Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miért?

Folyton pörög az agyam, mindig ugyanaz az a kérdés. MIÉRT? Miért hazudnak az emberek? Miért félünk megbízni másokban? Miért nem tudom elérni a célomat? Miért és miért? Egy kérdés, sok válasz. Talán attól félünk, hogy sebezhetővé válunk. Minden válasz talánnal végződik. Hogy miért? Nem tudom. Az emberek azt sem veszik észre, ami ott van az orruk ellőt. Hogy miért? Pontosan senki sem tudja. Talán nem hisznek a saját szemüknek, talán nem bíznak magukban. Túl sok kérdés túl sok válasz, ez határozza meg az életünket. Nem figyelünk egymásra. Csak önzőzünk. A minap sétáltam az utcán láttam, ahogy egy idős hölgy át akart menni a zebrán, de nagy volt a forgalom, félt át menni, senki sem segített rajta. Nem egy álomvilágban élünk, ahogy azt az amerikai filmek mutatják.
Segítőkészség? Mi az? Egyáltalán létezik ilyen? Ha létezik is biztos, hogy nem itt van. Nem ebben a korrupcióval teli világban, ahol, ha van, pénzed mindent megkapsz. Elengednek a rendőrök, ha ittasan vezetsz csupán 10.000-ért. Lehet, hogy neki hajtasz az első fának, de ez már senkit sem fog érdekelni. A családod sír a ravatalodnál hogy miért mentél el oly hirtelen magad után hagyva azokat az embereket, akik fontosak voltak a számodra, akik szeretek. Hogy miért? Pénz, mert a mostani világ csak erről szól a PÉNZ. Nincs pénzed? Akkor egy senki vagy nem segítenek rajtad, ha az át akarsz menni a zebrán. Ha van pénzed, akkor egy egész város tudni fogja ki vagy, miért vagy itt, ki a szerelmed, mit csinálsz este.

Az embereknek pletykálkodni kell, valamiről. Nem elég szaftos a téma nincs, benne elég hazugság nem baj megoldjuk, mi emberek mindent megoldunk. A saját magunk elpusztítását is megoldjuk az életünk romokban, de nekünk mindig mást kell figyelnünk hol, bakizik. Nem baj az, ha az élete egy rakás trágyával egyenlő mi csak nevetünk, más baján miénket meg későn veszünk észre.
Hasonló történetek
20905
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
22514
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
niki565 ·
Igaz lehetne folytatni tovább is de csak egy kis ízelitő volt hogy ki ki hogy éli meg a helyzetet. Tudom hogy ez a mai világ mindig csak a pénzről szól azt is tom hogy ezt mindenki tudja csak senki sem tesz ellene. Mindenki átveri a másikat meg hazudik neki.Amúgy át kisértem a nénit
dstella ·
Remek, remek.
Látod?
Élő bizonyítéka vagy annak, hogy nem érdemes általánosítani, mert nem mindenki veri át a másikat, és nem is mindenki hazudik, nem minden csak a pénzről szól, és van, aki tesz ellene.


:smirk:
geminigirl ·
A néniátkísérés szép dolog. Feltéve, ha a néni valóban át akart menni az úttesten és nem csak úgy álldogállt volna ott békésen... :))

Sylvia13 ·
Nekem tetszett. Szépen megfogalmaztad, és érzésekkel teli volt! Csak így tovább! :blush:

niki565 ·
nagyon szépen köszönöm :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: