Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Minna 1.

Hátat fordítok, hozzányomom a fenekemet a farkához és hagyom, hogy átöleljen, de a kezemet úgy helyezem, hogy ne tudjon hozzáférni a mellemhez. Tudom, hogy ez rém idegesítő. Simogatja a karomat, csókolja a nyakamat, a fülembe liheg, próbál felizgatni, tudja, hogy akkor engedek. Lassan arrébb csúsztatja a kezemet, hogy hozzáférjen a mellemhez. Először csak finoman simogatja, már egészen ellazulok, mire belemarkol, hirtelen elönt a forróság. Aztán még egyszer és még egyszer, egyre vadabbul gyúrja, elszáll az ihlet… Nem értem, mért szereti ezt csinálni, mintha le akarná tépni a helyéről, pedig már közöltem vele, hogy nem az a típus vagyok, aki ezt sokáig díjazza.

Valahogy mégis eljut a combomig, felhúzza rajta a hálóinget, de még nem nyúl be a lábam közé, csak a combomat, a csípőmet simogatja. Megint kezdem élvezni a dolgot, mire visszatér a mellemhez, erőszakosan simogat, elvonja minden figyelmemet. Szerencsére hamar abbahagyja, és visszatér a hasamhoz, a köldökömön köröz, majd egyre lejjebb és vissza, a fenekemet simogatja. A nyakamat, a fülemet nyalja közben, és szorít magához, egyre közelebb. Hátranyúlok, megmarkolom a fenekét. Nem fordulok meg, még nem, szeretem ezt a helyzetet, élvezem, hogy kínozhatom kicsit. A keze ismét a combomon jár, lassan, finoman szétnyitja a lábaimat, engedem, sőt, élvezem közben a mozdulatait, lassan mozognak az ujjai, csak köröznek a csiklómon.

Ahogy gyorsabban veszem a levegőt, lihegni kezdek, érzem, hogy alig bír már magával, gyorsít az ütemen, szeretném érezni magamban az ujjait, de nem szólok, várom, hogy mit tesz. Már nagyon nedves vagyok, de nem ujjaz meg, maga felé fordít, megcsókol, közben vetkőztetjük egymást. A hátamon, a mellemet kezdi nyalni, ezt imádom, de nem hagyom, hogy sokáig csinálja, csak jelzek, hogy feküdjön vissza mellém, csókolózunk. A bal kezemmel a farkán húzogatom a bőrt, egyre hevesebben csókol, gyorsan veszi a levegőt, magára emel, lassan ráülök, tudom, hogy őrjítő, közben hátravetem a hajam, lovaglópózban, a melleimet nézi, miközben lassan körözni kezdek rajta a csípőmmel. Egyszerűen nem bírja, ha én irányítok, a hátamra fektet és ő diktálja az ütemet.

Egyre gyorsabb, és minden mozdulattal szinte teljesen kihúzza belőlem a szerszámát, és mindig egy kicsit erősebb mozdulattal teszi vissza. Már nem bírom csókolni sem, nem hagyom, hogy megcsókoljon, csak kapkodom a levegőt, nyögök, néha majdnem sikítok. A fenekem alá nyúl és megemeli, hogy még mélyebbre tudjon hatolni, de ez sem elég már. A hátát karmolom, az arcomba liheg, majd egyszercsak abbahagyja, a hasamra fordít, kicsit megemel és hátulról folytatja. Hihetetlen érzés, már sikítok minden mozdulatnál, pedig még nem élvezek, érzem, hogy neki már nem sok van hátra. Rásimul a hátamra és a nyakamba harap, kicsit fáj, de nem törődök vele. Az élvezettel foglalkozom, már csak pár másodperc… Érzem, hogy elélvezett, és tudom, hogy megint így maradok, belémlő a sperma, aztán kiveszi a farkát és teljes testével, fáradtan rámnehézkedik.

Csak lihegek, úgy kifárasztott, és arra gondolok, még 20 másodperc kellett volna, csak annyi. Remeg a lábam, a kezem, mindenem, még vágyik az orgazmusra. Felemelkedik rólam, rámhúz egy takarót, hogy ne fázzak és kimegy. Hallom, hogy zuhanyzik, erőt veszek magamon és utána megyek, hátha mégis befejezzük részemről is rendesen a dolgot. Ernyedten lóg a farka, mikor belépek mellé a zuhanykabinba. Megölel és megcsókol, mosolyog. Hirtelen jó érzés tölt el, tudom, hogy megéri szeretkezni vele orgazmus nélkül is, egyszerűen, mert szeretem. Sejti már, hogy nem élveztem el, simogat, míg folyik ránk a víz, a homlokomat a mellkasának támasztom, fáradtan állok, élvezem, hogy megtart.

Meglepődöm, a lábam közé nyúl és belémnyomja az ujját. A hátam a kabin falának nyomja, egyik lábamat megemeli, miközben még egy és még egy ujját érzem magamban. Nem bírom magam megtartani, csak ő fog, hogy ne essek el. Remegek, de tudja, hogy most úgy ki vagyok tágulva, hogy az ujja nem lesz elég. Lenézek, igazán csodálkozom a látványon, ismét félig merev már. Segítek neki a kezemmel, de nem sok kell, hogy mindkét lábamat a derekára emelje. Rákulcsolom, miközben belémhatol, már egyáltalán nem kell tartanom magam, csak élvezek, hatalmasat.

Akarom, hogy egyre erősebben mozogjon, látja rajtam és úgy nyom neki a fülke falának, hogy fáj a hátam, és közben sikítok, a fülembe lihegi: gyönyörű vagy, néhány másodperc és végre én is elélvezek, teljesen elengedem magam, hangosan visítok, majd megkapaszkodom benne, nemsokára ő is követ. Lassan engedem el a lábaimmal a derekát és próbálom megtartani magam, még sokáig csókolózunk, míg folyik ránk a forró víz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Csanasz ·
A szex tartalmú része tetszik és ismerős, amolyan mindennapi, de a leírás mégiscsak gyenge minőségileg. 5-5-10

Minna ·
Köszi mindenkinek a kritikákat! Ha lesz kedvem, biztos írok még... Csak annyit szeretnék még hozzátenni, hogy azért nincs története, mert az túl bonyolult és szerintem idegesítő, mikor oldalas bevezető van. Olyat meg nem akartam hozzákölteni, ami nem igaz. De akinek ez nem tetszik, az fel ne bosszantsa magát rajta, nem azért írtam, hogy bárkinek is szerezzek vele akár egy fél rossz percet is:) Píííísz!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: