Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mese II.

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy fiatal hableány. A tenger mélyén élt egy hatalmas palotában. Egyik nap, a felszínen úszkálva egy hajót pillantott meg. Kíváncsian bepillantott a hajó ablakán és egy fiatal fiút látott, amint épp meztelenre vetkőzve egy furcsa dolgot fogdosott, a lába között.
”Nahát” – gondolta a kis hableány – „az embereknek három lába van?”
Hosszasan nézte, hogy a fiatal fiú markolássza, húzogatja, simogatja a középső lábát. Nagyon tetszett neki a dolog. Elment a tengeri boszorkányhoz, hogy elmesélje az élményét.

A tengeri banya közömbösen elmagyarázta a sellőlánynak, hogy amit látott, nem más, mint a fasz, amit simogatva az emberek fantasztikus élményt élnek át. A lányt igen érdekelte, amit a banya mondott, és ki akarta próbálni, ezért megkérte a boszorkát, hogy változtassa emberré. A boszorkány egy rakás aranyért és egy vibrátorért teljesítette is a kívánságot. Olyan bájitalt főzött, amitől napfelkeltétől naplementéig sellőfarka helyett emberi lábak és gyönyörű puncija fejlődik. A lány megitta a bájitalt, amely úgy marta a torkát, mintha ezer kardot nyelt volna le. Mikor felébredt, azt hitte, a banya átverte. Harmadik lába lába helyén egy tátongó lyukat talált. Zokogva, meztelenül bolyongott a parton, mígnem szembe jött vele a három lábú fiú. Annak sem kellett több, megragadta a meztelen szépséget és egy sziklás, elhagyatott partra vezette.

Ott szépen lefektette a megilletődött sellőt a fövenyre és kigombolta saját nadrágját. A lány szája tátva maradt, mikor meglátta a szeretett harmadik lábat. Zokogva elmesélte a fiúnak, hogy ki ő és, hogy miért bánatos. Közben megállás nélkül simogatta az ifjú farkát. A fiú lágyan átkarolta a lányt és a szeméremdombjára tette a kezét. „Neked punid van” – kezdte – „ami egy fantasztikus dolog. Pont illik bele az én faszom. Illetve a lábam…”
Lágyan simogatni kezdte a lány punciját, majd hasát puszilgatva fejével is haladt lefelé a lány érintetlen kincse felé. Bele, bele nyaldosott a nedves lyukba, és ujjait lassan, sorra, egymás után dugdosta bele. A lány sikkantott, megmarkolta a merev farkat és beleharapott. A fiú feljajdult, majd kaján vigyorral megragadta a lány karját, és erőteljesen baszni kezdte. A lány ordított a fájdalomtól és a kéjtől is egyaránt. Majd mind ketten elélveztek. A fiú viszont nem hagyta annyiban. Sajnált, hogy fájdalmat okozott a lánynak, így hát széttárta annak combjait, és óvatosan nyalogatni kezdte a puniját.

Egy csepp vér kiserkent az átszakított szűzhártyából, s végig folyt a mohó fiú ajkán. A lány csendesen vonaglott a kéjtől, és újra elment. Forró nedvei kicsordultak a hüvelyéből, végig az ánuszán. A fiú vágyakozva nézte, ahogy a vörös, csapzott szirén lassan magához tér a pillanatnyi gyönyörtől. Miután feleszmélt, apró csókokat lehelt hercege harmadik lábára. Az ifjú átölelte a kedvesét, és szenvedélyes csókot nyomott ajkára. A lány még utoljára a fiú szemébe nézett, majd a lenyugvó nap sugaraira tévedt a pillantása. Lassan felállt, tétova léptekkel elindult a tenger felé, majd egy határozott mozdulattal a vízbe vetette magát és eltűnt a habok között…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Apiastria ·
Hát nah! Nem baj az, hogy ilyen lett! :D Szerintem vicces, és jobb, mint az I.!!!

KicCica ·
Jól van, elismerem, kissé elragadtattam magam, de hagy legyen érdekesség azoknak, akik az első "Mese" után várták a folytatást...:P
Kedves Tűzmadár! Ajánlom figyelmedbe a következő írásomat. Feltéve, ha érdekel! Az egy szívből történet, egy félelmetesen szép kapcsolat kezdetéről. Puszi mindenkinek!
Tűzmadár ·
Megígérem, hogy elkezdem olvasni, de ha vulgáris lesz, nem fogom befejezni.
Mellesleg, 38-án nekem is jelenik meg egy mesém „A nyúl” címmel, ismerőseim véleményei szélsőségesen eltérőek voltak róla…
Tűzmadár ·
28-án. Bocs.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: