Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mocskos kis házőrzés

Minden azon a napon kezdődött, amikor az egyik barátom megkért, hogy 1 hétig vigyázni kéne a kérójukra. Persze nem én egyedül, hanem egy haverjával, aki velem ellentétben fiú.
Összecsomagoltam a cuccaimat, és elindultam. Eléggé gazdagok, mármint a milliomos negyedben laknak. Amikor odaértem, ajtót nyitott, és közölte velem, hogy a srác egy kicsit később jön, de soha se hagyjuk egyedül a házat. Mostanság elég sok a betörés arra felé. Elbúcsúztam tőle és persze a szüleitől. Gondoltam, ha már 1 hétig itt leszek, kipakolom a cuccaimat, és könnyebb lesz a mozgás is, mindent megtalálok majd.


Ahogy pakoltam ki, egyszer csak nyílt az ajtó. Rajtam egy fekete csőtopp és egy elég mini farmernaci volt. Éreztem, hogy valaki bámul, ezért hátranéztem, és ott volt Ő. Elképesztően helyes és jó alkatú srác, mondhatni úgy egy adonisz.
Köszöntünk egymásnak, már látásból ismertük egymást, ezért odamentem és meg is öleltem. Visszaölelt már akkor éreztem, hogy nekem ennyi nem lesz elég ebből a fiúból.


Mivel nem akarták, hogy "szétszedjük" a házat, csak a nappalit, a konyhát, és a fürdőszobát használhattuk, szóval a szobák tabuk voltak számunkra! Egy kinyithatós kanapén kellett aludnunk.
Mivel nem akartuk felélni, a készletüket, Marcell elment boltba, én addig 'otthon' maradtam. Mivel mondta, hogy beugrik valami vacsiért is, gondoltam nem árt nekem se egy kis napozás, ezért kimentem a medencéhez. Nem szeretek fürdőruhában napozni, így levettem, hogy ne zavarjon semmi, és zenét hallgattam. Mivel a heccet a fülemben volt, nem hallottam, hogy Marcell megjött, ő pedig a terasz ajtóból leskelődött utánam, felháborodtam, felkaptam a törölközőt, és elindultam felé! Ő már jött elém, hogy ne haragudjak, de én sem estem a fejemre, így már gondolkodtam is azon, hogy belelököm a medencébe, és akkor az én lelkem is megkönnyebbül.


Így is tettem, ahogy jött felém, átfordultam és belelöktem, de nem gondoltam, hogy magával ránt így én is beleestem. Nagyon ideges lettem, é ő is látta rajtam. Nem tudom mi vezérelte, de elkapott a medencében, magához ragadott, és szájon csókolt. Ez volt talán eddigi életem, legérzékibb és legfinomabb csókja. Egyszerűen nem akartam, hogy vége legyen, nem tudom mennyi időt töltöttünk el így egymásba gabalyodva, de nem is számít. Már teljesen nedves voltam odalent, persze eszembe jutott, hogy ha könnyen odaadnám magam, még lotyónak nézne. Ezért beszaladtam a házba és felöltöztem. Vacsizni sem volt kedvem, mert ha csak megláttam Marcellt, elkapott a bizsergés és nem bírtam magammal. Ezért lementem az alagsorba, a konditerembe. Eléggé megizzasztottam magam. De lejött utánam Marcell is, hogy megcsillogtassa tudását, persze tudtam, hogy próbál felizgatni, hisz nem tudom elrejteni én sem az érzéseim.


Ott és akkor akartam, hogy a magáévá tegyen. Bementem a zuhanyzóba, persze ő is egyből jött utánam, hogy 'jaj neki is le kéne zuhanyoznia'. Persze szerintem csak alkalmat keresett rá, hogy újra meztelenül láthasson. Nem ellenkeztem, hisz én még nem tekinthettem meg férfiasságát. Először ő ment be, gondoltam megvárom kint, esetleg benézek az üvegen hátha látok valamit. De jobb ötletem támadt, hisz ő már látott meztelenül, nem volt veszteni valóm. Így bementem utána, a falhoz nyomtam és erőteljesen a szájához nyomtam ajkaimat.


Megfordított, és vadul rám vetette magát, ekkor láttam meg hatalmas férfiasságát, mely már elég keményen állt. Aktust nem akartam, hisz védekezni kell, ezt észrevette rajtam ő is. Ujjával puncimba hatolt, majd kettővel, és hárommal! Éreztem, hogy nem bírom sokáig, így halk nyögésekkel már el is élveztem. Sosem volt még ujjazástól orgazmusom, de nála mégis. Mivel elég jól lázba hozott, ő sem maradhatott ki a jóból, és már térdeltem is elé, hogy kezelésbe vegyem nem mindennapi péniszét. Szoptam serényen nagy dorongját, láttam rajta, hogy tetszik neki, majd mikor közel járt a véghez, el akarta venni, de én a számba engedtem.


Végeztünk, és elindultunk aludni, én lefeküdtem, ő mellém feküdt, átkarolt és elszenderedtünk.
Másnap reggel csodálatos reggeli várt az asztalnál, amit meg is ettem.
Délutánra járt már az idő, és valaki csöngetett, ajtót nyitottam, és Márk volt az, a ház 'tulajdonosa'. Meglepetésnek szánta, hogy visszajön, és közösen házibulit szervezünk. A dologról nem szóltunk neki, de Marcell, utánam járkált és mindenhol elkapott.
Már-már majdnem lebuktunk, amikor is elkezdtek sorban jönni a vendégek. Eléggé piásan, odamentem Marcellhez, hogy jöjjön velem, és Márk szobájába vezettem, hisz tudtam, hogy az zárható.


Bementem a fürdőszobába levetkőztem, egy selyem köntös vettem fel. Kimentem és ledobtam magamról. Szeretem a különleges dolgokat, így már tejszínhabot is vittem fel előtte. Levetkőzött Marci is, befújtuk egymást testét, majd lenyalogattuk a lehető legizgatóbban egymásról. Imádtam a csókjait, egyszerűen a fellegekbe repített.


Eléggé egymásra hangolódtunk már, és éreztem, ez lesz a pillanat, amikor odaadom magam. Ölébe ültem, és kéjesen vonaglottam hatalmas farkán. Csak úgy nyelte kis pinám a hatalmas dákót. Majd felállt az ágyra fektetett, és belém hatolt. Megremegett az egész testem, pont így képzeltem el, már első nap is. Erősen dugta a puncimat, míg nem eljött az első orgazmus, sosem gondoltam, hogy ilyen jó. Elélvezett, és én újra keményre szoptam farkát. Majd folytattuk a kalandot egész este, ha jól számoltam, és még magamnál voltam, vagy 10x volt orgazmusom, és Marci is elég sokszor elment. Órákig csak egymást kényeztettük. A világ legjobb éjszakája volt.

Hozzászólások
További hozzászólások »
szepy ·
bárcsak Marcell helyett én jöttem wolna meg és leskelődtem wolna,meg még a postás is,meg a gáz,wíz és willanyór olwasó is..és úgy megkúrtunk wolna,hogy kiesett wolna a füledből a "heccet"...

D.S. ·
Nem tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: