Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miért nem az én pasim?

Ültem a kanapén, kezemben a (sokadik) sörömmel, idétlenül vigyorogtam, és próbáltam kihámozni a velem szemben ülő férfi mondandóját a hangfalakból felcsapó basszgitár szívszaggató sírásából. Néztem a szemeit, melyben kihívó fény lángolt, ajkait, melyet csókolni kívántam. Hanyagul szétvetett lábbal ült az ágy szélén, s tekintetem minduntalan megpihent lába közének figyelemre méltó domborulatán. Elképzeltem, milyen súlyosak lehetnek a golyói, s milyen keményre tudnám dolgozni a ...
"Te jó ég! Mit csinálsz te itt?" - kiáltott rám Stephen King Két Rose című regényéből kölcsönzött Józanság Nagysád a fejemben. "Hiszen nős az isten szerelmére!" Valóban. Nős." - feleltem ingerülten."Viszont nekem ehhez semmi közöm, jól akarom magam érezni. Kedvére akarok tenni ennek a férfinak, és ő is az én kedvemre tegyen!" Józanság Nagysád eltakarodott agyam egy rejtett csücskébe, s onnan morcogott magában, viszont az este folyamán nem zargatott többé. A kis közjáték után ismét a férfira figyeltem. Amit mondott, felhívást volt keringőre.
"... tehát, mint mondtam, nekem az a véleményem, hogy a szex nagyon fontos, ha a szex nem jó egy kapcsolatban, meg kell beszélni, ha ezután sem működik, akkor jobb, ha nem is rabolják egymás idejét. Számomra nagyon fontos, hogy a nő, akivel együtt vagyok, mindenképpen kielégüljön, el sem tudom képzelni, hogy van
olyan férfi, aki ..."
"Nos ezt persze le kell ellenőriznem" nyeltem nagyot a sörömből s még jobban mosolyogtam. "Nos, más dolgom sincs, minthogy elcsábítsam úgy hogy közben azt hiszi ő csábított el. Kis kacérság, álszemérem, pirulás és kivillanó mellek... egy igazi nő fegyverei."

S gondolataimat tettek követték. Hosszú gesztenyebarna hajamat copfba fogtam, s kipirult dekoltázsomat legyezgettem, megnyaltam az ajkamat. Testbeszédem nem maradt eredmény nélkül. A férfi szájában megállt a szó, s letette a sörét. Megragadta a hozzá közelebb eső kezemet, és ajkához emelte.
"Milyen puha illatos a bőröd..."
Csókjai az ujjbegyeimen lángokat gyújtottak, s mikor a nyelve körözni kezdett tenyeremen, csendesen felsóhajtottam. Apró csókokkal haladt végig a karomon,
kicsit elidőzve a könyökhajlatomnál, ösztönösen érezve, hogy éppoly érzékeny vagyok erre, mint a fülkagylómba hatoló forró leheletre. Mire ajka végre az
enyémre tapadt, lángolt a testem, s szívesen letéptem volna a róla a ruhát. Nem csókolt jól, s ezt ő is tudhatta, ugyanis hamar felhagyott ezirányú tevékenységével.
"Kívánlak" - lehelte a nyakamba érzéki harapdálások közepette.

Felkeltem a kanapéról, s egymással szemben állva megszabadítottuk egymást fölösleges ruhadarabjainktól. Elnyúltam az alacsony ágyon, s ő folytatta a csókokat,
ezúttal a nyakamtól lefele. Hosszan évődött kőkemény mellbimbóimon, míg egyik körül nyelve rótt forró köröket, másikat ujjai között morzsolgatta. Egész testem egyetlen erogén zóna lett, s izgatottan vártam hogy haladjon egyre lejjebb... Haladt is szépen, mint forró kés a vajban, viszont testemnek azon pontján, amely leginkább vágyott a csókokra, megtorpant, s kis kerülővel a bal combom belső felén tovább indult. Tombolni szerettem volna, viszont az eddig soha át nem élt élmény, hogy egy férfi szopogatja a lábujjaimat, ismeretlen izgalommal töltött el. Jobb lábamon visszahaladván immár nem hagyta érintetlenül forrongó ölemet.
Hegyes nyelve magabiztosan fúródott belém, mint aki hazatalált. Fickándozott a húsomon, mint egy halacska, míg ujjai másfajta örömet okoztak. Erőteljes mozdulatainak következtében egy perc múlva verejtékben úszva görcsösen elélveztem, s ő elégedetten szemlélte művét. Nem maradhattam adósa semmiképpen. Fölébe kerekedtem hát, s ajkaimmal feltérképeztem testét megkapóan izmos vállaitól keskeny csípőjéig. Erogén zónái körülbelül ugyanazok voltak, mint nekem, s ha ez lehetséges, még érzékenyebb volt a teste, mint az enyém. Bőre lángolt az érintéseim nyomán s önkéntelen rángások futottak végig rajta. Mellén kedves szőke szőrszálak göndörödtek, melyben élvezettel turkáltak ujjaim, viszont legnagyobb örömömre ágyéka teljesen simára borotvált volt, így csókjaim egyre közeledtek a vágyott cél felé. Gyengéden markomba fogtam a zacskóját, s a zene ütemére masszírozni kezdtem, míg ajkammal egyre jobban körülfontam tekintélyes férfiasságát.

Mozdulataimat szándékosan elnyújtottam, váltakozva hol erősebben, hol gyengédebben szorongattam őt, ujjaim lejjebb csúsztak a heréjén s ő döbbenten felnyögött, mikor a fenekének közepét kezdtem izgatni. Egyre keményebbé vált, ujjai a vállamba martak.
"Mindjárt elmegyek!" - hörögte magán kívül.
"Majd én megmondom mikor mész el..." - gondoltam magamban, s visszahúzódva megszorítottam a péniszének hegyét. Így tartottam fogva másodpercekig, míg görcsösen vonaglott, s bár izgalma megmaradt, sőt fokozódott, nem élvezett el. Kínoztam még kicsit, évődve szívtam mélyre kőkemény szerszámát. Nem akartam túl sokáig visszatartani, így pár perc múlva gyorsítottam a tempómon, s hagytam, hogy heves nyögések közepette torkom mélyére lövellje forró spermáját.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

lynny ·
Valahogy mintha egy újságcikket olvastam volna... unalmasnak, elkapkodottnak tűnik nekem, hirtelen és számomra befejezetlenül lett vége, a lábujjszopogatástól pedig egyszerűen kiráz a hideg.... nem tetszett
Sztori, fogalmazás 5, erotika3

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: