Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Most vagy soha

Évek óta barátok voltunk Bencével és a többiekkel. Még a középsuliból ismertük egymást. Bence volt az, akinek mindig hosszú kapcsolatai voltak, én pedig, aki inkább élvezte az életet és nem táborozott le senki mellett. Egyik nap kitalálták a srácok, hogy menjünk el a hegyekbe túrázni, természetesen csajok nélkül és engedjük ki egy kicsit a fáradt gőzt. Tetszett az ötlet, de pont arra a hétvégére ígértem meg a tesómnak, hogy segítek költözni, és nem akartam szarban hagyni. Így nem tartottam velük. És talán pont ez okozta a vesztemet.

Péntek délután volt, tudtam, hogy a srácok valószínűleg már nagyban söröznek valami kis hegyvidéki kunyhóban, én meg itt rohadok a monitor előtt a munkában. Már bántam, hogy nem mentem velük. Nagy nehezen letelt a munkaidő, és a kollégáim kitalálták, hogy menjünk el este bulizni, mert erre a hétre ráfér egy stílusos lezárás, sok pia keretében. Mivel nem mentem a srácokkal, és reggel nem is kellett korán mennem a tesómhoz, ezért úgy döntöttem velük tartok.

Éjfél fele indultam otthonról, megbeszéltük, hogy a szórakozóhely előtt találkozunk. Amikor odaértem, egyből lejött, hogy a srácoknak már megvolt az alapozás, senki sem volt már szomjas. Bementünk és kértünk egy kör piát mindenkinek. A fiúk töményeztek, én inkább whisky-kólát ittam, mert annyira nem akartam padlóra vágni magam a holnapi nap előtt. Már egy ideje iszogattunk a pultnál, néha táncoltunk, és persze jól kiveséztük a felhozatalt. 32 éves vagyok, nem igazán tudnak meghatni ezek a huszonéves pláza párducok, de tény, hogy egy jó ideje nem voltam már nővel. Éppen kortyoltam a piámból, amikor egy nevetésre lettem figyelmes. Száz közül is megismertem volna. Imádtam ezt a nevetést. Réka volt az, Bence barátnője. A lakótársával kuncogtak valamin, láthatóan nagyon jó kedvük volt. Réka nem túl magas, formás, barna hosszú hajú csaj volt. Szűk farmert, egy fehér fölsőt és egy fekete blézert viselt. Szexi volt és nőies. Ez hiányzott a huszonéves picsákból és ez volt az, ami engem lázba hozott. Éppen elhaladtak előttem, amikor visszahúztam a karjánál fogva, hogy köszönjek neki.

-Hello kislány, nincs otthon a macska cincognak az egerek? – kérdeztem nevetve.
-Szia, Máté! Nyugi, a macska tudja, hogy nem vagyok az a cincogós fajta – válaszolta azzal a letaglózó, vonzó mosolyával. Váltottunk még pár szót, kérdezte, hogy én hogy-hogy nem mentem a fiúkkal. Mondta, hogy ő beszélt Bencével még kora este, de nem éppen volt beszámítható állapotban már. Mire válaszoltam volna neki, hogy én miért nem gyilkolom a májam a hegyekben a többiekkel, addigra már Lilla, a lakótársa vonszolta is tovább.
-Mennem kell, de hátha összefutunk még! Érezd jól magad! – megölelt, megpuszilta az arcomat és már robogott is tovább. Annyira jó illata volt.

Évek óta jártak már Bencével. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam irigy Bencére. Sokszor fantáziáltam Rékáról, az a klasszikus, igazi nő volt, aki már csak a nézésével is felállítja a farkad. Nem voltam biztos benne, de néha úgy éreztem, hogy én sem vagyok közömbös neki. De persze tabu volt, mert Bence nője. Úgyhogy maradt a fantázia.

Hajnali 4 fele, és jó pár whisky-kóla után már azt éreztem, hogy nekem mára elég volt, mert ebből nem lesz költöztetés másnap. Elköszöntem a srácoktól, és elindultam hazafelé. Amikor kiléptem az ajtón láttam, hogy Réka éppen telefonál, és kellőképpen fel van paprikázva.

-Lilla, basszus, nem cseszhetsz ennyire ki velem. Az az én lakásom is, nem csak a tiéd. Most mégis hol a franca aludjak? – mérgelődött a telefonba. – Tudod mit, majd akkor megoldom. Jó szórakozást! - és kinyomta a telefont.
-Valami baj van? – léptem oda hozzá kicsit bátortalanul, mert attól féltem, hogy visszakézből kapok egy fülest.
-Ooo, szia, Máté! Áááá, csak az idióta lakótársam kizárt a lakásból egy dugás miatt. Konkrétan fogalmam sincs, hogy hol fogom ma éjszaka aludni.
-Gyere hozzám, nálam aludhatsz! Majd én alszok a kanapén. Inkább nálam aludj, mint hogy kóvályogj itt hajnalok hajnalán. Bence kitekerné a nyakam, ha tudná, hogy hagytalak egyedül bolyongani – nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet elvinni magamhoz, de nem akartam még jobban kitolni vele.

-Oké, de biztos nem zavarok? – kérdezte azzal az ellenállhatatlan, hatalmas barna szemivel lesve a válaszomat.
-Dehogy zavarsz! Agglegény vagyok, van egy szabad ágyam. Egyébként meg éhen halok, főzéssel meghálálhatod a szállást – mosolyogtam. A beleegyezés jeleként kezet ráztunk és elindultunk haza.

Piszok hideg volt, teljesen átfagytunk mire hazaértünk. Beléptünk a lakásba, gyors felhajtottam a fűtést, mert láttam Rékán, hogy vacogott, annyira fázott. Mondtam neki, hogy gyors zuhanyozzon le jó forró vízben, addig megnézem, hogy milyen kaja van itthon. Nem ellenkezett, és mire kettőt pislogtam már a fürdőben is volt. Hosszasan zuhanyozott, biztos nagyon átfázhatott. Én próbáltam valami kaját keresni a hűtőben, de közben csak azon járt az eszem, hogy igazából soha nem voltam még vele így kettesben. Most meg itt zuhanyozik egy karnyújtásnyira tőlem. Egyből beindult a fantáziám és éreztem, hogy egyre nehezebben férek el a nadrágomban. Már csak a gondolat is feltüzelt, hogy láthassam meztelenül. De gyors észbe kellett kapjak, mert egyszer csak kilépett a fürdőszobából. Felvette a köntösömet, amit bent a fürdőben talált. Kócosan, smink nélkül állt előttem és gyönyörű volt.

-Tessék, kerestem neked ruhát, amiben aludhatsz. – nyújtottam át egy pólómat és egy melegítő alsómat neki. Persze nagy volt rá, de még így is iszonyatosan szexi volt.

Gyors átöltözött a hálószobában, ahol megágyaztam neki és kijött a konyhába hozzám.

-Innentől átveszem, menj te is tusolni. Mindenkinek jobb lesz, ha inkább én főzök és egyébként is ez volt az alku tárgya – és megint elővette azt a huncut mosolyát.

Nem ellenkeztem, mert rám is rám fért a zuhany, főleg az előbbi képzelgés után. Bementem a fürdőbe és csak folyattam magamra a meleg vizet. Nem tudtam kiverni a fejemből az előbbi fantáziálásomat, és éreztem, hogy a gondolattól a farkam is újra kemény lett. Nagyon erős késztetést éreztem, hogy gyors kiverem és könnyítek magamon, de inkább úgy döntöttem, hogy majd ha elaludt Réka, akkor a kanapén elintézem a dolgot. Befejeztem a tusolást, felkaptam én is egy pólót és egy melegítőt, és kimentem a konyhába.

Réka már nagyban tésztát főzött, sajtot reszelt és tejfölt kutatott a hűtőben. Egyszerű kaja volt, de mégis látszott rajta, hogy rutinosan mozog a konyhában. Csak álltam a fürdő ajtajában, és figyeltem. Kerek popsija simán kivehető volt a nadrág alatt, és a pólóm meg annyira nagy volt rá, hogy az egyik vállán lecsúszott, csupaszon hagyva a bőrét. Igazából innentől elvesztettem a kontrollt. Nem arra gondoltam, hogy mit szabad és mit nem. Nem mérlegeltem, nem gondolkoztam. Odaléptem hozzá, kivettem a kezéből a kést (biztos, ami tuti), letettem a pultra és csak álltam előtte hosszan nézve a szemébe. Próbáltam megérinteni, átkarolni a derekát, de hátrálni kezdett. Nem vette le rólam a szemét, lassan hátrált én pedig követtem. A fal állította meg, én pedig mindkét kezemmel megtámasztottam a falat az arca mellett. Egyszerre voltam izgatott, a torkomban dobogott a szívem, tudtam, hogy egy pillanat alatt elcseszhetek mindent. Lehajtottam a fejem, majd újra felnéztem rá és belekezdtem:

-Réka… én nem bírom tovább. Baromira vonzónak talállak, kívánom minden porcikád. Tudom, hogy nem lehet, de annál jobban akarom. Tudom, hogy mindent elcseszhetek ezzel, de most nem tudok az eszemre hallgatni. Itt vagy, és nem tudok ellenállni. Ha csak egyszer az életben, de éreznem kell téged - habogtam neki, miközben hol őt, hol meg a plafont néztem. Figyelte minden szavamat, néha megpróbált közbe vágni, de nem engedtem. Mikor befejeztem, akkor sóhajtott egy nagyot és megszólalt:

-Most már én is megszólalhatok? - kérdezte. Helyeslően bólogattam.

-Máté, nagyon helyes pasi vagy és nem tagadom, hogy vonzónak talállak én is. Bár nem gondoltam volna, hogy így érzel, még ha néha észrevettem is utalásokat erre... – magyarázta, és beletúrt a hajába, megvillantva a csodás vállait. Nem is igazán hallottam, amit mond, csak a száját figyeltem. Néha zavarában megharapta a szája szélét, miközben gondolkozott, hogy hogyan folytassa a monológját. Megcsapott az illata és végem volt, elvesztettem a fejem.

Megfogtam mindkét kezemmel az arcát és vadul megcsókoltam. Belefojtottam a szót, éreztem, hogy ellenkezik, de nem tudtam elengedni. És akkor egyszer csak megéreztem a kezeit a derekamon. Nem ellenkezett tovább, engedte, hogy csókoljam, és ő is visszacsókolt. Vadul keresztezték egymást nyelveink. Ízleltük, harapdáltuk, faltuk egymást. Nem érdekelt semmi. Nem gondoltam arra, hogy mi lesz ez után, hogy megbánom-e? Nem gondoltam Bencére, hogy hogyan fogok ezután a szemébe nézni? Élveztem minden percét. Magamhoz húztam, hogy érezze, hogy mennyire kemény vagyok tőle, hogy mennyire kívánom. Csókoltam a nyakát, szívtam magamba az édes illatát, ő pedig hátra hajtva a fejét, apró, halk nyögésekkel adta a tudtomra, hogy mennyire tetszik neki, amit csinálok. Lecsúsztattam a kezem a fenekére, megmarkoltam, masszíroztam. Szorosan magamhoz húztam, éreztem, ahogy a keményen ágaskodó farkam hozzáfeszül az ágyékához. Engedte, hogy irányítsam, mint egy rongybaba vonaglott a kezeim alatt.

-Nem is tudod, milyen régóta vágytam már erre. Annyira kívántalak már, azt hittem belepusztulok – súgtam a fülébe miközben csókoltam, szívtam magamba álmaim nőjét.

Hallottam, hogy halkan kuncogott egyet, de nem mondott semmit. Nem is kellett. Nem kellettek szavak, elég volt, hogy éreztem, hogy ő is akar engem. Aztán egyszer csak eltolt magától a mellkasomnál fogva, belenézett a szemembe, és megszólalt:

-Egyetlen kikötésem van. Szeretem a light-os szexet, de most nem erre vágyom. Élvezni akarom az utolsó percig. Durván és keményen akarom. Ha már úgy is a pokolra jutok, akkor adjak indokot is rá. – elmosolyodott, és én sem bírtam ki egy halk kacaj nélkül, de közben alig kaptam levegőt a határozottságát hallva.

Elindult lefelé, közben le sem vette a szemét rólam. Lassan kihámozta a melegítőből az ágaskodó farkam és gyengéden lenyalta izgalmam és vágyakozásom első cseppjeit a makkom végéről. Mire észbe kaptam, már tövig eltűnt a szájában a farkam, és úgy kezdett el szopni, mint még soha senki azelőtt. Szívta, ízlelte, játszott a nyelvével, hol gyorsan, hol pedig lassan szopta a farkam, közben az ujjaival követte a szája mozgását, a másik kezével pedig gyengéden masszírozta a golyóimat.

Éreztem, hogy egyre csak keményedik a kezei között a farkam. Amikor már azon a ponton voltam, hogy még egy mozdulat és beleélvezek a szájába, akkor felállítottam, vadul megcsókoltam, megfordítottam és a pultnak döntöttem. Éppen el tudta kapni a pult szélét és erősen megkapaszkodott benne. Lehajoltam hozzá, és a fülébe súgtam:

-Most nagyon csúnyán meg foglak baszni. Kemény leszek és durva, ahogy kérted és addig foglak dugni, ameddig össze nem roskadsz a kezeim alatt – és azzal a lendülettel, lehúztam a melegítőt róla. Nem volt alatta bugyi, a meztelen, kerek, feszes fenekének látványa fogadott. Végigsimítottam, majd benyálaztam a kezemmel farkam, hogy egy kicsit nedvesebb legyen és könyörtelenül betoltam a puncijába. Halkan felnyögött, sejtettem, hogy fáj neki, de nem szólt semmit, csak erősen kapaszkodott a márványlap szélébe.

Kíméletlenül keféltem, amilyen mélyen csak tudtam beledugtam a farkam. Néha lassítottam egy kicsit, hogy fokozzam az élményt, de utána mindig visszagyorsítottam. Belemarkoltam a hajába, az ujjaim közé csavartam és hátra húztam a fejét. Bevallom őszintén, tudtam, hogy vadul szereti, Bence mesélt erről. Néha azt mondta, hogy már sok is neki, mert annyira vadul kéri Réka, hogy már sokszor nincs szíve megtenni, amit kér tőle. Hát most tőlem megkapta. Életemben nem éreztem ennyire senkit, mint most Rékát. Éreztem, ahogy összeszorítja a hüvelye a farkam, amitől mindig frászt kaptam, mert összeszorította a makkom hegyét és majdnem elmentem. De olyankor leállítottam.

Hátra húztam mindkét csuklóját, összefogtam a feneke felett az egyik kezemmel, a másik kezemmel megkapaszkodtam a vállába és vadul keféltem hátulról. Belement minden egyes lökésembe, rásegített, tolta a punciját a farkamra. Éreztem, hogy mennyire nedves, és cuppog minden egyes lökésnél a farkamon. Hangosan nyögött, kérte, hogy basszam még, erősebben, keményebben. Alig bírtam ki, hogy ne menjek el. Nem akartam változtatni a pózon, ezt is tudtam, hogy hátulról szereti a legjobban.

Már minden erőmet összeszedve keféltem hátulról a punciját, éreztem, hogy ő is kezdi megadni magát. Lassítottam és amilyen mélyen csak tudtam, tövig benyomtam a farkam, éreztem, ahogy összeszorítja és hangos nyögések kíséretében elévez. Erre a pillanatra vártam, én sem bírtam már tovább és vele együtt, belemarkolva a hajába hörögve elélveztem. Életem legdurvább élvezése volt. Percekig csak remegtem, nem akartam, hogy vége legyen.

Miután kimásztunk "egymásból", mindketten lezuhanyoztunk és csináltunk egy szendvicset, ugyanis a tészta valami oknál fogva péppé főtt, és természetesen leégett. Nem szóltunk semmit, csak mosolyogtunk, hol egymásra, hol magunk elé bámulva. Én sem tudtam igazán, hogy mit mondjak, meg ő sem.
Én a kanapén aludtam, ő meg az ágyamban. Egy szemhunyásnyit sem aludtam, csak feküdtem, bámultam a plafont, újra és újra átélve a pillanatokat.

Reggel kávéval vártam már a konyhában. Felöltözve jött ki a hálószobámból. Megbeszéltük, hogy egyszeri alkalom volt és titokban tartjuk. Hülyeség lenne azt mondani, hogy elfelejtjük, mert úgysem ment volna. Amikor elment, percekig csak támaszkodtam a konyhapulton, felidézve a tegnap éjszaka emlékeit. Azóta szeretek főzni abban a konyhában. Főleg a pulton.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Jó kis kemény sztori, tovább, tovább!

Blanka30 ·
Köszönöm a hozzászólásokat és a biztatást! :) Nem volt tervben folytatás, de másképp alakult. Feltöltés alatt a második rész :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: