Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mit tanultam a Literotican?

Írta: rpsuch
Eredeti történet: https://www.literotica.com/s/what-i-learned-at-literotica
Fordította: Pavlov

Régóta olvasom már Literotica-t, és azt tapasztaltam, ott lehet az élet legfontosabb dolgait a legjobban megtanulni. Az oldalt már egyenesen egy önsegítő portálnak tekintem. Olyan sokat tanultam, hogy kötelességemnek érzem viszonozni a legfontosabb tanulságok megosztásával mindazon olvasók és írók részére, akiknek gondjaik vannak a felnőttlét ezen rejtett tanulságainak megfejtéseivel. Mert hát én ilyen pasi/csaj vagyok (lásd még a 20. pontot).

1. Sose mondjunk le egy részvételt egy bulin a feleségünkkel

Ilyen esetben nejünk házasságtörést fog elkövetni. Mondjuk érthető. Mi bosszantottuk fel a hihetetlenül önző és kicsinyes cselekedetünkkel, hogy nehogy már kirúgjanak egy bulin való részvétel kedvéért.

Az ott jelenlévő szingli pasik, meg jónéhány a házasok közül is rá fog jönni, hogy a nejünk most meg fog minket csalni, és versengeni fognak a kegyeiért.

Szerencsére könnyedén elkerülhetjük, hogy be kelljen menni az irodába újraindítani a szervert, aminek leállása óránként milliókba kerül a cégünknek. Simán csak mondjuk a főnökünknek, hogy megígértük a feleségünknek, hogy elkísérjük a buliba. Főnökünk meg fogja érteni, hiszen ő nem hivatalos oda, ezért nincs is esélye a nejünknél, de legalább adhat egy esélyt, hogy megmentsük a házasságunkat.

2. Ha baj van az erekciónkkal, semmi szükség Viagrára

Sőt, a Viagra kifejezetten gyenge. Helyette a következőt kell tennünk: mindenáron győzzük meg a feleségünket arról, hogy üzleti útra megyünk. Aztán meg érjünk haza hamarabb.
Gyakran nincs is szükség semmi egyébre. De néha dolgozni kell egy kicsit rajta, hogy megcsaljon minket, amíg oda vagyunk.
Amikor hazaérünk és rajtakapjuk a szeretőjével, mérgesek leszünk. Sértődöttek. Nem fogunk már többé bízni benne.
Meg leszünk alázva, de ekkor támad majd életünk legnagyobb és legkeményebb erekciója.
Nemsokára részletezem is, hogyan fokozhatjuk még ezt az élményt. De úgy nagy általánosságban nincs is annál jobb, mint amikor rájövünk, hogy a nő, akiben teljes szívünkkel bízunk, aki a gyermekeinket neveli, akivel minden érzésünket megosztjuk, aki előtt sérülékenyek vagyunk, bármiféle következmény-mérlegelés nélkül megcsal. Na ettől lesz csak igazán kemény erekciónk.
Cserébe viszont rajtunk áll, hogy felhasználjuk az alkalmat életünk legjobb örömszerzésére. A saját kezünkkel. Lehetőleg a falra vagy a szőnyegre.

3. Ha befolyásolni tudjuk, kit válasszon a feleségünk, beszéljük rá egy fekete pasira

Alap, hogy a feketék mindig nagyobbak. De a nők nem ezért vannak odáig értük. Ez csak a populáris kultúra beetetése.

A média szerint a feketék nagyobb eséllyel keverednek drogügyletekbe. Ez sem igaz.

Azt is mondják, hogy a fekete fiatalok idejük nagy részét bandákban töltik, droggal kereskednek és verekedésekbe keverednek. Ez csupán mítosz.

Azt is állítják, hogy a fekete férfiak még a börtönben is folytatják ezt a magatartást, bandákba verődnek és drogokkal kereskednek. Ez mind hazugság.
Valójában a bandák helyett iskola után titkos oktatáson vesznek részt.
Részletesen tanulmányozzák a női anatómiát, fiziológiát és pszichológiát. Megtanulják, hogyan találják meg azonnal a G-pontot. Megismernek minden erogén zónát, és a felfedezésük legjobb sorrendjét. Megtanulják az orgazmusuk késleltetésének legújabb módszereit, a nők legjobb kielégítése érdekében.

Táplákozástudományi órájuk is van, hogy megtanulják, hogyan tehetnek szert teáskanálnyi helyett egy liternyi spermára. Mégis mit gondoltak, miért olyan magasak és miért vannak olyan izmaik, amiket a fehérek csak szteroidokkal érhetnek el? Ez mind a táplálkozástudomány miatt van.

És folyton arra gyúrnak, hogy akár hat vagy hét alkalommal is el tudjanak élvezni egymás után. Ez az elkötelezettség már csodálatra méltó.
A legnagyobb hoax pedig, hogy a méret a lényeg. Ezt csak azért terjesztik, hogy a fehér férfiak alsóbbrendűnek érezzék magukat, és soha ne is tudják a nőkkel való bánásmód titkát - ami az oktatás.
Ezért kapnak rá a fehér nők végleg a fekete pasikra. Ki adná fel a szolgáltatást, melynek alapja nők kielégítéséről szóló diploma?
Előfordulhat természetesen, hogy a feleségünk jobban kötődik majd a szeretőjéhez, mint hozzánk. Mindent megtesz majd neki. Bevállal egy gangbanget a pasi barátaival, lefekszik a többi nőjével, és úgy általában mindenre hajlandó, amit a pasi követel majd tőle. Még el is mosogat, ha kell.
De aggodalomra nem lesz semmi okunk. Bármit is tesz meg neki, bármennyi napra vagy hétre vonul el bármi magyarázat nélkül, egy dologban biztosak lehetünk: csakis minket szeret. Mi vagyunk élete egyetlen szerelme. Csak hát annyira kívánja a faszt, hogy bármit megtenne érte.
De amúgy szeret minket.
Eléggé szeret ahhoz, hogy tőlünk örököljön és ne a szeretőjétől.
Eléggé szeret ahhoz, hogy mi tartsuk el és ne a szeretője.
Eléggé szeret ahhoz, hogy kihordja a gyermekünket. Remélhetjük, hogy az a mi gyermekünk.
Eléggé szeret ahhoz, hogy... “Bocsi, drágám, a gazdámat kell ma kiszolgálnom. Nem tudom, mikor érek haza. Ne felejtsd el reggel suliba vinni a gyerekeket.”
Végül pedig: ugye senki sem gondolta, hogy a fekete pasik maguktól beszélnek úgy, ahogy le van írva?
Ezt meg kell tanulják.
Maguktól azt mondanák, hogy “Szeretném, ha orálisan kielégítenél.” De a tréninganyag nagyon pontos. A nők leginkább azt értik, ha a pasi így tolmácsolja vágyait: “Szopd le a nagy, fekete faszom, te hülye ribanc.”
A tréninganyag szerint tulajdonképpen a ribancot szukával is lehet helyettesíteni. Azt hiszik, viccelek? Olvassanak csak bele az interracial sztorikba. Azokból majd kiderül.

4. A félrelépés véd a szexuálisan terjedő betegségek ellen

Ha feleségünk korlátozza önmagát, veszélybe kerülhet. De ha önként, védekezés nélkül kefél több tucatnyi ismeretlennel, akik szintén több tucatnyi nővel kefélnek, akik szintén több tucatnyi pasival fekszenek le, garantált a teljes immunitás. Ha az élet más területein is bevezethetnénk valami megcsaláshoz hasonlót, győzedelmeskedhetnénk a szívinfarktus és a rák fölött.

5. A táncolás merevedést okoz

Ha annyi fillérem lenne, ahányszor merevedésem volt tánc közben, le lennék égve. Lehet, hogy csak nem ismerem a titkát. Lehet, hogy nekem is oktatásra kéne járnom.
De a feleségünk minden táncpartnere erekciójához nekidörzsöli majd a fenekét. Ez a természet törvénye.

6. A történetek írói nem tudnak táncolni

Ezért kell a feleségük valaki más erekciójához dörzsölje magát tánc közben. Ha valakit ez aggaszt, ne írjon történeteket.
Ha elég sokáig megtartóztatjuk magunkat az írástól, magunk is kiváló táncossá válhatunk, és egy másik feleség a mi erekciónkhoz is hozzádörzsölheti magát.

7. A házasságtörés a nőket lebutítja

Vagy lehet, hogy okosak maradnak, de butának tűnnek.
Bármiért is jöttek hozzánk, gyorsan elfelejtik, amint a házasságtörés mezejére lépnek.
Nem tudom, ki mondhatta, hogy “Nemcsak kenyérrel él az ember. Hanem szexszel.” De tuti tévedett.
A kaja, ruha, szerelem, tisztelet, család, hobbi, intellektuális elfoglaltságok mind elfelejtődnek, ha a konstant baszás kerül szóba.
Valószínűleg ez teszi a férfiakat igazán felsőbbrendűvé. Egy idegennel való kefélés nagyságrendekkel csökkenti a nők IQ-szintjét, míg a férfiak esetében ez az erekció elmúltával megszűnik.
Ha egy férfi négy óránál tovább is buta marad, érdemes jelentkeznie a háziorvosánál.

8. A legtöbb férfi, aki házasságtörésre bíztatja a feleségét, ugyanolyan körméretekkel rendelkezik.

Ezen axióma megértéséhez szükség lehet némi magasabb szintű matematikai tudásra.
Ha egy férj farka hosszú, a szeretőé vastag. Ha a férj vastag, a szerető hosszú. Ez Newton Harmadik Körméretmegmaradási Törvénye.

9. A másik férfi mindig tovább bírja

A pasi még akkor is tovább bírja a feleségünkkel, ha történetesen egy másik nő férje.
Na persze ha az ő felesége lép félre, csakis olyan férfiakkal teszi, akik még nála is jobban bírják.

10. A félrelépésre buzdító férfiak farka átlagosan 10 centi

Persze ennek tudományosan is utána lehetne nézni. De jobb elolvasni a Literoticán.

Néhány kivételtől eltekintve legfeljebb 12 centisek mind. Azok meg, akikkel a feleségek félrelépnek, mindig legalább 15 centisek, vagy ha csak “ennyiek”, olyan vastagok, mint egy baseball-ütő (átmérőjük 7 centi).

Ezért hívják ezeket dorongoknak.

A csábító makkja általában nagy, általában softball méretű.

11. Az elcsábuló feleségeket teremtőjük kiakadhatatlan állal alkotta meg, mint a cápákat, és úgy általában a testnyílásaikban is elfér bármekkora pénisz, dildó, kéz, kar vagy kisebb sportkocsi

A nőnek eleinte támadnak nehézségei, főleg orálisan. Az elején még a makk sem fér a szájába. De ahogy megérzi különleges képességeit, a makk már akár gyomorsav-szondaként is szolgálhat.

12. A méret a lényeg, de nem úgy, mint gondolnák. A nő mérete a lényeg

Ha nem akarjuk, hogy a férj rájöjjön, akár a Vokswagen Bogarat is belétolhatunk, így is szűk lesz, mikor a férje legközelebb beléhatol.

Ha meg pont a rajtakapás a lényeg, még egy exta milliméternyi vastagság is annyira kitágítja, hogy még egy röplabda is kicsúszik majd a vaginájából.

13. A nők számára a házasságban a szex a lényeg

Ne legyünk annyira ostobák, hogy hosszú órákat robotoljunk, hogy eltartsuk a feleségünket. Nem fogja megbecsülni.
Nem kell neki fasza autót venni, tök fölösleges.
Csini ruhák? Csak arra jók, hogy más pasik előtt villogjon bennük, és aztán jól megkúrják. Dehogy kell neki ruha. Szívesebben van otthon pucéron a férjével vagy esetleg más pasikkal, alváson kívül csakis a szexszel elfoglalva.
Ennie sem kell. Legyünk őszinték, az evéstől nem lesz orgazmusa.
Innia sem kell. A szervezetének szükséges folyadékot megkapja a férje vagy valaki más péniszéből.
Barátok meg aztán pláne nem kellenek neki. Esetleg csak azért, hogy új férfiakkal ismerkedjen meg,  akik segíthetnek, nehogy elpazarolja az életét. Szóval nehogy olyasmivel foglalkozzon, ami nem szex.
Ha azt akarjuk, hogy a feleségünk tiszteljen, ne dolgozzunk. Ne fizessük a számlákat. Ne legyenek barátaink. Ne legyen hobbink. Ne csináljunk semmi mást, csak folyamatosan basszuk. Na jó, túloztam. Néha ki lehet nyalni, ujjazni vagy öklözni, ha a szeretőivel ellentétben nem tudjuk napi 24 órában produkálni az erekciót nap nap után.

14. A félrelépésre készülő feleség transzformáción megy át, melynek eredményeképp a melle sosem kisebb DD-nél

Amíg a férfiak növekedési hormonnal próbálják növelni az izmaikat, a feleségeik férjnövekedési hormon segítségével mennek át spontán növekedésen.
Ez a hormon annyira erős, hogy DD-től kezdve egészen EE-ig meg XX-ig nő a mellük, meg olyan betűkig, amik nincsenek is benne az ábécében.
Az ilyen hölgyek nagy szerencséjére a mellnövekedés nem jár hátfájdalmakkal, és előre sem görnyednek soha, bármekkorák is a légpárnáik.Ebből már nyilvánvaló, hogy minél nagyobbak a mellek, a nő annál vonzóbb lesz. Pont.

15. A feleségeket a férjük sosem elégíti ki

Nem csak a kitartás hiánya, sok más egyéb tényező miatt sem elégülnek ki a feleségek a férjükkel. De azért nincs még minden remény veszve. A Speciális Partnerek Esetén Rögtön Megjelenő Anyag (S.P.E.R.M.A.) jelenléte miatt az idegen férfiakkal végzett aktus mindent sokkal gyönyörtelibbé tesz.
A S.P.E.R.M.A. miatt általában extrém mértékű vonzalom jelenik meg más férfiakkal történő anális és orális szex létesítésére. A hatás csak nő az orál esetén, amikor is a feleség lenyeli az anyagot, amit pedig a férjének sohasem csinál.
A S.P.E.R.M.A. legfontosabb hatása, hogy az idegen férfiakkal a élvezetesebbek az orgazmusok, mint valaha - nagyságrendekkel felülmúlnak bármit, amit a férjjel el lehet érni (ezt már brit tudósok is kimutatták).

16. Urunk és Istenünk neve átalakult, minden bizonnyal azért, hogy a mai fiatalok is jobban kedveljék

Mostmár így hívják: Istenemmm!
Még sosem hallottam így kiejtve, de az olvasottak alapján más szinte alig használja valaki a régi nevet.
Nem feltétlenül ez a megfelelő helyesírás. Tetszés szerint lehet növelni az s-eket és az m-eket, pl.: Isssstenemmmm, ahol minden egyes hozzáadott betű az élvezet mértékét jelzi.
Ez az új elnevezés használatos a hűtlenséggel járó aktusokban hiszen ezek a legélvezetesebbek és leggyakoribbak.

17. Még egy névváltoztatás, ami eddig teljesen kimaradt

Amikor a feleség egy másik férfi testét élvezi, a sperma, geci, ondó és sok hasonló szó eltűnik.
Az újonnan használatos kifejezés a mag.
Annak ellenére, hogy ezt a szót hangosan még egyetlen szituációban sem hallottam, nyilvánvalóan így kell használni. Valószínűleg az erotikus írások közönségében közismerten nagy arányban jelenlévő mélyen vallásos olvasók számára szól ez a bibliai utalás.
Ezért hát a következő kell elhangozzon: “Telespriccelem az arcod a magommal, ribanc!”
Aki nem hiszi, járjon utána.

18. Az Anonymous néven kívül minden más kommentelő a saját hivatalos nevén szól hozzá a történethez

Ez igaz az A. Nonymouse névre is, amely első pillantásra kitalációnak tűnhet, de alapos vizsgálat után megállapíthatjuk, hogy a kommentelőt ujjlenyomat-pontossággal azonosítja. Ráadásul az ilyen kommentek még igazabbak, ha egyetértünk velünk.
Viszont a névtelen kommentek teljesen abszurdak, ha nem értünk velük egyet.

19. A legtöbb kommentnek köze nincs a történethez

DNS-pontosságú titkos kódot szolgáltatnak a kommentelő hitvilágához, viselkedéséhez és élettörténetéhez. A megfejtést általában egy erőszakosan cáfoló kommentelő szolgáltatja.
Ha a kommentelő szerint az egyik karakter gyenge, és nem viszi előre a sztorit, a vele ellentétesen véleményen lévő hozzászóló részletesen kiteregeti az előző nemi szerveinek állapotát, nőkkel való sikertelenségét, randizási képtelenségét, titkos vágyait, munkahelyi státuszát, bevételét és TAJ-számát. Mert a kommentelőknek bizony ilyen nyomozói képességeik vannak.

20. Minden történet valóságon alapszik

Lehet, hogy a szerző a történet női főszereplője. Vagy a férfi. Vagy mindkettő.
Mondjuk ez utóbbit nem vágom, de néhány hozzászóló szerint ez is lehetséges.
Az is előfordulhat, hogy a szerző az egyik történetben elveszíti a fél lábát, és visszaszerzi egy másikban. Ez is valóságon alapul.
A szerzők edzett, sokat próbált harcosok. A normál emberek számára egy tüdő visszanövesztése majdnem lehetetlen feladat lenne. De a szerzőket kemény fából faragták.

FIGYELMEZTETÉS
A fenti okfejtés kizárólagosan a szerző tulajdona. Vagy valaki másé. Faarccal és viccelődés nélkül olvasandó.

A FIGYELMEZTETÉS FIGYELMEZTETÉSE
Az olvasónak bármikor jogában áll kuncogni a számára vicces részeknél.
Hasonló történetek
5399
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: