Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Múló érzés

Napos tengerparton vagyok, lágyan csapkodó hullámoktól kapom a hűs simogatást, de nem egyedül, van még ott valaki. Régen halott lány ül mellettem. Tudom, hogy csak emlék, mégis valóságosnak tetszik, azzal a meztelen, napbarnított testével, ahogy finom ívű szájával rám nevet, és haja szeszélyesen libben a szélben. Hullámos tincsei a vállán játszanak, majd a mellei között húzódó völgyhöz kóborolnak, ahol a víz tükörképe táncol. Én csak figyelem őt. Nézem, ahogy hasára nedves homokszemek tapadnak, lábán vízcseppek csillognak, köldöke magasságában mély hasadékkal elválasztott dombokba sűrűsödik bőre. Közben végig csacsog nekem.
Látom, nevető szemei alatt mozgó ajkait, de nem hallom, mit mond. Szél rezgeti karján a piheszőröket, én mégsem érzem a fuvallatot. Az egész teste elevenen él, míg én halottnak érzem magam. Mozdulataira megrázkódik keble, az árnyékok komótosan mozognak alatta, én azonban nem tudom felé nyújtani a kezemet. Pedig minden vágyam az, hogy learassam érett gyümölcseit, elmerüljek víztől síkos bőrének forróságában. De már késő. Nyögve próbálok közeledni felé, ám testem olyan, mintha fagy dermesztette volna le. Egy rezzenésnyit sem mozdulhatok, és a lány nemhogy közeledne, távolodik tőlem.
Arca haragossá válik. Sír és kezeivel csapkod. Könnyei összefolynak a tenger hullámaival, amelyek még mindig ringatnak, s miközben homályba vesző tekintete szemrehányóan villog, eszembe juttatja, milyen nehéz volt. Hiszen jól éreztem magam vele, mégis el kellett hagynom ezt a lányt, mert lelkem új áldozatot áhított.
Éget az elkeseredés, lobogó lángként élem meg. Úgy hasít belém, mint egy késszúrás. Forrongó őrület közelít, kesernyés fény szakad rám a panaszos szél üvöltésében, s hervadó alkony ragadja el az édes lányt, akinek alakját felhőkezek gomolygó füstje emészti el, semmit sem hagyva barnaságából, engem pedig annyira éget a láng, hogy végül be kell hunynom a szemem, nehogy találkoznom kelljen a múlt kínzó árnyaival…
Hasonló történetek
3817
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3103
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Nem jöttem rá, miről szól, vagy szól-e valamiről, nekem nem tetszett! :innocent:

stevler ·
Szürreális felvillanás.
Most nem tudtam megfejteni a mondandót, de néha jó, ha első olvasatra „nem adja oda magát” egy novella. Érdemes lesz később is benéznem ide.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: