Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mónika, a fodrász

Nem nyíratom gyakran a hajam, hagyom hogy megnőjjön, meghát azt is mondják, hogy borostával és a félhosszú hajammal igazi olasz csődörnek nézek ki, bár én ezt megcáfolom. Július közepe volt, meleg volt és izzadtam, és úgy gondoltam, hogy elég volt a félhosszú hajból, levágatom. A főtéren két fodrászat is van Julika nénié, aki Tibi bácsival űzi együtt az ipart, és Mónikáé. Mónika nemrég nyitotta meg a szalonját, úgy gondoltam, hogy hozzá megyek el... És mint kiderült jól dönöttem. Délután öt óra volt, mikor benyitottam az üzletbe... Egy nő volt csak előttem, neki is csak a haját szárította Mónika. Ahogy beléptem rögtön feltűnt Mónika jó alakja, csak egy fehér fodrászköpeny volt rajta... Leültem. Már akkor elkezdtünk szemezni. Jobban végigmérve a testét rájöttem, hogy nem mindennapi bige. A fehér köpeny alatt csak egy piros tangát viselt. Kezében járt a hajszárító, a mellei peig gyönyörűen domborodtak ki a köpenyen keresztül... Közben lassan végzett a nővel, és alig vártam, hogy végre kettesben maradhassunk... A nő fizetett és elment.

Köszöntem Mónikának és mondta, hogy üljek le. Egy kényelems és tágas fodrásszék volt az üzletben leültem. Közben ő az ajtóhoz ment, kitette a bezért táblát. Már ekkor éreztem, hogy ez egy nem mindennapi fodrászkodás lesz. Kezdhetjük egy mosással? kérdezte. Én válaszoltam, hogy persze. Aztán elkezdte mosni lassan a hajam, meleg vízzel és samponnal... Körkörösen. Bevallom nagyon jól esett. Elkezdtem fantáziálni. De melyik férfitársam ne fantáziált volna. Nem tehetek róla, férfi vagyok... Pár perc múlva már meztelenül láttam magam előtt Mónikát... És bekövetkezett, ami a legtöbbször bekövetkezik. Merevedésem lett... A farmerből szemmel láthatóan egy kisebbfajta sátor lett. Ekkor Mónika megkérdi: -fazonigazítást? Én gondoltam, hogy a hajamra érti. Én mondtam, hogy persze, elvégre is ezért jöttem. Finom kezeivel elkezdte lehúzni a farmerom cipzárját, és a bokámig tolta. A boxeremben pedig már méretesre duzzadt a férfiasságom. A boxert óvatosan lehúzta, el sem hittem eközben, hogy 10 perccel a belépésem után már itt fogunk tartani. Én csak egy randiban reménykedtem. Aztán elővillant a dákóm a szőrcsomó közül. Mónika az asztalról egy hajvágót vett elő, a legkisebb fokozatra tette, majd levágta a serkenő szőrt kb. fél centisre.

Nem tagadom, gyakran borotválom, de akkortájt egy kicsit elhanyagoltam magam intimszőrzetileg, meg hát a barátnőm nem is igényelte. Ezután az egy centiméteres szőrre vizet tett, majd egy egyszerhasználatos borotvát vett elő a fiókból. A vízzel körbedörzsölte a maradék szőrt, ekkor már bevallom majdnem eldurrantam... és elkezdet borotválni a farkam. A dákóm a kezében tartotta. Már olyan közel volt hozzám, hogy a köpenyt ki tudtam gombolni... A tanga már lucskos volt rajta... félrehúztam a tangát, majd elkezdtem ujjazni... először egy, majd két újjal. Elkezdett ritmusosan mozogni, élvezte, hogy hosszú ujjaimat járatom a lucskos kis szűk puncijában... már majdnem eldurrantam én is... Ekkor gondolt egyet és rámmászott a fodrásszékben, széttette a lábát és ráült a kemény farkamra... Bevallom egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mi lesz, ha eldurranok, miközben Mónika puncijában vagyok, de nem érdekelt. Ámbár mindig van egy koton a pénztárcámban, mert úgy gondolom, hogy (igazi) férfinél mindig legyen, már nem akartam bajlódni vele.

Mónika pedig csak egyre ritmusosabban mozgott. Én a két kezemmel a melleit masszíroztam... Nagyon élveztem, zilált, nagyokat sóhajtott, aztán egyszer a hátamba mart, lassan húzta le a körmeit a hátamon, érzetem, hogy Mónika elment. Annyira profi volt, hogy tudta, nekem még kell egy kicsi. Egy pillanat alatt leszállt róla, majd elkezdett a szájával játszani a dákómmal... a nyelvével, majd egyre többet és többet kapott be belőle. ritmusosan mozgott a feje és én csak ott ültem meztelenül a bőr fodrásszékben. Királynak éreztem magam, akit az alattvalója elégít ki. Pár perc múlva pedig telelőttem Mónika száját. Számoltam, tizenkettőt lövelltem, még a tükörre is jutott, de Mónika mellére is és természetesen a szájába is. Megkértem rá, hogy emlékül adja nekem a tangáját, mert minden nőtől, akivel addig együtt voltam, egy fehérneműt kértem ajándékba... Cserébe én megígértem, hogy a fazonszőrzetemet ezentúl is vele igazíttatom.
Azóta egyszer voltam Mónika szalonjában, akkor ketten voltak rajtam kívül. Egymásra néztünk, és visszaemlékeztünk arra a csodálatos érzékekkel teli estére. Éppen mikor engem nyírt benyitott egy 50 év körüli fickó...
- Mónika, zárás után tud vállalni? - kérdezte. Mónika válaszolta, Ha egy kis fazonigazításról van szó akkor igen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
nagypeti22 ·


Nagyon jó a story

Sajtos Pogi ·
:flushed: A farmerját tolta le bokáig!! Szerintem jó volt! :smile:
Andreas6 ·
Mindenki tudja, hogy erre gondolt a szerző! De akkor miért nem ezt írta??

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: