Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mini Morris

A reggeli napsugarak már átvilágítottak a sötétítőn is és Lesley ébredezni kezdett. Szemei csak lassan szoktak hozzá az erős fényhez, amely először elvakította, de a lassan elé táruló látvánnyal szinte azonban kárpótolta is minden előbbi kellemetlenségért. Bár egy darabig még vaksin pislogott, máris magába szívta a mellette fekvő lány meztelen testének lágy vonalait. Szemei elkalandoztak az alvó lány arcának bájaiban és melleinek kerekded íveiben.
Gondolataiban életre keltek az elmúlt éjszaka szenvedélyes percei és érezte, hogy ifjú testében lángra lobban a reggeli újító tűz parazsa, s csípőtájban megelevenednek a pajzán emlékek. Ösztönösen is Jessie felé fordult, de még idejében megálljt parancsolt vágyakozó mozdulatainak. Lassan a másik oldalra fordult, óvatosan felkelt az ágyról, előkeresett egy tiszta alsót és kiosont a szoba ajtaján. Az emeleti folyosó végéhez érve leszaladt a lépcsőn, de az elé táruló nappali látványától hirtelen ledermedt.
A tegnap délutáni összejövetel minden kelléke szanaszét hevert a földön, az asztalon, a konyapulton, a kanapét sem kímélve. A tányérok, üres üvegek és poharak rengetege közt tekintete megakadt az órán, amely 9:58-at mutatott.
- A tökéletes ébredési időpont – gondolta magában, miközben akaratlanul is elmosolyodott, ahogy lepillantott feszülő boxerére, majd egy kávésbögrébe némi vizet engedett és betette a mikróba. Miután a készülék csippanással jelezte az beállított melegítési idő leteltét, Lesley gyorsan összedobta az instant kávét, s egy pár perc elteltével már a terasz lépcsőjén ülve kortyolta a némi tejjel megbolondított feketét és élvezettel pöfékelte el mellé napi első szál cigarettáját. Reggeli káros szenvedélyeinek hódolása után visszament a házba, és ismét kulcsra zárta a bejárati ajtót.
Belépett a fürdőszobába, az ajtót becsukta, és a zuhanykabinhoz lépett. Megnyitotta a vizet, majd miután beállította a megfelelő hőfokot, levette fekete alsóját, fogkeféjére némi fogkrémet préselt a tubusból és beállt a zuhany alá.
Az enyhén meleg víz erős sugárban csapódott a bőréhez, felélénkítve testében a még szunnyadozó vérkeringést. Szerette ezt az érzést, így kezeit nekitámasztotta a hideg csempének, és hagyta, hogy a víz üdítő masszázsban részesítse elfeküdt hátát. Szemeit behunyta és a külvilágot kizárva adta át testét a mesterséges zuhatag üdítő dögönyözésének. Gondolatai ismét az elmúlt éjszaka emlékeinek erdejébe tévedtek és felelevenítették a lány ölének bódító, üde illatát s Jessie meztelen alakját, ahogy ajkaival lassan közelít meredező hímtagja felé.
Hirtelen egy hangos súrlódó hang riasztotta fel álmodozásából. Szinte összerettenve fordult a kabin tolóajtajának irányába.
- Te nélkülem zuhanyozol? – kérdezte a lány némi szemrehányó hangsúllyal, de választ sem várva, mosolyogva hozzátette: - Látom, azért hiányoztam!? – szegezte tekintetét Lesley ágaskodó péniszére, s közben belépett a zuhany alá.
- Felébresztettelek? – kérdezte a fiú, mivel Jessie költői kérdéseire úgy érezte a látvány már feleletül szolgált.
- Nem, nem Te, hanem… - majd ismét elmosolyodott és Lesley még csak most vette észre, hogy a lány szemében különös tűz ragyog, s tekintete egy bizonyos pontra koncentrálódik.
- Hanem? – tette fel a kíváncsiskodó kérdést a fiú olyan hangsúllyal, mint aki már úgy is tudja a választ, majd levette a kis polcról a női tusfürdőt és közelebb lépett a lányhoz, hogy férfiassága annak belsőcombjához érhessen.
Jessie egész teste azonnal libabőrös lett ettől az érintéstől, és bár, csak pár milliméterrel, de akaratlanul ő is közelebb lépett a fiúhoz.
- Veled álmodtam… - kezdte volna el, talán részletesen is kifejteni mondandóját, de szava azonnal elakadt, ahogy Lesley kezei a vállát simogatva kenték fel testére a tusfürdő első cseppjeit.
Kettejük között a beszélgetés ezen a ponton szakad meg, és kommunikációjuk átlépett egy másik, magasabb fejlettségi szintre, ahol az információhordozót mimikájuk, mozdulataik, és testük apró rezdülései együttesen képviselték. Szavakra egyébként sem volt már szükségük, mivel mindketten pontosan tudták, hogy mit akarnak: egymást.
Lesley kezei gyöngédek és lassúak voltak, mint ha ki akarták volna élvezni a lány testének minden egyes négyzetcentiméterét. A váll irányából a karok és a csukló felé haladtak, majd vissza a nyakra, a tarkóra, onnan pedig a hátat célozták meg, így a fiú Jessie háta mögé került. Tenyere az újabb, bőséges adag tusfürdőnek köszönhetően könnyedén siklott végig a lány gerincén, egészen annak derekáig, majd onnan ismét fel a vállakon át a mellkas felé.
Jessie élvezettel, és egészen idáig mozdulatlanul tűrte a fiú kezeinek becézgetését, de amikor Lesley tenyere lassan végig simította formás melleit és feszes bimbóit, halkan felnyögött, és határozottan hátrébb lépett, így a fiú pénisze nekipréselődött kerek fenekéhez. Ez mindkettőjükben egyszerre szította fel az eddig is lángoló vágyakat, s Lesley kezei az eddiginél valamivel gyorsabb tempóban haladtak a combok felé, majd onnan szinte futólag, halványan érintve a vénuszdombot indultak el ismét a vállak felé, végigsimítva a kerekded kebleket.
Egy újabb adag tusfürdő felvétele után a mohó kezek egy pár pillanat erejéig visszatértek a lány felső testére, majd megállíthatatlanul siklottak egyre lentebb, amíg el nem érték Jessie combjait. A lány akaratlanul is nagyobb terpeszbe állt, és Lesley is ösztönösen csúsztatta kezeit a gyönyörök temploma felé.
Miközben a fiú hátrébb, majd kissé oldalt lépett és bal kezével a lány kerek fenekét kezdte simogatni, addig jobb kezének mutató- és gyűrűs ujjai végig siklottak a nagy ajkakon, majd visszafelé a középső ujj először csak alig-alig érintve, majd a következő fordulóban már a kisajkak közé hatolva csúszott visszafelé és a csiklót elérve körkörös játékba kezdett.
Jessie ajkai közül apró sóhajok törtek fel, s Lesley jobb keze is bekapcsolódott a játékba. A fiú középső ujjával lehelet finoman besiklott a lány feneke közé és lassan apró nyomásokkal, pici körkörös mozdulatokkal izgatni kezdte Jessie ánuszát.
A lány apró sóhajtásai szaggatott halk sikolyokká fokozódtak, csípőjét lejjebb eresztette és fenekét kissé kinyomta. Élvezte Lesley ujjainak minden kis apró, perverz mozzanatát, miközben a hátát csókolgató fiú, térdeit egyre inkább behajlítva guggolt le mögé. Lesley óvatosan maga felé fordította őt, s nyelve vad játékba kezdett Jessie apró, duzzadt csiklójával, ujjával pedig lassan behatolt a forró, nedves punciba, míg szabad kezével először Jessie combját és fenekét simogatta.
A lány íze csak még jobban feltüzelte a fiút. Ujjai vadul csúszkáltak ki-, majd be a nedves ajkak között, míg a másik kezének középső ujja ismét az ánuszt kezdte izgatni s meg-megérintve becézgette, simogatta.
Jessie teste úszott a kéjben, kezeivel feje fölött megragadta a mögötte lévő vízcsövet, combjait a lehető legjobban széttárta s testét átadta élezetnek. Lesley pedig a világ minden kincséért sem hagyta volna abba, és ujját óvatosan becsúsztatta a lány szűk, apró fenekébe.
Jessie ajkait most már apró sikolyok hagyták el. A nyelv puha játéka, a nedves puncijában zakatoló, és a fenekét feszítő ujjak összehangolt ritmusának hatására térdei megrogytak, gerincén végig szaladt az a forró, bizsergető érzés; és egy földön túli varázslatos világba repítették.
Lesley pedig két kezével tartotta őt, miközben ajkaival lágyan cirógatta tovább a lány puha bőrét, amíg lassan visszatért a valóságba. Jessie megsimogatta a fiú haját. Lesley felállt, és ajkai már formálták volna a kérdést, de Jessie szájon csókolta, s egy gyors pancsolást követően mosolyogva visszaszólt a kabin ajtajából:
- Siess fel. – Majd kilépett, pillanatok alatt megtörölközött és kiment a fürdőszobából.
Lesleyben pedig tombolt a vágy, amit csak még inkább fokozott, hogy párja ismét nem adja meg neki (egyből) azt, amire vágyik. Most már a saját tusfürdője után nyúlt és egy gyors fürdés után követve a lány példáját, megtörölközött, és a boxerről megfeledkezve, a törölközőjét szokás szerint maga köré csavarta és felsietett az emeletre.
A lépcsőn felérve szembe találta magát a háló nyitott ajtajával, és azontúl az ágyon térdelő meztelen Jessie huncut mosolyával.
Az ágy elé érve, a lány kinyújtotta kajait, maga elé húzta a fiút, és lerántotta róla a törölközőt. Lesley férfiassága, mióta Jessie kilépett a kabinból, némiképp vesztett keménységéből, még mindig ágaskodva meredt a lány felé.
Jessie pedig lágyan megmarkolta és lassan fölé hajolt. Nedves ajkaival először csak a makkot fogta közre, de ez is elég volt ahhoz, hogy a fiú ajkait egy mély sóhaj hagyja el és kezeivel máris beletúrt a lány a hajába. Jessie nyelvével a heréket kezdte cirógatni, majd lassan végig nyalta a péniszt teljes hosszában, s a makk hoz érve rácsúsztatta ajkait.
Lesley agyát teljesen elöntötte a kéj, lüktető farkán ott játszott az imádott nő nyelve, és forró nedves ajkai közt úgy érezte, mint ha férfiassága fagylaltként olvadna el. Talán mindennél jobban imádta azt az érzést, amikor a lány csak ajkaival ér hozzá, így lágyan megfogta Jessie kezeit, de a lány már tudta, hogy Lesley mire vágyik, s kezeivel két térdén támaszkodott meg, Lesley kemény, lüktető férfiasságát pedig olyan mélyre engedte ajkai közé, amennyire csak tudta.
A fiú pedig most már úgy érezte, hogy egész teste egy sivatagi forróság ölelte jégheggyé változik, amely pár perc alatt örökre elvész a perzselő honok apró szemcséi közt, ám ekkor a lány lassan elemelkedett tőle, lassan megfordult, hátsó felét Lesley felé fordítva. A fiú pedig elkapta a lány két combját és határozottan közelebb húzta magához párját, úgy hogy a lány térdei az ágy legszélére kerüljenek.
A lány mindent feltáró látványa elindított be egy ősi, szinte állati ösztönt, egy érzést, amelynek ha akart volna sem tudott volna ellenállni. Nyelvével a lány ajkai közé nyalt, s csak most döbbent rá, hogy Jessie mennyire nedves, s ha lehet ez csak még inkább beindította.
Pár pillanatig nyelvével cirógatta a csiklót, majd lassan felfelé haladva végig nyalta a lány nedves punciját és szűk fenekét. Párja szinte vonaglott előtte, s mind kettőjük teste úszott a kéjben, úgy érezték mintha mind kettőjük egy gőzgép forró kazánja lenne.
Majd Lesley felemelkedett, férfiasságát pedig becsúsztatta a gyönyörök ama fenséges templomába. Az érzés mind kettőjüket hatalmába kerítette és tudták, nem vágynak már semmi másra, csak arra, hogy testük ebben az érzésben váljon eggyé. Mozgásuk pillanatok alatt összehangolódott és felerősödött. Testük egyetlen húron pendülve követte az élet eme csodás szimfóniájának kottáját, s mint a dobszólót lezáró végső ütés, úgy tört elő mélyükről a beteljesülés.
Percekig feküdtek még egymás mellett, aléltan, szótlanul, levegő után kapkodva, míg végül Lesley szólalt meg először, s hangja bár kissé rekedt és halk volt, mégis mintha némi öntelt, játékos büszkeség is kivehető lett volna belőle.
- Tényleg erről álmodtál?
- Ééén? – kérdezte Jessie két levegővétel között.
- Hát azt mondtad, mikor lejöttél zuhanyozni…
- Én csak annyit mondtam, hogy veled álmodtam, de azt nem, hogy mit.
- Igen? És akkor mit álmodtál? – kérdezte a fiú kíváncsian?
- Hát azt, hogy vettél nekem egy piros Mini Morrist… - nevette a lány.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Nem olyan nagy szám a "Mini Morris" poén, hogy alkalmas lenne a novella keretének. Szimpla story, de jól írsz, gratula! :innocent: :heart:
Peter K. Davidson ·
A Mini Morrisnál nem jutott eszembe jobb kerettörténet, és mivel van valóság alapja a dolognak, e mellett döntöttem.

stevler ·
„Majd Lesley felemelkedett, férfiasságát pedig becsúsztatta a gyönyörök ama fenséges templomába.”

Az ilyen és ehhez hasonló mondatok teszik kissé mesterkéltté és fennköltté a novellát.
Ezt leszámítva ígéretes próbálkozás.
Peter K. Davidson ·
Köszönöm a kritikákat.
Valóban egy kicsit "fennkölt" lett egyes helyeken. A történetet sokszor átdolgoztam, sokszor nekifutottam, sehogy sem akart egészen kerek lenni, mindig akadt valami, amiről úgy éreztem jobb lenne átfogalmazni, azért lett ilyen vegyes stílusú; de jogosnak találom a megjegyzéseket.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: