Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Milán és én.

Az étterem csodálatos volt.Gyros tálat ettem,és kedvelt italunkat,almafröccsöt ittunk.Azt vettem észre,hogy Milánt kezdtem megkívánni.Persze,ő erről nem tudott.Még..
Vacsora után,leültünk a parkba.Kellemes érzés volt ráhajtani fejem, kemény és izmos vállára.Majd mikor eljött az idő,elindultunk haza.Otthon,először ő ment fürdeni,majd én.Mire kijöttem,nagy meglepetés várt.Rózsaszirmok voltak mindenütt és színes gyertyák égtek.Lágy,ütemes zene szólt.Éreztem édes és férfias illatát,de ő nem volt a szobában.Így hát,leültem az ágyra és vártam.Nem akartam elrontani ezt a tökéletes de mégis mérgező meglepetést.Öt perc után,megjelent az ajtóban,kezében egy szál virággal.Fekete póló és farmernadrág volt rajta.Hosszú,szőke haja derekáig ért,amit én konkrétan imádtam.Felálltam és odamentem hozzá.Odahajolt majd lágy csókot lehelt az ajkamra.Bizseregtem.Semmi másra nem vágytam,csak rá.Érzékien két karja közé fogta a derekam és közelebb húzott magához.Eltűrte egyenes hajam,majd puszilgatni kezdte a nyakam.Közben megfogta a fenekem és beletúrt a hajamba.Tudta,hogy ezzel felizgat.Közben nekem is megmozdultak a kezem,először a karját majd a hasa alját simogattam.Átfogtam a derekát,ő pedig a fülembe suttogta:
-Szeretlek.-Jó volt tőle hallani,különösen ilyen gyengéden.
Belenéztem szép,kék szemébe majd hirtelen átkulcsoltam lábaimat a derekán,Milán pedig az ágyra fektetett.Rövid csókot kaptam,majd levette a felsőjét.Kidolgozott,férfias karja és mellkasa csodálatba ejtett.Fölém hajolt és megpuszilt majd leszedte az én pólóm is.Óvatosan megsimította a hasam,engem pedig kirázott a hideg.Most már kicsit vadabbul csókolt.A puszikkal elkezdett lefele haladni.Hosszú haja cirógatta a hasam.Lekerült rólam az összes textil.A combommal folytatta a játszadozást.Mikor kezével oda nyúlt,azt hittem megveszek.Nem bírtam magammal és ezt ő is pontosan tudta.Éreztem nedveimet.Miután befejezte a kézzel izgatást,Milán is levette fekete boxerét.Mivel még nem volt szerencsém így férfihez,elég kívánatosnak találtam.Láttam,hogy vágyik rám,ugyanis felállt és kőkemény volt. Megcsókolt én pedig nyaka köré fontam a kezem.
-Kész vagy?-kérdezte és lenézett.
-Persze,-feleltem némi izgatottsággal a hangomban.
Odaillesztette méretes szerszámát,majd óvatosan,figyelve a reakcióimat beljebb tolta.
-Ha fáj,szólj és lassítunk.-mondta mosolyogva.
Közben lassan nyomta belém,amikor hirtelen kellemetlen fájdalmat éreztem és felszisszentem.
-Semmi baj,várunk egy kicsit.-nyugtatott meg édes,de mégis férfias hangján.Megsimította arcom majd megcsókolt.
Nem mozdult bennem,de éreztem keménységét.Csak arra vágytam,hogy végre neki adhassam ezt a szép ajándékot.Vagyis a szüzességem.Kis idő múlva,kérdőn nézett rám,én pedig csak bólintottam.Ekkor határozott lökéssel belém nyomta magát,én pedig belemélyesztettem körmeim a hátába.Megcsókolt,majd finom húzogatni kezdte bennem.Nagyon jó érzés volt.Fokozatosan gyorsított és keményebben rakta belém férfiasságát,én meg csak nyögtem és a hátát karmoltam.Az ő élvezkedését is hallottam.Már mélyen,de még nem tövig volt bennem.Hirtelen felnyögtem és a nevét sikítottam.Megcsókolt.Az én körmeim pedig megint a hátába fúródtak,és akkor olyan gyönyört éreztem,amit még soha.Kicsit mozgott bennem,aztán egy nagy nyögéssel belém élvezett.Csodálatos érzés volt.Miután kivette,láttam a vért,aminek ott kellett lennie.
Nem foglalkoztunk semmivel,erős karját körém fonta,én pedig még soha nem éreztem magam ennyire biztonságban.Örültünk,hogy beteljesedett végre szerelmünk.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Az, hogy nem tudsz fogalmazni, az egy dolog. Hogy helyesen sem tudsz írni, az a másik. Például letörne a kezed, ha az írásjelek után szóközt tennél? Nem tetszett.

Marokfegyver ·
Kicsit szürke, mert nem tudtad átadni az érzelmeket és az érzéseket.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: