Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Modellek-gang-ban 1.

1. kezdetek

A történetem ott kezdeném, hogy a nevem Elizabeth, de csak Bethnek szólítanak óvodás korom óta.Sokáig nem tudtam magamról, hogy vonzódok a lányokhoz, elmesélem az első ilyen esetemet.Húszéves vagyok, dekoratívnak mondott lány. Szerintem szép is vagyok, de a fiúk megfordulnak utánam, jó kis bige mondják. A hajam hosszú és szőke, sokat erobikozom, így jó izmos is vagyok, de nem feltűnően, nagy melleimet sokszor nézik meg. 173 centimre dögös cuccokat szoktam találni, gondolkodtam a modellkedésen sokáig. Egyszer egy étteremben ajánlatot is kaptam, felkértek fotómodellnek, de akkor még csak 17 éves voltam, a szüleim nem egyeztek bele.Viszont motoszkált bennem a gondolat.
Amit most elmesélek első kapcsolatom lánnyal, teljesen a véletlen hozta meg munkám is, ami új fejezetet nyitott mondhatni a szexuális életembe.
Elmentem egy castingra, mert észrevettem egy hirdetést az utcafronti házfalon, hajstúdió keres modelleket, és ruhamodelleket is egy helyszínen. Megdobbant a szívem, mindig is dicsérték a hosszú, szőke hajamat, enyhe hullámos, eszembe jutott, nem én fizetek egy új frizuráért, hanem még én kapok pénzt, pont felmondtak ugyanis a könyvtárban, ahol adatrögzítőként dolgoztam. Éppen újságért indultam a közeli pavilonba, hogy állásokat böngésszek.
A Castingon sok jelentkező volt, általában fiatalabb lányok, de ott ismertem meg Emmát, akit amikor megláttam, rögtön ismerősnek éreztem. Mintha már 1000 éve ismerném, mert a szemünk azonnal egymáséba kapcsolódott. Emma is nyúlánk lány volt, hosszú combú, fekete kleopátra haja volt, és a sminkje világos, ami illet a bőre árnyalatához.
Azonnal bemutatkoztunk egymásnak, a szimpátia kölcsönösnek hatott. Egy évvel fiatalabb volt mint én, ő 19.
- Nagyon izgulok, szeretnék a modellvilágban érvényesülni.- csicseregte.
Elkezdett mesélni, arról, hogy van egy barátnője, aki már régóta ebben a szakmában dolgozik, és nagyon jól alakulnak a dolgai, sikeres, sok pénzt keres, és sok országba is eljut a munkája során.
Így történt, hogy barátnők lettünk, a casting végén, elindultunk a városba, tovább mélyíteni bimbózó barátságunkat. Viszont nagyon jól éreztük magunkat, ellenére, hogy esett az eső, Emmát vendégül láttuk vacsorára, és innentől kezdve mint a munkánk kapcsán, mint a magánéletben összetartoztunk.
- Anya, felvettek, egy éves szerződést írtam alá. Nemcsak hajmodell leszek, hanem teljes fotómodell, Emmát is felvették!
- Hölgyek - ragyogott az igazgató.Ti vagytok az új csapat, az új ígéret, és mindannyian egy tréningtáborba utaztok három hétre Párizsba!Ahol szépítenek titeket, és megtanítanak mozogni, sminkelni, hogy a vezető divatdiktátorok válogathassanak közületek!
Ugye mindenki eltud jönni?
Nagyon örültünk, 17 lány szállt fel a Párizsba tartó járatra. Az egész délutánt és a másnapot városnézéssel töltöttük, de aztán a második éjszaka szabad program volt, akkor elkezdtünk inni, vadulni és üvegest játszani.

2.

Első szexualítások

Tombolt bennünk az adrenalin, mindannyian felpörgetve éreztük magunkat, Párizs, az új munka, barátságok, és a sikerek kezdete.A lányok nem mindegyike vett részt az üveges játékban, sokan fáradtságra hivatkozva elvonultak, maradt egy ötös fogat, Én, Emma, Klári, Anett, és Polly.
Rögtön a fürdőruhámba öltöztem odaérkezésünkkor, úgyhogy alattam falatnyi bikini volt 10 perc múlva, mindig felém nézve állt meg az üveg szája. Addigra már mindannyian nevettük, és lapos pillantásokkal méregettük egymást. Szép női testek voltak előttem, erotikus lett a légkör. A szex hiánya is feltört bennem, már magamat sem elégítettem ki akkor három napja, mert egyfolytában a lányokkal voltunk összezárva.Szükségem van a rendszeres masztira, imádok élvezni.
- Óh, ki a következő?- dobálta haját Polly. Vörös haja szépen keretezte a nagy szemet, arcát, igen szép lány volt. Elkezdett táncolni, a játék közepén, hastáncot tanult, tátottuk is a szánkat, nagyon ügyesen mozgott a csípője, feneke, szép hasa. Lila piercingje volt a köldöke felett, emelte a csábítást. Polly simogatni kezdte magát közben, mellbimbói hamarosan kis gombócok lettek, a lába közé is lenyúlt, erős szeméremdombja szépen domborodott. Nagyon átlátszó, kis semmiség volt a bugyija, csak két pánt középen egy vastagabbal.A fél puncija kilátszott, a csiklója is megduzzadt borotvált alfelén kidomborodott, amikor azt is elkezdte lassan, kívánatosan simogatni.
- Bocsi lányok, de igazság szerint, már nagyon hiányzik egy finom farok.
- Á, semmi baj, nekünk is- nevetett Emma fel - csináld tovább, még tanulunk is tőled valamit.
- Ó, de kedves vagy - nevetett Polly úgyszintén, de odahajolt, direkt rám fordította az üveget.
Nemsokára Emma azt nézte, Klári nagy melleit elkezdi simogatni Polly, méghozzá egészen közel hajolva hozzá. Meg is állta játék mind lapos pillantásokkal, és persze felizgulva nedvesen figyeltük a párost. Polly bekapta Klára melleit, szopta fényere neki, ekkor már Polly a másik kezével félretolta a csipkés falatnyi alsóját, nedves csillogó húsába mártotta ujjait. Emlékszem, ennél a pontnál, irigyeltem.
- Menjünk, ez kezd magánüggyé válni. - sóhajtottam Emma felé. A lélegzetem kicsit kapkodóvá vélt, Emma viszont visszahúzott a parkettre.Közben Anett csatlakozott Pollyhoz!Hárman csókolóztak, úgy hogy mindhárom nyelv kidugva összeért.
-Jól esik néznem, én nem zárkózom el, egy kis leszbiszextől. Felizgat, szerintem jó időtöltés ezek a lányos játékok.
Emma ekkor ért a vállamhoz, és nagyon finom puszit nyomott rá.Megrázkódtam, egészen elfátyolosodott a tekintetem.

Folytatása Következik.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csibészke ·
Nagyon jó, nem akarod kiadatni?
Homeros ·
Ne haragudj, de te észnél vagy? Remélem csak viccelsz!

tamaravagyok ·
szerintem 10 éves sem lehet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: