Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Minden amit tőlem megkaphatsz

---------------------- Eredeti Üzenet -------------------------
Feladó:
Dátum: 2008-12-30 18:34:47
Címzett: Szépvölgyi Amina <Álomszépcsaj>
Tárgy:
Szia!
Ehhez mit szólnál?:))
Az előjáték során csókokkal borítom tested minden porcikáját, a fülcimpáid, a nyakad, a melleid és azok bimbóit, a köldököd, a dombocskád és a többit, a combod, a talpad és az ujjaid, a popsidat és a hátad.
A melleidet simogatom, babusgatom, becézgetem, a bimbókat szívogatom és közben a csiklódat cirógatom.
Majd haladok lefelé a bőrödön, a köldöködön át az égő csipkebokor felé. Széttárom combjaid, melynek belső oldalát kezdem csókolni, majd gyengéden csókolom az összezárt szeméremajkaid, míg lassan fogadni kezded a nyelvsimításaimat.

Aztán következik a talpad, lábujjaid, lábfejed, majd felfelé haladva elérem a feneked, amit markolok, gyúrok, paskolok, ha akarod. Majd megint hanyatt fordítalak, a tenyerem a hüvelynyílásodon, a középső ujjam a szeméremajkad között úgy, hogy a hegye ki-be jár a hüvelyből, a hüvelykujjam alatti párna pedig jó erősen a szeméremdombod fölötti részre nyomódik. A ritmus egyenletes, melyet csípőmozgásod diktál, amit időnként az ajkaid gyengéd széthúzásával tarkítunk. Aztán áttérek a csiklóra és annak sapkájára a mutató vagy kisujjammal, miközben a hüvelykujjam mélyen a hüvelyedbe nyomul. Esetleg egyik kézzel nyitva tartom hüvelyed, míg a másik kezem ujjai finoman mozognak benne, keresve a legérzékenyebb G pontot. Szeméremdobod markomba fogom, gyúrogatom közben ujjam a hüvelynyílásodban, vagy az egészet a tenyerembe zárom.

Visszatérve a melleidre, ujjhegyemmel elkezdem simogatni, csatangolok minden felé, de főképpen az alsó oldalon, hogy érintésemre az ellenállhatatlan gyönyör remegése öntsön el. Egyre szűkölő körökben rajzolgatok rá, közeledve a bimbóudvarhoz. Aztán körülfogom, finoman összenyomva kezemben tartom. Nyelvemmel az egész kebledet cirógatom, a bimbóudvar körül lassan szűkölő, a vágyat felkorbácsoló köröcskékkel telerajzolom. Kebleid kezembe zárom, fejemmel közéjük bújok, és felváltva jutalmazom őket nyelvem, orrom, pilláim, leheletem fenséges bókjaival… A bimbókat és a környékét csiklandozom, picit megszorítom, megcsavarom, meghúzom ujjaimmal, ajkammal, nyelvemmel, fogammal. Szopogatom, harapdálom, beszippantom, húzogatom, majd hírtelen elengedem ezt a gyönyörűséges rügyet. Kezemmel mindkét melled ölelgetem, szám pedig sebesen egyikről a másikra siklik. Esetleg félig hanyatt fekszel, én föléd térdelek és hímvesszőm szárát a kebleid közé burkoljuk, míg a makkom kilátszik. Aztán következik a várva várt behatolás, ami...
Hasonló történetek
20910
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
15346
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Andreas ·
Hát mit szóljon? Ha ott hagyod abba, ahol az írást, szegény kislány hoppon fog maradni! Egyszóval eddig jó, de túl rövid és nincs befejezve.
Dodiiii ·
hát direkt nem fejeztem be, ezzel is szerettem volna fokozni az izgalmat.. meg megmozgatni mások agyát és képzelőerejét.. de folytatom és köszi a kritikát:)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: