Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munkahelyi kaland

Erika gyönyörű 30-as egyedülálló szőke nő volt. Mint asszisztens dolgozott egy multinál és élte a szingli nők élvezetes életét. Jól ment neki a munka, szépen volt fizetése is, beindult a karrier, ám a magánéletben nem volt túl rózsás a helyzet. Nem vágyott szerelemre, ám egy olyan társra, aki megbecsüli, igen. A munkahelyén a feljebb valók csak szórakozgattak az ott dolgozó odaadó hölgyekkel, még a fiatalabb jó pasik, akiket felszedett egy-egy buliban, csak mint trófea vadászok bántak vele. Úgy érezte, ő csak egy lépcsőfok, az idősebb pasiknak egy kis kikapcsolódás a feleség mellett, a fiatalabbaknak pedig csak egy jó kis préda, akivel aztán lehet dicsekedni.
Erika úgy gondolta talán egy kicsit lejjebb kéne adnia a dolgot, és egy olyan pasit kipróbálni, aki számára ő egy elérhetetlen istennő.

Ebédidőben körbe mászkálta a cég épületét és prédára vadászott. Az újoncok között volt bőven új srác, ám tudta, ha itt fiatallal kezd, annak azonnal híre megy. A saját szintjén az irodáknál tudta, hogy folyamatosan beszélnek róla a háta mögött, hiszen a szomszédos osztály vezetőjét rendszeresen szopta egy időben. Bevett volt a rendszer. Béla az ebéd idő vége előtt 15 perccel beült az irodájába, ahol megjelent Erika és szépen teljesítette a dolgát, majd mint aki jól végezte a dolgát, tovább ált.

Erika már úgy érezte, hogy reménytelen a helyzet, ám ekkor kiszúrta magának a cég portását. 50-es éveiben járó kopaszodó pasi, aki sportosan tartotta magát. Mindig szépen mosolygott Erikára. Azonnal rájött, hogy megvan a kiválasztott. Erika egy kicsit a portás után kérdezett, és hamar kiderült, hogy egy elvált egyénről van szó. Szabad az út, gondolta magában és másnapra szépen kicsípte magát. Rövid szoknya, kitett cici, minden passzolt a csábításhoz. A portás Pisti meg is lepődött, mikor Erika nagy mosollyal indított reggel és beszélgetésbe kezdett vele. Pisti zavarban volt, nem tudta mire vélni a dolgot, de igyekezett higgadtnak látszani. Erika megkérte Pistit, hogy vegye fel őt a cég belső üzenet szerverére, mert beszélni szeretne vele. Pisti teljesítette a dolgot, de úgy érezte egy rossz viccnek lesz az áldozata, ezért kétkedve várta az üzenetet.

Erika azonnal beszélgetésbe kezdett vele a számítógépen keresztül és egy kis barátkozás után a téma felé terelte a szót. Megtudta, hogy Pisti felesége egy fiatalabb férfi miatt hagyta ott, és azóta nem sok babér termett neki.
- Nem hív meg egy kávéra? - tette fel a kérdést Erika.
- De szívesen, van itt egy kis kávézó, oda beülhetnénk.
- Én úgy gondoltam, a lakására…
Pisti igent mondott de kicsit megijedt.

Mikor a lakásban leültek, Erika kéjes mosollyal az arcán kezdett kacérkodni Pistivel.
- Pisti, tetszem én magának?
- Igen, nagyon.
- Ebben az esetben kérjen valamit, és én megteszem.
Pisti elpirult, nem tudta mit válaszoljon erre.
- Szeretné, ha például, bekapnám a farkát?
Pisti mégjobban elpirult, és motyogni kezdett:
- Igen, szeretném.
- Akkor jöjjön ide, és kérjen meg szépen.
Pisti felállt, odament és nagy zavarban megkérdezte.
- Megtenné asszonyom?

Erika nagyon boldog volt, mosolygott és kigombolta Pisti nadrágját. Lehúzta az alsónadrágját, majd kezelésbe vette a szőrös faszt. Pár húzás után merev lett Pisti, Erika pedig nagy élvezettel kezdte szopni.
- Pont illik a farka a számba Pisti, ezt nagyon szeretem!

Erika leültette Pistit és bugyira vetkőzött, majd visszatérdelt elé. Pisti nagyon élvezte Erikát, ám nem merte elengedni magát.
- Megfoghatnám a fejét? - kérdezte halkan.
- Ühümm - jött a válasz, miközben Erika szopta. Pisti a kezeit Erika fejére tette és gyengén mozgatni kezdte. Pisti elképedt mennyire jól szop Erika, és azt vette észre, hogy egyre mélyebben nyomja le a fejét.
- Én jövök - mondta Pisti és az ágyra segítette Erikát.

Erika lekapta a bugyiját és szétette a lábait. Pisti nyalni kezdte a szép kopasz puncit, ami már igen nedves volt. Erika nagyon élvezte a nyelvcsattogásokat és konstatálta, hogy Pisti bizony remekül nyal. Jobban, mint sok ön elégült szépfiú.
- Na most már dugjon meg Pisti! - lihegte Erika és elnyomta Pisti fejét.
- Rég várok erre! - mondta Pisti és bedugta a farkát Erika puncijába, megcsókolta, majd dugni kezdte.

Nagy iramban dugta Erikát, aki nem győzött nyögdécselni, élvezte, ahogy a nagy szőrös fasz ki-be csúszkál benne. Erika folyamatosan karmolgatta Pisti hátát és az érzéki dugás pillanatok alatt, forró hangvételű baszásba ment át. Pisti döngette Erikát, aki kéjesen sikoltozott és nagyokat csókolóztak közben. Mikor Pisti a végéhez ért, kihúzta a farkát és Erika arcára élvezett, aki kitátott szájjal mosolyogva fogadta a spermát.

Egy kis beszélgetés után nem maradtak semmiben a felek, és Erika hazament. Másnap Pisti, nem találta a lakás kulcsot, ezért a pótkulccsal zárt be, és munkahelyén érdeklődve várta Erika megjövetelét. Mikor Erika megjött, ügyet sem vetett Pistire és az üzenetekre sem válaszolt. Pisti a munka után szomorúan ment haza, és a lakásba lépve meglepődött, mikor felkapcsolta a villanyt. Erika négykézláb meztelenül pucsított és csak azt mondta: remélem sikerül ma felhúzni!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Loverman ·
Hogy... hogy tehette hogy nem tökéleteset írt!! Ja hogy a tökéletes relatív, plusz senki sem az? Nem baj, akkoris!

kajada ·
Elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: