Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munkahelyi szex örömei

Egy számomra izgalmas és erotikában gazdag történetet szeretnék elmesélni nektek.
Már jó pár évvel ezelőtt történt, de még a mai napig is tisztán emlékszem minden érzésre, illatra és gyönyörre.

A munkahelyemen megismertem egy nagyon kedves és fiatal szőke hajú lányt. Kapcsolatunk lassan bontakozott ki. Mindkettőnkben ott volt a kíváncsiság, hogy milyen lehet a munkahelyen szeretkezni. Sokat beszélgettünk róla, de sokáig nem történt semmi.
Sokszor bújtunk el, csókolóztunk, és simogattuk egymás testét. Lassan felhúztam apró topját, és apró kerek melleit kezdtem el simogatni. Nagyon élvezte a helyzetet, és bárki megláthatott volna minket. Ajkaim közé vettem kemény meredten álló mellbimbóját, és lassan érzékien szopogattam, míg másik mellbimbóját ujjaimmal izgattam. Majd miután visszamentünk dolgozni egyre jobban fokozódott bennünk a vágy, hogy végre egymáséi legyünk.
Megvártuk, míg a munkatársak elhagyják az irodát, addig elbújtunk, és tovább izgattuk egymást. Megkérdezte, szeretném e látni a punciját. Hát ilyen kérdést feltenni? Hogyne feleltem. Lementünk az addigra megüresedett irodába, és az ajtót bezártuk magunk után, remélve, hogy a takarító személyzet nem lep meg minket.

Beszélgetni kezdtünk, simogattuk egymást, és félőn lassan levette a nadrágját magáról.
Remegő kézzel ültettem az íróasztalára, hogy végre megláthassam nedves és kéjtől duzzadó csupasz punciját. Félénken lehúztam róla a bugyit, ő pedig összezárta combjait. Azt mondta, úgy érzi, mintha nőgyógyásznál lenne. Lassan simogatva szétnyitottam remegő lábait, és elém tárul a kis vágynedvektől csillogó kellemes illatot árasztó gyermekien édes puncija. Nem bírtam magammal, meg kellett érezzem édes kis kelyhének ízét. Lassan magamhoz húztam, és nyelvemmel izgatni kezdtem a kis rejtekhelyéről előbújó csiklócskáját. Egyre szaporábban vette a levegőt, és nyögdécselni kezdett. Lassan egyik ujjammal izgatni kezdtem barlangjának bejáratát, majd a kicsöpögő nedveket elkentem apró szeméremajkain.

Miközben nyelvemmel a csiklóját izgattam ujjam a kis kelyhébe dugva izgattam tovább. Teljesen elvesztettem a fejem, ahogy átjárt kelyhének vadító illata. Letoltam nadrágomat, és elővettem keményen ágaskodó farkamat. Nem volt nálunk gumióvszer, de ebben a pillanatban ez már semmit sem jelentet. Lassú mozdulattal a csöpögő puncijába toltam kemény farkamat.
Először lassan érzékien ki-be toltam, hogy kellően átnedvesedjen, és hozzám táguljon. Minden egyes betolásnál halkan nyögött, és a kéjtől majdnem elvesztette az eszméletét. 5-10 percig szeretkeztünk így, már minden lökésnél ájulás határán volt, közben az ujjammal a csiklóját izgattam. Nem bírta tovább, és hatalmasat élvezett. Szeretkezés közben henceget, hogy majd jól megszorítja hüvelyének izmaival kemény lüktető farkamat, de jártányi ereje sem volt már. Ekkor megcsörrent a telefonja. Farkamat kivettem felőle, és hagytam, hogy meztelen testével végigsétáljon az irodán, és az est fényei világították a testét libidóm tovább tartott. Felvette a televont és beszélni kezdett. Ráhajolt az asztalra, és nem bírtam magammal, ujjammal hátulról izgatni kezdtem. Ő a telefonba bele-bele nyögött. Még jobban felizgatott.

Ágaskodó farkam hátulról édes kelyhébe dugtam, és folytattuk, amit a telefon csörgés félbeszakított. Ő tovább beszélt a telefonján, és aprókat nyögött a kagylóba. Majd letette, leültem a székére, és beleültettem duzzadó farkamba. Lassan érzékien szeretkeztünk tovább, míg újabb kéj nem tört rá, és élvezett el. Felállt, lassan szájába vette még mindig kőkemény férfiasságom, és édes kéjjel szopogatni, nyalogatni kezdte. Érezni akarta magom ízét, így tempót váltott. Egyre hevesebben és kéjesebben szopta farkamat, míg hatalmas nyögéssel teljes táramat a szájába ürítettem, melyet jóízűen az utolsó cseppig lenyelt, és kiszívott belőlem. Majd az ölembe ültettem és hevesen és kéjesen csókoltuk egymást. Majd felöltöztünk, és hazamentünk.

Mindenkinek hasonló élményeket kívánok.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: