Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindent az ügyfélért

A város egy jellegtelen épülete adott otthont a csak “Társaság”-ként ismert szervezet létesítményének.
Amikor a segített öngyilkosságról szóló törvényt elfogadták, a szöveg végső változatából kihúzták a módszerre vonatkozó részt. Ennek eredményeként sokan valamelyik Thanatos szolgáltató orvosi intézményét választották a távozásra, ám jó néhányan más módot preferáltak. Volt, aki úgy érezte, hogy kudarcot vallott és ezért drámai véget érdemel, másokat a régi történelmi módszerek izgatták. A távozás eseménye fél-privát jellegű volt. A nézői tagság drága volt és az eseményről nem készülhet később terjeszthető felvétel. Mindezek ellenére folyamatosan érkeztek távozni vágyók vagy olyanok, akik csak szerepelni akartak az előadásokban, de nem kívánták a maguk végét.
 
Chloe megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy a jelentkezését elfogadták. Minden dolgát elintézte, így amikor egy hét múlva a Társaság emberei megjelentek az ajtajában, nem volt más dolguk, mint csuklyát húzni a fejére, megbilincselni és vinni. Amikor célhoz értek, a nőt egy cellába vezették és levették róla a bilincset. Chloe levetkőzött és végignézett a testén. Elégedett volt az alakjával és a várakozás hetében egyenletesen lebarnított bőrével. Amikor a barátja megérkezett, vadul szeretkezni kezdtek. Larry utána közölte, hogy ő lesz az utolsó őre.
-Mikor lesz az utolsó étkezésem? - kérdezte a nő.
-Holnap délben. A kivégzés éjfélkor lesz.
-Mit fognak csinálni?
-A székbe ültetnek.
Chloe érezte, hogy benedvesedik. Összeszorította a combjait és megfogta a saját mellét. Ezt választotta, amikor kitöltötte a jelentkezési lapját. Szinte mindig az első választását kapta egy jelentkező, de nagy ritkán előfordult, hogy a választott eszköz nem működött. Chloe eszébe jutott egy lány, akit arccal felfelé fektettek a guillotine-ra. Kéjesen ficánkolt a popsija, miközben leszíjazták.
Pár csepp vére Chloe-ra fröccsent, aki ettől teljesen bevadult és hagyta, hogy aznap este Larry minden lehetséges testnyílásába beleélvezzen.
Egy újabb szeretkezés után a férfi összebilincselte a nő csuklóit, majd lábait az ágyhoz láncolta. Chloe természetesen sem lepedőt, sem takarót nem kapott. A férfi alaposan végignézte a meztelen testet, majd a székébe ült és elszunnyadt. Másnap reggel Chloe a börtönökben megszokott fém wc-t használta miközben a férfi bámulta.
-Gyere ide! -mondta neki, majd miközben ült, a szájába vette a hímtagját.
Azután letörölte magát és a priccsén meztelenül ülve várta a halálát. Dél körül hozták az ebédjét: pezsgő, kaviár és rák. A kaviárból a melleire is kent, amit Larry készséggel nyalt le. Este kilenc körül két, őrt játszó női tag elvezette zuhanyozni. Chloe is vállalt már fegyőr szerepet, így tudta mi fog történni. Ernyedten hagyta, hogy a két kísérője alaposan lemossa, simogassa, ujjazza és a mellbimbóit szopogassa. Ezután visszavezették a cellába, ahol egy időre magára hagyták Larry-vel, aki kihasználta az alkalmat és újra szeretkezett vele. A férfi az elélvezése után öltözve épp a nadrágját igazgatta, amikor a két nő visszatért. Megkérték Chloe-t, hogy feküdjön hanyatt, majd elkezdték a bőrét valamivel bedörzsölni.
-Sáfrány-, oliva- és ásványi olaj keveréke. Növeli a vezetőképességet. - magyarázta egyikük, miközben éppen a hasát kente masszírozva.
Amikor végeztek, Chloe teste bronz szoborként csillogott. Negyed órával később jöttek érte. A jelenet olyan volt, mint a filmekben: őrök kíséretében linóleumpadlós folyosón végiglépdelő meztelen, megbilincselt nő. Egy zöld ajtóhoz érve az egyik kísérő bekopogott. Valaki ajtót nyitott és spotlámpával megvilágítva ott volt a szék. Chloe gyönyörűnek találta a masszív tölgyfa ülőalkalmatosságot a bőrszíjakkal és a fém koronával a tetején. Az ajtó hangos dörrenéssel záródott be mögöttük.
Chloe nem látta a tagokat, akik a nézőközönségét adták, de tudta, hogy ott vannak a félhomályban. Némelyikük magán fülkékbe húzódva, hogy zavartalanul foglalkozhasson partnerével, miközben figyelnek és Chloe halálának pillanatához próbálják igazítani orgazmusukat.
Hűvös volt és a nő megremegett, amikor levették róla a bilincset. Jólnevelt lányhoz méltóan a székhez lépett és megfordulva leülni készült, amikor Larry előlépett a félhomályból és megszólalt:
-Még ne!
Chloe kérdően nézett rá.
-Fordulj meg és hajolj előre! -mondta a férfi.
A nő engedelmeskedett. Megfogta a szék karfáit és csupasz popsiját felkínálta a férfinak. Érezte, hogy az síkosítót ken bele, majd valamit lassan a hátsójába kezd csúsztatni. A tárgynak hideg fémes érzése volt. A nő lélegzete elakadt, amikor tudatosult benne, hogy az elektróda a popsijába kerül.
-Most már leülhetsz! - mondta a férfi, amikor végzett.
Chloe felegyensedett és lenézett. A eszköz vége előrehajolva részben takarta a punciját és kábel vezetett ki belőle. “Istenem!” -gondolta izgatottan a nő.
A fa hideg volt és Chloe egy kicsit ficánkolt, amíg a megfelelőnek ítélt helyzetet meg nem találta. A karjait és a lábait a széknek nyomta. Larry először a derekán, majd a melle alatt húzta szorosra a rögzítő szíjat, majd gyengéden megszorította a nő kebleit. Ezután leszíjazta a csuklókat, majd letérdelve és Chloe combjai közé nézve a bokákat is rögzítette. A nő a tehetetlenség érzésétől teljesen benedvesedett. Larry mögé került és Chloe nem látta csak érezte, ahogy a férfi a homlokára szorítja a fémpántot. A nő becsukta a szemét és majdnem elélvezett annak tudatától, hogy mi vár rá. Az egyik őr előrelépett és azt mondta:
-Az ítélet elektromos áram általi halál. Van valami utolsó mondanivalója a végrehajtás előtt?
-Istenem…ez annyira izgató! - zihálta Chloe.
Nem láthatta magát, de a közönség élvezte, ahogy a könyörtelen megvilágítás kiemelte karcsú, barna, olajozott testét és zihálástól remegő formás kebleit. A hóhér - a cég tényleges alkalmazottja - bekötötte a szemét, majd kilépett a megvilágításból és a vezérlőpanelhez ment. Chloe egyedül ült és várta a véget.
A hóhér lenyomott egy gombot és erős zúgó hang töltötte be a teret. Chloe vonaglott a székben, ahogy az áram átjárta testét. A kötelékeinek feszült, ahogy utolsó nagy orgazmusát átélte. Sistergés hallatszott és égő hús szaga érződött. Chloe arca elsötétedett, nyelve kinyomódott szájából. Azután megszűnt az áram és a meztelen nő a barna bőrén sötét égésnyomokkal ernyedten süllyedt a székbe. A bőre felszakadt, ahol a szíjak belevágtak vonaglása közben és nyál csorgott a szája széléről.
Egy orvos lépett a megvilágításba. A hirtelen fénytől pislogott egyet-kettőt, majd a sztetoszkópját Chloe mozdulatlan mellkasához nyomta. Egy darabig hallgatózott, majd bejelentette:
-Igazolom, hogy ez a nő meghalt.
Elismerő mormogás hallatszott a közönség felől. A Társaság a tiszta, célratörő kivégzéseket preferálta. A kezdeti időkben még az is előfordult, hogy egy kibelezett nő felállt a helyéről mielőtt a hóhér lecsaphatta volna a fejét.
 
**********
 
Larry végzett a szék lemosásával. A helyiség újra normális volt. A függönyöket visszahúzták és a fal mellé tolták a székeket, amelyeken ülve a Társaság ügyfelei a látványt illetve egymás testét élvezték.
-Beleülhetek?
Larry megpördült és meglátta Sandra-t, aki az egyik börtönőrt játszotta. A nő korábban hátrakötött vörös haja most szabadon lógva keretezte a bájos arcát. A férfi nem szólt semmit. Sandra a székre nézett, azután a férfira, majd megint a székre és azt mondta:
-Kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés. Ha beleszíjazol, a szám a tied.
Larry nem habozott.
-Vetkőzz le! - mondta.
Sandra ledobta magáról a börtönőri jelmezt és az alatta levő fehérneműjét. A hűvös levegőtől kicsit libabőrös lett és mellbimbói mereven álltak. Lassan a székhez sétált és beleült. A férfi ráérősen szíjazta le a testét, a lábait, majd a karjait és közben simogatta. A meztelen, leszíjazott Sandra előbb összeszorította az ajkait, majd azt mondta:
-A barátnőm és én szeretjük az ágyhoz kötözni egymást. A tehetetlenség érzete izgató a szeretkezésünk előtt.
-Szeretnéd, ha valamikor én kötöznélek le? - kérdezte Larry, miközben a nadrágját gombolta ki.
Sandra elmosolyodott, bólintott, majd kinyitotta a száját a hímtagnak. Becsukta a szemét és miközben tette a dolgát azt képzelte, hogy meztelenül, megkötözve van a vesztőhelyen és hóhérjától éppen a tiszta, fájdalommentes végső csapást vásárolja meg az egyetlen még lehetséges módon.
Hasonló történetek
5308
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
10087
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
patrikk ·
Tökéletes.

tlalax ·
1300 :art: oldalnyi :art: :headphones: erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: