Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Motor, cigi, Dave

Kibaszott Mojave sivatag! Az életben nem jutok innen ki! Kurva motor! – rúgtam az új szerzeményembe, amit alig egy hónapja vásároltam. Izzadság patakzott rajtam, az ingemet kigomboltam, csupasz mellkasomat legalább negyven foknak éreztem, ahogy toltam a lerobbant motoromat. Kellett nekem szabadság! – néztem a felhőtlen égre, egyetlen madarat sem lehetett látni.
– Anya, hallasz, miért haltál meg?! Ha nem így történik, apa nem lenne alkoholista, én pedig nem vágtam volna neki ennek az átkozott útnak!
A mobilomat majdnem a földhöz csaptam, térerő nulla, már majdnem elfogyott a vizem is, a bicskámon kívül, csak egy váltás ruha akadt nálam, meg a fogkefém. Pár szendvics, ásványvíz, egy doboz cigaretta, és némi pénz. Ezen a nyáron szabadságot vettem ki, két hét összevissza a világban, minden felelősség nélkül. Az életem amúgy is összekuszálódott, a munkahelyem felőrölte az idegeimet, ráadásul a barátnőm is elhagyott, egy idősebb pénzes pacákért, aki kellőképpen tudta protezsálni. Ezért akartam kitörni a sorsom és a hétköznapi létem börtönéből.
– Most hallucinálok, vagy az ott tényleg egy teherautó? – Nem hittem, hogy akkora szerencsén van, pedig valóban egy autót láttam, a vörös porral borított, sziklákkal és kaktuszokkal övezett tájon.
– Mi van szépségem, talán segítség kellene? – Megálltam, a kék szemű túráztatta az autót, én meg beintettem neki.
– Dögölj meg, seggfej! – Tovább poroszkáltam, de aztán hallottam, hogy a pasi mentőangyalost akar játszani, mert leállította az autót.
– Fiú, úgy látom, nem is tudod, mekkora szarban hagyhatlak! – a hang rekedtes, érett és szexi. Kicsit gyanakodtam, arrafelé bárkit kinyírhatnak, a kutya sem veszi észre, de a maximum harmincas fickó megnyerő arca, és hogy meg sem várva a válaszomat, kiszállt az autójából, és hideg innivalót vett nekem elő a hűtőtáskából, szétoszlatta minden gyanakvásomat.
– Igazság szerint van nálam szerszám, és a motorokhoz is értek, de izzó napon nem szívesen bütykölnék. Majdnem üres a hátsó része az autónak, van pár vastag, hosszabb deszka is, az egyiken feltoljuk ezt a csibészt – simogatta meg a motoromat.
Így is lett, a pasas, pontosan tudta, mit hogyan,  és annyira jól esett a közelében lenni, pláne akkor a bajban.
– Messze van innen a város?
– Az eléggé, de az én kis oázisom, csupán egy ugrás. Odamegyünk, tanya, de van víz, és nem akármilyen generátoraim az áramhoz.
– Mivel kell majd meghálálnom?
– Na, azzal ráérünk még, hidd el, van egy-két ötletem. – Ezzel a combomra tette a kezét, a farmerem alatt felizzott az érintésétől a bőröm. Tekintetünk összevillant, két makacs szempár csapott össze, meg is telt feszültséggel körülöttünk az utastér. Alaposabban megszemléltem ekkor a megmentőmet, fekete haj, bronzos bőre alól kivillanó kék szem, egyenes orr, erős, de nem feltűnően izmos alak. Egyszerű farmer, és ing, férfias jelenség a feje búbjától, a cipője talpáig. Vonzódtam hozzá, kétségtelen. Oda, oda pislantott az arcélemre, a vállamra, kigombolt ingem miatt szabadon látszó mellkasomra, és hasamra. Zavarba is hozott némiképp, de próbáltam ura lenni a helyzetnek. A kezét félretoltam, ne gondolja, hogy valami hímringyóféle vagyok.
– Nem laknék errefelé, olyan kietlen minden.
– Kemény embereknek való, én pedig az vagyok, elhiheted.
– Most futtatod magad?
– Kidobjalak a kocsimból?
– Zsaroló.
– Megtehetem – a fehér fogak fogkrém reklámba is beillettek volna, a mosolyról nem is beszélve. Ekkor már körvonalazódott a távolban egy lomha, lapos tetejű, vöröses épületcsoport, lombos fákkal övezve.
– Az a mi tanyánk, Grendfild.
– A családoddal élsz, feleség, gyerekek?
– Nem, talán olyan öregnek tűnök?
– Á, eszembe se jutott, csak az ilyen jó pasik…
– Mind foglaltak, vagy homokosok. Ezt akartad mondani?
– Ilyesmit….– vallottam be vörös arccal.
Csak ekkor mutatkoztunk egymásnak be kölcsönösen, elmondta, míg a tanyára értünk, hogy huszonhét éves, Dave-nek hívják, benzinkutat üzemeltet, és ha kell, szobát is tud kiadni.
– Nincs nagy forgalom, de errefelé csak a mi benzinkutunk van, apámmal ketten vagyunk a tulajok, és mi szolgálunk ki is.
Így történt, hogy Davenél rekedtem, ki is vettem egy szobát, a férfi pedig megígérte, hogy mihamarabb megjavítja a motoromat.
Amikor evés után lezuhanyoztam és felvettem a tiszta ruhát, úgy éreztem, minden sínen van, ráadásul Dave bekopogtatott hozzám, és sörözni invitált.
– Jó fejnek tűnsz, tudod, nem sokszor van lehetőségem beszélgetni, örülök neked, azt sem bánnám, ha maradnál pár napig. Nem is kellene fizetned semmiért.
– Ne röhögtess, a mai világban semmi sincs ingyen. – vontam fel a szemöldököm.
A főépület, ahol Dave és az apja lakott - csendes, ősz hajú emberke -, remek, légkondicionált, szépen berendezett oázisként terült el a kietlenség közepén, persze hogy jól éreztem magam ott.
– Nem vagyok valami beszédes, és tudod, annyi rossz történt velem mostanában….Éppen az éves szabadságomat töltöm, nem egészen két hetem van. A barátomhoz igyekeztem, mint említettem…És seggfej is vagyok, mint már hallhattad és láthattad.
–  Na és? Én is az vagyok, nem is tudod mekkora.
Biliárdoztunk, csocsóztunk, mindenről elbeszélgettünk, amikor pedig bekapcsolta televíziót, a teniszverseny kötötte le a figyelmünket. Az enyémet legalábbis, mert a férfit mind többször rajta kaptam, hogy bámul. Majdnem beszóltam neki, de arra gondoltam, próbára teszem inkább, az van-e, amire gondolok, hiszen az autóban egyértelműen a combomra fogott.
A barna szemem egy pillanatra összekapcsolódott az övével, a feszültség azonnal érezhetővé vált. Megnyaltam a vaskos számat, hagytam, hogy csillogjon egy kicsit. Aztán leejtettem a kezeimet a lábam közé, lassan és érzékien igazítottam meg a farmerem alatt duzzadó péniszemet. Többször is megismételtem, Dave pedig le sem tudta venni az ágyékomról a tekintetét.
Egyszer csak a keze az enyémre szaladt, megszorította a kézfejemet, én pedig hagytam. Összelángolhat két tekintet? Ühüm, persze, ilyenkor pláne. A remegés a gyomromból indult ki, izgalommal telve, és azt hiszem a herémbe vándorolt végül. A férfiasságom keménnyé lett, Dave keze túlságosan közel járt hozzá. A szuszogásunk felerősödött, amikor felém hajolt, mondhatom, erősen kívántam a csókját.
Borzasztóan jól csókolni…– ez mit is jelent? Azt, hogy majd megrogysz, és azt se tudod hol vagy, reggel van-e, vagy este, csak azt érzed, még többet akarsz a másikból. És Dave így csókolt: eszeveszetten smároltunk, fogdostam, hol az erős vállát, hol a karját, a tarkójánál is biztosan jártam, és arra gondoltam, túl sok rajtunk a ruha.
– Szerintem is, meleg van itt – találta ki a gondolatom…
Dave felállt, a nadrágja ígéretesen domborodott elöl – Tűnjünk el, nem akarom, hogy az öregem meglásson minket – mormolta, és már húzott is, maga után.
Azt se néztem hová léptünk be, csak záródott egy dió színű ajtó, és már is a falnak dőlve csókolóztunk tovább. Végre lenyúlt rendesen, a péniszem simogatta ki a ruha alatt, aztán kibontott, mint egy karácsonyi csomagot, a farkam nemsokára a kezében csúszkált, merthogy a markába köpött.
Istenien éreztem magam, közben én is ugyanazt tettem vele – vaskos farkára örömmel szorítottam az ujjaimat – petting a javából, ami történt köztünk, heves csókváltások közepette. Addig ment a dolog, míg el nem élveztünk, mindkettőnk nadrágja foltos lett, Davenek az inge alsó része is, akkora adag sperma távozott belőlem.
Még magamhoz sem tértem jóformán, amikor végre csörgött a mobilom, a barátomnak sikerült visszahívnia, és magam lepődtem meg leginkább, amikor azt mondtam neki, csak három nap múlva érkezem…
Éjjel, odakint ültünk az üvegezett terminálnál, Dave mellett még a benzinszagot is kellemesnek találtam. Vásárló éppen csak három akadt egész hajnalig, mi a pult mögött tapogattuk egymást, legalább háromszor élveztem el ezen az éjszakán. Hajnalban felváltott minket Alfons, Dave apja, így mehettünk aludni, de persze helyette lezuhanyoztunk, és végre készen álltam többre is. Bár férfival még sosem jártam az orálnál messzebb, de Davetől többet akartam. Remekül alakultak a dolgok, érzelmek nem játszottak közre, és nekem úgy esett akkor a legjobban.
Dave felhívott a hálószobájába, kényelmes kis zug, nagy ággyal, puha szőnyeggel, barátságos színekkel. Finoman harapdálta fülemet, a hátam mögött állt, a nyakamba sóhajtozott. Erős combjai, lapos hasa, és felsőteste nekem feszült, mindketten teljesen álló szerszámmal és anyaszült meztelenül akartunk a másiktól többet, a legtöbbet, amit lehet.
– Annyira jó, hogy találkoztunk Zenk, te nekem egy ajándék vagy…– Nem gondoltam, hogy bókolni is fog, és azt sem, hogy hatni tud rám ezzel, de ilyen közhelyes szlogenekkel, mégis puhított…
Nagyon fájt, amikor belém hatolt, pedig tocsogtam a krémtől, és az ujjaival is izgatott előtte, mégis, azt hittem szétrepedek attól, hogy valamennyire belém hatolt.
– Jobban ne! – szégyelltem, hogy ilyen és hasonló kijelentések csúsztak ki a számon, de két férfi, csak így tud egyesülni, átkoztam is ezt, bár élvezetes kéjt kaptam. Mert amennyire fájt a feszítés, és féltem, ugyanannyira elömlött bennem a gyönyör is. A farkam félpuha maradt az aktus alatt, mégis az érzet: mintha állt volna, akár a cövek.
Még sosem járt bennem hímtag, nem tudtam, csak az ösztöneimre hallgatni. Dave hátulról döngetett, a lábaim félig lelógtak az ágyról. Néha megállt a férfi, a golyóim alá nyúlt, csókolta a hátamat, aztán pumpált tovább. Gumival csinálta szerencsére, szólnom sem kellett, magától vette elő, már az aktus előtt oda készítette a közelbe. Szóval a magévá tett, én pedig élveztem azt is, amikor bennem elment, és ugyanúgy, amikor elém térdelt utána, és addig szopott, míg az arcára nem élveztem.
Ezután ettünk pár falatot, és valóban aludni mentünk, eléggé lefárasztottuk egymást.
Davetől elbúcsúztam két nap múlva, a motorom rendbe lett téve, a barátom nagyon örült, csak nem értette, az ígért egy hét helyett, miért csak két napig maradtam...Ugyanis valaki folyton hívott, és már a hangjával is erős vágyat ébresztett bennem. A hátralévő szabadságomat Davevel töltöttem, imádtam azokat a napokat, órákat és perceket.
Sűrűn járok a Mojave sivatagba, Davehez tartva, havonta legalább egyszer. Érzelmileg nem kötődöm hozzá szerintem, csak azt nem tudom, miért imádok vele lenni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Nekem is először a hangulata, másodszor a karakterek, harmadszor az olvasás élménye tetszett. Grat! :innocent: :heart:
Hiba, mert nem kell névelő: "A barna szemem egy pillanatra..."

ilovemiyaviokamura ·
Ez az új kedvencem:$. Jelszót kaphatok a blogodhoz?:$

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: