Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mese a konyhakertről

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű királylány. Csodás palotában élt a többi testvérével és a szüleivel együtt. Mivel ő nagyon szerette a virágokat és a növényeket, az állatokat is, kapott a szüleitől a 18. születésnapjára egy darabka földet, hogy azt vessen bele, amit szeretne. A királylány, nevezzük Fannynak, boldogan szaladt a komornájával együtt, hogy bevásároljon mindent, amire szüksége lehet. Vettek mindenféle magokat és az ősz közeledtével a palota egyik szobájában apró kis cserepekben elültették őket, hogy ha jö a tavasz már ki is kerülhessenek a kertbe. A télen minden nap elsétált hozzájuk, simogatta, becézgette a növényeket, öntözgette is őket. Alig bújt ki az első nap, már futott is a testvéreivel a kertjébe, hogy kijelöljék, mi hova fog kerülni. Ezek után már minden nap leste, hogy mikor tudja kiültetni a kedvenceit.

Végre eljött a jó idő és az egész királyi família kíséretében Fanny és a szobalánya Kati, kiültették a növényeket. Minden egyes sorba más-más került. Nőttek, nőttek, virítottak a virágok, gazdájuk kis kezével öntözgette őket. Gyönyörű lett minden, még a madarak is csodájára jártak a kertnek és csodás énekükkel emelték fényét és ezáltal a termések gyorsabban nőttek és a virágok is hosszabb ideig pompáztak. Már jó ideje ment ez, mikor egyik napon Fanny séta közben megállt az egyik sornál és hangosan sírva fakadt. Össze is szaladt az egész familia, mi lehet a kislány baja. Anyja megölelte és úgy kérdezte.
Mi történt édes kislányom? Bántott valaki talán?
Nem édesanyám, nem, csak nézd, itt ebben a sorban nem nőtt ki semmi, pedig itt van a gyönyörű levele, de nincs más.

Nyugodj meg gyermekem, majd eljön az ideje, és ami még nincs kint, kibújik az is.
Attól a naptól Fanny mindig azt a sor leste, lejött hozzá reggel, délben, este. Egyik reggel meglátta a növényke első termését, és ettől még jobban elkeseredett.
Anyám, anyám, nézze, kibújt a növényke, de nem lett benne köszönet mégse. A többi olyan szép, gyönyörű, nézd a répát, ha kezembe fogom gyönyörű piros, édes termését, legszívesebben azonnal bele is harapnék. Vagy lásd a paradicsomot, milyen gyönyörű, az egres még így savanyún is szebb, mint ez. Mi lehet a neve ennek a furcsaságnak, melyet még nem láttam idáig soha?
Nem tudom- válaszolt a királyné és máris a kút szélén ülő béka felé fordult, aki nagy brekegve figyelte az eseményeket.

A királylány nevetve nézte a csúf jószágot, majd kezébe fogta és azt mondta, ettől a növénytől még ez a béka is szebb. Azzal óvatosan meg is puszilta, nehogy a szép zöld jószág megsértődjön a szavától. A béka ijedtében elfelejtett brekegni, csak egy burgonya, jött ki belőle, mire a kis Fanny az új növényét elnevezte róla.
Anyu. ez a csúnya, legyen itt a burgonya.
Azzal megnyugodva besétáltak a házba, nem is nézve hátra. Másnap, amint a kis lányka kijött a kertjébe, körbenézett, és azt vette észre, hogy a föld felől eltünt az új növénye. Kereste, kutatta, sírva hívogatta, becézte, - merre vagy te kis buta - én nem akartalak bántani, de mivel nem ismerlek még, azt hittem, te is olyan szép vagy mint a többi. Sajnálom, gyere vissza, légy te a kertem legszebbik darabja.

Hiába sírt, zokogott a lányka, soha nem jött elő többé kedvenc burgonyája. Elbujt a föld alá szégyenében, hogy a gazdácskája még a békát is szebbnek látja nála.
Azóta ott él ő, és ha kezedbe veszed, látod a szemén a bánatot, hogy a király lánya szavával rajta milyen sebet ejtett. Ezentúl vigyázva vedd a kezedbe, nehogy a kés éle véletlenül megsértse.
Hasonló történetek
3707
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3817
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
Neeeemjött!!!!

Mosmisinájjak???
Kinyomozom van-e emiled, majd én küldök neked.

Nem szólt mert nem elérhető. Biztos forrásból tudom h hosszuhétvégézik kocsmatúrával 1bekötve... :)))

Velem pl hétfőtől már tuti nem lesz tárgyalóviszonyban. :DDDD
Szentkirályi Katinka ·
Kocsmatúra? Az jó valamire? Na mindegy.Legfeljebb nem csak Whym fog elzöldülni, hanem Ő is.

Ami az emilt illeti, lehet, hogy lehagytam a két hetest, és azért nem kaptad meg. Van emilem, a félbehagyott és most írtam meg a folytatását, lassan fel is teszik, oldalon, ahol Burg. olyan szépen beszólt, és Te megvédtél.

Mit csináltál csúnya kislány? Bántod azt az ártatlant? :smile:
Mirrmurrka ·
nécsak nécsak postaládát citromélen, hátha kaptál meglepit. Majd ott elregélem életem történetét. a 77 kötelező!!!!

emske77, imígyen!
Mirrmurrka ·
most olvasom. "ártatlan"???????

(kirobbanó röhögés)

Corvin ·
TM,
mar ketszer probaltam elkuldeni, de valamiert nem megy at, igy ismet probalom, de leroviditve..
a velemeny szabad, nekem ez a velemenyem az irasodrol..A mas karara celtudatosan elkovetett lekezelo, unfair viccelodes igenis elitelendo szerintem, barki rovasasra tortenjen.

Kezdettolo fogva egyertelmu, hogy valos szemelyrol van szo, ezekutan amit irsz mellebeszeles.
Nem kellett barkire gondolni vagy "vonatkoztatni" hisdz te magad gondoltal es meg is nevesitetted. Ez a huszonkettes csapdaja.
Burgonya iranti "rajongasod" pediog mar olyan nagymervu, ("szivebe dofom a kesem"), hogy ezen nem lehet nevetni, barmennyire kacsint is a jel a vegen.
Inkabb elszomorito.
Tűzmadár ·
A vélemény szabadon szabad, bár, mi e remeket illeti néma a szavad. Csupán azért jelentél meg itt, hogy megszemélyesítsd Tabakit. Látom, enyhe a tél, magadra ismertél, és személyt váltva, erősítést hívsz szemből hátba. :sleeping:


Csak neked, mert a többiek tudják:
Remek alatt a: Mese a konyhakertből c. mesét értem.
Tabaki pedig a Dzsungel könyvéből a sakál.
Corvin ·
Lassan mondom, hogy megertsed: a (Ta) bakit te kovetted el, (akcio)-igy a tied, az en eszrevetelem csak a re-akcio volt.. (Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten) sajnos ugy latom, nem szivlelted meg..

Reszemrol ezekutan ende...kar az idoert..
Szerintem inkabb torteneteket irjal, mindenki jobban jar..


Szentkirályi Katinka ·
Figyeljetek! :flushed: Ez itt most nem Whym barátunk, hanem én, ahogy nézek kifele a fejemből, amiért civakodtok.

A lényeget akarom, tetszik, vagy nem!!!!!!! :flushed:

A másik, Corvin utolsó mondatának két szavával szeretnélek bíztatni Tűzeske, "történeteket írjál"
idézet vége. Már annyira várom őket.
Igen, tudom, majd beszélünk.

Hozzászólás vége :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: