Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mona első élménye

Csak álltunk és merengtünk magunk elé. Egyikőnk sem merte mondani amit érez és nem mertünk cselekedni sem. Pedig mindketten éreztük,hogy szikrázik köztünk a levegő. Nagy nehezen erőt vettem magamon és megtörtem a mozdulatlanságot. A bárszekrény felé vettem az irányt és kivettem belőle egy pezsgőt. Kivettem két poharat a szekrényből, amiket bevittem a hálószobámba. Visszamentem Monához megfogtam a kezét és a szobámba vezettem.  Kezdtem felengedni, de rajta még mindig éreztem a félelmet és a szorongást. Leültettem az ágyra és lágy zenét kapcsoltam be. Felbontottam a pezsgőt és itatni kezdtem. Alig vártam,hogy végre egy kicsit feloldódjon és megtörténjen amire már olyan régóta vágytunk. A percek csak úgy szaladtak és Mona is egyre inkább beszédesebb és nyitottabb lett.
- Tudod én soha nem csináltam még ilyet. - Mosolygott és súgta halkan a fülembe.
- Mire gondolsz? Nem értelek. - Természetesen értettem mire gondolt, de az ő szájából akartam hallani.
- Tudod Jenna én még soha nem voltam lánnyal, de... - ekkora kivettem a kezéből a poharat és az asztalra tettem.
- Nem kell semmit se mondanod, csak élvezd. - miközben ezt súgtam a fülébe, ujjaim már  a haját cirógatták.
Ő nem szólt semmit csak megharapta az ajkát, becsukta a szemét és hagyta,hogy azt tegyek vele amit csak akarok. Még soha nem volt ilyen közel hozzám. Szemeim az arcára szegeződtek. Gyönyörű lány. Barna haja a szemébe lógott. A füle mögé tettem a haját ő pedig rám nézett. A szemében még mindig láttam egy kis aggodalmat.
Jenna én.. - félbe  szakítottam mielőtt meggondolná magát. Olyan szenvedéllyel csókoltam meg mint még soha senkit azelőtt. Beletúrtam a hajába és csak csókoltam és csókoltam. Éreztem, ahogy a kezei a fülem mögé vándorolnak. Végre élvezi. Levettem a pólóját és a melltartóját. Az ágyra fektettem. Csókolni kezdtem a fülét, a száját, a nyakát és egyre lentebb. Az egyik kezemmel rászorítottam a csípőjére a másikkal pedig végig simítottam a hasát és már majdnem a mellére csúszott a kezem amikor ő elkapta. Én huncutan ránéztem és leszorítottam a karját. Folyamatosan a szemembe nézett.. éreztem. Gyengéden a melleit kezdtem simogatni. Halk sóhajtásokba kezdett. Kis mellei pontosan elfértek a tenyeremben. Alig vártam már, hogy apró bimbóit puszilgatni, szívni kezdjem. Lágy puszikat leheltem a mellére, aztán a szám a bimbójára tévedt. Leheletnyi csókokkal halmoztam el majd szívni kezdtem. Halkan nyögdécselni kezdett. Ugyan így jártam el a másik mellével is. Ekkor felemelte a fejem és megcsókolt. Végre éreztem,hogy kíván, akar engem. Puszilgatni kezdtem a hasát, és nadrágon keresztül a combját és azt a forró, akkora nedves punciját. Óvatosan lehúztam róla a nadrágot. piros csipke tanga volt rajta. Leheltem egy lágy puszit a kis csodájára és vettem egy mély levegőt. Már annyira szerettem volna érezni az illatát. Már teljesen benedvesedtem. Letéptem róla a bugyiját és munkába kezdtem. A szeméremdombját kezdtem el csókolni majd egyre közelebb és közelebb értem a csiklójához. Kicsit kínoztam amikor már teljesen begerjedt letolta a fejem. Megnyaltam a csiklóját. Ő hangosan sóhajtozni kezdett. Olyan hevesen nyaltam,hogy éreztem ahogy én is nedvesedek. Ő a takarót kezdte el markolászni.
Amikor már eléggé felizgattam először egy ujjal kezdtem el ujjazni, majd kettővel. Amikor a harmadik ujjam is bent volt és elkezdtem nyalni hangosan nyögni kezdett. Olyan intenzíven ujjaztam és nyaltam,hogy éreztem ahogy az én puncim is lüktet. Szívni kezdtem a csiklóját és közben ujjaztam. Ekkor bele ragadt a hajamba és gyorsabb ütemet diktál a nyelvemnek. Egyre gyorsabban ujjaztam és nyaltam. Éreztem ahogy megfeszül a teste a lába pedig megremeg, puncija pedig lüktetni kezdett. Kitört belőle egy kéjes sikoly és a fejemet a combjaival szorosan közbe zárta. Hatalmasat élvezett. Az orgazmusa után nevetni kezdett és szenvedélyesen megcsókolt. Az ölembe ült és kéjes kacajjal mondta a szemembe " Most én jövök".
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Mezei leszbi-pornó, ha van ilyen kategória. Hiányolom belőle mindazt, vagy annak egy részét, ami többé tenné a pornónál. Nem arra a próbálkozásra gondolok, ami az elején előfordult - kivette ezt a szekrényből, kivette amazt is a szekrényből stb -, hanem: kik ők? hogyan jutottak ide? hol vannak? mit látnak maguk körül? mire gondolnak?...
Ebben a formában nem tetszett, pedig tudtál volna jobbat is alkotni!

fannyka ·
Nem lenne ez rossz, csak kevés. Jól van megírva, de kicsit szokványos, semmi nincs benne, ami emlékezetessé tenné. Olyan, mintha egy regényből kiragadott részlet lenne, ami a maga környezetében talán még elég is volna, de így önmagában nem állja meg a helyét.
Határozottan jobb, mint az itteni átlag, de csak az ügyes stílus miatt, mert a tartalom itt sem sok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: