott egy puszit az arcomra és már ott sem volt...
Visszarogytam, forgószékembe és elégedetten nyugtáztam a történteket. Majd azon kezdtem el gondolkodni, hogy ez vajon most így lesz minden reggel?
Nem.. ekkora mázlista nem lehetek! Vagy igen?

Másnap reggel korán érkeztem, még Mártikát is megelőztem, eszeveszett takarításba kezdtem. A létező összes porszemet felkutattam és megsemmisítettem irodám területén, még a söprögetést is bevállaltam, csak nehogy csinálnia keljen valamit, Juditnak, ha megjön. Kíváncsi voltam mit fog mindehhez szólni.

A hatás szerencsére nem maradt el, egyből észrevette, hogy sok tennivalója nincs nálam. Meg is kérdezte:
- Ennyire jó volt tegnap?
- Még sosem volt ilyen jó! - növeltem egy kicsit az önbizalmát.
- Én is nagyon élveztem... akarod még egyszer?
- Hát lehet erre szerinted nemet mondani?

És már jött is felém, de nem térdelt le egyből, felhúzta fehér pólóját és formás cicijeit tétovázás nélkül egyenesen a számhoz nyomta, én jó kisfiú módjára rá is tapadtam bimbóira és felváltva kényeztettem őket.
- Akarsz ma a cicimre elmenni? – kérdezte.
- Nekem teljesen mindegy, ha olyan finom lesz az eleje, mint tegnap - válaszoltam.
- Az csak a bevezetés volt... ha feloldódom, tudok ennél jobbat!
- Ennél jobbat biztos nem…! Max valami hasonlót - próbáltam egy kicsit hergelni, de erre már nem válaszolt, csak kezével finoman hátrébbtolt, felült az íróasztalomra és lábait feltette a forgószékem karfáira.

Újra felhúzta a pólóját, mutató ujjaival mellbimbóit simogatta, körkörösen futatta rajtuk végig, majd ujjait a szájába vette s miközben mélyen a szemembe nézet felváltva finoman szopogatni kezdte őket, imitálva mintha farkammal játszadozna. Megint simogatta magát még egyik ujját szopta, másik kezével melleit markolászta, és finom ütemes mozdulatokkal csípőjét kezdte mozgatni.

Én egy darabig néztem ezt a magánszámot, majd közelebb léptem , azaz csak léptem volna, ha megint el nem tol magától. Leszállt az asztalról kilépett papucsából letolta fekete testhez simuló nadrágját a bugyival együtt és egy gyors mozdulattal kibujt pólójából is. Visszaült az asztalra akkora terpeszbe tette lábait amekkorába csak tudta, szemei csukva voltak. Folytatta bal keze ujjainak szopását, míg a jobbal simogatta magát mindenhol. Természetesen keze egyre és egyre lejjebb csúszott testén, egészen addig meg el nem érte finom hamvas szőrtelen punciját. Ott nem sokat tétovázott két ujját egyből a mélybe tolta és elkezdte dugni magát.

Éreztem, ha most nem veszem le a nadrágom, akkor egyszerűen szétreped rajtam, annyira be voltam indulva. Így nem is nagyon haboztam, szinte letéptem magamról és térdig toltam alsónadrágommal együtt. Megint közelebb akartam lépni, hogy megkíméljem szegény ujjait a őrjítő és vad igénybevételtől, és átvegye helyüket a természet jóvoltából oly tökéletesre sikeredett hímtagom.

De nem, megint nem engedte! Ez nem igaz, mit akar ez a nő? Totál kikészít! Ezt nem lehet tétlenül nézni! Így jobb híján magamat kezdtem el kényeztetni. De éreztem, ezt így nem bírom sokáig, és ő sem gondolhatja komolyan, hogy ezt végig kell néznem, ahogy az íróasztalomon teljesen meztelenül szétterpesztett lábakkal egy nő úgy ujjazza magát, hogy én nem csinálhatok semmit.

Addig-addig gondolkodtam ezen, még ő egyre hevesebben és egyre vadabbul döfködte magát. Arca már teljesen átszellemült, és láttam rajta, hogy nem sok választja el attól, hogy elélvezzen.
Na farkam eddig bírta, átvette ő a főnök szerepét, és agyamat egy titkos kapcsolóval kiiktatta. Innentől kezdve ő irányított, nem tudtam tovább gondolkodni most már az ösztönös cselekedetek következtek! Megfogtam kezeit és elvettem őket onnan ahol éppen voltak, megszorítottam csuklójánál és a háta mögé csavartam mindkettőt! Ő mintha valamit mondott volna, hogy:
- Ne! Ne! Ezt nem szabad! Nem akarom!

De mivel agyam nem működött, bár hallottam de nem értettem e szavak jelentését!
Ahogy háta mögött összeszorítottam kezeit közben húztam magam felé, hogy hozzáférhessek és ahogy csípője elérte az asztal szélét már benne is voltam. Egyből tövig, nem finomkodtam egyszerűen egy ösztönlény lett belőlem, és csak dugtam, dugtam, ahogy bírtam, vadul és erősen. Esélye sem volt arra, hogy kiszabaduljon szorításomból! Rövid idő alatt a ne, ne szavak átváltoztak ah, ah szócskákra, és már ő is egyre jobban tolta rám magát.

Éreztem, hogy most már nem akar szabadulni így engedtem a szorításon, és hagytam kiszabadulni kezeit, rögtön átölelt és teljesen magához szorított, lábaival átkulcsolt és elkezdett remegni az egész teste. Éreztem, hogy elkezdett élvezni! Ölelt, szorított, karmolt, és sikított, majd mikor elernyedt két kezével arcomat fogta és elkezdet csókolni.
- Ugye te nem? Még nem?
Csak megráztam a fejem
És ő már csúszott is lejjebb, hogy szájával befejezze, amit elkezdtünk.
De én nem engedtem
Félretoltam mindent az asztalon, ami még a helyén maradt, megfordítottam, hassal ráfektettem és mire szólni tudott volna már rég benne voltam, és hátúrról folytattam.

Talán csak az első két mozdulat volt egy kicsit finomabb de azután ugyanolyan erővel és intenzitással dugtam mint ahogy az előbb abba hagytam. Markoltam és ütögettem kerek kemény fenekét és csak dugtam ahogy bírtam. Éreztem, hogy mindjárt szétrobbanok két kezemmel markoltam csípőjét és csak úgy rántottam magamra minden egyes döfésnél. Megérezhette, hogy már nincs sok hátra mert kétségbeesetten szólt
- Ne! Ne gyere belém! Nem szedek gyógyszert!
- Ne! Judit ne! Annyira akarom, nem bírom ki! Benned akarok elmenni –hörögtem.
- Ó ,ó, jaj ne! Akkor gyere, élvezz a fenekembe! Kérlek, tedd át!

Tizedmásodpercek alatt döntöttem, végül is egy ilyen kérésnek, sőt inkább felszólításnak nem tudtam ellenállni. Kihúztam lüktető farkam és egy picivel feljebb tettem, odaillesztettem a szűk nyíláshoz. Megpróbáltam betolni a makkot de az első próba nem volt sikeres, finoman megpróbáltam még egyszer, akkor már tudtam, hogy menni fog mert láttam ahogy sikerül elernyeszteni izmait. Így finoman már benne is voltam. Próbáltam úrrá lenni magamon, és nem vadul nekiesni, hagytam, hogy ő tolja rá magát péniszemre, ez szerencsére elég hamar teljesen sikerült neki. Szép lassan átvettem én az irányítást és egyre gyorsabban és erősseben mozogtam. Hihetetlen volt ez az érzés, amit forró és szűk feneke nyújtott, eddig sem volt sok hátra ahhoz, hogy elmenjek de most már ez a folyamat visszafordíthatatlanná vált. Megint felülkerekedett bennem az ösztönlény és semmi mással nem foglalkoztam, csak hogy nekem mi a jó.

Egyre vadabbul mozogtam és tövig hatoltam belé, nem érdekeltek azok az apró sikolyok, sem amit hallani véltem minden egyes döfésnél, átadtam magam a kéjnek, és semmi másra nem tudtam gondolni csak hogy élvezek élvezzek .
De nem tudom mi történ ilyen még nem fordult elő velem, elélveztem de mégsem, az érzés megvolt legalábbis azt hiszem, de a kilövellés okozta gyönyört nem éreztem.
Annyira szoros volt a feneke, hogy nem tudtam elmenni, mintha valami gyűrű lett volna rajtam, hörögve, nyögve húztam ki belőle és akkor végre bekövetkezett, ami elmaradt, ömlött ki belőlem az édes nedv elapadhatatlanul. Mikor észrevette gyorsan megfordult, letérdelt elém és kezével segített a folytatásban, melleihez dörzsölte farkam, míg az utolsó csepp is ki nem bukkant belőle.
Én lerogytam a székbe és szerintem percekig nem tértem magamhoz, még az sem késztetett semmire, hogy Mártika idegesítő hangját hallottam az ajtóm előtt, ahogy éppen nagyon magyaráz valakinek.
Judit térített magamhoz, akkor ő már felöltözve ált előttem,

- Hahó, ne csináld ezt, mindjárt bejön valaki! Gyerünk, öltözz!

Nagyon nem érdekelte mi lesz velem, ő megindult az ajtó felé, egy puszit dobott még onnan majd kilépett rajta.
Még gyorsan rendbe szedtem magam, és megpróbáltam visszaállítani az íróasztal rendjét is, végig azon gondolkodtam, hogy vajon mi lesz holnap?

Nem az nem tényleg nem lehet, hogy ekkora mázlista vagyok… :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
teatea ·
Nem rég tévedtem erre az oldalra, kb ez a 20. írás amit olvasok, de stílusában egyszerűen nem lehet összehasonlítani egyikkel sem.

negyon bejön a humorod is!

szerintem remek!

üdv

Andreas6 ·
A történet jó, kár, hogy nem szántál rá annyi időt, hogy még egyszer átolvasd, és kigyomláld azt az egyébként nem sok, de annál zavaróbb hibát - hátúrról??? -, ami még benne maradt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: