Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mézes Élvezet

Minden nap egy kínzás és egyben egy ígéret beteljesülése. Hetekkel ezelőtt ígéretet tettem semmi szex, míg  nem ér haza. És most végre itt van itt áll előttem. Ez az erre vágytam hat hete!
- Hiányoztál - szóltam halkan.
Ő csak állt és vetkőztetett a szemével. Hát jó, belementem a játékba és lassan vetkőzni kezdtem. A felsőm pántját finoman lecsúsztattam a vállaimról, előbukkant két kerek mellem. Lassan végig simítottam magamon és ezzel a mozdulattal toltam lefelé a felsőm. Hátat fordítottam neki, feszes seggem kinyomtam  a vállam felett hátra néztem kíváncsi voltam tetszik e a műsor. Az arcára kiülő gyönyörtől megborzongtam. Honnan van ennek a pasinak ennyi önuralma?én már az első percben letéptem volna a nadrágját, hogy közelebb kerüljek vágyaim tárgyához. Hát jó ha ő bírja én is!
Lerúgtam a toppot,megfordultam és elkezdtem letolni a pici szoknyám. Bugyi nem volt rajtam, hisz azt már régen betiltotta.
- Csak útban van - mondta mindig.
Teljesen meztelenül oda léptem hozzá,forrón szájon csókoltam, nyelvem mohon a szájába nyomakodott,kezem az ingét gombolgatta.
Hangtalanul hullott az ing a konyha kövére.
Kezei felfedezőútra indultak a testemen, az első érintésétől meredezni kezdtek a mellbimbóim.Hátra hajoltam,hogy a szája a nyakamról a mellemre vándorolhasson. Kezei közé fogta és a szájába vette az egyik dombocskát, finoman szívogatni kezdte. Abban a percben össze tudtam volna esni, a lábaim remegtek, a kezeim alig találták meg a gombot a nadrágján.
Végre a kezembe vehettem kőkemény farkát! Kilépett a nadrágjából, felkapott és feltett a konyhapultra. A szekrényhez lépett és abban a pillanatban tudtam, meglepetést tartogat számomra. A mézes üveggel tért vissza.
Finoman rám csöpögtette, vad remegés futott végig rajtam mikor lüktető puncimhoz ért a hideg méz, majd a forró nyelve!
Lassan körözni kezdett a csiklómon, majd mikor már a haját téptem annyira kívántam hirtelen olyan mélyen benyalt szinte azonnal elmentem nem hagyta abba a nyalást hiába kerültem szinte önkívületi állapotba,nagy élvezettel lenyalta a mézzel keveredett nedveimet.
Mikor végzett felemelte a fejét és rám mosolygott.
- Hat hét nélkülözés után megérdemelsz egy kis kényeztetést! - mondta, s visszabújt a combjaim közé.
Mesterien használta a nyelvét. Kezembe vettem a mézes flakont.
- Most te jössz - mondtam, és lecsusszantam a pultról. Letérdeltem elé, és óvatosan rácsepegtettem a mézet. A golyóitól indultam és elkezdtem lenyalni. Szívogattam, nyalogattam, majd jó mélyen a számba vettem a farkát. Lassan mozgattam a fejem, a nyelvemmel végig simítottam lüktető farkán. Éreztem, hogy egyre jobban remeg, nemsokára elélvez, kicsit lassítottam húztam az időt, ekkor belemarkolt a hajamba már nem engedte, hogy tovább várassam. Állati hörgéssel tört elő  finom meleg gecije, engedtem, hadd teljen meg a szám, mikor már kiélveztem az ízét, finoman végigfolyattam az államon le a melleimre. Addig csókolgattam, szívogattam, míg teljesen ki nem ürült. Felegyenesedtem, ő átölelt, belecsókolt a nyakamba és így szólt:
- Engedjük tele a kádat és folytassuk ott!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: