Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

MI is a szex nekem....

Ez nem egy részletesen kidolgozott szex leírás lesz. Inkább egy eszmefuttatás a „jó és rossz minőségű szexről” valamint arról, hogy a vágy nélküli szex mennyivel silányabb, mint a megtapasztalt „szuperszex”. A történet teljesen valós, megértem, ha bármit is gondoltok a továbbiakban olvasottakról….
Nem tudom, hogy átok-e vagy szerencse, hogy a sors egy szeximádó fiúval hozott össze. Tudni kell a történethez, hogy eddig ő az egyetlen az életemben, nincs hasonlítási alapom.A történet 1 évnyi járás után kezdődött.

Az első szex….Nagyon, nagyon élvezetes volt. Olyan jó, amit azóta úgy gondolom, nem éltem meg…. Mondjuk igazán nem volt szex, mivel nem jutottunk el rendes „mozgásokig”(ez így nem túl egyértelmű, de ki fog derülni, mire gondolok) Tudjátok sokáig csak orálisan elégítettük ki egymást, nem éreztem, hogy ennél nekem több kell. Egy ilyen délutánon orális izgatás és ujjazás után megkérdezte hogy „nem próbálhatná-e oda”. Izgatott persze a gondolat ,hogy mi lenne, ha most megtennénk, de úgy gondoltam, hogy megvárom „Azt” a pillanatot, amikor tényleg le akarok vele feküdni, így csak egy „odadörgölődzésbe” mentem bele. Megegyeztünk, hogy odatérdel mögém és én irányíthatom, mennyire vagy hogyan szeretném. Mikor a makkja hozzámért, elöntött a nedvesség, a szívem felcsúszott a torkomba. A nedvesség csepegett az ágyra, kis tócsát alkotva. Soha nem ömlött ki belőlem ennyi nedv egyszerre. Kicsit próbáltam becsúsztatni a makkját a puncimba…

Egyre bentebb került .Az érzés leírhatatlan volt…Élveztem, sikítani tudtam volna annyira jó és bensőséges érzés volt. Úgy éreztem, szétfeszíti a puncimat. Fájt, nagyon fájt. A fájdalom csak annyit ért, hogy még jobban kívántam, még jobban bele akartam ülni, még jobban érezni akartam.
De mi van akkor, ha ez nem „az Az érzés” amit mindenki mond, hogy érezni kell, mielőtt először lefekszünk valakivel. Gyötrődtem belül, hogy csináljuk-e tovább vagy hagyjuk abba és várjuk meg „azt a pontot”. Úgy éreztem, ezt abba kell hagyni, ez nem, mégsem jó. Mondtam barátomnak, hogy álljunk meg. Megfogta a csípőm és ott tartott. Megkérdezte, hogy biztos vagyok-e ebben.

Nem, egyáltalán nem voltam benne biztos,de nem tudtam, mit tegyek. Végül abbahagytuk.
Ha valamit az eddigi életembe meg lehetne változtatni, ez lenne. Nem hagytam volna félbe, Nem szúrtam volna így ezt el. Tovább mentem volna lefelé, mert ezt volt „Az az érzés” amire vártam, és elszalasztottam (persze erre nem ott jöttem rá)…
Akárhogyan is történt, mégis ezt volt a mérvadó szex az életemben. Ez volt a vággyal és szeretettel teli, igazán a vágy fűtötte szex. Ez volt olyan szeretkezés ami akár transzcendens élmény lehetett volna ha folytatjuk….így csak kaptam egy ízelítőt abból, hogy mire kell(kellene) törekedni.

Egy átlagos szeretkezés, ma általában rábeszéléssel történik, nagyon ritkán úgy, hogy igazán van kedvem hozzá. Sokszor csak azért megyek bele, hogy kezdjük el, hátha jó lesz. De hogy is lehetne jó száraz puncival? Sehogy, és mégis csináljuk. Félek a szextől. Ilyenkor fáj, feszít és ritkán lesz jó érzés, amit igazán élvezek. Tudom, hogy van különbség élvezetes és jó szex között. Van különbség szeretkezés és szex között, mégis a selejtes és hitványt választom. Igy eljutottam odáig, hogy félek. Félek, hogy fáj. És ez tönkretesz mindent.

Nem kívánom a szexet, nyűg hozzálátni. Ha mégis van kedvem, az előjáték nem elegendő, mert ilyenkor nem is igazán arra vágyom hogy behatoljanak, hanem az előtte lévő kényeztetésre, ami szinte elviselhetetlenné teszi a várakozást. És ha elérkezek erre a pontra( ahol a csiklóm szüntelenül dobok és folyik belőlem a nedvesség), akkor akarom magamban érezni barátomat, akkor vágyok tényleges kielégülésre. És egy ilyen szex százszor jobb annál, mint egy olyan, amiben bár elmegyek, de nedvesség nélkül állunk neki a „majd lesz vmi alapon”. És ez, ez az igazi kielégültség számomra, nem az orgazmus(amit lehet hogy már azért akarom, hogy minél hamarabb vége legyen). Nem mondom, szeretek elmenni is, de ha lehetne választani, 10 szeretkezésből elég lenne 2 orgazmus, ha a többi nyolcban megkapom a vágyat, törődést, szeretetet és nedvességet.
Erre mondják a következőt : „A férfi szereteted ad a szexért, a nő szexed ad a szerelemért”
Ez valahol tényleg így van….de mi van, ha a szeretet meg van , de vágy nincs? És miért is nincs?

Szerintem a silány minőségű szex elrontja az azt következőt. Nem az orgazmus hiánya okozza a vágyveszteséget, hanem a lüktető csikló és nedvesség hiánya.
Erre most jöttem rá, miközben felidéztem az első szeretkezést. Már a leírása is megmozgatott, pedig velem történt meg…

Tehát én így utólag visszagondolva, csak azt tudom leszűrni,hogy ne az orgazmusra törekedjen senki szex közben, mert az elronthatja az egészet(ezt azért mondom, mert igen orgazmus orientál a szeretkezések nagy része). Nem akkor rá pár napra, hanem hónapokkal, talán évekkel később jön ki a baj. Csak a kielégülés fog vezetni (akár a sajátod, akár a párodé) és elfelejtődik milyen jó is egy igazán tocsogó punci vagy milyen az a szex, ami orgazmus nélkül is kielégít. Nem a tested, hanem a lelked , jó lesz a következő napod és rád tör a nevetés szex után….
Arról nem is beszélve, hogy ismétlés kell, és ha van ismétlés a jóból, hát kitalálhatjátok mi a következménye…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hochspannung ·
Ezt jól esett elolvasni. Köszi, hogy megosztottad velünk.

A pornónak semmi köze a valósághoz, nagy kár, hogy mégis annak állítják be, egyesek követendő példának sugallják...

aggancsos ·
ÁMEN!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: