Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindenki változik

Írta: WhiteGuy12
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)

Kétségtelenül ez volt életem legkülönösebb telefonhívása.

Éppen az edzőteremben gyúrtam, amikor világítani kezdett a telefonom. Kerri - írta ki a képernyő. Az exbarátnőm volt, akivel már három éve nem beszéltem.

Általában csak gyúrás után hívtam vissza bárkit is, de most kíváncsi voltam, úgyhogy felvettem.
- Helló? - kérdeztem óvatosan.
A vonal másik végén lévő hang pánikot tükrözött, de félreismerhetetlenül Kerri volt az, akivel annak idején négy évig voltam együtt.
- Ry? Figyelj, muszáj átjönnöd. Vészhelyzet van. Nem vagyok veszélyben, de muszáj azonnal idejönnöd - hadarta, mintha kapkodta volna a levegőt.
- Milyen vészhelyzet? - kérdeztem szkeptikusan. Úgy negyven percnyire voltam a lakásától, a külvárosban. Épp elég barátja lakott a közelében, nem is említve Curtöt, az új pasiját. Mi lehet az a vészhelyzet, ami várhat negyven percet?
- Ryan, elég furcsa helyzetbe kerültem. Szükségem van rád - zihálta a lány. Olyan volt, mintha telefonálás közben kúrták volna.
- Na és mi van Curttel? Nem vele vagy most éppen? - vágtam vissza idegesen. Mégis milyen vészhelyzet miatt lenne szüksége éppen a volt barátjára?
- Figyelj, Ryan. Egyedül vagyok. Most Curt éppen nem hiányzik ide. Tudom, hogy rosszul érzed magad amiatt, ahogy végződtek közöttünk a dolgok, de ha most segítesz, akkor rendben leszünk - ígérte.

Igaza volt. Hibásnak éreztem magam. Kerri kedves lány volt, aranyos, hullámos barna hajú, és én főleg azért szakítottam vele, mert a szexuális életünk elég unalmas volt. Kerri meglehetősen prűd volt, és csak különleges alkalmakkor volt hajlandó szexelni. A szopás, az anál vagy a kutyapóz ki volt zárva.
És most mégis azt kérte, hogy hagyjam abba, amit éppen csináltam, és vezessek érte negyven percet.
- Most épp gyúrok, Kerri - mondtam. - Mi lehet olyan fontos, hogy most odarendelsz?

Egy darabig csak Kerri intenzív zihálását hallottam, és valami búgást a háttérben.
- Oké, - kezdett bele. - De senkinek sem mondhatod el!  Szóval... mióta szakítottunk, egy kicsit megváltoztam. Elkezdtem kísérletezni... szexuális értelemben...
- Kerri, azzal nem igazán fogsz rávenni, hogy egy csomót vezessek hozzád, hogy mesélsz a Curttel átélt szexuális kalandjaidról - mondtam.
- Nem erről van szó – mondta Kerri. - Curttel nem sokkal művelünk többet, mint annak idején te meg én. Valamiért még mindig bizonytalan vagyok a pasikkal, nem igazán tudom, miért.
Mostmár valósággal nyöszörgött, és kezdtem teljesen összezavarodni.
- Szóval egyedül próbálok ki dolgokat - mondta Kerri. - Curt ma elutazott, úgyhogy ki akartam próbálni valami igazán vadat, és... most bajban vagyok.
Nem tudtam, mit mondjak, úgyhogy inkább vártam, hogy folytassa.
- Jól van, elmondom az egészet - nyögte. - Ki akartam próbálni a lekötözős szexet, de féltem egyből Curttel kezdeni. Úgyhogy vettem egy időzítős bilincset a netről. Bedugtam magamnak egy vibrátort tudod hová, és véletlen ki- és bekapcsolásra és váltakozó erősségre állítottam. A csuklóimat és a bokáimat az ágy négy végéhez bilincseltem, és a szoba túlsó végébe dobtam a kulcsot. Az időzítők két órán át kellett volna zárva tartsák a bilincseket. De az már letelt, és nem tudom, hogy valamit elrontottam-e vagy már eleve rossza voltak, de beragadtak. Az éjjeliszekrényen elértem a telefonom, de a kulcsot már nem érem el. A francba is, Ry, mást nem hívhattam fel… totál beégnék mindenki előtt. Itt fekszem teljesen meztelenül, széttárt lábakkal, a puncimban egy vibrátorral - még sosem hallottam őt ilyen nyíltan beszélni - mintha egy pornófelvételen lennék. Segítened kell.

Egy szót sem szóltam. Végül is volt értelme. Egyedül én láttam őt korábban meztelenül, és nem törődött vele, hogy én elítélem-e. Magamban kuncogva rá akartam vágni, hogy mindjárt ott vagyok, de Kerri félreértelmezte a hallgatásomat, és újra beszélni kezdett.
- Ryan, ha most idejössz, azt tehetsz velem, amit akarsz, mielőtt kiszabadítanál - mondta lágyan. - Akármit. Amit csak meg szerettél volna tenni. Csak szabadíts ki ezekből a bilincsekből, mielőtt Curt holnap reggel hazaér.

- Rögtön ott leszek - mondtam, és letettem. Egy másodpercig álltam, és átgondoltam a dolgot. Aztán felpattantam, összeszedtem a cuccomat, és a kocsimhoz siettem.

***

Amikor Kerri lakásához értem, megkerestem az ajtó előtt álló dísznövény földjében a tartalék kulcsot. Mielőtt a zárba illesztettem volna, végiggondoltam. Mi van, ha ez az egész egy átverés, és Kerri és a barátnői várnak odabenn, hogy egy jót röhögjenek rajtam? Erre az idevezető hosszú úton nem is gondoltam - elfoglalt a gondolat, hogy mindenhová bedughatom a farkam, ahová korábban nem engedte.
A francba is. Egy próbát megér a dolog, gondoltam, és elfordítottam a kulcsot a zárban.
Nem volt nevetés. Sem barátnők. A nappaliban ment a tévé, de egyébként nem volt ott senki.

Gyorsan a hálóba mentem. Félig-meddig azt hittem, az is üres lesz. Elvégre mindez túl szép volt, hogy igaz legyen, ugye?
Lassan kinyitottam az ajtót, és amit láttam, attól leesett az állam. Bár Kerri már elmondta, mire számítsak, erre a látványra semmi sem tudott felkészíteni.
Az exem pont úgy feküdt ott, ahogy elmondta. Széttárt lábakkal, bokáival és csuklóival az ágy végeihez bilincselve.

Az ajtóból először is Kerri punciját vettem szemügyre. Egy kis kék játékszer búgott benne. Nem láttam pontosan, mi volt az, de hasonlított egy análtágítóhoz, talán ezért is nem tudta kipréselni magából. Kerri ajkacskái nedvesen csillogtak, az ágyon alatta szép folt látszott a saját nedvétől.
És le volt borotválva! Amikor együtt voltunk, teljes szőrzetben pompázott, de most csak egy kis csík látszott a puncija felett. Félig le voltam nyűgözve, félig pedig mérges, amiért nekem ezt sosem tette meg.
Ezután a melleit vettem szemügyre, amik büszkén ágaskodtak, mint régen is. Aranyos kis bimbói voltak a pénzérményi udvarokban.
Végül a szemébe néztem. Csöndesen bámult rám, tekintetében vágyakozással. Ezek szerint a három óra a vibrátorral a puncijában megtette a hatását.

- Köszönöm, Ryan, - mondta hálásan. - Figyelj, szexelhetünk. Megígértem, hogy bármit megtehetsz velem, és így is van, csak vedd ki a vibrátort, jó?
Nevettem és odamentem hozzá. Megpöccintettem aprócska csiklóját. Azt hittem, le fog seggfejezni, vagy felémrúg, de nem. Továbbra is felizgulva nézett rám. Végül megfogtam a is búgó játékszert és kihúztam. Jókora cuppanással jött ki.
Jól megnéztem. Mézillata volt - pont, mint régen, amikor néha megengedte, hogy megujjazzam. Végignyaltam a csillogó játékszert, és kiélveztem az exbarátnőm ízét, aztán lehajítottam a vibrit az ágyra.

Megfordultam, és észrevettem a kulcsot a szoba másik végében. Megint felnevettem, és nekiláttam a vetkőzéshez.
- Nem pihenhetnék előbb pár percet? - kérdezte. - Ez az izé már három órája bennem volt.
- A pinád pihenhet - mondtam, szándékosan ezzel a durva szóval. Kíváncsi voltam, hogy reagál rá. A szeme kikerekedett, de ennyi. Nem tudom, rájött-e, hogy fölösleges lenne tiltakoznia, vagy csak ennyire be volt-e indulva.
Egyszerre vettem le a nadrágom és a boxerem, és azonnal Kerri arcához fordultam. Mielőtt még tiltakozhatott volna, felpattantam az ágyra, a jobb lábam a válla alá csúsztattam, és a szájába raktam a farkam - abba az aranyos szájába, amivel sohasem szopott le.
Habozás nélkül szopni kezdett - méghozzá elég élénken! Érezhetően tapasztalatlanul csinálta, de az igyekezet megért egy ötöst. Előre-hátra mozgatta a fejét, amennyire csak lekötözve tudta, és hangosan cuppogott. Egy kicsit a fogával is hozzáért, de nem túlságosan, és a nyelvével még körözött is rajtam, mintha egy nyalókát szopogatna.
Csodás érzés volt a forró, nedves szája. Pár percnyi szopás után kihúztam. És ő még próbálta folytatni! Felemelkedett, amennyire csak tudott, és nyitott szájával és kinyújtott nyelvével próbálta elkapni a farkam.

Lemásztam az ágyról, és megkerestem a nadrágomban a telefonomat. Aztán visszamásztam, és visszatoltam a farkam Kerri szájába, és fölétartottam a telefonomat, hogy csináljak erről egy képet.
Ekkor félelem jelent meg az arcán.
- Eeeehh - nyögte a farkammal a szájában.

- Kerri, azt mondtad, bármit megtehetek. Ezt senkinek nem fogom megmutatni. De túl sok évig tartottál izgalomban ezzel a remek szájaddal, és erre emlékezni akarok - mondtam finoman, és várakozóan tartottam a szájában a farkam, hogy érezze, hogy abbahagyom, ha azt kívánja.
- Óóóóó... - nyögte végül.
- Ne törődj a mosolygással - mondtam. - Csak szopj.
Kerri erre kuncogott, és még mindig a szájában tartva forgatta nyalogatta a farkam alját.

Csináltam gyorsan pár képet, aztán leraktam a telefont. Csinálhattam volna videót is, de a kamerázás helyett inkább élvezni akartam a pillanatot.
Elkezdtem ki-be tologatni a farkam a szájában, és közben végig a szemébe néztem.
- Most egy kicsit beljebb tolom, jó? - kérdeztem finoman.
Válasz helyett feljebb emelte a fejét, hogy még többet csúsztathasson a szájába. Ezt határozott igennek vettem, és beljebb csúsztam. A lány felköhhentett, szájából nyál csurgott ki, én gyorsan kihúztam a farkam a szájából.

Eltartott egy percig, míg visszanyerte a lélegzetét, aztán eléggé meglepett azzal, amit mondott:
- Próbáljuk újra, de most ne állj le. Mindig is ki akartam próbálni a mélytorkost, és így, hogy le vagyok kötözve, nem tudlak majd lelökni magamról. Csak told be, nem baj, ha erőltetni kell. Ha nem kapok levegőt, majd kiáltok.
Elmosolyodtam, és visszaemeltem a farkam a szájához. Egy kicsit az ajkain tartottam, de ő megpróbálta bekapni, és én pont olyan messzire tartottam, hogy csak a nyelvével érje el. Aztán végighúztam párszor az ajkain, és végül beengedtem a makkomat.
Kissé közelebb csúsztam, és lassan mélyebbre mozdultam a szájában. Abbahagyta a farkam nyalogatását, és hagyta, hogy a torkáig hatoljak. Hagytam, hogy hozzászokjon - közben ő folyamatosan nézett a szemembe.

Ahogy beljebb hatoltam, éreztem, hogy köhhent egy kicsit, úgyhogy leálltam. Még kiengedett egy kis nyálat a szája szélén, és ügyesen lenyugodott. Beljebb hatoltam, amibe belerándult az egész teste. Ekkor kábé tuti lelökött volna magáról, ha nem lett volna lebilincselve.

Végül tövig betoltam. Kerri orra az ágyékomhoz ért, szája tágra tátva, de mintha a szeme mosolygott volna. Aztán hátrahúzta a nyelvét. Nocsak, nocsak. A kiscsaj ért a mélytorkozáshoz.
A telefonért nyúltam, és gyorsan lőttem egy képet az ágyékomhoz szorult arcáról, aztán leraktam, és elkezdtem ki-be mozgatni a farkam, kiélvezve, ahogy teljesen elmerültem a meleg, finom szájban.

Ellettem volna így a kellemes lassú mozgással, de Kerri begyorsított, amennyire csak tudott a szűkre szabott mozgásterével, és izgató hangokat adott ki, ahogy a makkom újra meg újra a torkához ért.
Pár percig csináltuk ezt, de inkább másodperceknek tűnt - repül az idő, amikor az embert a prűd ex-barátnője mélytorkozza. Máris éreztem, hogy hamarosan robbanni fogok.
Visszatartottam, ameddig csak bírtam, aztán még utoljára mélyre hatoltam Kerri szájába, és benntartottam; egymás után lőttem a sugarakat a torkára. Finoman megrándult, de azért folyamatosan szopott végig. Amikor elkezdtem kihúzni, és még mindig szívta belőlem az utolsó cseppeket, arra gondoltam, bárcsak az arcára élveztem volna inkább. Szép adag lett volna. De hát gyerek volt még az este.

Teljesen kihúztam a farkam a szájából, és az arca elé tartottam.
- Jól vagy? - kérdeztem.
- Igen - mondta, kissé zavarban, de azért mosolyogva.
- Akkor jó - mondtam -, mert még messze nem végeztünk.
- Oké - mondta mosolyogva, de kissé idegesen.
Még egy utolsót paskoltam az ajkain a farkammal, de aztán hátraléptem, le az ágyról. Kerri mindezt csodálkozva nézte, főleg, amikor leoldottam a bilincseket az ágyról, amik a bokáit rögzítették. Gyorsan, mielőtt bármit mondhatott volna, a feje fölé emeltem a lábait, és a csuklói mellé bilincseltem a bokáit, az ágy tartóoszlopaihoz. Mindig is hajlékony kiscsaj volt. Ezután két párnát toltam a feneke alá.
Hátraléptem, és megcsodáltam az alkotásomat. Kerri várakozóan nézett rám. Felkaptam a telefonom, és lőttem pár képet nedves puncijáról és feltárulkozó segglyukáról.

Aztán az ágyra térdeltem, és megint Kerri arcába nyomtam a farkamat.

- Szerintem a puncid még nincs készen erre - mondtam. - Úgyhogy készítsd fel a farkam a másik bejáratra!
- Ry, ott még sosem volt nagyobb egy kis tágítónál - mondta, és nevetve oldalra fordította a fejét, miközben én az arcát csapdostam a farkammal.
Ezen is meglepődtem. Pedig az éjszaka eseményei után semmi sem kellett volna meglepjen.
- Mindennek eljön az ideje - mondtam finoman. - Úgyhogy most nedvesítsd be, ahogy csak tudod.
Megadóan kezdte nyalogatni a farkamat, végigszopogatta az oldalát és nyálat engedett rá, aminek nagy része visszacsöpögött az arcára, és elkenődött rajta.

Amikor már jó nedves voltam, hátramozdultam. Kerri szemében félelem és izgalom látszott. Közelebb hajoltam szűk kis segglyukához és ráköptem, aztán szétkentem az ujjaimmal. Előbb egy, aztán két ujjamat toltam be, és hagytam, hogy mindkettőhöz fokozatosan hozzászokjon. Végül kihúztam belőle az ujjaimat és a farkamat illesztettem oda. A popsilyuka ösztönösen összerándult.
- Lazítsd el - mondtam.

Tényleg éreztem, hogy ellazul a feszes kis lyuka a makkom előtt. Egy kicsit toltam rajta. A csaj szorosan behunyta a szemét, de nem mondott semmit.
Elég nagy makkom van, kicsit nagyobb, mint egy golflabda, így nem ment be könnyen. De végül azért csak becsúszott. Így tartottam pár pillanatig, de Kerri rám szólt, még mindig csukott szemmel:
- Folytasd!
Így hát lassan, de biztosan nyomultam beljebb.
- Auuu... - mondta pár centi után.
- Jól vagy? - kérdeztem.
- Csak told be, faszfej! - nyögte. - Jussunk el oda, hogy élvezzem is!

Hát toltam. Lassan, de biztosan, egyre beljebb. Minden milliméter olyan szűknek bizonyult, hogy nem tudtam, tovább tudok-e haladni, de azért folytattam.
Végül tövig benne voltam. Csodás érzés volt, ahogy többször összerándult, és ellazult.
- Milyen? - kérdeztem.
- Kurvára fáj - nyögte.

A szeme még mindig csukva volt, csak a fenekét kitöltő faszra koncentrált. Hátranyúltam és felkaptam a vibrit, ami korábban Kerri puncijában volt. Bekapcsoltam, és Kerri csiklójához illesztettem. A lány szeme tágra nyílt, és felnyögött. Szilárdan tartottam a farkam a seggében.

Hirtelen mozogni kezdett a farkamon. Ezt jelzésnek vettem, hogy kezdhetem kúrni. Így lassan kihúztam pár centit, aztán visszanyomtam, amitől a lány hangosan felsóhajtott. Aztán kicsit kijjebb húztam, de közben végig a csiklóját izgattam a búgó vibrátorral.
Kezdtem ritmikusan mozogni - nem úgy, mintha egy pinát basznék, de azért ütemesen mozogtam ki-be.
Ő is élvezte, meg sem kellett kérdeznem. Pici kis mozgásterét kihasználva tolta magát rám minden lökésemnél.
Mivel lassan mozogtunk és az előbb már egyszer elélveztem, több, mint tíz percig bírtam így. Több képet is csináltam a farkamról a lány szűk kis seggében.

Végül éreztem, hogy nem bírom tovább. Még jobban lelassítottam, mert még nem akartam, hogy vége legyen. De Kerri segge nagyon szűk volt, már nem tudtam leállni.
Félredobtam a vibrit és löktem még pár jó keményet. Kerri mindegyiktől sikkantott egyet. Aztán mélyen a seggébe lőttem a spermámat.
- Óóóóóóóóó igennnnn.... - nyögte a lány mosolyogva, ahogy kitöltöttem forró gecimmel a fenekét.

Amikor már teljesen kiürültem, lassan kihúztam petyhülő farkam. Közelről néztem, ahogy lyukacskája tátong egy picit, mielőtt összezárulna.
- Ez csodálatos volt - mondta Kerri.
- Igen... - mondtam. A kezemben tartottam a csöpögő farkamat, és próbáltam feldolgozni, hogy mit is műveltünk éppen.

- És most? - kérdezte Kerri. Kissé viccesen nézett ki a feje fölé kötözött lábaival és tátongó puncijával. - Bírod harmadjára is?
Nem mondtam semmit, csak bekapcsoltam a vibrátorát, és visszatoltam Kerri puncijába. aztán felálltam.
- Hova mész? - kérdezte ijedten.
- Nyugi - nevettem -, nem hagylak itt - mondtam, és a fürdőszobába mentem. Lemostam a farkamat, aztán kerestem egy törölközőt és egy borotvát meg habot, és visszatértem a szobába.
- Hé, hé, mit művelsz? - kérdezte.
- Mondjuk úgy... - mondtam -, hogy lesz mit megmagyaráznod Curtnek.
Azzal kihúztam a játékszert a puncijából, és egy törölközőt terítettem a feneke alá - remegve fogadta, de nem sokat tudott tenni ellene. Kinyitottam a borotvahabot, és vékonyka, vörös szőrcsíkjára fújtam belőle.
- Amíg együtt voltunk, sosem dughattam csupasz puncit - mondtam. - És a mai napig foglalkoztat, hogy milyen lehet szétkúrni a TE csupasz puncidat.

Legnagyobb meglepetésemre nem tiltakozott, csak nézte a puncikáját, és várta, hogy hozzákezdjek.

Néhány hosszú húzással gyorsan megszabadultam a csíktól. Letöröltem a felületet, aztán nyomtam még egy kis habot a csiklója fölé, és aprólékosan ott is lecsupaszítgattam. A törölközővel letakarítgattam a területet, és megcsodáltam a művem - aztán lőttem róla egy fotót.
Kerri még mindig hallgatott, és a punciját figyelte. Láthatóan felizgatta az új fazon.

Visszavittem a cuccot a fürdőszobába, és hoztam egy nedves kendőt, és finoman végigtörölgettem a frissen borotvált bőrét.
Csodásan nézett ki. Valójában annyira csodásan, hogy nem is bírtam tovább várni. Felmásztam az ágyra és a puncijába döftem a farkam. Sokkal könnyebben becsusszant, mint amikor még együtt voltunk. Akkoriban minden alkalommal 20 percig kellett nyalnom, mire a dugásig jutottunk, hogy benedvesedjen. Erre most nem volt semmi szükség. A ribanc már valósággal tüzelt.

Lassan kúrtam pár percig. Ő vad nyögésekkel és mozgással élvezte. Úgy döntöttem, ideje megtudnom, meddig mehetek el; kicsit begyorsítottam, és keményebben dugtam. Máris tövig vágtam belé a farkam, ágyékaink csattogva értek össze minden alkalommal. Kerri úgy sikoltozott, mint még sosem. A csendes típushoz tartozott, úgyhogy ez megint meglepett, de egyúttal izgató is volt.
Akartam még húzni egy kicsit, úgyhogy kihúztam a farkam; a csaj úgy nézett rám, mint egy szomorú kiskutya. Gyorsan a fejéhez térdeltem és az ajkaihoz toltam a makkom.
Amikor rájött, hogy mit akarok, hirtelen visszaváltozott a régi prűd és szemérmes csajjá; ajkait összezárta, és nem akarta a szájába engedni a puncinedveitől csillogó farkamat. Megpróbáltam betolni, de nem akarta kinyitni a száját, csak a fejét ingatta tagadólag.
- Figyelj, Kerri, vagy leszopod rólam a puncinedvedet, vagy most rögtön itt hagylak - mondtam. - Kioldozlak, de nem fogom neked végigcsinálni.
Blöfföltem. Ha még egyszer visszautasított volna, azért még megdugtam volna. De annyira be volt indulva, hogy éreztem, bele fog menni.

Igazam volt. Egy percig dühösen bámulta a farkam, aztán résnyire nyitotta a száját. Beengedte a makkom, de nem ért hozzá a nyelvével, és ez kevés volt nekem.
- Még ne szopjad. Csak nyalogasd. És alaposan csináld, vagy itt hagylak - mondtam, és éreztem, hogy mostmár belemegy a játékba.

Megtette, amit kértem. Vonakodva bár, de kinyújtotta a nyelvét, én meg párszor végighúztam rajta a farkamat. Aztán hagytam, hogy megízlelje a saját nedvességét. Nyelt egyet, gondolkodott rajta kicsit, és csak aztán mondta:
- Nem rossz.
Aztán kidugta a nyelvét, én meg előredőltem, amennyire tudtam, hogy tudjon mozogni a farkamon; a kezei még mindig az oszlopokhoz voltak bilincselve, a lába meg a feje fölé hajlítva, és a bokáinál fogva ugyanoda bilincselve. Végiglefetyelte a farkam. Végül leállítottam, és a szájába toltam a dákómat. Éhesen szopni kezdett. Egy perce még nem akarta megkóstolni a nedveit; most meg úgy szopta a faszomat, mint kislány a nyalókát, és próbált róla minél többet benyelni.

Végül hátrahúzódtam. Háromnál többet nem bírok egy nap, és az utolsó adag ellövése előtt volt még egy kis dolgom.

Visszatoltam a farkam a pinájába, amitől ő hangosan felnyögött, és behunyta a szemét.
- Basszál meg! - suttogta.
- Hangosabban - követeltem.
- BASSZÁL MEG! - kiáltotta. - JÓ KEMÉNYEN!

Engedelmeskedtem. Olyan keményen dugtam, mint még senkit, és ő vadul tologatta magát a farkamra. Ez volt életem legkeményebb kefélése, még úgy is, hogy a prűd exemmel nyomtam. Szűk volt a puncija, és nagyon nedves.
Kezdett gyorsabban mozogni, végül már éreztem, hogy vadul lüktet a puncija a farkam körül, és hangosan, állatiasan felnyögött. Reméltem, hogy ez nem hallatszik át a szomszédokhoz. Derekasan kitartottam, amíg ő élvezett.

Amikor lelassított, löktem még rajta egy párat, aztán kihúztam. Az arcához tartottam, és ráparancsoltam:
- Nyisd ki!
Meglepő módon nem tiltakozott. A hatalmas orgazmust átélő nők elégedett mosolya volt az arcán, szeme félig nyitva. Lustán kinyitotta a száját, és kidugta a nyelvét.

Csak ennyi kellett. Rántottam még párat a farkamon, és tüzeltem. Az első két sugár közvetlenül a nyelvére ment. Finoman behúzta, és a száját is becsukta, majd köhintett egyet. Így is jó volt, hiszen most az arcára akartam élvezni.
- Ki ne köpd! - mondtam, miközben sorban engedtem a sugarakat az arcára. Még jó, hogy a szeme csukva volt, mert egy nagy spermacsepp hullott a bal szemhéjára. Mire a farkam abbahagyta a tüzelést, a lány arca csöpögött a spermámtól. Gyorsan visszatoltam a dákóm a szájába, és hagytam, hogy éhesen leszopogassa az utolsó cseppeket.

Elcsigázva húztam ki a farkam. Egy spermacsík csüngött róla, összekötve a makkomat és a száját. Szétkentem a makkommal az ajkain.
- Lássam a szádat - mondtam.
A szeme még mindig csukva volt, egyik szemhéját ráadásul sperma borította, de azért lassan kinyitotta a száját. Megpillantottam odabenn a gecimet.

Csináltam még egy fotót a telefonommal, aztán mondtam:
- Nyeld le.
Kerri kinyitotta a jobb szemét, rám nézett, és nyelt egyet. Aztán nyelve végigkalandozott a szájüregében, és megint nyelt egy nagyot. Mosolyogva néztem.

Aztán végre megszólalt:
- Le tudnád szedni a szememről azt a spermacseppet, hogy kinyithassam? - kérdezte.
Nevettem. A farkammal letörölgettem a szemhéjáról a gecimet, és megint a szája elé tartottam.
- Szopd le - mondtam. Lassan, engedelmesen szopta tisztára a makkomat. Azt a benyomást keltette, hogy nagyon hosszú ideig tudna így kényeztetni, és egy pillanatra megint szerelmes voltam belé. Csodásan nézett ki a spermámmal az arcán, és a farkammal a szájában.

Aztán visszatértem a valóságba. A bilincsek eszembe juttatták, miért is csinálta mindezt végig. Vonakodva bár, de kihúztam a farkam Kerri szájából és leszálltam az ágyról. Felöltöztem, és amikor
visszafordultam, Kerri behunyt szemmel, mosolyogva nyalogatta a gecimet a szája körül. Megfordult a fejemben, vajon nagyon megrázná-e, ha így hagynám lekötözve. Így pont tökéletesen nézett ki.

Nevettem egyet, aztán egyesével kiszabadítottam a kezeit és a lábait. Legnagyobb meglepetésemre csak a lábait engedte le, de nem kelt azonnal fel. Ott feküdt széttárt lábakkal, kiszabadulva, és a spermámat törölgette az arcán és nyalogatta a kezéről. Kegyetlenül izgató volt.

Miután mindet letakarította és lenyelte, csak feküdt ott fáradt mosollyal.
- Köszi, hogy átjöttél - mondta kuncogva.
Úgy vettem, hogy ez lesz a végszó. Így hát kisétáltam, ott hagytam az exbarátnőmet meztelenül az ágyon, a tátongó, csupasz puncijával.

Kerrivel még beszéltünk párszor azóta, de ez az éjszaka nem került szóba. Viszont a képek megvannak, és én tuti örökké emlékezni fogok rá. Fogadni mernék, hogy ő is.
Hozzászólások
További hozzászólások »
2x69 ·
Egyszeru, de nagyszeru...."Pavlovi" forditas....gratula ujra.
Pavlov ·
Köszi!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: