Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Modellek-gang-ban-a lyukak betömése

Még soha nem vártam annyira semmit, mint az ígéretes tömést.Emmával a szőnyegre kellett feküdnünk egymás mellé, azt mondták a többiek, nem érhetünk egymáshoz, kivétel a csók. Elfogadtuk ezt a szabályt,amit Anett talált ki,fokozva vele az izgalmat. Már az elején azzal biztattuk egymást Emmával, hogy egymás felé fordítottuk az arcunkat, nyelvezésünk finom, forró.
- Harcra fel? - nézett a két másik lányra Polly.
- Bizony,ha fiú lennék, most állna a farkam! - nevetett fel Klári.
- Én pedig most levetkőzöm a gátlásaimat, megmutatom az arzenálomat, ami nélkül egy tapodtat sem mozdulok! - Csodálkozva pislantottunk Anett után, fogalmunk se volt róla, miféle fegyverekről beszél.Aztán megtudtuk,pihegésünk felgyorsult.
- Figyuszoljatok, csak LÁNYOK! Nézzetek meg alaposan mindent, mielőtt elkezdünk szórakozni.
Mindannyian odanéztünk, én erősen el is pirosodtam,Emma felkuncogott,amint Anett egy fehér törölközőt leterítve elkezdte a szatyorból kipakolni, ama bizonyos FEGYVEREKET!
Elsőre egy pink, gumi, erezett fallosz került terítékre.- Ő habcukorka - jelentette ki Anett.
-Illik hozzá a név - Klári azonmód felkapta, bevette a szájába, és mohón szopni kezdte. Aztán Emma mellbimbója fölé vitte, körkörösen mozgatta a mellein. Szép látványt nyújtott, ahol egyre jobban kiemelkedett Emmám szép bimbója. Aztán én jöttem, Pollyék közben néztek, Anett várt a következő titok kipakolásával.Combjaimat összeszorítottam, annyira felkorbácsolt a sok inger, már nagyon hiányzott a kielégülés.Habcukorka vissza került várakozó presztizsbe a törölközőre, ekkor követte őt,  lila  vastagabb társa, annak a felülete rücskös volt. Beharaptam a számat, elképzeltem majd milyen lesz ha a hüvelyembe tolják.
Klári letérdelt és nyelvét végighúzta a lila csodaszeren.
- Mennyei kis játékfaszocska - kuncogott.
Előkerült a szatyorból még egy gyöngysor, egy análkúp,síkosító, bimbócsíptetők,pornómagazin, selyemvirág,és vibrátorok.
Anett kinevezte magát szexfőparancsnoknak, mi pedig szívesen engedelmeskedtünk neki.Hasra kellett fordulnunk,lábunkat felhúzni,kutyapózba.Érzelmileg Emma nagyon sokat jelentett akkor nekem, az ő szép szemei emlékeztettek arra hogy játékosok vagyunk.
Kaptunk síkosítót,mögöttem Klári térdelt,Emma fenekénél Polly tartózkodott.A síkosító persze nem puncira került,a fenekünket kenték be a lányok.Egy ideig tudtam követni mi van a társnőmmel,de utána már csak az élvezetekre tudtam koncentrálni.Alaposan meglettem ujjazva,először a puncim,utána a fenekem.
- Ez az,keféljétek szét a kis zergéket! - utasított Anett nevetgélve.Közben Anett elém térdelt, lucskos punciját odatartotta,ami nagyon kívánatos volt, bele is nyaltam lassan,kéjjel. Közben elkezdték szűz fenekemet ujjazni,amit nagyon élveztem.
-Adjátok a kis lilát.- Anett feldugta magának,jó gyorsan mozgatta élvezetig, majd a számba adta,hogy nyaljam le.
-Ezzel kényeztessétek a fenekét.- Ekkor néztem Emmára,ő fenekében már a lila járt,puncijából pedig Polly éppen kihúzta lassan a gyöngysort.Élvezetes látványt nyújtott.
ÚJ volt nekem a fenekemben az inger,és hogy közben a csiklómig lenyúlt Anett és simogatott,vagy ujjazta a puncim, a fenekemet közben kefélte Polly. Nagyon, nagyon sikoltottam, amikor elélveztem,azt hittem szétrobban a világ ,de csak a nagy élvezet volt.Emma még előttem elélvezett,csókra nyújtotta csábos ajkait, nekem.
Kielégülve, és összekapaszkodva mentünk zuhanyozni, mindannyian sokkal jobban megismertük EGYMÁST!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Rettenetes!

Csibészke ·
Nagyon jó, nem akarod kiadatni?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: