Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mr. Keménykötésű

-    Rendben szívem. Még van egy utolsó jelenet és aztán indulok is haza. – az államat dörzsölgettem, míg hallgattam Karen nagy sóhaját a telefon másik végén. – Hidd el nem tart soká, lezuhanyozom, beszállok a kocsiba és még mielőtt háromig elszámolnál, már otthon is vagyok. – éreztem, hogy éppen csóválja a fejét, de végül egy nagy levegőt vett és elismerte, hogy ez ezzel jár.
Pár hónapja még munkám se volt, viszont a feleségem találva egy casting szereplőválogatást egy alternatív filmhez, a kezembe nyomta a hirdetését. Mérnöki diplomám van és volt egy autószerelő műhelyem, mely aztán kinőve magát, többféle dologgal is elkezdtem foglalkozni. Felvettem alkalmazottakat, vettem szerszámokat és minden jól alakult.
Karen és én a fősuli után összeházasodtunk, vettünk egy házat, hozzá mindkettőnknek kocsit, boldogok voltunk még a mézesheteinken is túl. Az életünkből már csak egy dolog hiányzott, míg nem beütött a baj. Éppen belekezdtem egy nagyobb beruházásba, egy újabb hely megnyitásával, amikor az egész műhely leégett. Egy biztosító kábel okozta a tüzet, ez volt a biztosítási papírra írva, amin rajta egy összeg szerepelt, ami semmire nem volt elég. A pénzünk nagy része elúszott, viszont hála a feleségem vésztartalékának sikerült a felszínen maradnunk.
Napok teltek el, én pedig egyre jobban elhagytam magam, munkák jöttek és mentek, egyikre sem vettek fel. Régebben munka után mindig lementem egy kicsit gyúrni a kondiba, hogy formábban legyek, de már oda sem mentem le. Míg nem jött egy mentöv, és én bár húzva a számat, de elmentem rá. Hazaérve azzal a jó hírrel fogadtam, hogy tetszettem nekik és pár hét múlva kezdődik is a forgatás, megmutatva Karennek az előleget, amit adtak, azon nyomban a nyakamba ugorva megcsókolt. Elkezdtem újra edzeni, postafordultával pedig megkaptam a szövegkönyvemet is, melynek lapjait forgatva egy nagy teher kezdett nehezedni a szívemre.
Ha feleségem nem kérdezte meg vagy százszor, hogy milyen filmben is fogok szerepelni, akkor egyszer sem. A válasz, mindig sablonos és kitérőnek érződhetett, melyet mindig azzal toldottam meg, hogy a rendező utasítását követtem. Mi szerint, minél kevesebb ember ismeri a filmet, még mielőtt megjelenne annál jobb. Persze volt más is. A cikkben nem volt más írva, mint hogy „alternatív filmbe keresünk férfiszínészeket, gyakorlott és amatőröket is egyben.”
Még a casting előtt sem volt semmi furcsa, megkaptam egy részletet a szövegkönyvből, melyet kértek, hogy alaposan olvassam át a behívás előtt. Amikor sora kerültem és leültem egy háromfős bizottság előtt, mely ált két férfiből és egy nőből. Már kezdtem volna bele, mihelyst az ott ülő vörös hajú nő kérte, hogy vetkőzzek le. Megriadtam, de eszembe jutva, miért is teszem ezt, szó nélkül levettem a cipőmet, nadrágomat és a pólómat.
Le akartam ülni, mire szóvá tették a bokszeremet és a zoknimat is, ekkor már az arcom a vörösségtől égett. Lassan, bár letoltam, lehúztam magamról az utolsó védővonalakat is a testem körül és ott álltam előttük pucéran. Bólintva jelezték, hogy kezdhettem, én pedig próbáltam nem a szemükbe nézve elmondani a szöveget. Közben hallottam az ajtócsattanást, viszont kérték, hogy ne foglalkozzak vele, csak mondjam tovább. Mellém érkezve az idegen, ránéztem egy pillanatig, fiatal férfi, barna szőke hajjal, kék szemekkel, ’ a tini lányok bálványa lehet’, gondoltam magamban, miközben mondtam tovább a bizottság felé.
Aztán egy kezet éreztem meg a fenekemen, meg akartam fordulni, mire a bent ülők figyelmeztettek, hogy ha megteszem azonnal vége a meghallgatásnak. Így hát tűrtem, megmarkolta az egyik gömbömet, míg a másikkal a lyukamba nyúlt bele. Visszaszorítva a tiltakozásomat lenyeltem és csak folytattam tovább, az ujj egyre mélyebbre hatolt. Az érzés kellemetlen és frusztráló volt, csak arra tudtam gondolni, hogy mit merek még meg tenni a családomért. Keményen megtornáztatott hátulról, a lábam remegett és a kezdetleges fájdalom helyét valami ismeretlen vágy vette át a helyét. Nem akartam élvezni, de a testem elárult és nem sokkal a farkam már tűhegyesen állt. A szavakra koncentráltam és nem arra, hogy hátul megszűnve a nyomás, kezek simítottak végig az ágyékom környékén.
A szemem már megindult volna lefelé, mire egy köhintést hallva a kíváncsiságomat elfojtva újra a szöveg felé fordultam. Egy mondat közepén tartottam, amikor ösztönösen felsóhajtottam, de idejében elfojtva folytattam tovább. ’ Éppen a fitymámat húzza ez a kis pernahajder, én pedig még csak rá sem nézhettek, hogy tudjam hová kéne ütnöm.’ Harag és megalázottságot éreztem, melyet minden egyes szóval illetve adtam ki magamból. A bizottság néhány suttogó szót váltottak egymás felé fordulva és néha írtak valamit a jegyzetükbe, de ezen kívül közömbös arccal figyelték mindezt. Majd a belső vívódásomat újfent elnyomta egy újabb érzés, melyet eddig csak pár ember tett meg velem, és azt is leginkább a feleségem.
A cuppogás és nyalások hangjai szűrődtek be a tudatomba, el akartam futni és itt hagyni ezt a perverz, mocskos játékot, de eszembe jutott. ’ Ha elmegyek, kitudja, mikor lesz még egy ilyen lehetőségem, hogy pénzt keressek. Mert eddig ez az egyetlen, és ha most elmegyek, kitudja, meddig bírjuk még egy keresettel. Elveszítjük a házat, a kocsit, azt az életet, amit együtt építettünk fel. Nem, meg kell próbálnom.’ Kifújtam a levegőt és egy újabb bekezdésbe kezdtem, miközben a lentről jövő hangokhoz őt képzeltem el. Ebből erőt merítve visszaszorítottam az undoromat, és ha kell még lelkesebben mondtam a szöveget, mint eddig. Az emberek írni kezdtek, én pedig egyre jobban ziháltam, a levegő kezdett forrósodni körülöttem.
Ujjak tapadtak a herezacskómra, míg a farkamat egy nyelv vonta éppen körben, legalábbis ezt érezhettem. A nyomás bennem egyre nőtt, a szavak fogytak, míg nem az utolsó mondatot kimondva, végleg utat engedtem a kielégülés felé. Megrázkódtam, a kezemet még a szék karfájára is téve megtámaszkodtam, miközben éreztem, hogy lent minden löketemet folyamatosan nyelik el. Tekintettem nem engedve le a bizottság felé néztem, ők pedig egymásra, majd vissza rám. A fiú kiengedve az ajkai közül, már el akartam hátrálni, amikor még utoljára egy csókot, nyomot a már petyhüdt farkamra. Aztán felállt és megállt mellettem, közben észrevéve, hogy a kipirult arcán maradt cseppeket lenyalta. Észrevettem, hogy végignéz rajtam és elmosolyodik, ’ Csak maradjunk kettesben és én letörlöm az arcodról ezt a bárgyú vigyort.’ A bizottság tagjai felálltak és meglepetésemre mindegyikük mosolyogva kezet fogott velem.
Reménykedni kezdtem, hogy ezzel a megpróbáltatásaim véget érnek, de nem így lett. Elmondták, hogy megfeleltem, majd bemutatták az egyik főszereplőt, akivel dolgozni fogok. A fiú volt, Even, nem vágytam másra, csak, hogy beverjek neki egyet, de helyette fapofával kezet fogtam vele.
A másik meglepetés akkor ért, amikor elmondták a film valódi tartalmát. Pornó, és még nem is akármilyen, hanem meleg, ahol férfiak szexelnek egymással. Miközben hallgattam visszavettem a ruháimat és próbáltam valami esszészerű indokkal elutasítani, míg nem a kezembe nyomták az előleget. Azt mondták, nem kell visszafizetnem, hogy ha nem vállalom el mégsem, de láttam a szemükben, hogy éppen az ellenkezőjét várják el tőlem.
-    Kár lenne. – mondta a vörös hajú hölgy, akiről, mint kiderült az egyik producere a filmnek.
-    Még gondolkoznom kell. – megértve ezt, megadták az elérhetőségüket és megköszönve a részvételemet elbúcsúztak.
Kilépve az épületből egy nagy levegőt vettem, úgy éreztem valamiképpen elárultam ezzel Karent, de egyben jót is tettem. Gondoltam a pénzre a tárcámban, amikor Even megállva előttem rágyújtott.
-    Bocs haver. – szótlanul néztem előre, ő ezt látva folytatta. – De ilyen ez a meló. – rám nézett és elmosolyodott. – Keményen szopatós. – felnevetett, nekem pedig nem volt kedvem tovább hallgatni az ostobaságait, így hát elindultam, mire utánam kiáltott.
-    Valld be, hogy élvezted! – hátra sem fordulva beintettem neki, a kocsimba aztán beszállva már is tárcsázni kezdtem a számot.
Nem azért tettem, mert hirtelen megváltozott volna az érdeklődésem és már csak is a pasikra tudtam gondolni, hanem az életért, ami egykoron a miénk volt. Most meg van hozzá az erőm, hogy vissza is szerezem. Az első felvételeken még olyan voltam, mint egy szobor, akit odaállítottak a kamera elé, hogy jól megbámulhassanak. Semmi érzelem, semmi reakció nem volt bennem, próbáltam elfojtani magamban a szégyent, amit éreztem. Meztelenül, csupaszon, miközben más férfiak tapogattak végig, volt alkalom, mikor félbe kellett hagyni a forgatást, mert kirohantam hányni. Az egészben a legviccesebb, hogy Even segített leküzdeni ezt az iszonyodásomat.
Próbák előtt megkért, hogy üljek le és maradjak mozdulatlan, míg ő megérint engem a ruhán, majd azon keresztül. Idegenként éreztem a saját testemben, miközben csinálta, olyan impulzusok értek engem, melyektől lúdbőrzött a hátam is. Fokozatosan, de sikerült elérnie, hogy már ne legyek rosszul egy férfi érintésétől, mégis a neheze még hátra volt. A szex. Elmagyarázta, hogy nem kell szükségszerűen fejben is a jelenetben maradni akkor mikor történik, bevallva az őszintét könnyebb is volt Karent elképzelnem, miközben dugtunk, mint hogy őt lássam. A segítőkészsége mellett pedig még mindig nagyon idegesítő volt, leginkább azzal kergetett az őrületbe, amikor állandóan felhozta a castingon történteket.
-    Tudod, mikor szoptalak, arra gondoltam milyen lenne, ha a seggemben lenne. – éppen öltöztem, amikor ezt mondta, és mint mindig figyelmen kívül hagytam, ismert már így húzta tovább az agyamat. – És végül így is lett. – a nevető képéhez hozzádobtam egy törölközött és ott hagytam.
Lassan már egy hónapja csináltam ezt, Even mellett még megismertem Dennist és Charliet. Velük dolgoztam a legtöbbet és nem voltak olyan idegesítőek, mint az utóbbi. A magánéletemről nem sokat beszéltem, de azt mindenki számára kinyilvánítottam, hogy feleségem van.
Dennis, fekete arca megnyúlt a döbbenettől, melytől bozontos szemöldökét felhúzva, még értetlenebb képet vágott. Charlie a segítségemre sietve vállon lökte a társát és elnézést kért a nevében tőlem. Aranybarna bőre volt és világos szőke haja, barna szemei megértően néztek rám.
-    Jó neked. – mondta és koccintottunk egyet a sörünkkel, miközben Even és Dennis más témába kezdtek bele. – A pasim nem régibben hagyott el, egy kicsit kibuktam és ott hagyva mindenemet elköltöztem ide. Aztán jött ez a lehetőség és most itt vagyok. – erre meghúztuk még egyszer a korsónkat és kiittuk belőle mindent.
Ahogy a film végére kezdtünk érni, úgy jöttem bele már mindenbe. Tudtam nevetni, mosolyogni, még élvezni is képes voltam, mindezt a fejemben elképzelve, hogy éppen Karent kényeztettem.
A szopás sem ment már rosszul, ha megtehettem, akkor a partneremet megkértem, hogy a testemre élvezzen, viszont ha a rendező szájba, vagy a segglyukamba kívánta, akkor nem volt más választásom. Kicsit őszes hajú, barna bőrű, edzett férfi volt, aki nem félt kimondani, amit gondol, és amit szeretne.
-    Na ide hallgasson Mr. Keménykötésű. – mindenkinek adott egy nevet, az enyém még tetszett is nekem, pláne akkor örültem ennek, mikor Even nevét mondta ki.
’Mr. Cicafiú’, soha nem tudtam megunni és végre volta valamim, amivel visszavághattam neki, akárhányszor csak meghallja, kirázza a hideg tőle. Imádom nézni, ahogy kényelmetlenül érzi magát. Ekkor odajött a rendező mellém és letérdelt Dennis elé, akit éppen le kellett volna szopnom.
-    Megmutatom, hogy kell ezt. – a kezébe vette és se szó, se beszéd elnyelte és finom mozdulatokat téve mozgatta rajta a fejét, majd kihúzva a szám elé tartotta. – Csinálja. – bekaptam, a kezével még mindig tartva a dákót, míg a másikkal engem mozgatott a tarkómon keresztül lökve.
Aztán később már nem ő hajtott, hanem ráérezve adtam meg a saját tempómat és már én fogtam, meglepődve még cirógatni is kezdtem a heréjét.
-    Szép munka fiam. – rácsapott egyet a fenekemre, melytől eleinte ódzkodtam és furcsának találtam az ilyesfajta dicséretet, de végül ezt is elkönyveltem, mindent a célért dolognak.
Miközben ezt többször megtéve, már csak arra vágytam, hogy megtegye újra, miközben éppen szexelek valakivel. Ezen képzelgéseimről még a többieknek sem beszéltem, féltem, ha kiderülne, akkor talán még jobban a részemmé válna ez az egész cirkusz. Én pedig már számoltam visszafelé a napokat, az utolsó forgatásig, míg nem végül az is eljött. Már indultam volna, amikor Karen felhívott, alig bírtam visszafojtani az örömömet, amikor megtudja, hogy ezután vége.
A lelkem is egy nagyot sóhajtott, bontottam a vonalat és visszatéve a szekrényembe a mobilomat, visszasiettem a záró jelentre. A takarásból figyeltem, ahogy elhangzik a végszavam és fekete bakanccsal a lábamon kiléptem meztelenül a kamera elé. A díszlet egy konyhát ábrázolt, a középen lévő márványszerű asztalon Charlie, vagyis a történet szerint a bűntársam, feküdt háttal rajta, a seggét előre nyomta a lábai pedig a levegőben voltak. Miközben Even, a ház tulajdonosa, teljesen felöltözve előtte térdelve éppen nagyban nyalta az ánuszát, míg nem megpillantva abbahagyta és közeledtemre felállt. A szövegkönyv szerint az egész filmnek a lényege, hogy egy betörőkből álló csapat be akar törni hozzá, hogy aztán kiraboljuk a széfjét.
Csak sajnos egymás ellen fordultunk kijátszottak minket, én pedig éppen egy kemény dugásból siettem ide, mikor rájöttem, hogy barátom mindent magának akar a pénzből. Így hát jöttem elvégezni a munkát. Charlie észrevett és már szólni akart, amikor belekezdtem a szövegembe.
-    Ne is fárassz a dumáddal Owen. Már mindent értek. – a társamról elfordulva Evenre néztem. – Együtt terveztétek meg. – grimaszt vágtam, mire a fiatal férfi szája mosolyra gyúlt. – A rendőrség és azért találta meg a búvóhelyünket, mert ti köptettek be minket. – erre aztán a tulajdonos megállt előttem, olyan közel volt hozzám, hogy még a ruháján keresztül is éreztem a forróságot ami belőle áradt.
-    És mit fogsz tenni, - keze lecsúszva a farkamra, gyengéden megragadta. – hogy most már ezt tudod? – az érzés újra felkúszott a gerincemen és most már sokadszorra is Karent képzeltem el.
Egymásra mosolyogtunk, és mint ha meg akarnám csókolni feléje hajoltam és mikor már elérhető távolságban volt az ajka belemondtam.
-    Mit szólnál, ha először szét kurnám a fejedet? – még ideje sem volt menekülni, amikor a kezét hátulról megragadva megszorítottam és karját a hátához nyomtam, közben intve a barátomnak a földön heverő ruhák közül egy övet nyújtott át nekem.
-    Te szemét! – mondta Even, aki most jött rá, hogy mennyire át lett verve.
-    Bocs szívi. Az ő ajánlata jobb volt. Nem igaz drágám? – látszólag szorosan megkötöttem a kezeit és mihelyst végeztem, felálltam és amennyire szenvedélyesen csak tudtam, átadtam magamat a csóknak.
-    Kevesebb duma és több munka. – elfordította a fejét, de én még az állánál fogva visszahúztam. – Szeretlek. – erre ő is ezt mondva, megcsókolt, a szép pillanat addig tartott, míg a tulajdonos be le nem szólt.
-    Ki fogok tálalni a zsaruknak! Mindent elfogok mondani nekik! Ti szemét, buzik… -a fejét megragadva, éppen mikor beszélt becsúsztattam a farkam a szájába és ágyékomat előre döntve kiszolgáltam magam.
-    Most már nincs akkora pofád mi? – Even arcára rémület ült ki, de a szemében láttam, hogy még annál is jobban élvezi, mint azt én szeretném.
Ráadásul nem csupán nem ellenkezett, hanem még kérlelő nyelvét rá is kulcsolva még mélyebbre taszította a szájába a dákómat. Eszembe juttatva az első napot, amikor találkoztunk és mennyire utáltam, amit csinált velem, azóta pedig mennyire megváltozott minden. Ránéztem Charliera aki leadva a jelzést a rendezőtől, hogy még folytassam, vagyis mehet az improvizálás. Mindezt így oldva meg, hogy míg engem vesz, a kamera addig se nézek ki, így nem szűnik meg a drámaiság, sem az hogy éppen felvesszük a jelenetet.
-    Így más sokkal jobban tetszel nekem. Térdelve és csukva a szád a farkam körül. Micsoda szád van neked! – közben is próbáltam tartani a ritmust, a levegő vételre koncentrálni és a már sokadszori eldurranás után már képes voltam visszafogni az orgazmusomat egy hosszabb ideig.
Aztán társamra pillantva, tudtam mi a teendő a következőekben. Kihúztam a férfiasságomat és Even hajába markolva Charliera húztam rá és így löktem felé. Miközben barátom halkan felsóhajtott és elkezdett a testén végigsimítani, megállva a mellbimbóinál egy időre elkezdte cirógatni.
Én pedig csak hajtottam felé a férfit, kinek a füléhez közel érve támadt egy ötletem, hogy mivel lehetne még izgatóbb a jelenet. Felé hajoltam és bekapva szopogatni kezdtem, fogaim közé véve cuppogtam rajta.
Ezt a rendező is észrevéve szó nélkül odaintette a kamerást, Even arcán pedig a rémület kezdett eltünedezni és helyébe vágyakozás csillant meg a szemében. Addig játszottam így a fülével, mely után csókolgattam a borostás arcát, míg láttam, hogy Charlie aprót biccentett felém. Ellépett előle és mellém lépve újfent megcsókolt, kezeink a testünkön kalandozott, majd a megkötözött fiatal férfi felé fordultunk.
-    Szerinted akarja, hogy folytassuk? – hallva a partnerem kérdését, kitapintottam Even nadrágján lévő dudort és igenlően bólintottam felé.
-    Oh, nem is akár hogy. – lényegében széjjeltéptem rajta a nadrágot, ahogy barátom is így tett a felsőjével, miközben a tulajdonos látva mire készülünk halkan bár ellenkezett.
-    Ne! Kérem ne. Én nem vagyok… - tartott ez addig míg a alsógatyáját darabokra szaggatva megragadtam az előre meredező zászlóját.
-    Az nem baj. – húzogatni kezdtem és Charlie is befészkelte magát mellém a lába között. – Szeretem a kezdőket. – végignyaltam a farkát egészen a makkjáig. – Imádom, mikor ellenkeznek. – aztán tovább nem beszélve teljesen rábukkantam, majd egy két nyeldekelés után átadtam a stafétát.
Even próbált elkúszni előlünk, de én lefogva a lábát szorosan ott tartottam, miközben barátom finoman cuppogott rajta. Aztán már ketten szoptuk, ajkaink találkozva a csúcson heves csókmámort festettünk le köztünk a pulzáló férfiassággal.
Kezeink egymáson és a férfi testén kalandoztak, míg ő elhűlve és már csodálattal a szemében nézett minket. Sóhajtozott nagyokat, majd látva, hogy megnyalta a száját léptünk tovább a következő szituációba. Magamhoz húztam Charliet és hevesen megcsókoltam, kezemet a szerszámára téve meglóbáltam.
-    Mit szólsz? – egymásra néztünk, vagy aztán Evenre. – Férfivá avatod? – nem kellett tovább a csavarni a szót, barátom értve a célzást, elhelyezkedett a lábai között és már kezdett volna játszani vele, ha valaki nem próbál meg egy kicsi arrébb csusszanni.
-    Hová? Hová? Ilyen sietősen. – ráültem a mellkasára és miközben társam az ujjaival utat tört magának, addig én egy jobb helyet kerestem magamnak. – Kíváncsi vagyok, hogy fog járni a szád, ha seggem lesz rajta. – elhelyezkedtem úgy, hogy a lyukam az ajkánál legyen, majd ráparancsoltam, hogy csinálja.
Charlie ujjazta és nyalta Even ánuszát, miközben az enyémet is éppen megdolgozzák. Bevallva mikor kialakult a saját karakterem és rájöttem, hogy én egy fönőkösködő, perverz állat vagyok, aki kihasználva mindenkinél a dominanciáját, feléje kerekedik mindenen, egy kicsit távol állt tőlem. De aztán egyre jobban megszerettem, kiváltképp, mikor kiderült, hogy Even lesz az, akit egy kicsit megleckéztethettek. Elkezdtem rugózni fölötte, és bármennyire is el akartam vonatkoztatni ettől a képtől, még is elégé beindultam. Ahogy a nyelvén mozgok éppen, a sóhajok, mint másokból belelőm is kiszöktek.
Miközben én tovább elégítettem ki állatias ösztöneimet, addig partnerem már a farkát dugta fel neki és előre lendítette az ágyékát. Egy ideig még élvezve az alvázmosást, ott maradtam, majd át mentem Charliehoz, akinek a fenekét csapkodva buzdítottam tovább, hogy bassza meg Event. Aki eleinte a fájdalomtól, majd már a vágytól nyögdécselt hangosan, bár még én sem vettem be, azt vékony segítségkérő kiáltásait az elején.
De jó húzás volt tőlem, hogy abban a pillanatban bekapva a férfiasságát, azon nyomban hallgatásra bírtam. Csókolóztam és tovább ingereltem a mellbimbóin át társamat, aki az életben is imádta, ha ezt teszik vele. Aztán ismerve már egymást annyira jól, hogy tudjuk, mikor jön el a végpont, egy puszit nyomtam az állá szegletébe. A jelet értelmezve előre mentünk Even fejéhez és én azt felemelve rányomtam a duzzadó farokra. Ellenkezett a férfi, de én erősen tartottam, míg partnerem egy pár lökést eladva beleélvezett a szájába.
-    Így van. Ugye mennyivel jobb érzés, ha már te szopsz? – el akarta húzni magát, de én még ott tartva kényszerítettem, hogy lenyelje a spermát. – Nem. Nem akarhatjuk, hogy kiszáradj. Hisz még a buli csak most kezdődik. – meghúztam a farkát, Charlie pedig még mindig ott állt lemeredve az orgazmus okozta élvezetekben fürödve.
Bármennyire is azt hihetik majd a nézők, hogy Event kényszeríteni kellett, hogy ezt tegye, hát nagyon melléje lőnének, kifejezetten ő kérte bele ezt a részt. Kiváltképp, hogy én vagyok vele a jelenetben. Elengedtem a tulajdonost és odakúszva barátomhoz a karjaimba húzva hevesen megcsókoltam, mire ő kitapintotta az álló férfiasságomat.
-    Akarod? – kérdeztem rá, mire ő szó nélkül az asztalnak dőlt és onnan hátranézett.
-    Akarlak. – elmosolyodtam, de félúton visszafordulva felemeltem Event és a szemébe néztem.
-    És te akarod? – a hangom erőtől zengett, még ha csak suttogtam is, valahogy így fogalmazott a rendező, amikor elkezdtem így beszélni.
-    Meg akarlak basszni. – mondta, én pedig eloldoztam a kezét, az övet pedig a nyaka köré tekerve ráillesztettem, mint egy pórázt.
-    Micsoda vágyak. – csak megérintettem az ajkát a számmal, melynek alsó részét a fogam közé véve megharaptam. – Akkor légy jó fiú és tedd, amit kérek. – bólintott, mire meghúztam az övet és odaráncigáltam az asztalhoz.
A kamera követte, ahogy felmászik rá és Charlie elé beállva nyújtotta farkát, míg én beillesztettem a sajátomat és a pórázt tartva húztam magam felé. Ahogy mozogtam, ő úgy mozgott a társam szájában.
’ Az érzés ugyanaz. Mint ha csak egy punciban lennél.’, mondtam magamban a mantrát, de ez még is más volt. Furcsa és jó is egyben, a fájdalom, amit bármikor is okoztam eközben partneremnek az egy pillanat alatt gyönyöré változott számára. Állították sokszor, mikor kérdeztem róluk, illetve rengeteg bocsánatkérés közepette, melyen csak mosolyogtak.  Evenre néztem, aki kezével végigsimított a haján, mire én csapkodni kezdtem a fenekét Charlienak, aki erre kiengedve a szájából a dákót, hátra szólt.
-    Annyira szeretlek! – meg volt a végszó és én elengedve a pórázt teljesen felhúztam magamhoz partneremet és magamhoz szorítva döngettem meg jó erősen.
A nyakát csókolgattam, azon feljebb lépve az arcát, majd ajkunk forrt össze az eszeveszett menetben. Miközben Even minket figyelve lassú játékba kezdett a férfiasságán. A forróság, ami körbevett minket már majdhogynem égetett, alig kaptam levegőt és éreztem a feszülő nyomást a heréimben. Kihúztam a dákómat és rajta mozgatva a kezemet a seggére élveztem rá, miközben a nyelvem Charlie szájában volt.
Ő így szerette, úgy fogalmazott mindig, hogy „fürdik benne”, ám legyen. Ujjaimat felváltották az övék és kitartóan húzogatta tovább, míg le nem kókadt. Majd még úgy maradva az ott lévő fehér nedves folton végighúztam a nyelvem, melybe társam beleremegett és a számról lecsókolva kóstolhatta meg.
Even lejöve az asztalról mellénk lépett, mi pedig közénk véve lecsókoltuk róla, a maradék ellenállását is. Kettőnk keze találkozva a szerszámán finoman végigsimítottunk rajta, melybe már is beleremegett az ifjú. ’ Mint ha már is kitörni készülne’, bár csak rövid ideiig lehettem a szakmában, azért el kell ismernem Even tud játszani. A füléhez hajoltam és belenyaltam.
-    Azt kérem, hogy basszál meg. – megragadtam a farkát.  – Ezzel itt. Jó keményen. – mielőtt még bármit mondhatott volna meghúztam az övet és ott ahol a ruhái szakadtan hevertek lefeküdtem.
A pórázt a kezemre kulcsoltam, erősen megrántottam és magamra húztam a tulajdonost, én pedig megcsókoltam.
-    Most pedig csináld! – parancs volt, melynek eleget is téve, lehúzta rólam a bakancsot, a lábaimat a vállára tette és finoman belém helyezte a farkát, tudva, hogy igazából, az életben nem szokott finomkodni az ágyban.
Lassan akarta, mire az övet használva megadtam neki a kezdő lökést, mellyel teljesen bennem volt már. Először, mikor ezt éreztem, azt hiszem a fájdalom soha nem fog elmúlni, ahogy szétszakít belül, majd a mozgással fokozatosan elmúlt és helyét egy páratlan érzés vette át. Akkor kezdtem rájönni, hogy bármennyire is próbálok ellenállni ennek, nem tudtam mást elképzelni, mint a férfit, aki bennem volt. Utána teljes letargiába estem és úgy éreztem ennél lejjebb már nincsen. ’ Mit is képzeltem? Hisz nős vagyok és én… én nem vagyok meleg.’ Végül Even volt az, aki áttörve a burkomat, rákérdezett, én pedig akkor könnyektől terhesen elmondtam neki.
Másnap a rendező odajött hozzám és beszámolt nekem arról, hogy ha benne lennék, csak ő dughat meg engem. Egyből belementem és meg köszönve a segítségét barátomnak meghívtam egy italra, búcsúzáskor pedig kaptam egy új becenevet. ’ Dugó pajtás’, jutott eszembe a név, miközben már rég a kéjben úsztam, ahogy barátom is. Izzadtság és a testéből áradó kölni illata csapta meg az orromat.
Charlie eközben eltűnt a díszletek között végezve a munkáját, míg én is sajátomét. Lehúztam az övvel és ajkunk összeakadva csókolóztunk, míg ágyéka tovább lendült bennem. A testén hirtelen egy remegés futott át, a kamera közeledett az arcunkhoz és elszakadva a számtól felnyögött. Lemerevedett, miközben én éreztem, ahogy a pulzáló farkából jövő folyadék elönt belülről. Vele együtt én is némiképp elmentem újból, olyan katarzisba taszítva, melyet még nővel nem éreztem. Felnéztem rá és elmosolyodott.
-    Szóval? Jól megbasztalak? – megrántva az övet lehúztam és gyengéd csókot leheltem az ajkára.
-    Nem volt rossz. – majd egyik kezemmel rácsaptam fenekére. – De még van mit tanulnod. – Even már belekezdett volna valamibe, amikor Charlie lépett ki hatalmas zsákkal a hátán.
Felálltam és a pórázt húzva felhúztam magamhoz és belenéztem a szemébe.
-    Ahogy azt is, hogy bűnözőkben nem lehet megbízni. – elengedtem, majd társammal kimentünk a takarásba és már csak a tulajdonos maradt, aki rájőve, hogy átverték csalódott képet vág.
-    És ennyi! – kiáltotta rendező, mire mindannyian odamentünk hozzá. – Nagyon szép munka volt srácok! Egy pár jelenetet lehet, hogy újra kell venni napokban, de ehhez nincs már szükség mindenkire. Mindenki nagyon köszönöm a közös munkát! És remélem, még találkozni fogok egyesekkel. – egy pillanatig rám nézett, majd elkezdve megtapsolni elfordította a tekintettét.
Figyelmen kívül hagyva a srácokkal elmentünk az öltözők felé, ahol is a szekrényemből elővéve a mobilt megnéztem jött-e üzenet.
-    Szóval ennyi volt? – felnéztem és Even állt előttem törülközővel a derekán, Charlie és Dennis kezükben a cuccaikkal elmentek a zuhanyzó felé.
-    Igen. – bólintottam. – Igen, azt hiszem. Csak a pénz miatt csináltam. – erre ő a kezét a vállamra tette és belenézett a szemembe.
-    Lehet, hogy az volt a célod, de úgy gondolom annál többet tanultál itt. – megjelent egy mosoly a szája szélén. – Dugópajtás. – ’ Igen, végül is mindent neki köszönhettek, nélküle már rég nem itt lennék. És ha nem itt, akkor hol? Vajon tényleg megváltoztam ezzel?’
A gondolatokat kiverve a fejemből visszavágtam.
-    Vigyázz Cicafiú! Még azt hinném, hogy belém szerettél. – magam köré tekertem a törölközött, miközben észrevettem, hogy zavarban van. – Oh csak nem?! – arca vörös lett és még mielőtt bármi tehettem volna a szekrénynek döntve megcsókolt.
Nem éreztem semmit iránta és nem is akartam tévútra vinni, így hagytam hagyj, élvezze ki, míg én csak tűrtem. Aztán rájőve egy halvány mosolyt villantott és meghúzta a vállát.
-    Egy próbát megért. – én pedig rátettem egy pillanatra a kezemet a vállára, majd elindultam a zuhanyzóba, de még onnan visszaszóltam neki.
-    Rá fogsz találni. Ilyen szopós szájjal, mint ami tiéd, dögleni fognak utánad. – beintett nekem, majd utánam rohanva átkarolt és ebben semmi sem volt furcsa.
Hazaérve befeküdtem az ágyba és átkaroltam a feleségemet, aki felém fordulva gyengéden megcsókolt. Aznap éjjel végre megnyugodtam. A kapott pénzből újra neki fogtam a vállalkozásomnak, alapos ellenőrzés után pedig ki is választottam egy jó raktárat. Pár évvel később mondtam el Karennek, hogy honnan szereztem a pénzt.
Kiakadt és a fejemhez vágott egy telefont, de megértette, hogy miért tettem. Megígértem, hogy többé nem teszem, és ha lehet ne is említsük ezt a témát. Míg nem egy nap hazaérkezve azt vettem észre, hogy az ágyban vár ölében egy nagy adag popcornnal az ágyban. Leültem mellé, ő pedig szó nélkül elindította a DVD lejátszót, a képernyőn pedig feltűnt az én képem és a többieké is.
-    Meg akarod nézni? – erre megcsókolt, majd utána lassan végignézett rajtam.
-    Hát persze. Mikor láthatja egy feleség a férjét más férfiak társaságában. Ráadásul a tartalom szerint nem sok ruha lesz benne. – bekapott egy szem popcornt és mosolyogva figyelte a kibontakozó eseményeket a képernyőn.
-    Szóval erről fantáziálsz? Én, meg sok férfi együtt? – rám nézett és a szemét húzva felcsillant benne némi pajkosság.
Leállítottam felvételt és kivéve az öléből a tálat félre rakta.
-    Nézd, nem mintha számítana, csak egyszerűen elgondolkodtam rajta. – a fejem fölött egy pontot meglátva arra felé nézve mondta ki. – Hogy milyen lenne látni téged egy másik férfival, miközben én nézem. – majd rám nézett. – Szeretlek. – ledöntöttem az ágyra és megcsókoltam.
-    Én is szeretlek. Imádlak. – a filmet nem néztük meg sohasem, a feleségem pedig már el is felejtve az ötletét soha sem valósítottuk meg.
Pedig ha mégis így lett volna és én csak egy valakire tudtam gondolni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
atipikus ·
*muszáj

marigen ·
Igényes, részletgazdag leírás. Szerintem a hetero szereplő is rendben volt, kifejezetten tetszett hogy a meleg élmény nem változtatta meg csak színesítette a szereplő orientáltságát.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: