Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mint a galambok

Éva és István az egyetemen ismerkedtek meg. Igazi álompár voltak, olyanok, akiket mindenki irigyel. Nagyon szerették egymást akkor is, ha nehéz volt, és akkor is, ha könnyű: egymásnak teremtette őket az Isten.

A diploma megszerzése után összeházasodtak. Született egy gyönyörű kislányuk. Égszínkék szemei, mindig érdeklődő tekintete maga volt a csoda.

Az orvosok Évának azt mondták: sohasem lehet gyermeke. És...lett. Egy apró tündér a csodák világából.

De a testvér csak nem akart összejönni. Egy, két, öt év, és semmi. Már feladták a harcot, amikor a kicsi Éva 16 éves lett.

Az öccse ugyan 7 hónapra született, de úgy akart élni, ahogy a titánok harcoltak, ahogy a fa hajt ki a legharagosabb tél után...Zolinak mélybarna szem jutott, és a tudat, hogy csodaként tekintenek rá. És tudta, hat éves koráig tudta, hogy Ő maga is egy apró csoda. Nincs szó, nincs szín vagy hang, ami elmeséli az Ő létezését.

A kis Évi orvos lett. Éppen diploma előtt állt, amikor megtudta: annyira imádott öccse rákos. Vérrák, mondták a bölcsek, nem gyógyítható.

És Évi, összeszedve minden erejét és energiáját, kutatni kezdte a vérrákot. Megszállottan, határozottan, ahogy csak lehet.

Akkor is kutatta, amikor imádott öccsét, Zolit kórházba vitték. Akkor is kutatta, amikor Zoli már csak gépek segítségével élt. És akkor is kutatta, amikor Zolit egy igen nyirkos decemberi napon a föld alá tették.


Az idő telt-múlt. Évából ígéretes kutatóorvos lett. Éppen a harmincadik születésnapja után jött a diagnózis: vérrák. Éppen, mint az öccséé.

Őt nyáron temették. Nagyon sokan jöttek végső búcsút venni... talán ezren is voltak.

Éva és István azóta csendben, békében élnek. Hangos szó, káromkodás nem hangzik el náluk. Éppen úgy élnek, mint akik megjárták az élet minden szikláját. Éppen úgy élnek, mint akiknek már nincs mit veszíteni:- mindent elveszítettek.

Éppen úgy élnek, mint a galambok. És hiszik, igaz szívvel hiszeik, hogy valahol, valamikor az Ő két szép gyerekük újra örül majd nyárnak, télnek, vagy csak az életnek. Valahol.

Mint a galambok.
Hasonló történetek
7233
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4432
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: