Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mozi

Laura izgatott volt a film miatt - én nem annyira. A kritikák szerint nem egy kiemelkedő darab és a jelek szerint mások is így gondolták. A terem szinte üres volt és egy szombat este ez intő jel. A mozi régi, bár jól karbantartott épület volt. Úgy tippeltem, hogy valamikor a nyolcvanas években épülhetett. Még felkapcsolt világítással is viszonylag sötét volt. A székek a ma megszokottnál jóval szélesebbek voltak - majdnem ketten is elfértünk volna egyben, de a felhajtható karfa ezt szükségtelenné tette. Arra gondoltam, hogy ha már a film nem fog magával ragadni, akkor legalább egy kis összebújásban lehet részem.


Feltankoltunk üdítőből és pattogatott kukoricából, majd bementünk. Laura  egyenesen a leghátsó sor felé indult. “Talán egy kis tapogatásra készül a vetítés alatt. Talán pont ezért öltözött ilyen vadítóan. Ha ez a terve, benne vagyok!”- gondoltam.


Ám úgy tűnt, hogy tévedek. A tömeg hiányában gyakorlatilag akárhová leülhettünk volna, de Laura nem húzódott el a folyosótól a sötétebb részbe, hanem a sor negyede táján foglalt helyet. Nem a legjobb hely összebújásra, de Laura kipirultsága és az, ahogy figyelte a többi néző helyet foglalását miközben kezét könnyedén a combom belső felén járatta, mégiscsak valami készülődést jelzett.


A film nem volt korhatáros és a gyér közönség java részét gyerekes családok tették ki. Kifejezetten örültem neki, hogy jóval előttünk találták meg helyeiket. Még ha rossz is a film, inkább annak a párbeszédeit hallgatom mintsem üres gyereklocsogást a szomszédomból. 


A leghátsó sorban csak egy tinédzser pár ült velünk és előttünk jó pár üres sor helyezkedett el. Eszembe jutott a csalódott arcuk, amikor bejöttek és megláttak bennünket. Valószínűleg csókolózásra és esetleg egy kis egyébre készültek, de mi rossz helyen ültünk. A sor másik végéről jöttek be és nálunk közelebb ültek le a középhez, úgyhogy messzebb voltak a folyosótól, mint mi. Oldalra néztem rájuk. Olyan tizennégy évesek lehettek. Szinte megsajnáltam a fiút, amiért keresztülhúztuk a számításaikat. Láthatóan oda volt a lányért és ki hibáztathatta volna ezért?  Biccentettem és ők visszaintettek. Kedvesen mosolyogtak, de most már biztos voltam benne, hogy etyepetyére készültek. A lány izgatottnak tűnt, a fiú pedig bűntudatosnak. Jellemző. Még nem volt annyit nők közelében, hogy tudja, pont olyan könnyen beindulnak, mint mi, férfiak.


A film tényleg borzalmas volt és az agyam fél óra után valami mást kezdett keresni, ami leköthetett volna. Természetesen Laura volt a nyilvánvaló célpont, hacsak nem merült el a filmben. Mint kiderült, nem merült el és hamarosan úgy csókolóztunk, mint egy tini pár egy kocsi hátsó ülésén. Pár perc után megfogta a kezem és a melléről a combjai közé húzta. Félrehúztam a szoknyáját. Nem volt rajta bugyi, szóval valószínűleg kezdettől fogva erre készült. Egyáltalán nem volt ellenemre. Imádtam a punciját és minden alkalmat megragadtam, hogy a számmal, kezemmel vagy férfiasságommal felfedezhessem, illetve kényeztessem. Az ujjaimat csodálatos meleg és síkos folyadék borította. Arra gondoltam, hogy talán van elég hely ahhoz, hogy az előttünk lévő ülések és a combjai közé nyomakodva letérdeljek.


Éppen csak elkezdtem lecsúszni, amikor megállított. Nem értettem hogy miért. Ennél kockázatosabb helyen is csináltunk már ilyet. Körülnéztem, hátha jegyszedőt látott mozogni, de senkit nem láttam. Azután rájöttem mit néz. A kölyköket 6-7 üléssel tőlünk balra. Nem láttam sokat a félhomályban, de annyit igen, hogy csókolóznak és a fiú karja mozog a lány lábai között. Úgy tűnt, legalább olyan szenvedélyes csókolózást és ujjazást folytattak, mint mi pár pillanattal korábban. 


Furcsán izgató volt lopva nézni őket. Tudtam, hogy nem helyes, de tovább bámultam. Igen...biztos, hogy a fiú ujjazza a lányt és közben a másik kezével a mellét simogatja. Az ajkaik összetapadtak, de szinte hallani véltem a tompa nyögéseiket. Ám nemcsak én bámészkodtam. Laura szintén őket nézte - talán nálam is izgatottabban. A hüvelye ütemesen szorult meg az ujjaimon. Nem kellett mondania, tudtam, hogy mit szeretne. Azt akarja, hogy az ujjaimmal kényeztessem anélkül, hogy megzavarnám a kukkolását. El fog élvezni attól amit csinálok vele és attól, amit néz közben.


A fiú hirtelen megállt, amikor elkapta a pillantásunkat, a lány pedig megriadt partnere hirtelen reakciójától. Sajnáltam a dolgot, mert nem akartam elrontani a szórakozásukat. A rémült pillantásukat megértettem - nyilván arra gondoltak, hogy a felnőttek rajtakapták őket. Bátorítóan mosolyogni próbáltam, de rájöttem hogy ettől csak még jobban kiveri őket a veríték. Szerencsére Laura nálam sokkal könnyebben boldogult az emberekkel. Megvillantotta azt a mosolyát, amitől a helyzettől függetlenül azonnal jobban érzed magad és úgy tűnt, hogy a fiataloknál is kiváltotta a megfelelő hatást. Egy kicsit azért még nyugtalannak tűntek amikor lesimították a lány ruháját. És akkor Laura mindenkit meglepett. Tisztán láthatóan lenyúlt és - lassan, hogy a fiatalok számára is nyilvánvaló legyen, hogy honnan kerül elő - kihúzta a kezemet a szoknyája alól. Felemelte és elnyújtottan, kéjesen elkezdte lenyalni a saját nedveit az ujjaimról. A fiú döbbenten nézett, a lány pedig zavartan félrefordította a tekintetét. Én csak vigyorogtam. Pár pillanattal később a lány visszanézett ránk, majd újra elfordult. Azután újra ránk nézett...és így maradt. Az arcán a szégyen helyét először a kíváncsiság, majd az izgatottság kifejeződése vette át. 


Sejtettem, hogy Laura mit forgat a fejében, ezért miközben ő tovább nyalogatta az ujjamat, átkaroltam és a másik kezemet a ruhájának kivágásába csúsztatva megfogtam a mellét. A kivágás elég laza és mély volt ahhoz, hogy ez könnyen menjen, a ruha szövete pedig elég vékony volt ahhoz, hogy a közönségünkben ne legyen semmi kétség. A fiú elvigyorodott és valamit a lány fülébe súgott. Lefogadtam volna, hogy ha több a fény, akkor látjuk a lányt elpirulni. Ennek ellenére bólintott, a fiú pedig leutánozta a mozdulatomat. A barátnője ruhája alá nyúlt és simogatni kezdte annak mellét, miközben szinte dacosan nézett ránk. Ekkor már mindketten vigyorogtunk Laurával. Mivel végzett az ujjaimmal úgy döntöttem, hogy újabb kihívást támasztok a fiataloknak. Újra Laura szoknyája alá nyúltam. Tudtam, hogy a kezem, a barátnőm combjai és a szoknyája miatt abból a szögből nem látják a kincset, de semmi kétség nem volt afelől, hogy hová vándorolt a kezem. Laura élesen levegő után kapott, amikor két ujjam belé csúszott. Megremegett, majd elfordult. Hátát nekem támasztotta és lábait széttárta, hogy a kölykök jobban láthassanak. Még a szoknyáját is feljebb húzta, úgyhogy, ha a kezem nem lett volna ott, akkor tisztán láthatták volna a nedvesen csillogó nyílást.


Elégedetten láttam, hogy egyikük sem fordul el. A lány láthatóan úgy döntött, rendben levő bennünket nézni és ha jól vettem ki, akkor tetszett neki amit lát. Úgy tűnt, hogy ujjaim ütemes körkörös mozgásával együtt mozog a feje. Mintha átérezte volna amit Laura érzett. Pár percig ez ment, majd a fiú újra szívszerelme fülébe súgott valamit. A lány ezúttal cseppet sem volt zavarban. Hátradőlt a fiúnak és úgy helyezkedtek el, mintha a mi tükörképünk lennének. Ám a lány közel sem volt olyan művészi, mint Laura. Amikor kapkodva felrántotta a szoknyáját, egy pillanatra megláttam a punciját, mielőtt a barátja keze eltakarta volna. Az elkapott látványtól előváladék kezdett szivárogni a kőkemény hímvesszőmből. Laura megérezte a reakciómat és fejét elfordítva azt suttogta:


-Te kis perverz! Tetszett a lány puncija, igaz?


Természetesen igaza volt, de a testén átfutó remegés jelezte, hogy őt is izgatja a dolog.


Elvettem a kezem és teljesen felhúzva Laura szoknyáját, megmutattam a fiataloknak a csupaszra borotvált punciját. Társam a perverzióban kuncogott, de nem próbálta magát eltakarni. Láthatóan élvezte, hogy egy tinédzser pár nézi - vagy inkább bámulja - a combjai közét. Óvatosan széthúztam a szeméremajkait. A távolság és a félhomály ellenére is látniuk kellett, hogy mit csinálok. Meredten nézték a nyílás nedves csillogását.


Ismerve Laura-t, tudtam, hogy még többen is benne van. Egyenesen felültettem, majd felálltam és átültem a másik oldalára a fiatalok felé. Várakozó pillantásából ítélve valószínűleg tudta, hogy mire készülök, de várt amíg elhelyezkedtem és elkezdtem kicsatolni az övemet. Előrehajolt és segített kiszabadítani a farkamat. Ez egy kis időbe telt, mert kőmerev volt, úgyhogy nem láttam a fiatalok első reakcióját. Amikor sikerrel jártunk, rájuk néztem. A lány tágra nyílt szemmel meredt a hímtagomra. Meg tudtam érteni. Valószínűleg nem látta még felnőtt férfiét...és végképp nem egy ágaskodót. Azután a fiú felé fordult és mondott neki valamit. A fiú vonakodónak tűnt és ezt is meg tudtam érteni. Egy férfi sem szereti, ha felülmúlják méretben, még akkor sem, ha nem azonos a verseny korosztálya. Végül beadta a derekát. Felállt és átült felénk, a barátnője másik oldalára. Gyorsan kiszabadította a hímvesszőjét. Korához képest nem volt szégyenkeznivalója. Laura lehajtotta a fejét és egyetlen mohó nyeléssel tövig a szájába fogadott. Imádtam, amikor ezt csinálta! Gyakorlottan szopott, én pedig remegtem torka szorítását érezve. Néhányszor fel-le mozgatta a fejét, amjd felült és szavak nélkül azt jelezte a lánynak: “Most te jössz!”


A fiú ránézett és beszélt hozzá. El tudtam képzelni mit mond. “Nem kell megtenned kicsim!”. Ám a lány megrázta a fejét és egy Laura-nak küldött “Ezt figyeld!” pillantást követően lebukott barátja péniszére. Szegénynek persze nem volt meg Laura több éves tapasztalata és közel sem sikerült teljesen benyelnie mielőtt a garatreflexe bekapcsolt volna. Könnyezve ült fel, a fiú pedig zavartan nézte. A lány letörölte a könnyeit és újra próbálkozott. Feje fel-le mozgott, egyre mélyebbre...amíg végül sikerült a teljes hosszat szájába fogadnia. A könnyes szemű tinilány látványa, ahogy orra mélytorkozás közben a barátja fanszőrzetébe merül, olyan semmihez sem hasonlítható látvány volt, hogy amikor a lány felült, Laura és én hang nélküli tapsolással jeleztük elismerésünket. A lány határozottan ragyogva fogadta a visszajelzésünket. A fiú láthatóan az elélvezés küszöbén állt, de a barátnője kissé tétovázni látszott.


Laura néha már akkor cselekedni szokott, amikor én még a lehetséges következményeket latolgatom és ez is egy ilyen alkalom volt. Mielőtt bármelyikünk felfoghatta volna hogy mi történik, felpattant, elslisszolt előttem és a fiú melletti ülésbe vetette magát. Az egész túl gyors és váratlan volt ahhoz, hogy a fiatalok megijedhessenek. Laura előrehajolt és szopni kezdte a fiú hímvesszőjét. Félig-meddig letolt nadrággal óvatosabbnak kellett volna lennem, de olyan gyorsan mozdultam, ahogy csak tudtam. Laura mögé ültem és épp időben érkeztem ahhoz, hogy a fiú szájára téve a kezem elnyomjam kiáltását, amikor Laura szájába élvezett. Még a film hangjai mellett is hallottam a tompított, kéjes nyögéseket, miközben újra és újra a barátnőm szájába spriccelt. Tapasztalatból tudtam, hogy Laura nyelve mit csinál és hogy a fiú zacskóját csiklandozza az ujja hegyével. Úgy játszott rajta, mint egy hangszeren, miközben szárazra szívta. A lány az egészet érdeklődve nézte. Amikor Laura az utolsó nagy nyelése után felült, a lányon az látszott, hogy tucatnyi kérdése lenne, de sajnos egy mozi terme nem volt a megfelelő hely ilyesmi megbeszéléséhez, úgyhogy csak bólintott és arckifejezése azt tükrözte:  “ezt én is meg fogom tanulni”. Laura látta ezt. Előrehajolt és gyors csókot nyomott a lány ajkaira, majd visszaült és megnyalta a saját ajkát. A lány értette. Ő is megnyalta az ajkát és érezte a barátja ízét. Elmosolyodott Laura kedves gesztusára: megízlelhette, hogy milyen anélkül, hogy az egész lökettel kellene boldogulnia. Bólintva jelezte, hogy végülis nem olyan rossz.


Azt hittem, hogy ennyi volt, de Laura másképp gondolta. Úgy dönthetett, hogy a lányt a tanítványának fogadja, mert annak füléhez hajolt és suttogott neki valamit. A fiú csak kábán nézett és próbált magához térni. A lányok felváltva egymás fülébe suttogtak egy darabig, majd Laura felállt. Utána indultam volna remélve, hogy a helyünkre visszaülve én is egy ilyen szopásban részesülhetek, de nem így történt. Csak a bal oldalamon levő székre ült üresen hagyva a köztem és a fiú között levőt. A lány felállt és odaült. A szívem kalapálni kezdett ahogy a hímvesszőmre nézett. Csak nem fog…. 


De igen. Kicsit bizonytalanul, de eltökélten előrehajolt és a szájába vett. Őszintén szólva nem tudom miért nem mentem el azonnal. Talán a sokk miatt. Ha valaki túl fáradt lehet az alváshoz, akkor túl felizgult is lehet az ember az elélvezéshez. Egy moziban egy tinilány javában szop, miközben a barátnőd néz benneteket. Ki ne élvezne ettől el? De én mégsem. Legalábbis nem azonnal. Csodálatos látvány volt a lány a szájában a farkammal és az érzés még felségesebb volt. Távolról sem volt olyan gyakorlott, mint Laura. A nyelve érintése könnyű, kísérletező, bizonytalan...és végtelenül kellemes volt. Laura a jelen helyzetben képes lett volna három másodperc alatt kielégíteni. A lánynak...nem is tudom...talán egy perc kellett, mire félig a szájába véve és közben markoló kezét Laura utasításainak megfelelően fel-le mozgatva a csúcsra nem repített. Figyelmeztettem, de azt hiszem még Laura is meglepődött volna a gyakorlatlan szájba lövellt mennyiségtől. A lány azonban bizonyítani akart és nem hátrált. Nagyokat nyelt, hogy az újabb löketeknek helyet biztosítson. Amikor végeztem, Laura is előrehajolt és segített a lánynak a végső megtisztogatásomban.


 


Mire visszaültünk a helyünkre, a film az utolsó jeleneteinél járt. Tényleg repül az idő, ha jól érzi magát az ember!
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
:steam_locomotive: 1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Nekem nagyon tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: