Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Miért más?

A Nap narancssárga sugarai megvilágították a romos ház udvarát. Az este nyomai még látszódtak a természeten. Hideg és hűs szellő fújdogált, csípős hideg volt, ám a napsugarak egyre melegebben omlottak a deres fűre. Majd hirtelen a lángcsóvát megtörte egy árnyék. Megtörte és elcsúfította a természet csodálatos ébredését. Egy ember állt a ház előtt.
Lehelete megtörte a hajnali levegő frissességét. Elindult a ház előtt levő kispadhoz és leült. Imádta a hajnalt. Mindennek a kezdete, még bárhogy alakulhat a nap, új kezdet, még semmi sincs eldöntve. A felkelő Napba tartotta lila, sebhelyes arcát és élvezte, ahogy csiklandozzák a napsugarak. Melegen, finoman és óvatosan cirógatták. Aztán megszólalt az első madár. Mostmár az állatok is ébrednek gondolta magában és a tüdeje mélyére szívta a friss, nyirkos levegőt. Végül felállt és nem gondolt semmire, még csak most kezdődik a nap nincs semmi, amire gondoljon, minden nap új és mást hoz mindenki számára, tele van lehetőségekkel. Aztán huncut mosoly jelent meg heges, lila száján, mert mégiscsak gondolt valamire.

Megmosta felsőtestét a jéghideg vízben, mire libabőrős lett. Imádta a hajnalt, ilyenkor minden olyan friss és új és üde. Még a csúf, ronda bőre is olyan puha. Belebújt a kinőtt foltos ingjébe és bement a kisház apró konyhájába. Szelt magának kenyeret és jóízűen megette azt. Aztán elindult be a faluba. Szeretett reggel sétálni. Elmélkedni a hajnalról.
Sose gondolt a tegnapra, a tegnap elmúlt ő a jelennek él. A hosszú, földút magányosan kanyargott a messzeségbe. Egy óra az út a faluig. 10 perce ment, amikor találkozott egy kisfiúval, aki teheneket hajtott. Rámosolygott a fiúra, mire az ránézett a férfire. Előbb rémület tükröződött gyermeki, ártatlan szemében, aztán értetlenség, kíváncsiság és egy érzés, amit még kis agyával nem tudott felfogni. Csak érezte. Jobbnak találta elfordulni és gyorsított apró léptein.

A férfi tovább ment, ez a 10 másodperc a földre taszította. Már a gyerekek is tudják és érzik. Ő sose lesz olyan, mint a többi. Eddig remélte, hogy van célja a Földön, és nem hiába csúfította el így a természet, de kezdte elveszíteni a hitét.
Mindenért az embereket okolta, pedig imádta őket. És egy újabb reménysugár, egy vörös, kócos hajú, fiatal nő közeledett felé az úton. A férfi mosolyra húzta a száját és kivillantotta hófehér, gyönyörű fogsorát. A nő ráemelte mogyoróbarna szemét és kezét hirtelen a szájához emelte. Homlokát ráncolta és szánalmat érzett. Sajnálta a férfit, aki közelebb állt a torzszülött fogalmához, mint az emberéhez. Csak állt sokáig és nézett a gyönyörű kutya szemével. A férfi szembeállt vele és mosolygott.

Addig állt a nő, míg egyszer csak elindult egy érzés a gyomrából a szívéig és ott szétterjedt, annyira hogy könnyek szöktek a szemébe. Sírt annyira, hogy nem látta a férfit a könnyeitől. Sokáig állt ott egyedül és csak sírt és sírt.
Még akkor is ott állt mikor a férfi már utoljára szívott be levegőt a tüdejébe.
Aztán egy szellő végigsimította a testét, egy szellő, amely nem olyan volt, mint a többi, egészen más. A külseje láthatatlan csak az érzés az volt fontos és jó de még milyen jó.
Hasonló történetek
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dandy ·
Kissé kuszák a gondolataid, de az ötlet jó és az érzések ábrázolása is remek. Mindent egybevéve: Nekem tetszik :wink:

Tűzmadár ·
Nekem is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: