Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mosaic Stories: Dani

Alig tudtam róla valamit, mikor az eset történt. Mérnöktanonc, hamarosan végez, egy haldokló kapcsolatban próbál hűséges maradni vagy türelemmel változtatni, kiutat keresni.... de szürkének érzi a hétköznapjait, néha inkább enged a kényelem és lustaság vonzásának, pedig tudja, ha tenne valami értelmeset a cél érdekében, változhatna.. csak nincs hozzá elég ereje és már próbált felkelni a padlóról, de visszaesik újra és újra.
Nem volt annyi eszünk, hogy egy normális találkozóhelyet beszéljünk meg az igazi télkezdő, mínusz sok fokkal taszító belvárosi séta helyett. Már három teaházba is próbáltunk bejutni, de mindegyik tele volt. Végül mondtam neki, hogy menjünk fel hozzá. Tudtam, hogy mit szeretne és azt is tudtam, hogy én mit akarok. Nem láttam értelmét a további kertelésnek és fagyoskodásnak.
Az utolsó métereket teljes csendben tettük meg. Beértünk a lakásába, még mindig egy hang nélkül vettem le a cipőmet és a kabátomat. Mintha a levegő is megfagyott volna...
Dani csak állt háttal nekem. Kezét még nem vette le a fogasra akasztott kabátjáról. Nem mozdult.
Talán szégyellte a dolgokat, amiket elmondott a "régi" kapcsolatáról? Vagy még mindig a lelkiismeretével küzd, mert valójában együtt van még azzal a másik csajjal, és nem akar félrelépni? Ezen gondolatok csak átfutottak az agyamon: nekem így is, úgyis kell. Odaléptem mögé.
- Hé! - mondtam halkan, kedvesen, karját megfogva és magam felé fordítva. Átöleltem. Tudtam, hogy akaratos vagyok és kissé önző is, de nem érdekelt. Féltettem ezt a kivételes fiút a végleges lecsúszástól, és ha más módon nem, de legalább egy éjszaka erejéig éreztetni akartam vele minden szeretetemet, aggódásomat és szenvedélyemet.
Viszonozta az ölelést.
Megérezte az illatomat, és még erősebben szorított magához. Szemébe néztem, és lassan közelítettem ajkaihoz elnyílt, pici, vörös számmal. Már csak pár centi...
Mozdulatlanul, tág pupillákkal meredt rám, de mikor végre hozzáért az ajkam az övéhez, éreztem, hogy minden izma megfeszül. Szíve hatalmasat dobbant. Visszacsókolt: az én testem is bizseregni kezdett. Rám nézett, és láttam, hogy már nem az elhanyagolt ember néz rám, hanem a bika, aki egyáltalán nem ismer, de ettől függetlenül magáévá akar tenni, méghozzá keményen...
Megérzésemmel ellentétben finoman megigazította a hajam, és a nyakamat kezdte csókolni, egyre lejjebb a mellkasom felé, egészen a mellemig, mikor hirtelen és nem várt hévvel megragadta a karom.
Az élvezettől ösztönösen lecsukódott szemeim felpattantak a váratlan mozdulattól, és mélyen a szemébe nézve, gyorsan mondtam:
- Tedd meg! Akarlak.
Végigcsókolta a törzsemet, majd letérdelt elém és "szemtől szembe" került a puncimmal. Már nem nagyon tudta türtőztetni magát: gyorsan kigombolta a szűk farmerem, lerántotta rólam és megfordított, hogy arcát a totál beletemethesse tangás popsimba.
Visszafordított, lerántotta a saját pólóját és az enyémet is, majd az ágyra döntött. Combom belső oldalát csókolta, de nem nyújtotta el túlságosan: nem kis meglepetésemre még bugyimmal takart szeméremdombomat kezdte finoman harapdálni. Félrehúzta a tangát, meleget fújt egyre érzékenyebb altestemre, és teljes nyelvfelületével nyalni kezdte. Hamarosan hüvelyemet vette kezelésbe: eddigre már szorítottam a fejét a puncimhoz, annyira jól esett.. felnyögött és mormogott valamit, és ujjazni kezdett végtelenül óvatosan: nem akarta, hogy elmenjek.
- Ne tartsd visszaaaa... magad! - nyöszörögtem - többször is tudok!
Lüktetően, felváltva nyalt, ujjazott... éreztem, ahogy direkt hüvelyem falának feszíti az ujjait és hamarosan érkeztek az ütemes összehúzódások: elélveztem.
Láttam, hogy gyönyöröm hangjai szinte az égig növelték hiúságát. Bámult, szinte falt a tekintetével, ahogy reszketve, kiszolgáltatva feküdtem előtte. Félmeztelen testét meztelen bőrömhöz dörgölte, hogy érezzem: itt van... Szorosan ölelt és észrevettem, hogy farka már annyira, de annyira kemény, hogy szinte fáj neki, ahogy a sliccéhez feszül.
Felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Édes szenvedését látva nem kínoztam soká: végigsimítottam a merevedésén, majd előre dőlve felállítottam magam elé. A lehető leggyorsabban szabadítottam meg nadrágjától és alsójától, majd végigcsókoltam a hasát, egyre lejjebb... Rámarkoltam a feszülő péniszre és adtam a makkjára egy puszit. Megéreztem az előváladék ízét és mosolyogva nyaltam le; másik kezemmel közben heréit kezdtem simogatni. Duzzadt makkját a számba vettem és lassan mozgattam rajta a nyelvem.
Hatalmasat sóhajtott és először az ég felé (vagyis a plafonra) nézett, majd rám. Hajamat simogatta, és néha már ösztönből mozgatni kezdte volna a csípőjét, de ellenálltam. Egyik kezemmel húzogatni kezdtem rajta a bőrt, majd teljesen kiengedtem a számból, hogy megnézhessem: vérbő volt, piros és nyálas. Dani a szemembe nézett, mintha kérdezte volna, hogy tetszik-e...
Válasz helyett farka tövét kezdtem csókolgatni, végignyaltam, majd erőteljesebben húzogatva újra a számba tettem és megpróbáltam tövig lenyomni, annyira magamban akartam már érezni. Mikor makkja a szájpadlásommal ütközött, Dani megremegett: nem csak szopást akart, mert ki akarta venni a számból, de nem hagytam. Kényeztettem még pár percig, aztán elengedtem és felálltam mellé. Átöleltem és finoman beleharaptam a vállába, miközben merev péniszének vége a puncimhoz ért.
Makkjával körözni kezdett a csiklómon. Ezzel a mozdulattal még jobban felhúzott.
Odanyúlt, és egy kis nedvvel bekente magát... mármint a saját nyakát! Elég furcsán néztem rá, de nem vette észre, mivel már térdeimet tolta szét és combjaim tövét erősen fogva lassan, de határozottan kezdte a puncimba tolni lüktető, forró és nedves hímtagját.
Odanyúltam, pedig simán ment be: szűk voltam, de jó nedves. Az első behatolás alatt végig a szemembe nézett, és az érzései az arcára voltak írva. Hirtelen eszembe jutott a még mindig meglévő kapcsolata, a szerencsétlen barátnő... félrefordítottam a fejem. De csak egy pillanatig tartott, mert Dani közben tövig belém ért. Az intenzív érzéstől a karjába kaptam, körmeim húsába vájtak, de valószínűleg tetszett neki, mert a fülemhez hajolva hörögte:
- Akarlak!
Lassan járatta bennem méretes hímtagját. Tetszett, hogy eleinte óvatos volt, de ekkor már halkan súgtam:
- Csináld! Dugj meg!!!
Fejemet a vállára hajtottam, ahogy gyorsabb tempóra váltott: csípőnk egy ütemre mozgott.
Halk nyögéseim mély, gyors döfésekre késztették és lassan már csak pihegtem a vállán, mintha más világba léptem volna. Félig öntudatlanul élveztem, miközben Dani rendületlenül kúrt; magamhoz szorítottam, de már el akartam taszítani, hogy egy icipici nyugtot szerezzek, de erősebb volt, folytatta. Végül magammal rántottam arra a megfoghatatlan, körülírhatatlan helyre. Lüktető farka belém lövellt, hüvelyemet meg-megfeszítette belülről és olyan erősen szorított, hogy úgy éreztem, minden, de minden tartalékát belém akarja lőni.
Mellém heveredett, pihegett és magához ölelt. Boldogok voltunk. Látszott rajta, hogy büszke magára, hogy ki tudott elégíteni.
Fehér, hűs lepedőkbe burkolóztunk és megfogyatkozott erőmből telhetően suttogtam, hogy imádom.
Éreztük egymás illatát, egymás bőrének tapintását. Tudtam, hogy ő az erősebb, és meg tudna védeni, ha kéne...
Egy darabig egyikünk sem volt képes érdemi cselekvésre, de végül a fülébe suttogtam:
- Édes vagy! - és megcsókoltam.
- Te kis vámpír! - mondta mosolyogva, miközben mellkasát simogattam - a bűvöletedben tartasz, és nem eresztesz.
Kezeim ismét hasa felé kalandoztak, mire megéreztem kezét a fejem tetején: lefelé kezdett nyomni, miközben felém meresztette a takaró alatt betonkemény farkát...
Elégedetten élvezte szám, nyelvem játékát és ennek az egésznek a melegét. Folyton mormogott, dicsért, kért irányított és én engedelmeskedtem: egyre mélyebbre, egyre gyorsabban toltam, szám már teljesen nyitva volt.. meleg nyálam végigfolyt a farkán, le a tövéig, a heréire, a a lábai közé... végül nem bírta tovább: elélvezett.
Totálisan be lehetett indulva rám, mert hamarosan felkelt és hasra fordított. A hátamat puszilgatta, majd a fenekemet egyre lejjebb... Testem teljesen libabőrös lett, és közben megéreztem, hogy nyelve már fenekem környékén garázdálkodik. Testemen végigfutott a remegés: megértettem a célzást.
Félig feltérdeltem így hasonfekvésben: mellkasom az ágyon maradt, de lábaimat széttéve pucsítottam neki. Meglátta csillogó, nedves puncimat és a kis, vörös, másik bejáratot. Engem is rettenetesen izgatott a helyzet.
Teljes nyelvével nyalni kezdte a fenekemet. Néha abbahagyta, elemelte a fejét: gondolom gyönyörködött bennem. Szokatlan, furcsa volt az egész, de annyira titkos és szégyenletes, hogy nem állítottam le.
Egy hirtelen mozdulattal, combjaimat megragadva befeszítette nyelvét az ánuszomba és belülről is izgatni kezdte.
- Nagyon vigyázz rám, édes! - pihegtem kissé ijedten, mivel nem szóltam, hogy előtte ott még nem járt senki - kérlek.. óvatosan!!!
Úgy tűnt, mint aki képes örökre elveszni a fenekemben. Néha meg-megcirógatta a hátamat is, de közben szünet nélkül nyalt.
Rengeteg nyálat hagyott ott és egyik kezével vállamat ragadta meg, másikkal pedig eltolta fenekem egyik felét és farkát szűz lukamhoz érintette. Szép lassan, nagyon lassan elkezdte benyomni, de meg-megtorpant, mikor érezte, hogy nekem nem esik jól.
- Úgy betörnélek - suttogta halkan - de csak amikor neked is jó!
- Lassan - nyöszörögtem, de ő már nem bírta tovább: elkezdte ki-be járatni, hogy bejuthasson tövig. Rám hajolt, és adott egy csókot a nyakamra. Mintha a hüvelyemet is ingerelte volna.. annyira abszurd volt az egész! És ő észre se vette, hogy már tövig bennem van.. bezzeg én...
Egész testem megmerevedett, minden izmom megfeszült. Fájt, de mégis jól esett... tövig belém csúszott Dani hatalmasra duzzadt farka, rettenetesen feszített!

Sikítottam.

Vége volt már mindennek. Lassan könnyebben mozgott bennem és folyton csókolt; de néha felegyenesedett, és gyakorlatilag... dugott! Heréi pattogtak a puncimon, fenekem és hasa közt cuppogott izzadtságunktól a bőr...Ezek a hangok csak egyre vadabbá tették, én már a lepedőt szorítottam: valami történt. Valami megváltozott. Átadtam magát neki. Az előbb még arra gondoltam, hogy valahogy kibújok alóla; de a hörgései és az érzés, ahogy heréi a hüvelyemnek csapódtak, meggyőztek, hogy folytassam.
A lepedőbe markoltam, mert bár a fájdalom nem szűnt, a kéj intenzitása egyre nőtt...
- Mit művelsz velem?! - nyöszörögtem.
Nem hagyta abba: kitartott, és rombolt. Éreztem, hogy nem kell neki már sok...
Végem volt. Leigázott, az övé voltam. Jóformán azt tehetett velem, amit csak akart. Már mozgattam vele lassan, nagyon lassan a csípőmet: érezni akartam tövig, nem érdekelt, hogy fáj. Sose gondoltam volna, de ez.. eszméletlen volt. Nem tudtam visszatartani a kéj hangjait...
Teljesen rommá kúrt: teljesen. Érezni akartam, ahogy belém élvez. Nem bírtam már sokáig: ha nem tart meg, összeroskadok...
De szerencsére tartott, és még jobban döfött. Látta, hogy totálisan kikészültem; felizgatta, hogy teljesen az övé vagyok és teljesen megsemmisített.
Éreztem, hogy belém pumpálta azt a rengeteg gecit, éreztem, hogy remeg a farka, de ekkor más csak ő tartott. Végül összerogytam alatta. Kitágított lukamból lassan csorgott ki a geci, kimerülten pihegtem. Mozdulni sem bírtam: alatta hevertem kiszolgáltatva, szétkúrva.
Egy alfahím meghágott. Magáévá tett úgy, ahogy eddig senki még.
- Szeretlek - súgta, de még mindig a fenekemből kifolyó spermát figyelte. Mellém feküdt, szorosan magához ölelt és betakart, de arcára volt írva minden érzése. Imádta ezt az egészet: imádta a fenekem ízét, a farkát bennem; imádta, hogy totálisan kicsinált, és hogy mindez miatta volt és értem volt.

Elvette, ami kellett.

Önző férfi!!!

- Tönkretettem a világ legszebb játékát, ahogy a rosszkisfiú is teszi. Csak már kicsit más szinten. Sosem változunk. A legszebb kell, és meg akarom semmisíteni, és újra és újra, hogy újra felismerjem benne a szépet, hogy aztán megint elvehessem!!! - mondta a hajamat simogatva.

Szorosan hozzábújtam, fejem a vállához simítottam. Olyan furcsa érzés volt...Nem értettem; éreztem őt. Nem csak a testét, a gondolatait is.
Mellemhez vontam a fejét, simogattam a haját és adtam egy-két puszit a homlokára.
Ő is megnyugodott. Simogatott.
Lecsúsztam hozzá. A szemembe nézett. Tartottam a pillantását, aztán finoman megcsókoltam megint. Ajkaim nedvesen csúsztak el a száján. Megszorítottam összefont ujjainkat.
Nem akartam, hogy vége legyen ennek az éjszakának. Szeretkezni akartam vele újra és újra; elfogyni az ölelésben. Míg csak egyikünknek sem lesz annyi ereje, hogy felemelkedjen az ágyról...

De a hajnal, az újabb nap csendesen, tolvajléptekkel, megállíthatatlanul közeledett kelet felől. Az egyetlen igazi úr, az Idő nem ismer kegyelmet. Kettőnk ideje aznap éjjel lejárt.


Zavartan, tompa fájdalmakkal ébredtem másnap reggel. A fülledt, elhasznált levegőjű szobában kettőnk szaga kavargott. Felültem az ágy szélére, és össze kellett szorítanom a fogam: eszméletlen fájdalom hasított igencsak kihasznált ánuszomba. "Önző férfi" - szűrtem hallhatatlanul összeszorított fogaim között, miközben a lehető leghalkabban szedtem össze szanaszét heverő ruháimat. Persze tudtam, hogy magamnak köszönhetem az egészet. Én akartam, én kezdtem, én vettem rá.

Az alvó Danira pillantottam. Nem akartam, hogy felébredjen. Mit keresek egyáltalán itt? Minek jöttem fel?! Valami érthetetlen, ellenállhatatlan vágy rángatott fel ide; ugyanaz a késztetés, ami végighurcol életem minden pontján, minden percén. Nem tudom, mi ez, de nem tudtam ellenállni neki.
Vagy egyszerűen csak egy ribanc vagyok.

Hangtalanul távoztam a lakásból, még mindig elképedve saját őrültségemen és elmélkedve az anális fájdalom legközelebbi kikerülésének esetleges trükkjein. Igyekeztem nem úgy lépni, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen...
És elvegyültem az ébredező, zsibongani kezdő, friss péksüti illatát árasztó nagyváros reggeli forgatagában.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
NancyCallahan ·
Akkor jó. :)

HBarbara ·
Harmadszor is olvasva mondom, tökéletes alkotás.

baby

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: