Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Michael története

Régóta foglalkoztatott az erotikus halál gondolata, és hosszú ideig kerestem hasonló gondolkodású embereket. Sokszor képzeltem el, hogy milyen lenne kannibalizmus áldozata lenni. A kérdés az volt, hogy hogyan tudnám ezt megvalósítani? Felajánlottam magam hírcsoportokban, chat szobákban és próbáltam meggyőzően közölni, hogy komoly a szándékom. Semmilyen érdemleges reakciót nem kaptam és már nem is számítottam rá, hogy valaha is fogok kapni.

Március 3-án azonban megváltozott az életem. Az e-mail-eket néztem át, amikor megláttam az “érdeklődő” tárgyat. Először azt hittem, hogy spam, de valamiért kinyitottam és elolvastam.

“Láttuk a hirdetését. Tényleg komolyan gondolja? Kérem válaszoljon!”

Válaszul közöltem, hogy komolyan gondolom a dolgot. Két nap múlva jött az újabb üzenet:

“Nagyon érdekel minket az ajánlata. Szeretnénk jobban megismerni. Ma este 9:00-kor találkozhatnánk egy privát csevegő csatornán?”

Izgatottan válaszoltam: “Természetesen beszélhetünk.”

Még annyit írtak, hogy keressem majd “Carmila”-t. Türelmetlenül vártam az estét, úgy tűnt a nap soha nem akar véget érni. Egy kis esélye van, hogy álmom valóra válik.

9:00-kor bejelentkeztem, és megkerestem a csatornát. Már vártak rám. Sok kérdésük volt: hol élek? , miért akarom ezt megtenni? , el tudom-e tüntetni a nyomaimat?

Megválaszoltam a kérdéseket: az Államokban élek, el tudom tüntetni a nyomaimat és azért csinálom, mert unom az életemet. Inkább egy izgalmas, szokatlan halál, mint sok év unalom. Megpróbáltak meggyőzni, hogy az élet nagyszerű, de érveik leperegtek rólam. A beszélgetés végén telefonszámot is cseréltünk. Innentől két hónapig nem kommunikáltunk. Kíváncsiak voltak, hogy az érdeklődésem nem apad-e. Május 7-én megkérdezték, hogy elmennék-e a farmjukon tartandó nyári partira, ahol én lennék a díszvendég, végül a fő fogás. Mohón beleegyeztem. Mielőtt elbúcsúztunk, még elmagyarázták, hogy hogyan jutok oda.

Vendéglátóim nem éltek túl messze tőlem, autóval teljesíthető volt az út. Az autómmal a megbeszélt nagyvárosba utaztam, ahol a kocsit egy garázsban hagytam. Buszra szálltam és így érkeztem a célomhoz. Egy férfi és egy nő várt a buszmegállóban.

-Te vagy Michael? -kérdezték.

-Igen. Ti pedig gondolom Kirk és Bernadette- válaszoltam.

Kezet fogtunk és a parkolóba indultunk. Egy bordó kisbuszuk volt, amiben három gyerek ült. Egy 13 éves lány, egy 10 éves fiú és egy 6 hónapos csecsemő. Kirk és Bernadette bemutatott nekik:

-Gyerekek, ez itt Michael, ő lesz az idei parti vendége - mondta Bernadette.

Adriana a testvérére, Toddra nézett és azt mondta neki:

-Vele találkoztak az interneten. Ő lesz az elsőd.

Todd lenyűgözve bámult. Még sohasem találkozott valakivel, akit később majd meg fog enni. A teljességhez tartozik, hogy még én sem találkoztam senkivel korábban, akiről tudtam, hogy meg fog enni. Kirk-re néztem és megkérdeztem:

-Mit értett azon, hogy “elsőd”?

-10 év alatti gyerekek nem vehetnek részt a partin - jött a válasz.

Este 7-re érünk a házhoz. Néhány szabályt elmondtak. Önkéntes vagyok, tehát bármikor meggondolhatom magam, egészen a parti napjáig. Naponta csak egyszer ehetek, párolt rizst és szárnyashúst. Azt ihatok amit akarok. A parti előtti utolsó három napban nem ehetek és csak vizet ihatok. Néhány majdani vendéggel majd találkoznom kell a parti előtt, hogy megismerhessenek. Egy gyönyörű vendégszobát kaptam, ahol berendezkedhettem.

Másnap este már találkoztam is néhány vendéggel. Egy pihentető nap után Kirk lehívott a nappaliba, hogy találkozzak a barátaikkal. Ideges voltam. Még sohasem találkoztam velük. Üdvözölni fogom őket és elbeszélgetünk arról, hogy 11 hét múlva fel leszek szolgálva a partin. Miután lekileg felkészültem, lementem. Bernadette és Kirk mellett még két pár volt a szobában. Bemutattak nekik és beszélgettünk. Hol tanultam, hogyan találkoztam Bernadette-ékkel, miért szeretném, hogy megegyenek… Megpróbáltam megmagyarázni a döntésemet és úgy tűnt, megértették. A találkozás kifejezetten pozitív lett. Megtudtam, hogy az utóbbi 11 évben egy vendég sem várta meg az utolsó napját. Biztosítottam őket, hogy most nem így lesz. Nem hitték el. A következő bő két hónapban még legalább 5-6-szor megismétlődött ez a jelenet, de soha senki nem hitte el, hogy maradni fogok.
Lefekvés előtt minden este egyre izgatottabban gondoltam az utolsó nap közeledtére. Bernadette-tel és Kirk-kel egyre jobban megismertük egymást. Néhányszor még arra is megkértek, hogy ügyeljek a gyerekekre, amíg ők elmennek valahova. Ez a kérés meglehetősen szokatlan volt. Hány gyereknek van olyan bébiszittere, akit megeszik vacsorára? De a gyerekek meglepően jól viselkedtek.

Az egyik este megkérdeztem Kirk-től, hogy mióta van ez a hagyományuk. Elmondta, hogy őseik már a polgárháború alatt művelték. Akkor rabszolgákat használtak. Az idő teltével egyre nehezebbé vált önkéntes jelentkezőket találni. Az internet nagy lehetőség volt, de sajnos eddig senki nem maradt a végéig.

-A háború óta csak kevés ember várta meg az utolsó napot. Ha nem változik a helyzet, szétesik a csoportunk. Adriana és Todd még sohasem volt rendes nyári partin.- folytatta Kirk.

-Nem fogok elmenni, hidd el! Nincs igazi családom még kevésbé családi hagyományaim. Ez az egy célom van.-próbáltam bíztatni.

Július 31-én, egy nappal a parti előtt mindenki csodálkozott, hogy még ott vagyok. 11-kor lementem a konyhába enni valamit. Bernadette éppen ebédet készített. Elmondta, hogy Kirk, aki az év ezen szakában általában depressziós szokott lenni, most boldog. Azt is elmondta, hogy mivel olyan sokszor kedves voltam velük és várhatóan maradni fogok, leülhetek velük este vacsorázni, mintha családtag lennék. Este sokáig fentmaradtunk és arról beszéltünk, hogy milyen érzéseim voltak az elmúlt hónapokban. Kirk elmondta, hogy szinte bánja azt, ami holnap történni fog, ha maradok, de örülne és hálás lenne, ha maradnék. Fél egykor úgy döntöttünk, hogy ideje ágyba menni. A holnap hosszú lesz. Közölték, hogy amíg másnap reggel fel nem kelnek, elmehetek ha akarok. Elvihetem a kocsit a buszpályaudvarig. Mágnessel a hűtőre erősítettek egy buszjegyet, amit felhasználhatok, ha akarok.

-Ugye maradni fogsz Michael? Őszintén remélem hogy reggel még itt leszel- mondta Bernadette, miután Kirk elvonult a szobájukba.

-Itt leszek. Tényleg végig akarom csinálni- válaszoltam.

Elmosolyodott és elment lefeküdni. Én egy darabig még a nappaliban maradtam. Arra gondoltam, hogy holnap ilyenkor már nem leszek itt. A hűtőhöz menten egy palack vízért. Az ajtóra erősített buszjegy a földre esett. Felvettem és darabokra téptem.
Augusztus 1. volt a nagy napom. Az összes vendég megérkezett délelőtt 9-re. Felkeltem és egy kicsit rendbetettem a szobát, majd lezuhanyoztam. Amíg fürödtem, Bernadette bejött és elmondta, hogy Kirk megtalálta a széttépett jegyet. Megköszönte, hogy így döntöttem.

A vendégek közül senki sem tudta, hogy még itt vagyok. A döbbent tekintetek látványa megfizethetetlen volt. Egy pár órán keresztül közéjük vegyültem, beszélgettem azokkal akikkel korábban megismerkedtem és megismertem újabb embereket. A helyzet őszintesége kényelmes volt. Én tudtam, hogy ők miért vannak itt és ők tudták, hogy én miért vagyok itt. A színlelés hiánya megnyugtatott. Néhányan azt is megkérdezték, hogy ha egy bizonyos részemet akarják maguknak, akkor velem vagy Kirk-ékkel kell beszélniük. Én csak a hús voltam, ezért Bernadette-hez irányítottam őket.

A vendégek közt sétálva láttam a helyet is, ahol meg leszek sütve. Egy faszénnel töltött mélyedés felett állt a barbecue sütő, ami leginkább egy kulyaólra hasonlított. A közepén lyukak voltak, ahová a nyársat lehetett helyezni. Ezek szerint nyárson fognak megsütni. A sütő teteje nyitható volt, az egyik oldala pedig átlátszó üveg volt, hogy bárki láthasson a sütés közben. Úgy látszott hogy minden készen áll. Már csak meg kell gyújtani a faszenet és engem fölé tenni.
Miközben a sütőt tanulmányoztam, Kirk hozzámlépett. Közölte, hogy ideje kezdenünk. Elköszöntem a vendégektől és követtem a konyhába, ahol már várt Bernadette.

-Michael, szeretném elmondani, hogy mi fog történni. Mint te is tudod, most már késő meggondolnod magad. Most már nem engedhetünk el.

-Mi lenne, ha be szeretnék lépni a csoportba? -kérdeztem.

-Nem azért hívtunk ide, hogy tag legyél. Tudtad mit akarsz. Három hónapod volt gondolkodni. Most már a mienk vagy. Már túl messzire jutottunk, nem okozhatunk csalódást a vendégeknek. Akármennyire is együttérzek veled, most már csak a testedre van szükségünk.

-Tudom, csak próbálkoztam- mondtam és igyekeztem magabiztosnak hangzani, bár valójában nem is kicsit féltem.

-Vegyük át, mi fog történni! A sütés két lépésben fog lezajlani. Először tűzálló kötéllel a nyárshoz kötözünk. Bekenünk mézzel és vajjal, majd beteszünk a sütőbe. Ez nagyjából fél óra lesz. Ez a lépés leginkább a show kedvéért van. A vendégek egy embert akarnak a sütőben látni. Van egyféle szürreális, különleges hatása annak a látványnak, ahogy egy élő ember sül. Nem fogod túlélni az első fázist. Ami neked valószínűleg nem is lesz rossz. Utána ugyanis visszahozunk a konyhába. Felvágjuk a tested, eltávolítjuk a belső szerveket. Levágjuk az ehetetlen részeket, a fejet, a kezeket és a lábfejeket. Ezután megtöltjük a testüreget, összevarrjuk a vágást, hagyományos módon nyársra húzunk és befejezzük a sütést.

-Egy kicsit furcsa volt ezt végighallgatni. Nem lesz nehéz a számotokra? Nem lesz nehéz levágni, miután például így beszélgettünk?

-Nem igazán. Évek óta várunk erre a pillanatra. Ezenkívül az emberhús minden kétségen felül a legfinomabb étel. Van még kérdésed mielőtt elkezdjük, Michael?

-Nincs. Mennyi idő van még hátra?

-11:20 van, kezdenünk kell már most. A vacsorát 6-ra szeretnénk elkészíteni és nem te vagy az egyetlen része. Vetkőzz le és hasalj fel kérlek a pultra! -mondta Bernadette.

Amikor felfeküdtem, láttam hogy Kirk és néhány nő fog segíteni Bernadette-nek. Kirk egy 2 hüvelyk átmérőjű, hét láb hosszú rúddal jött be a konyhába. A vastag rúdnak négy vékonyabb keresztrúdja volt, a vállamnál, a hátamnál, a derekamnál és a térdemnél. Amikor a rámtették a hideg rudat, összerezzentem. Kirk elnézést kért a kényelmetlenségért. A sarkaimat a fenekem felé húzták és a tűzálló kötéllel a keresztrúdhoz kötötték őket.

Ezután megkötöztek a derekamnál és a vállaimnál. Végül a karjaimat a csuklónál és a könyöknél az oldalamhoz kötötték. Két férfi bejött és egy rácsra tett, hogy Bernadette bekenhessen. Egy puha ecsettel hordta fel a forró méz/vaj keveréket. Egy négyzetcentiméternyit sem hagyott ki. Miközben kenegetett, felizgultam. Bernadette a merev péniszemre nézett és Kirk-öt hívta.

-Kirk, Kirk! Mit csináljunk a péniszével? Nem hagyhatjuk hogy megégjen! -kérdezte Bernadette.

-Ezek szerint nem lesz levágva a fejemmel és a kezemmel együtt? -kérdeztem

-Elfelejtettem mondani, hogy a zacskódat meg fogjuk tölteni és egy tombolán sorsoljuk ki a szerencsés hölgyet, aki majd megeheti a péniszedet. -válaszolta Bernadette.

-Bárcsak tudnám, ki kapja. Személyesebb részem, mint a többi.

-Megértem az álláspontodat, de igazából nem személyesebb, csak érdekesebb, mert kívül van.

Kirk visszaért a konyhába és egy újabb darab kötelet hozott magával.

-Hogy érzed magad Michael? -kérdezte Bernadette, miközben szorosan a testemhez kötötte a péniszemet.

-Félek. Nagyon félek. Nem is hiszem, hogy ez velem történik. Kérlek engedjetek el!- válaszoltam.

-Figyelj Michael! Nem akarok kegyetlen lenni, de nem engedünk el. Nagyon köszönjük amit teszel és örülünk, hogy megismerhettünk. -mondta Bernadette és megcsókolta a homlokomat.

Ezután egy almát nyomott a számba.

-Rendben fiúk, vihetitek! Ügyeljetek rá, hogy arccal felfelé tegyétek be és ne kapcsoljátok be a nyársforgatót, hogy mindenki lássa!- szólt néhány férfinak, akik az ajtónál vártak.

Térdel előre, arccal felfelé vittek ki az udvarra. Gyönyörű idő volt. A nap sütött, egy felhő sem volt az égen és enyhe szelet éreztem. Ahhoz képest, hogy a sütő milyen közel volt a házhoz, sokáig mentünk. Valószínűleg a vendégek közt tettünk pár kört, mielőtt a sütőbe tennének. Végül megálltunk és éreztem az izzó szén hőjét. Hallottam ahogy kinyílik a sütő teteje. Éreztem, ahogy beletesznek a sütőbe. Mielőtt lezárták volna a fedőt, oldalra néztem és láttam, ahogy a vendégsereg körém gyűlt. Apák a vállukra vették a gyerekeiket, hogy azok jobban lássanak. Felnéztem és Kirk-öt láttam, ahogy lassan leereszti a fedőt. Kiláttam a sütő oldalán. Néztem ahogy az emberek nézik, ahogy sülni kezdek. Ez a legizgatóbb élmény, amit valaha éreztem…és egyben az utolsó élményem is.
Hasonló történetek
7523
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6538
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Rettenetes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: